i skolan

nyponros versionen varade inte lange, sitter just nu i datasalen svettig som en ko under julimanad. forts tog mig en evighet att komma till skolan, massor med byggnadsarbetare ute pa gatan, det var varmt och jag var i kavaj, halvt-sjuk och nu kanner jag mig bara blek och flottig.

ska skriva ut arbetet och sedan gomma mig i min hydda.

näru, mig får du inte så lätt

huuuurrrra. jag har lite kvar att tillfriskna, men jag är på g. laddad som fan, man får ju inte tänka neggotankar, då är det kört. jag håller på och käkar på min musli och snart ska jag iväg till skolan för att lämna in en assignment.
dessutom känner jag mig så fräsch! ny-deodorantad, nysminkad och klädd i decent kläder, inga mysbrallor längre. det är en rätt skön känsla från att gå nersunkad bakteriespridare till fräsch som en nyponros. mitt orosmoln just nu är min benjo, och jag pallar inte att googla hudcancerbenjo-grejer, bättre att vänta med det haha.

ok. dags att bege sig till schule. bitte setz euch!

113361-1298
kollar av luftfuktighetsnivån i armhålan. spana in tattarskynket i dörren, ett lakan som vi har hängt upp i dörren och satt fast med sked. smart va?
113361-1301
ok så här ser jag ut på riktigt, kanske inte helt frisk syn, notera den plågade blicken haha. men PEEPP och inte depp. jag ska ta en glad bild sen.


vad får det lov att vara?

vad ska jag säga. jag är inte trött, jag kan börja med det. dom här dagarna har jag sovit för mycket och fyllt på med energi. alltid när jag hör någon säga "fylla på med energi" tänker jag på Sims, där simsarna måste ha olika saker som tillgodoser deras behov. det bästa är när dom är trött och man skickar iväg dom till sängen, sedan spolar man tiden så att det går snabbt och den där räknaren för sömn plötsligt går från att vara röd till att bli grön. det går så snabbt liksom.

jag tror att nicole har hostat för mycket på mig för nu börjar jag också få extrema hostattacker, dessutom är det mögel runt fönstret och jag är faktiskt lite rädd för att andas in den luften, den är så äcklig liksom.

nu börjar jag bli trött här känner jag, har legat i sängen sedan ett, men sitter nu i vardagsrummet. jag blev hungrig till slut, det enda jag kunde tänka på var mat och jag är inte en av de människor som kan äta ett russin och sedan sova gott, nope, jag käkar värsta frukosten med mackor och yoggi. det var allstå hungern som tvingade mig upp och jag gick ut i hallen för att tända lyset, och precis när jag har tryckt in knappen uppstår det en miniexplosion i vardagsrummet. eeeh. jaha, lamporna tänkte jag och tryckte på knappen i mitt rum, men det funkade inte heller. så jag antar väl att det var proppen som gick.

dessutom oroar jag mig nu på riktigt för min benjo på hakan. den vill liksom inte bli normal.

jag börjar sakna mitt rum hemma i sverige. jag kan verkligen känna lukten av den nu.

så här fräscha var vi i söndags

113361-1297
här käkade vi i söndags. myspys. och imorgon är det tech mech som gäller.
113361-1296
ja men väääägra o kolla in i kameran dåråå
113361-1295
lycklig ovetandes. whats up med hållningen förresten?

nej jag har ingen lust

jag måste få uttrycka min oro (så tantigt uttryck) över mitt födelsemärke på hakan, aka min chokladfläck. först trodde jag att det var en finne under den men nu verkar det som att det inte är det haha. utan den har liksom höjt sig "över hudmarken", satsar eventuellt på en karriär som det mest upphöjda födelsemärket på mig. man ska ju alltid uppsöka läkare vid sånna förändringar, men den plutten vill jag inte bli av med, den har liksom hängt med så länge. jag funderar på om jag föddes med den, föds man med födelsemärken på sig (undrar på riktigt!), eller föds man fläckfri men att dom ploppar upp sen? tunga frågor. anyways, känns ju bara som att hudcancern fattas nu och så har jag varit sjuk för en hel livstid dom här dagarna.

yeah baby she's got it

numera konverserar vi genom hostningar. först hostar nicole, sedan hostar jag. sedan är det tyst och så sätter det igång igen. snart kommer vi att hosta ut tarmarna så mycket som vi tar i, speciellt nicole, och för en gångs skull är intejag den som hostar mest.

