en foten och hela hjärnan i graven

jag måste nog verkligen ha en ny data, min mellansgastangent har varit sönder hur länge som helst. jag har petat bort den och satt dit den och nu är den helt knas. dö.

jag tror att det är en arg-dag idag, men en sak som jag stör mig så sjukt mycket på är folk som skaffar barn när dom är dögamla. skitmånga kändisar skaffar barn där både mamman och pappan är typ över femtio bast. okej, det är kanske smått omöjligt att bli befruktad på naturlig väg som kvinna i den åldern, men i hollywood är allt möjligt med alla dessa konstbefruktingar och adoptioner. för någon dag sen läste jag nån skvallerblogg och där ena föräldern (pappan) var typ 65 bast, kan inte komma på vilken kändis det var och det irriterar mig, men han hade precis fått en son. hans kommentar på det hela var typ jag är glad över att vara pappa igen även om det innebär att jag inte kommer att få se min son växa upp. JAHA??? fyfan vad jävla ego!!! det är så egoistiskt att skaffa barn som sedan kommer att vara föräldrarlösa när dom är i puberteten. sjyst farsan, tack för att du inkluderar mig i ditt testament typ. NOT.

och senast den här indiska kärringen som får tvillingar när hon är 70 bast och hennes make 77. GUUUUD. DÖ. NU. allstå hela den här artiklen är som ett enda stort skämt, det här gamla paret är ett sort förlegat skämt och jag hittar tusen fel i allt det dom säger. dom sålde tydligen mark och en buffel för att kunna ha råd med konstbefruktning eftersom det inte gick vanlig väg. NÄHE, ojdå, snubben hade kanske slut på spermier och de två spermier han hade kvar pallade inte simma in i mammans grotta. är det då verkligen inte meningen att man inte ska skaffa barn, varför hålla på och sälja en jävla buffel för att ha råd med en unge när man är så gammal?

så här sa gubben:  Jag har äntligen fått vad jag ville ha och kan dö som en lycklig man. ja men dö nu då gubbe. seriöst, hur sjukt EGOISTISKT är inte detta tänkande?? dessutom var det en son som dom ville ha, och det var det som var orsaken till att han kunde dö lycklig. men det största problemet är att dom har fått tvillingar varav ena ungen är en flicka. flickan anses vara en börda. gud vad pepp att födas som oönskad i en värld där ens bror är sååååå mycket mer värd. jag tror inte att jag kan skriva ordentligt pga tjuret. och nu kan dom här gammelföräldrarna dö imorgon typ av hjärtattack och så är ungarna alldeles själva. hur tänkte dom när dom skaffade barn? hur tänkte läkarna som tillät det här? inte det minsta på hur det kommer att vara för barnen att vara föräldrarlösa inom en snar framtid?

tappade tråden och ilskan här lite eftersom jag chattar samtidigt. focus people! okej. pallar inte skriva mer om egoistiska kärringar och gubbar i indien.


Kommentarer
Postat av: ACPA

Va fan kondomen kanske sprack :D

2008-08-17 @ 19:57:39
URL: http://acpa.webblogg.se/
Postat av: magziiigazziiiggaaah

haha det var säkert den unga läkaren som befruktade tanten och inte gubben:)

2008-08-17 @ 22:44:07
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Thilde

Ungefär like pepp som att veta att man bara finns för att (nu döda) mamma och pappa bara ville ha en så att marken inte skulle gå ur familjen, eftersom syrrorna inte får ärva.



Man anpassar sin strategi efter det samhälle man lever i; får döttrar inte ärva måste man ha en son (som, gissar jag, kommer att uppfostras av de vuxna systrarna - helt ensamma blir de inte, även om föräldrarna dör typ nästa år).



Värre tycker jag nästan det är med kärringar i väst som "bara måste få föda" och skaffar barn som ett sista desperat försök att glömma att de ska dö snart.

2008-08-18 @ 10:40:04
Postat av: magziiigazziiiggaaah

thilde: men tanterna i väst följer ju ungefär samma princip som tanterna i indien; båda skaffar ju barn "bara för att", något sista dom gör innan dom däckar i kistan. känns som att båda tanternas inställning till barn och barnens "uppgift i livet" suger.

2008-08-20 @ 00:44:24
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0