skitblogg

men jävla skitblogg punkt se. hur typiskt är inte det att just nu när jag känner bloggsug så går det inte att logga in på sajten?

JAG BEHÖVER SKRIVA AV MIG (obs inte samma sak som att "prata ut" med någon)!! bloggar i anteckningar nu.

jag gick inte till skolan idag. tog ledigt för tillfällig deppighet. deppighet är en sjukdom som man inte ska skoja om. så jag tar den på allvar. det brukar komma och gå men idag så ba NÄFYFASEN idag är ingen rolig dag *fortsätter sova*. förlåt min radiogrupp (om det är nån som läser), det ska inte hända igen.

jag drömde mycket igen. jag drömmer en massa hatdrömmar om iman typ. antigen att han is cheating on me, eller att han beter sig skumt eller som idag drömde jag att han hade slagit sönder en tavla som min pappa hade målat. han "gömde" den på toan. och allt var så realistikt för jag vaknade i drömmen och gick till toan och hittade tavlan, och jag ba iman har du tagit sönder den här tavlan? och han skrattade konstigt och jag tyckte det var skitoförskämt att han inte ville be om ursäkt. så spårade jag ut och skrek och låste in mig på toan haha.

sedan fortsatte det med att jag hade en läcka i taket, det rann typ blod ner från taket in till min toa. och allt var blodigt och mojsigt och jag trodde att min ovanför-granne hade blivit mördad. och då säger iman (här hade vi tydligen blivit sams) - men visste du inte att det här var ett hotell innan, rören är dåliga, det är därför det är en läcka. och jag ba va var kalmarhem ett hotell innan?

och så kände jag sån ångest i drömmen ba vafan måste det här hända nu?? jag har inte tid med att ta tag i nån jävla läcka nu! och så vaknade jag och min assy tröstade mig, flyttade min hand till hans hårmatta och så däckade jag igen. ruggien är för mig som nappen är för en bebis typ.

sedan skulle jag ta tag i massa andra grejer och blev lite smått stressad över radiouppgifterna jag har missat, men mejlade läraren och det fixade sig.

och nu tror jag att jag ska dammsuga. får se om jag orkar.


Kommentarer
Postat av: A

hahahaha, I lajk jour driiiims!!! din kille är otrogen, skriker, slår sönder saker, blod i taket, du bor på ett gammalt hotell... woow



och jag trodde att JAG var konstig :P ...



nä men man har säkert sånna konstiga perioder i livet... hold on!! ... och gå till skolan =D

2009-05-06 @ 23:45:45
Postat av: nerko

magda slusal' te iranac? reci mu ako ne da ce batina dobiti haha salim se!

vidimo se

2009-05-07 @ 00:17:04
Postat av: magzzza

A: haha ja, jag tycker inte alltid om dom. men det värsta är välatt det påverkar mig i zato hamnam i sånna perioder. men JAAA, du är konstigare än mig och inte tvärtom. haha.



nerko: hahah pa slusa ponekad, a kad ne slusa, onda ja to fixam ;D

puss och kram kusse

2009-05-07 @ 02:08:46
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0