jag borde verkligen färga håret men orkar inte ikväll

HOOOOONNEEEYY IM HOOOOOOOOME. fred flinstone var min idol när jag var 8 bast.

kom nästan precis hem. vi tre, jag, aida och kriss sände radio, en extrasändning med bara partymusik och partyämnen. till vår hjälp hade vi iman som skötte kontrollbordet och la sig in ibland i det som sas, men det var uppskattat och kul så det gjorde ju inget. a fasen det var kul att sända ikväll, kanske för att vi inte hade haft nått annat att göra ändå.

efter skolan gick vi på stan idag. men på föreläsningen spelades våra radiointervjuer upp. och det gick ju bra. aida är bäst som drottning silvia, och trots att det är fult att skratta åt sina "egna" grejer så satt jag och garvade hela tiden när läraren spelade upp klippet. efter det förtjänade vi en bäg (baguette på franska) på ze barun (baronen på svenska). det var gott, eller rättare sagt fetaosten är god. vi fortsatte att gå runt och kolla i affärer men det blev inte så mycket för min del.

efter radiosändingen (allstå förstår inte min egna kronologi just nu men skitsamma) delades vi två par upp; jag och iman skulle hemåt men jag behövde handla på maxi och där träffade vi aida och kriss igen. där blev det ännu en lång pratstund tills vi sedan skiljdes åt "på riktigt". nu är jag hemma. ska dammsuga tänkte jag innan iman kommer och så ska vi kolla på film. hoppas jag inte däckar under den här också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0