det här med facebook, jag tog det precis till en whole another level, jag skrev ett privat meddelande till min int.cult lärare eftersom jag inte hittade hennes mailadress någon annanstans. hoppas hon svarar nu -håller tummarna-.

imorgon hoppas jag på en nästan-frisk dag, jag har varit oerhört duktig dom här dagarna, sovit, knaprat piller, druckit varmt, hållit mig varm osv så jag förjänar ett tillfrisknande.                                                                                        

i am a müslim

jag sitter och knaprar på världens äckligaste mysli, har nästan glömt bort hur äckligt det är och nu tycker jag att det är lite synd att jag har förpestat världens godaste vaniljyoggi med den. helvetsskit. har nästan lust att sila bort alla små müslibitar.

en glad nyhet är att jag har lyckats knåpa ihop den där intercultural assignmenten som skulle vara inne idag. jag lämnar in den imorrn och hoppas på ett D. men mest av allt hoppas jag på god hälsa. det är faktiskt det enda man ska önska sig.

det finns faktiskt värre saken än en skitjobbig hosta, magproblem, feber och yada yada, men när man väl sitter där på toastolen så finns det verkligen inget värre än det och det enda man önskar sig är att man kommer ut ur det levande. HA HA.

därför, mitt tips är att ni tar hand om er, stoppa ner ordentligt linnet i byxan, använd tjocka strumpor och gå inte ut i kylan med blött hår

KNUG OCH KNUT

KNUUUUUUUUUUUUG.


knug och knut har det rolit här.

trött och schleten

allstå det är omänskligt hur dåligt jag har mått. helt omänskligt. det är inte att bara vifta bort det med en förkylning. det är värre än så. jag vet inte hur mycket mer min kropp pallar av. måndag och tisdag sov jag bort i feber och frossa och idag bajsar jag bara. numera konverserar nicole med mig via toadörren, jag kan lika gärna bygga in ett eluttag i toan så kan vi snacka via msn istället. JAG AVLIDERRRR! hoppas ni förstår min desperation till bättre hälsa.

och nu sitter jag här i tights, mysbrallor, linne, tunika, långärmad tröja, två par strumpor och kappa, i ett land där utomhustemperaturen ligger på 16+! varför gud?

ja, just det ja, jag käkar inte heller så mycket. trots att kladdkakan som nicole köpte igår ligger och degar mitt framför näsan på mig så får jag inte ner den. det är nog det absolut sjukaste med det hela. för det är nämligen så att inte en enda sötsak undkommer mina fingrar en längre stund, att ha godis liggandes i skafferiet i en vecka är så att säga inte my thäng. det funkar liksom inte. och nu ligger det en jävligt fin kladdkakebit här och jag kan inte ens förmå mig till att smeka den lätt över chokladen med gaffeln. SNYYYYYYYYFT*100.

nu är jag skitsömnig igen. ok en sista snyfthistoria. saken är den att det här är den andra tentaveckan vi är inne på, vilket innebär att jag ska lämna in en assignment (hemtenta typ) idag, två på fredag, en tenta på lördag och till slut 2 assignments på måndag. vet ni på ett ungefär nu hur körd jag är? tanken var inte att jag skulle spara allt till sista minuten eftersom jag har fått ett sånt pluggflow, nej saken var den att jag skulle börja i måndags. men det var rätt omöjligt i det konstiga sovtillståndet jag var i.

bloggar jag inte mer senare så har jag fördmodligen hoppat från toafönstret rakt ner i citronträdet nedanför oss.

återuppväckt

jag sitter med två vitlöksklytor i öronen. nicole säger att det får bort öronontet. det biter som fasen i örongången men det vekar faktiskt som att det hjälper. trots att jag har hört det mest konstiga tipsen, så är det här nog en av de mer konstigare, men jag är inte den som bangar för tips just nu.

igår tänkte jag även på min mormor och den gången då jag hade feber och hon doppade ett par strumpor i vinäger som jag sedan fick ha över natten. det stank som aldrig förr, men dagen efter vaknade jag pigg som aldrig förr typ. vinägret hade tydligen "dragt ut febern, ner till fötterna och ut i strumporna". sjukt skumt.
hade vi levt på 1400-talet hade min mormor garanterat blivit bränd på bål. tur att det är nya tider nu.

böööring

snart jag gör och göra mig i ordning. ikväll blir det middag, fördmodligen chingchongmat, i Paceville och sedan bio. myyys, och jag har längtat hela dagen.


