plåtning och gymnasiekompis

är faktiskt lite stressad eftersom jag måste hinna skriva färdigt en artikel innan jag drar.

jag kan inte riktigt lägga upp bilderna från igår, inte ens backstagebilderna utan ni får vänta tills de har hamnat i tidningen. jag fick bära sex olika outfits som Annika hade plockat ihop och Niklas Dahlskog knäppte korten. nu är jag så där att jag känner mig bekväm med mig själv och jag tycker att bilderna såg bra ut när jag såg dom på datan, men det är fasktiskt ändå en helt annan grej att se sig själv i tidningen. ALLSTÅ, kommer ju garanterat vara nervös innan i alla fall.

en liten bild bjuder jag på. hoppas inte annika surar på mig

det positiva var att jag inte alls var nervös, beror nog på att jag träffade honom någon dag innan och var med på en annan plåtning, som hjälp, inte som modell (vet inte varför jag skulle behöva påpeka det för ni fattar det nog ändå). jag blir lite nervös eftersom jag ser likadan ut på alla sex bilderna, samma smile och rätt lika poser. jag tillhör den skaran som inte ser lika bra ut på bild om jag inte ler.

efter plåtningen drog jag vidare mot stan och mötte upp Albin! min favvoabs. han var min bästa kompis under gymnasieåren. så mycket som vi skrattade i  varandras sällskap, det är sjukt. så vi hängde lite på hans boulebar och stack sedan till världens mysigaste fik här i stockholm, cafe 66 eller 60 nått sånt heter det. vi hängde hela dagen igår och hängde några timmar på åhlens, fikade och provade roliga kepsar. låter tråkigt, men fan vad kul vi hade det!

lax- och spenatpaj! mmmm. skitgod bit, man kände verkligen laxen till skillnad från felix fattiga micropajer.

Albin hade fått glasögon och hans egna beskrivning: – Jag ser ut som en ritkig peddo i dom här glasögonen. min kommentar: – HAHA, ja det gör du faktiskt!

och här är dom beryktade glasögonen i äkta peddostyle.


Kommentarer
Postat av: Inaaa

jesi fiiiina Magda !! :)

2010-03-24 @ 00:35:58
Postat av: magzza

hvala ina! :D

2010-03-29 @ 01:21:36
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0