mina första buffalos

idag när jag gick på stan såg jag en kvinna som hade på sig buffaloshooezzz. hon såg rätt städad ut om man säger så och ändå hade hon på sig. det var sånna äkta buffalos och det var ÅÅÅÅRRR sen jag såg ett par. så det var lite förvånande.

jag hade ett par buffalos när jag gick i femman/sexan. det var ascoolt och alla tjejer hade det. jag och irma var rätt snabba att haka på trenden. jag hade ett par svarta och irma hade ett par vita, båda köpte sina på skopunkten. det var i samband med spice girls-eran som platådojjor blev skitkända och man var nästintill miffo om man inte ägde ett par. nu när jag tänker efter så minns jag faktiskt att jag hade ett par andra svarta platådojjor som var mer "stilrena" än fejk-buffalosen. dom var utan krimskrams och utgraverad sula som är sååå buffalo, och dom var riktigt fina.

vid något snack med några personer, för rätt så länge sedan, så var det någon av puckona som nämnde att buffalo var en typisk blattesko. okej för att en tre äpplen hög syrian springer runt i sina svartvita buffalos, det finns ju en logisk orsak bakom det liksom, men att det är en blattesko kan jag inte hålla med om. för jag minns hur 70% av alla tjejer på mellan/högstadiet hade det, svennar som blattekids. när kycklinrydkidsen började ha skorna på sig så var det överlag bara tjejer som bar dom, men efter att hypen lagt sig något så började även dudes ha dom på sig.
och på den tiden var det ju assssssexigt!! jag tar verkligen inte i, för jag vet att alla vi tjejer tyckte att det var hett. dom som inte hade buffalos var faktiskt inte lika coola. sjukt att trender tenderar att växa sig så asstarka bland unga barn. det är ju skitfarligt för alla stöps i samma form och de som inte gör det blir automatiskt sämre. bläää för mobbing.

men iaf, en sista sak nu innan jag sticker och handlar. ni fattar inte hur mycket jag fick TJATA mig till ett par buffalos! jag fick bearbeta min pappa i säkert två veckor med konstant tjat. det var på den tiden då ens päron fortfarnde klädde en och mamma köpte tröjor på kappahls barnavdelning och ens egna vilja var jävligt undertryckt haha. min mamma brukade skämtsamt säga att så länge det är hon som håller i cashen så är det även hon som bestämmer (awww mamcic missss u). min pappa har alltid varit den "klassiska klädstilen" (hans egna ord) dvs han tycker att så länge man har ett par sjysta jeans, en jeansjacka och ett par converse i garderoben så kommer man långt. både han och mamma har försökt klä mig "klassiskt". asså ni ska se mina bilder, mörkblå jeansjacka och illasittande jeans på varannan bild så när jag kom där med ett par skor som var långt ifrån klassiska så reagerade ju tajko.

efter två veckor nådde vi en deal iaf: först skulle pappa se skorna irl, dvs i affären och "bedöma" då, och jag skulle få betala för hälften av priset och han hälften. jag minns inte exakta priset men det var mycket på den tiden för en 12årig unge. jag skrapade ihop de bajram-pengar som var kvar och så åkte vi till a6. pappa hatade skorna och hade såå svårt för att vänja sig vid dom men han tillät mig köpa dom och dessutom så betalade han hela summan.
asså vet ni exakt hur mycket jag älskade min pappa då? det var sån lycka. men, hade jag fått dom lätt utan att kämpa för dom (genom tjat) så är jag övertygad om att tillfredsställelsen över att äga dom inte alls varit så stor som den var då, och det visste pappa också. pusssssss på världens finaste pappa.

Kommentarer
Postat av: Idka

ah denna materiella kärleken man hade till sina päron. Fick man det man ville så va dem bäst annars .....not so much

2009-05-25 @ 20:53:02
URL: http://copycaat.blogg.se/
Postat av: Mia

buffaloskor hade jag inte jag vägrade... billiga kopior också.. jag hade converse, mobbad men stolt var jag hehehe :)

2009-05-31 @ 20:24:23
URL: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0