fredagen i bilder

113361-1294
i fredags var vi på middag hos angelica, och det blir ju som sagt alltid en överraskning när vi får mat hos henne.
113361-1288
denna gången var det kycklingryta med ris och bönor. jag och nicole käkar som sagt sällan hemlagat, så det här var megalyxigt.
113361-1292
angelica och jag. sedan fick vi efterätt, smulpaj med vaniljsås över. pajen badade i såsen.
113361-1290
vinet fick fart på nicole och vildsvinstofflorna.
113361-1291113361-1289113361-1293
och till sist åkte vi som vanligt till paceville. paaaaaartymartysmarty.

shoppropp

heeeeeeeellloo summer!

jag vill aldrig behöva åka ifrån det här lyckopillret som kallas för solen. det är underbart, jag överdriver inte det minsta, det är underbart! underideunderbrartindetrabart! jag dör av lycka typ.

nu ska jag ner på stan och spana lite i affärer!

puss

den är livsviktig och då ska den inte krångla

det första jag ska göra när jag kommer hem tillbaka till sverige är att fomatera om min data. det är tragiskt hur mycket den krånglar, jag vet inte hur många nerver jag har tagit kål på. varje gång den ballar ur måste jag knäppa mina händer, som man gör när man ber, av ren frustration, bara för att inte slå sönder min data. allstå, seriöst, den låser sig vid VARANNAN internetsida jag får upp, och då måste jag stänga ner allt.

JAG DÖÖÖÖÖÖR.


finns det horor på malta?

någon har, genom att ha sökt "horor på malta" kommit in på min blogg.

113361-1287


förvisso är det bara en människa som har gjort det, men är inte det ändå jävligt skrämmande att det finns svennar där ute som just söker efter prostituerade ute i främmande länder? seriöst vad är det för äckel som gör det, vad är det för intelligens-befriade män som gör det? de kommer och viftar med cashen och får valuta för sina smutsiga pengar. är de så oförmögna till att ragga som normala killar som hänger på krogen eller är de lata och därför är det smidigare att bara pejja någon för en avsugning?

det känns som att det bara är frågetecken nerkluddade överallt i det här inlägget, men jag är verkligen fundersam.

och sedan det här eviga tjatet om att legalisera prostution, handikappade som gnäller om att de känner sig ensamma hit och dit, så LAM ursäkt till att vilja legalisera skiten. använd era händer om de fungerar som dem ska eller gå för all del i kloster och bli helig. det är inte alla som får ligga här i världen herregud, sex är väl ingen självklarhet. tänk om varje fulis här i världen skulle säga att han vill legalisera prostituonen bara för att kunna BETALA någon för att  få sig ett nyp "ba hej jag är tyvärr för ful för ett ligg, men jag betalar dig gärna så tar du hand om det....är det okej..eller?" ett kanske drastiskt argument, men det är ingen skillnad på varken den fule eller den handikappade i den här frågan.

en lika löjlig ursäkt är att "dom vill hora sig, dom tycker om det", som man så ofta får höra. den mest använda förklaringen på det argumentet är att bruden eventuellt inte har pengar till att klara sig och ser då prostutitionen som en utväg ur det hela, och så är det, lyxhoror finns inte. snabba pengar på kort tid, sad but true. men vaddå vill, hon måste nog snarare, och bara för att man gör saker som man måste innebär inte det per automatik att man älskar att göra det. hade någon erbjudit dom ett hus, försäkring och ett sjyst jobb så hade dem knappast tvekat. efter att jag har sagt det så säger killen jag diskuterar med (konstigt nog alltid killar som har det argumentet) "men vaddå, tror du inte att hon njuter det minsta?". eeeh say what? kanske om hon har en extrem fetisch för gubbar med ölmagar, smuts under naglarna och hår på ryggen så kanske, men det är inte precis så att brad pitt tar en spontanrunda i horkvarteret om man säger så.
I aint byuing that bullshit såvida det inte finns statistik och siffror som tyder på att de tycker om sitt s.k jobb.

en annan grupp menar att legaliseringen skyddar kvinnor som sysslar med prostutation, ok exakt hur? det är fortfarande idioter som är kunder, och kvinnor kommer ändå att utsättas för misshandel, våldtäkter och mord då de är "i tjänst".

legaliseringen av prostitution innebär typ tusen steg bakåt i utvecklingen, och dessutom vill jag inte att mina framtida barn ska växa upp i ett land där det finns ett YRKE som enbart är till för att tilfredsställa män. yuck.


