oscarsgalans klänningar

innan jag sätter igång med att jobba seriöst så tänkte jag att vi skulle snacka lite om oscarsgalan.
miley cyrus liam hemsworth elton john 04
miley cyrus var en av oscarsgalans bäst klädda. älskar klänningen, älskar att allt går i ton mot hennes hy och hår. mejken är perfekt! den satinguldiga överdelen och pärlregnet som faller ner från midjan. ÄLSKAR! det enda dåliga är hennes hållning och att bandet runt midjan stryper åt lite för hårt.
10/10
sandra bullock 2010 oscars best actress 08boring. den här klänningen kommer man inte att komma ihåg som en av de mest unika/speciella/vackra/etc. osmickrande färg för en mörk snygging. hade velat se en starkare färg som inte smälter in med hennes hudton. tråkig och typisk sandra-frissa. kommer ni komma ihåg den här klänningen? nä, exakt. kommer ni ihåg när halle berry tog emot en oscar och hennes klänning? precis.
4/10
mo nique wins supporting 2010 oscars 01vilken karriär hon har gjort! mo'nique såg riktigt stilig ut. älskar den blå nyansen mot hennes chokladbruna hy. älskar hennes ögonbryn och hennes ansiktshy i för övrigt. draperingen på klänningen är smickrand för hennes kroppsform, det enda som jag inte gillar är urringningen, tråkig skärning, snyggare med u- eller v-skärning på henne. minus för buketten i håret.
8/10
demi moore oscars 2010 red carpet 05boooo-ring. vissa färger passar man helt enkelt i även om det är en fin färg. snygg klänning som inte kommer fram ordentligt på demi. kanske om den hade varit i grönt eller rött. tråkig frisyr. va fan demman, shape up se inte så osäker ut!
5/10
cameron diaz 2010 oscars red carpet 02jag älskar verkligen cameron diaz i jeans och linne eller i korta, tighta fodral, men inte i  långa tråkiga klänningar. den här mossiga klänningen gör noll för hennes kropp. sad but true.
4/10jake gyllenhaal 2010 oscars 03min andra favvo! maggie gyllenhaal, vad fin hon är hörrni! gillar att hon går emot typiska balklänningar och klär sig i något som ser ut som plockat från en thaibutik. klänningen är jättesmickrande och ramar in hela hennes kropp fint. hade velat ha en högre knut i håret på henne och större örhängen, hon ser lite väl naken ut upptill. vacker!
9/10kristen stewart 2010 oscars 02asså orka ens bjuda in den här tråkmånsen. hennes personlighet är så.....personlighetslös. och det avspeglar sig i hela hennes beteende och klädstil tyvärr. hon ser obekväm ut i allt förutom converse och jeans. nä, tråkigt rakt igenom. inga smycken, tråkig mejk och tråkig frisyr. ett ord för att beskriva henne: grått.
1/10george clooney 2010 oscars 02georgie.........vad fan har hänt?? din frisyr är inte så fördelaktig för ditt ansikte och din ålder så att säga. hans tjej är lite väl matchy-matchy med sin klänning, väska och sjal.
4/10jennifer lopez oscars 2010 red carpet 05tsunamin 2010. vad är det för jättevåg som sticker ut ur höften på j.lo? sjukt ful. ser ut om att hon har dragit ett sofföverdrag över sig själv.
1/10 (ettan är för mejken och håret)penelope cruz 2010 oscars red carpet 05jag brukar gilla penelopes festoutfits men den här är inte så smickrande för hennes kroppsform heller. hon ser helt rak ut. har svårt för överdelar som ser ut att "sticka ut" från bysten (tänk carries vivianne westwood brudklänning, usch). hon kunde ha varit så mycket snyggare ut med tajtare klänning och utsläppt hår. snygg färg på klänningen dock.
7/10
charlize theron 2010 oscars 01
inte ens charlize ser glad ut över sina två exta påsydda bröst. not snyggt. hon ser ut som en isstaty. annars en fin klänning.
5/10
nicole richie joel madden 2010 oscars red carpet 03
jag brukar älska nicole richie när hon är i långklänningar med bohemisk touch över det hela, men här är det bara tråkigt. jag gillar inte klänningen helt, det är för mörkt och drar ner nicole lite. brighter colors gör mer för henne. hon är en av få som har nagellack, älskar mörka nagellack, hennes ring och lilla väska.
6/10
vanessa hudgens vf party 10
här är en som passar i svart! håret och hyn är viktiga för att det ska bli perfekt att matcha med black dress. är lite anti halsband på så djupa urringningar, tycker det är bättre att hålla det cleant. gillar vanessa här faktiskt. men gillar zac efron lite mer he he.
7/10

det var allt från mig. nu är det nog dags att vara lite seriös också.

Kommentarer
Postat av: Anonym

charlize??

2010-03-08 @ 15:13:21
Postat av: magz

charlize vad?

2010-03-08 @ 15:25:06
Postat av: A

Eh Magda, mene kojeg absolutno ne interesuju te haljinice sam odmah primjetio da ono nije Charlize nego Nicole Kidman. Stvarno, sramota! :)

2010-03-08 @ 17:36:50
Postat av: magzza

eh nej, kako ne vidis da je charlize? :S nicole kidman ima skoro narandjastu/smedjkastu kosu a nije uposte ni gradjena ovako :D

2010-03-08 @ 20:34:11
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: selmAAH

HAHAHA, hur kan man inte veta att det där ÄR charlize? :D kakva nicole kidman. in my piiipic.

2010-03-14 @ 16:41:15
URL: http://selmyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0