spermier och sånt

jag berättade aldrig vad som hände i helgen. gud jag kommer knappt ihåg vad som hände i helgen nu när jag tänker efter. justja, jag hade tenta i lördags ju. den gick bra. tror jag.

degade sedan lite i lägenheten och gick ut för att gå på stan. mötte upp kriss och aida på corner där vi tog en lunch och sedan fortsatte vi på stan. spanade på ze barr och kvasten. hittade inget. lite trist. sedan kom även assy och gick med oss tjejer. allstå vissa grejer är så jävla minnesvärda och det är synd att man inte kan dela med sig av allt man har sagt och gjort. en minnesvärd konversation från den dagen var iaf när jag, aida och kriss snackade om huruvida spermier överlevde och hur länge i muttan. jag sa att dom inte överlever alls länge i muttan eftersom det inte finns något syre där och aida ba men hur fan ska dom då överleva i pungen, där finns det ju definitivt inget syre! HAHA vi dog inne på h&m. jag är så opåläst, för sannigen är ju den att dom dör så fort dom kommer i kontakt med syre. hello sexualkunskap 2009.

och så garvade vi så jävla högt åt en liten 2årig flicka inne på h&m. hon ställde sig vid oss och stirrade på mig och aida. och jag och aida tittade tillbaka på henne och kunde inte hålla oss så vi började garva. nu när jag läser grejer vi skrattar åt så är det typ inte kul egentligen för någon som inte hänger med oss, men fan vad kul vi har iaf. och när vi skrattade åt flickan så var det ett sånt ondskefullt skratt som kom ut ur våra munnar HAAHA.

ett annat utbrott jag fick var när vi var inne på monki och kriss provade en sån där solskärm, exakt som hon på bilden, och jag DOG. allstå det var så sjukt roligt, jag fick ont i magmusklerna. sedan fick kriss ont i magen när hon typ flög bokstavligt talat ur glitter eftersom hon skrattade så mycket åt aida. det tog henne tio minuter att samla sig för att sedan kunna berätta.

sedan stack brudarna hem (och nu måste jag dela upp inlägget här för annars blir det för långt) och jag assy fortsatte med vår runda (det i ett annan inlägg. måste vara lite pedagogisk nu). på kvällen mötte jag upp brydarna igen och så efter en massa velande stack vi till byttan där vi fortsatte garva och hänga. de stack sedan till palace och jag assy gick hem och åt glass och kollade på film.

Kommentarer
Postat av: K-k-k-krisss

det såg ju ut som jag på solkskärmsbilden också! hahaha

2009-05-06 @ 01:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0