lite sent, men ändå

en finne kommer aldrig ensam. så sant. nu har jag släktkalas i pannan här.
jag kommer göra slut på min baciron, men jag måste vara najs till helgen och inte se ut som ett minfält i fejjan.

gud så trött jag är. ska nog sova snart. förresten igår natt jag hade min bästa natt på länge. innan jag däckade igår så pluggade jag två timmar på en tenta, som var idag, jag går ner allt mer i timmar när det gäller pluggande. men när jag väl somnade så var jag i himmelriket, jag måste ha drömt......hm. jag vet vad jag drömde, och jag kände mig så trygg sedan när jag vaknade av att det åskade som tusan utanför fönstret. allstå allt var så flummigt, doesnt make any sense jag vet, men jag kände mig väldigt glad när jag vaknade.

opet bi dusa pozeljela

aaaaaaaaahh!!!!! andningsbrist typ.
jag sitter här och är meganostalgisk så in i norden (höhö), kanske dags för ett juli nostalgi-inlägg. vså jävla najs sommar jag hade.

om du fick tre önskningar?

som en paus i all tentaplugg börjar jag och nicole prata om önskningar, vad man önskar sig osv.

om man fick tre önskningar vad skulle man önska sig då? vissa är ju lite orealistiska, men tänk om man verkligen fick tre önskingar uppfyllda. sjukt coolt. nåja. det första jag skulle önska mig är hälsa för mig och hela min familj, att de och jag aldrig blir sjuka och dör i sjukdomar, det absolut värsta som kan hända. min andra önskning var att jag fick obegränsat med pengar under hela min livstid. men inte så mycket pengar att jag inte behövde jobba, utan bara tillräckligt så att jag klarade mig och hade extra utöver. dessa pengar skulle jag använda till att resa jorden runt och hjälpa människor som har det svårt. det låter lite som ett miss word competition svar, men nu menar jag inte uträtta underverk, utan behöver någon cash till en operation så kommer faster magda och hostar upp cashen.
jag hade ingen tredje önskning, kunde verkligen inte komma på något, för saken är ändå den att man bara behöver hälsa och pengar för att hålla sig vid liv och vara lycklig. pengar gör dig kanske inte lyckligare men dem gör dig tryggare och ger dig möjligheten att göra i princip vad du vill. hälsa behöver du hursomhelst ändå.

sedan snackade vi om egoönskningar som man bara önskar sig själv. min första var att jag skulle kunna äta hur mycket som helst men ändå aldrig bli tjock, ovsett hur gammal jag är eller hur mycket jag äter. fatta vad skönt! den andra önskningen var att jag skulle kunna sjunga och den tredje var att jag jämt skulle vara solbrun, den där najsiga färgen man antar efter att först ha varit röd som en räka och sedan blivit brun. jag önskar mig verkligen en mörkare hudfärg. 
ja det var väl allt. nu väntar jag bara på att anden ska dyka upp.


"innerst inne är han väldigt snäll", my ass snäll

jag läste om den här lillkillen som hade blivit fasttejpad vid ett träd. allstå det är så upprörande att läsa om sånt här, och det är all mobbing här i världen som får mig att aldrig vilja bli förälder. det är ingen tvekan om att jag 1. antigen kommer att uppfostra mina barn till värsta hårdingarna som ingen kommer att våga ge sig på eller 2. jag kommer att bli en ställa-till-ett-liv-mamma som kommer att kicka varenda unge som ger sig på min ögonsten.

nä men ärligt talat, jag förstår att det inte är lätt att vara ett päron, men HUR JÄKLA LAT ÄR MAN OM MAN INTE ENS UPPFOSTRAR SIN UNGE TILL ATT INTE BETE SIG SOM EN TJOCKSKALLIG IDIOT?? hur kommer det sig att vissa mobbar och att andra blir mobbade? jag menar, lär man inte sin unge rätt och fel? vad gör man som förälder egentligen? jag är så jävla less på att tjata om föräldrar och mobbing, för det finns tusen olika orsaker till att barn mobbar eller slåss med andra barn, det behöver inte ens vara föräldrarnas "fel" (även om jag anser att det är det), men varför mobbade jag inte någon till exempel? jo, för att mina föräldrar ansåg att det var viktigt att jag redan från tidig ålder lärde mig rätt och fel. ok för att man gör vissa dumheter när man är en snorunge i stadig utveckling men my god det finns gränser!

dessutom kan man vidare läsa i artikeln att bara en endaste förälder+unge har ringt och bett om ursäkt. seriöst, jag hade skämts ihjäl och bett om ursäkt tusen gånger om och försök åtminstone hjälpa till så mycket som möjligt.

