sug

shit jag tror jag smäller av nu. blogg.se:s fotouppladdningsgrej måste vara det mest jävla dåliga påhittet i deras historia. det måste vara ett jävla skämt allstå. för det första; det tar en evighet att ladda upp varje bild var för sig, istället för att ex kunna ladda upp 50 på en och samma gång som på FB. för det andra; man kan inte lägga upp fler bilder samtidigt om man går in via arkivet. för det tredje; som jag trodde man kunde göra men som man tydligen inte kan, jag laddade upp typ femtio bilder direkt in till arkivet och allstå inte in i inlägget (ni som har blogg fattar nog vad jag menar) och sen tänkte jag att när jag går in i inlägget när jag vill påbörja ett inlägg så infogar jag bara in bilderna. det borde funka tänkte jag, så går jag in nu och ska infoga bilder så får man ju upp en sån ruta med ett X antal bilder som man kan klicka in i inlägget, men man kan inte bläddra bakåt och lägga in gamla bilder. allstå jag DÖR, så jävla uselt och dåligt tänkt av hela gänget bakom blogg.se, var fan är kompetensen liksom?

nu till något annat, för det första; jag hatar det här, jag hatar och jag pallar fan inte att sitta i en timma och lägga upp bilder IGEN. DÖÖÖÖÖÖÖÖ helevetes jävla helvete.
för det andra; jag fattar INTE att jag skriver ett inlägg om detta. jag fattar det bara inte. är så trött nu så jag går och sover.

Kommentarer
Postat av: nicole

var fan är bilderna då?

2008-08-24 @ 17:57:24
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: meeri

hahah:D

2008-08-25 @ 01:41:50
URL: http://meeri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0