tjenis depp

jag kan inte låta bli att påpeka skillnader i att leva här i sthlm och kalmar. man är så mycket mer fri här och levande. allt känns mer tillgängligt och lätt och anonymt. innerst inne vill jag inte tillbaka till lilla kalmar och till skolan. jag kan inte peppa mig själv till sista året i höst. jag vet verkligen när jag når min egen gräns och att det då kvittar med pepp, för fasen allså trean (sista året) är fan inte kul. bara jag tänker på c-uppsatsen och vilka knasiga handledare och examinatorer som finns på skolan så blir jag nedstämd.

tack och lov att vi har ett sommarlov innan dess, som jag i år vägrar spendera i kalmar. risken finns annars att jag på riktigt hoppar av skolan och gör nått drastiskt. typ flyttar utomlands. ehhhhh lockande? JAAAA. vill ha lite maltastyle på mitt liv.

okej enough med gnäll men på riktigt, vet fasen inte hur jag ska klara mig i höst. vill ej tänka på det nu heller iofs. vill bara muta varenda lärare så att jag får godkänt i allt och att jag sedan kan sticka och leva mitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0