sta je zivot par koraka malo tuge i meraka

okej vi fortsätter här med sommarbildsturnen, del 2 kan även kallas för "den näst bästa kvällen", men detta gäller nog inte alla som befann sig där just då, men det gäller iaf mig och sedan irma också kan jag nog säga, såvida hon inte dementerar detta påstående. anywaaays, enligt dagboken ska det här vara 26 juli, en lördag. ah sitter här nu och känner mig stressad över att klockan är två och att jag enligt mina egna planer ska gå upp vid nio imorgon för att färga håret och lacka naglarna, tänkte jag skulle passa på att njuta av att huset är helt tomt och ingen är hemma, hoppas jag lyckas gå upp. okej det får bli lite snabblogg nu. orsaken till att de enbart är nästan bilder på mig, irma och ina är för att jag tog ett par kort med min egna kamera, sedan verkar det inte som att någon annan tog kort heller, trots att vi var typ femton pers som var där. dålig stil.


åh det här kommer jag ihåg, vi tre var först på plats, resten av gänget hade inte kommit. vi satte oss med Ado, som var ledig för kvällen, och hans polare. vi satt en stund och sörplade på vårt vin, jämte mig stod en av ados polare som var typ enorm och vars standardreplik var "a jesi peder" oavsett vad man sa. han snackade på och drog lite smaklösa skämt och jag kände mig fett förolämpad så till slut orkade jag inte ens titta på honom, dock var det lite svårt att ignorera honom när han stod jämte mig och snyltade på fresh air från min solfjäder. försökte dock distansera mig lite ifrån människan så jag och irma påbörjade snacka med ado, vilket även det visade sig vara ett "misstag". han pratade på om bartenderyrket, och här skyller vi på ölen, men omg, cut the crap ville nog både jag och irma och säga, istället satt vi bara där hummade och nickade och när han äääntligen var färdig så hade jag och irma rätt mycket kunskap om alkohol och vilken temperatur vinet bör serveras för att smaka bäst.

efter all snack satte vi oss i soffan istället och bara "samlade intrycken" och degade. alla andra hade också hunnit komma och det var pepp stämning.

ja det ser ut som att vi satt med tre människor haha, men ah, det här var enda bilden där någon annan förekom förutom oss tre. adnan, maida och djulsa.

ari var lite på mig under kvällen, fast inte på ett sliskigt sätt som typ A är bra på, utan lite eeeeeh gulligt sätt haha. känner mig som värsta fjortisen. anyways, det snackades om rätt mycket och jag vet att jag tjatar men allstå stämningen, STÄMNINGEN är så jävla speciell, det är ungefär så som det aldrig är i sverige. man festar på ett helt annat sätt i sverige och heeelt annat i bosnien. jag har i alla fall aldrig upplevet att människor som befinner sig på stället/klubben (i sverige allstå) efter en viss tidpunkt ex börjar sjunga och alla sjunger med, alla dras med i flowet och man bara sitter där och önskar att natten aldrig skulle ta slut, man bara fortsätter festa och njuta av alltet. men mycket beror nog på stället och sällskapet, fast ändå INTE liksom, det är så här det är på de flesta "mindre" uteställen (kafici) där alla känner alla och det känns som att sitta i sitt eget vardagsrum typ och jag bara ÄLSKAR DET *superlyriskkkk*

- men duuu-u-u, det var en av sommarens repliker tror jag. yttrades väl oftast av mig, eller? jag tror det, dementera om något är fel och hjälp mig att minnas vad som hände mer under den här kvällen för jag har lite svagt minne. allstå irma ser så sjukt söt ut här, man vill bara nypa henne i kinderna!!

ok jag lärde ari The Pose. han lyckas inte riktigt komma upp i samma standard som nicole, men det fick duga. allstå jag älskar mina armband, ni uppmärksamma nissar har nog märkt att dom har varit med på varenda partybild de senaste hmmm...två åren, men jag älskar dom, kärlek på hög nivå här. har också fått för mig att dom är voodoorized och skyddar mig mot tråkiga partykvällar. fattar egentligen inte varför jag ursäktar mitt missbruksanvändande, men så att ni inte tror att jag är helt off och inte äger några andra armband, dom är bara helt enkelt inte lika älskade och knappast fotogenique som dom här jag har på mig.

anymanyway, efter en hel natt i City var det inte någon kvar av vårt gäng, utan bara jag och irma som satt med ado och ari. ari tjatade på att vi fyra skulle "till ett annat hemligt ställe" men av väldigt vettiga skäl *RRrrrrrRR wakeupcall* gick vi istället hemåt jag och irma. irmas omdöme var snäppet bättre än mitt eget så det blev varken discot (som jag tjatade om) eller dedics hemmapartaj (som jag också tjatade om) istället tog vi oss jedva uppför backen förbi berte kucare upp till kiwi där vi satt typ en kvart och vilade, innan madzo räddade mig och skjutsade hem mig. jag var SJUKT sömnig och orkade inte något förutom att däcka. så precis när jag hade lagt mig och ligger där i sängen och väntar på john blund, väntar lite till, tiden går och jag kan verkligen.inte.somna. sov två timmar från och till, vaknade flera gånger, satte mig upp i sängen och var verkligen övertygad om irma och dom satt på min säng och pratade med mig, så jag pratade lite med dom också. say no to vino säger jag bara.

herregud nu får det fan räcka, ibland glömmer jag bort mig och skriver på som att jag får betalt per ord. nu ska jag iafl sova. hejdå igen.
 


Kommentarer
Postat av: Adis

jag tänkte först läsa d du skrivit i inlägget, men orkade inte. .så jag tittade bara på bilderna..



dina kompisar är rätt söta de....

=D =D



dags att sova kanske..

2008-08-26 @ 04:00:06
Postat av: magziiigazziiiggaaah

ja, jag vet!! asheta. hade jag varit snubbe hade jag raggat sönder mig på dom. godnatt.

2008-08-26 @ 04:11:33
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snyggt jobbat, magdice ali kad ces postaviti mene sa "the pose"

2008-08-26 @ 09:53:17
Postat av: beka

Hey you! Hur är det? Fixat allt inför flytten till Kalmar? Gött att du får bo hos en som BOR I KALMAR. Jag får bo hos min pojkvän som bor 45 minuters restid från Kalmar i ett par dagar innan jag kan flytta in till min lya...heheh...vad ska man göra....bad luck helt enkelt.Hey! Skulle vara trevligt och mötas vid ngn gång. Vet inte om jag vågar ge ut någoting här på din blogg, heheh..menmen...hälsa Irma nästa gång du ser henne. Kramkram

2008-08-27 @ 13:59:25
Postat av: magziiigazziiiggaaah

beka: ja, herregud, det känns skitskönt att ha fixat det. jag vet annars inte hur jag hade gjort iom att inflytt.datumet är samma dag som första dagen i skolan :( så jag är tacksam!! jag var med irma idag btw men jag hälsar henne nästa gång jag hrös med henne. men om hon har ditt nummer så kanske jag kan ta det ifrån henne? kram!

2008-08-27 @ 21:00:19
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Irma

ahaaa..du var sömnig ? :D

2008-08-27 @ 23:18:35
Postat av: Beka

gödigt! :D Jag tror hon har kvar numret. Hugs

2008-08-28 @ 11:54:53
Postat av: beka

Irma! Vart håller du hus?:D Hoppas plugget går bra. Kramar.

2008-08-28 @ 11:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0