pusssss

hallå, vill inte skryta eller så, men idag är jag en musikpryl rikare! jag har snackat om att köpa en mp3spelare hur länge som helst, vi snackar om tjatat hål i öronen på den man jag bor med. allstå inte på att han ska köpa, utan att jag behöver köpa. men indirekt faller väl nitlotten på honom.

när jag kom hem idag hade jag (efter många om och men med budmannen) en alldeles egen ipod! HIIHIHIH. ungefär så fnittrig kände jag mig. men det är ju omöjligt att spela ut alla känslor man har inom sig.

äntligen så får jag lyssna på musik som peppar mig på morgonen och ÄNTLIGEN slipper jag hata på alla människor på tunnelbanan som sitter med sina kassa hörlurar och agerar högtalare åt alla andra i dennes närhet. VARFÖR kan inte folk kolla med sina kompisar om de har kassa hörlurar? jag brukar alltid göra ett hörtest innan jag vrider upp volymen. om jag har en av mina kafanske dagar vafasen ska då någon gammal tant stå ut med haris dzinovics mörka stämma när det egentligen bara är jag som vill lyssna och festa inombords? not fair.

heeeej ipöddis! love u redan, måste bara lära mig att hantera dig.

och eftersom iman inte är här för att ta emot en fet kyss så får han en bild tillägnad sig själv, och mig, naturligtvis. om ni undrar varför imans mun ser lite "oföreberedd" ut så kan det bero på att den här kyssen togs i farten, dvs vi skulle testa den där kamerafunktionen som fångar många rörelser samtidigt.


PUSSSS! i love you assy! min lilla krusboll!

okej ska sluta med sånt här. hatar det själv.

Kommentarer
Postat av: iman

hajde magdic igraj!

2010-03-12 @ 19:57:07
Postat av: iman

låt mig även tilläga: i fuckin' love you... FATTA!

2010-03-15 @ 00:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0