jag hatar föräldrar som skyller ifrån sig med världens lamaste och äldsta ursäkter som typ david och goliats föräldrar använde sig av då för en mille år sedan. typ nä, men jag jobbade så mycket så jag insåg inte att jag hade en liten skitunge här hemma, eller ja, jag vet inte vad som händer i skolan, det är ju lärarna som har koll på det, eller men han är bara ett barn! I.DONT.CARE. det är fortfarande ditt barn och du som har ansvar för det och ingen lärare, nanny eller någon annan person. bete er som bra morsor och farsor istället för slödderföräldrar, hur svårt kan det vara?

nervvrak

tentatime snart! dags att skriva den första tentan som jag har pluggat sammanlagt en timme, om ens det. snälla gud gör mig lite smartare nu i en timma och sedan kan jag återgå till mitt vanliga icke-så smarta jag.

ah, lite nervös är jag nog. men jag tror på mig själv.

vaddå italienskt, kinesiskt eller indiskt? det ska vara bosniskt my friends

på tal om inget, jag har en stark lust att sammanfatta en matlista, på alla maträtter jag saknar.
för att utesluta alla sorts mobbing bland råvarorna listas alla maträtter utan någon som helst inbördesordning.

¤ Sirnica
lagom mycket deg, lagom mycket ost. obs! ingen stark ost!

¤ Lidls cevapi
bara Lidls, dom är minst zilavi, allt annat går fetbort, efftersom jag i vanliga fall inte gillar cevapi så mycket.

¤ Zeljanica
samma som på sirnica, lagom mycket deg, lagom mycket ZELJE (ok, jag vet inte vad zelje heter på svenski, det finns säkert inte ens i sverige ha ha. det heter väl inte spenat?)

¤ KUPUS!!
oj, ja här går det lite vilt till. kupus saknar jag nog mest ändå. hoppas inte kålhuvudet i kylskåpet mobbar ut de andra grönsakerna nu.

¤ Grah med kajgana och luk
grah = lika med bruna bönor. men inte bruna bönor a la svennevis, utan bosnievis. så fruktansvärt gott, speciellt med äggröra iblandat. låter kanske superäckligt, men SÅ gott. ni som säger att grah är äckligt vet inte vad ni snackar om. ok för att man pruttar sen, men vad gör det när man väl är mätt.

¤ Ustipci på morgonen
say no more. jag vill haaaa!

¤ Krompirici u rerni med kyckling
saknarrrr! helst ska potatisarna vara helt flottiga i olja, lagom mjuka inuti, men röda och krispiga utanpå.

¤ Lonac
trots att jag bara älskar att äta potatisen i grytan så saknar jag det ändå.

¤ Grashak och andra bönsorter
jag är väldigt mycket en bön-människa märker jag nu.

¤ Sarma
sarma = kåldolmar, även här på bosnievis med creme fraiche ovanpå.

ja, det var väl allt. JA ja, och inget tjat nu om att vissa maträtter är turkiska, eller att det heter något annat på något annat språk, I DONT CARE, så länge som det lagas i vårt hus så är det bosniskt haha.

bränn BHn!

113361-1286
hm, nu är jag lite fundersam...men jag tror ändå att jag har svaret på mina funderingar.
på toan så fann jag en påse med engångsrakhyvlar, som jag vet inte är nicoles, eftersom det är sånna blåa "manshyvlar" och raklödder, och ja (nicole är det ditt?), jag tror att det är den förra snubbens prylar, den där porrtidningsläsande serbens. eftersom jag är ekonomisk så tänkte jag att det är ju bättre att slösa upp det som redan finns så sagt och gjort.

men varför är det så att man alltid missar en hårtofs på benet, en sån grov miss också. jag har liksom rakat in en ruta med hår. nästan lite konstnärligt-feministisk-nyskapande ju. ser ni den?

ps. hur fan kan man som kvinna säga att man inte är feminist? så oerhört puckat, så fruktansvärt ointelligent.

backstreets back

PEEEEPP. det behövs lite pepp just nu. nicole ska iväg snart och göra sin första salstenta, så vi sitter här och lyssar på glada disneylåtar och toni braxton, vilket inte är så glatt, men väldigt sångvänligt inbillar jag mig. vädret  wunderbart och allt är allmänt vädigt bra förutom dessa tentor som terrar min hjärna och hjärta.

