my giiiiirl wants to paaaaarty all the time

omg!! det här är ett sjukt sammanträffande. igår var jag rätt fastklistrad vid DC och laddade ner en massa musik, helt sjukt hur musik påverkar en till att typ bli glad/ledsen/pepp/depp/etc, men hursomhelst jag hade ju sånt skitbra flow, hittade bara bra uppladdare osv, så hos en snubbe så laddade jag ner ett par house-club låtar. egentligen är jag rätt anti house och club men typ det senaste 2 åren har jag fastnat mer och mer, fastnade nog förra sommaren helt definitv liksom när vi festade på Dolce. men det ska inte vara cphouse/trance/raveparty/knarkmusik/blandat i en konstig gegga utan sån skön, "dansvänlig" (låter som att jag är lite handikappad, typ handikappsvänlig toa, dansvänligt golv osv haha) som man kan släppa loss till på sköna dansgolvställen.
jag tror nog egentligen att jag blandar ihop house och club lite, jag har ingen aning hur jag skiljer dom åt, men iaf, musiken är så clean, soundet/beaten är jämn, upprepande men ändå mjuk, inget tranceskit inblandat. ja det var min lilla förklaring, är det någon som har en mer "klarare" förklaring så kom med den.

men för komma till THE point, för typ.....två år sedan hörde jag en sån skön låt när jag var ute i lund, förmodligen herkan ha ha, och dom sjunger på något konstigt språk så det är ju lite svårt att snappa upp ord man aldrig har hört. i refrängen sjunger typ en kör av tjejer, på vad jag trodde var indiska (visar sig vara nått afrikanskt språk), så sjunger dom "na na na naneeeh na na na naneeeeeeh" (så som jag hörde det) flera gånger och jag ba älskade låten! sån megafullträff, man vill bara dansa och shakea buttie butt med alla som står jämte en och dansar. så kommer det alltid nått emellan och jag lyckas aldrig fråga djen vad låten heter. så har det typ pågått i två år haha, fram tills nu! satt nu och lyssnade på allt jag hade laddat ner och så kommer den låten, jag ba eeh say whatttie whattie what?? har jag sån megatur att jag laddar ner låtar på måfå och RÅKAR ladda ner en låt som jag har längtat efter så mycket?? JAAAA. supertur. jag är fan bäst allstå. ni anar inte hur många människor som har viss kunskap om musik som jag har frågat och nynnat på låten och ingen har fattat vad jag sjunger om och hur många gånger jag har youtube:at sönder mig och liksom varit despo (måste måste måste ha låten).
 jag är så happy nu.


Kommentarer
Postat av: P-O

Haha fräck video och låten var bra också. :)

2008-08-22 @ 19:09:51
URL: http://pos.blogg.se/
Postat av: magziiigazziiiggaaah

ja visst är den!! jag har typ spelat sönder den idag.

2008-08-23 @ 02:05:12
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: inaaaa

loves it !!!!

2008-08-23 @ 19:08:26
Postat av: Dino (:

Vad heter låten? Tro de ellr ej har letat som fan efter den jag me!

2008-08-24 @ 02:34:37
Postat av: magziiigazziiiggaaah

dino: han som sjunger heter salif keita och låten heter madan, men den jag har på datan är en remix gjord av martin solveig så sök på det istället, det bör komma upp nått nerladdningsalt på det. den är såååå bra!!

2008-08-24 @ 02:50:34
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: fLASh

maggan...du kunde ha frågat mej för läängen sen...har haft låten i typ 4-5 år..den e grym!:D



makarska 2004 hitlåt hahahaha!





http://www.youtube.com/watch?v=Bdvx7AFsKrk



http://www.youtube.com/watch?v=qsqrzBOrh4k



enjoy!;)

2008-08-25 @ 10:50:27
URL: http://www.novaraja.com
Postat av: magziiigazziiiggaaah

okej jag är typ fyra år försenad. soooooo???? okej ska sluta vara tyken, men förretsen den där yeke yeke har jag på nån sån absolut oriental skiva haha, och den är mycket bättre som original tycker jag :D

2008-08-25 @ 15:53:09
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0