out comes the sun - down -down -down everybody falling down

det här med rubriker är inte det lättaste.
sparar det till sist.

idag kan JAG officiellt hävda att det är vår. folk som påstod sig se vårtecken i februari hatar jag lite. jag förstår ärligt talat inte folk som inte kan njuta av varje årstid som den är. ok, jag är inte den första som ställer mig i pulkakön när den första snön faller och jepp, jag gnäller över snön då och då, men att konstant längta efter våren i typ januari är bara fel och irriterande. det värsta är att dessa människor som ser sig i vårkläder i ett snöigt februari är samma människor som redan i augusti längtar efter vintern.
helst av allt skulle jag vilja ha sommar året om eftersom jag inte tycker om någon av de andra vårstiderna, men nu är det faktiskt så att jag inte kan få bestämma allt, därför får jag väl samsas med verkligheten så som den är.

förstår ni hur jag menar?

anywhoes: idag är det vår! med det sagt: jag hade på mig vårjackan. det var lite amazing. vårjacka blandad med vinterhalsduk, SÅ varmt är det inte än. sorry sofa, men det verkligen fortfarande för kallt för att bara ha på sig balleskor och tunna sockor. mina bosniska fötter är inte riktigt redo än. vill inte att mina äggstockar och njurar ska börja strejka, farmors tjat har gjort sitt kan jag säga.

nu börjar jag bli hungrig.


Kommentarer
Postat av: Kriss

eller folk som slänger av sig alla kläder de har så fort solen skiner lite!!

2010-03-30 @ 20:52:17
URL: http://krisssthlm.blogspot.com
Postat av: Nicole

jag har kärringkoftan under vårjackan :)

2010-03-30 @ 22:04:49
Postat av: selmAAH

haha idag invigde jag också min vårjacka för första gångeeeeeeen :D MED halsduk! HAHAHA. fuck no att jag drar utan, är inte SÅ störd.



på tal om inget.

köpte solo och läste dina sidor och jag blev asglad över att se ditt namn med! GRYMT jobbat bruden, me likey!! :D

2010-03-31 @ 00:02:00
URL: http://selmyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0