heeeeeeeppppiiiii

MEN HEJ UNDERBARA DAG.

vettni att det här är min första så kallade lediga dag. medan alla andra har degat ute i veckan så har jag suttit inne och "pluggat". nu i efterhand kan jag väl säga att det räckte med dom sex aktiva timmarna jag pluggade. jag kunde i princip har suttit ute jag också. 

men iaf, ny början och idag tänker jag vara ute hela dagen. 

kom från tentan strax efter tio och det gick bra. den var skitenkel. kändes mer som ett högstadieprov. men jag sov så jävla kefft i natt. la mig vid tre och kunde inte somna och vred mig och puffade till kudden tusen gånger. men somnade sedan och vaknade vid åtta. gjorde mig iordning, stackut fejjan utanför dörren och då öppnas dörren till min nabo, och ut kommer en TJEJ. cronholm har alltså blivit med brud. hon såg rätt fredlig ut. kan tänka mig att dom hookade på valborgsmässoafton eftersom han hade värsta festen. jag trodde han var värsta tönten, sådär snällistönt. men ni vet vad man brukar säga om sånna människor? ok hoppas jag slipper förklara.

och hon hälsade.

och jag kom på att jag hade kanske glömt att stänga av plattången (ja, jag måste platta småhår även om jag bara ska ut och göra tenta), när jag sedan kommer ut igen så är bbs-nabon också på väg ut. jag hälsade inte. kände mig rude. åhhhhhhhh hatar så jävla hårt när jag inte hälsar och hatar alla som är kassa på att hälsa, men jag visste inte om han visste vem jag var. men så möttes vi vid cyklarna igen och båda hälsade. och så halvvägssellcyklade vi till tentan haha. aida kommer bli avis över att jag har så trevliga nabosar. iofs så har hon kriss så det väger väl upp det mesta.

jaha näääääähe om man ska ta och raka benen dagen till ära. är det för kallt för klänning utan strumpbyxor? usch jagär så frusen av mig så jag vågar nog inte. men det är kanske dags att trotsa min kropp.

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fyfaaaaaaaaaaaaaan vad fiiiiiiiiiiiint väder. FATTAR ni hur sjukt glad jag är över sooooooooool. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

okej dags att sluta med fjanterierna.

Kommentarer
Postat av: Naboo i oxhage

naboo hmm jasså ? va hon korthårig å mörk? för då hookade dem på the core en gång när du inte va mee ?

2009-05-02 @ 11:33:47
URL: http://copycaat.blogg.se/
Postat av: magzzza

JAAA. kort, svart hår. såg snäll ut. hahah coooooolt. haj masa dig hit så går vi på stan.

2009-05-02 @ 11:35:32
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0