datahelvete

ah fy helvete vad jag hatar den här klumpiga, varma, flåsande, sega och lama saken till dator!! den är så urjobbig, blir megavarm, fattar noll, är alla laptops megavarma efter några timmar? det känns ibland som att den ska explodera och hade den gjort just nu i DENNA SEKUND så hade jag nog blivit allt annat än ledsen, hade snarare blivit skadeglad, rätt åt den skithögen.

jag tror att det är dags för mig att börja planera in en ny dator med pappa i spetsen som huvudsponsor. det gäller att börja tidigt med smöret, bre på ordentligt, vara snäll och etc mot pappa och sedan när allt är på topp och inte kan blir bättre så kan jag lägga in ett litet förslag och säga att antigen så pejjar du för en ny dator för mig eller så kommer jag aldrig mer att hjälpa dig med något när du har problem med din data!!!! (en förkortad version av allt tjat jag kommer dra med). allstå pappa är lite svag för hot, han ger med sig efter lite gnäll, men det gäller att tajma in den rätt. men den här planen kommer att sättas i verk efter min mensvecka (jag vill inte riskera något), dvs nångång där i slutet av augusti, och saken är ju den att jag ska flytta hemifrån också och då kommer både han och mamma vara lite extra blödiga eftersom deras dotter flyttar (=spela på deras känslor), och DÅÅÅÅ, då fan ska jag lägga fram förslaget. fan vad bra det kommer att bli. hihi.


Kommentarer
Postat av: nicole

du är eeeeeeeeeeevil...

2008-08-16 @ 22:50:03
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: magziiigazziiiggaaah

du med!!!! vi utnyttjar bara våra päron. inte lätt att vara päron these days

2008-08-16 @ 23:30:12
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Alexander

Hej, Maggan!

Det är Alexander från MP2. Jag formaterade om min dator idag och jag är som en ny människa. Helt otroligt. Gör du det med!

2008-08-16 @ 23:30:52
Postat av: magziiigazziiiggaaah

aleex, fasen typ tusen år sen ju :D gud vad kul att du kommenterade. allstå jag formaterade om min data för några månader sedan, men jag tror inte attdetär nått sånt, utan det är liksom bara "allmänt" seg, och blir varm som att den ligger på playan och steker. skitirriterande. jag ska bli en ny människa snart när jag fått en nydata förhoppningsvis.

2008-08-16 @ 23:48:30
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: nicole

ehhh kommentarerna är på topp. eeeeeevil som sagt...

2008-08-17 @ 00:18:24
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: Manda <3

Super härlig blogg :)

2008-08-17 @ 09:50:10
URL: http://xmandaaaax.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hehehe, Bra taktik:)

2008-08-17 @ 17:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0