imorgon har jag en tenta i comunication overview, ett ämne som sammanfattar cirka 30 olika ämnen inom media och kommunikation. det är så mycket att läsa och jag pallar inte, det mesta känns dessutom som att man redan kan sedan innan, herregud lite kunskap har jag nog ändå lyckats banka in i min inte så alerta hjärna under dessa 2,5 år jag har pluggat. så imorgon litar jag på min egna tur och kunskap, för jag har knappt läst något av det man ska läsa.

på onsdag har jag en tenta i communicating with music, och jag har tyckt att den kursen har varit svårast, mest för att det har varit helt nya saker och många praktiska, nya termer, nya ämnen och nytt allt typ. jag vet ärligt talat inte hur den tentan kommer att gå, och eftersom jag inte har någon tidigare kunskap i detta så vågar jag inte heller riktigt lita på mig själv.

tiden får utvisa som man säger.

förresten vad tror ni om tito beltran? är han skyldig? han ser så jävla sliskig ut att jag tror att han våldtog den där buttan, men eftersom han inte är medveten om sin sliskighet så anser inte han själv att det var en våldtäkt.

nu lyssnar vi på BSB. backstreets back alriiiight. everybodyyy yeeeaaaah, rock ur boddyy, yeeeaah.


Maria, 20, gift och redan less på sin snubbe

nu har jag socialiserat färdigt för idag. en timme på msn med två personer jag alltid får lite fakta ifrån. min kära maida som uppdaterar mig inom alla slags förhållanden, vilka som ska gifta sig, vilka som har klämt fram ungar osv osv, till slut spekuleras det lite i vem vi ska gifta oss med och huruvuda jag, hon, irma och ina förmodligen kommer att bli de äldsta singlarna (inte sniglarna) i bosniens historia.

my god, hur pallar folk att gifta sig vid tjugo och skaffa barn? ni har inte en enda aning om vad ni går miste om! nu snackar jag inte om hur många ligg man får eller något annat lika dumt som förknippas med singellivet, utan den här FRIHETEN. den här helt jäkla underbart härliga friheten som innebär att man gör vad man vill när man vill. man har så mycket mer kvar att upptäcka vid den åldern, så många människor att lära känna, så mycker mer att lära sig, så mycket att se, så mycket att tröttna på INNAN man slår sig till ro.

jag är mega pro-bröllop-familj-barn och hela köret, men herregud inte nu när det är meningen att man ska njuta av sin nyvunna frihet, det var ju inte längesen man fortfarande var tvungen att fråga om lov om man kunde få gå ut och festa eller tiden då föräldrarna handlade kläder på lindex åt en utan att man själv var närvarande. men seriöst, jag hade varit i panik om jag hade haft familj och snubbe nu, panik över att jag kanske kommer att tröttna på både honom och familjelivet, skild vid 25 och omgift vid 28 = mardröm. jag är av den åsikten att vid 35 ska man inte vara barnlös, utan make/maka och utan jobb, men samtidigt så är man inte ung för evigt därför ska man dra ut på det så länge som det är möjligt. man ska inte vara drastisk i tänkandet vare sig åt det ena eller det andra hållet och 26-30 är för mig den verkliga guldåldern för när saker och ting bör börja gå åt det mer seriösare hållet, men inte innan dess.

egentligen handlar det inte om att tröttna på livet och sedan gifta sig som en sista stor sak man gör i livet, utan det handlar om att mogna och att lära känna sig själv, typ känna sig som en hel människa, veta sina mål, känna sig själv och allt det där och framför allt chilla lite. andas in och andas ut. varför springa när man kan gå? haha. gonatt.

close your eyes

min kärlek till solen är nästan lika stark som kärleken till mig själv är. jag älskar solen och jag älskar sommaren. vintern här på malta är som sommaren i sverige. fast kanske lite bättre och varmare och soligare än i sverige. jag tror att jag är lite av en sån vädermänniska, helst vill jag stanna kvar här på malta på grund av vädret.

ja ja. lite boring är jag.

nu ska jag gå och göra mig iordning och så ska jag och nicole gå och käka på kinarestaurang.


lägesrapport

113361-1285
vi suger på att plugga.

nåja, en liten bildtext skulle kanske sitta fint. på bilden ser vi tre viktiga föremål för mig. en macka med smör, poli-salama och malteseost, min dator, bloggen självklart, och bakom datan syns det först mänskliga föremålet som brukar kallas för nicole.

ja, och jag har ju som sagt sovit tre timmar i natt och nu ska jag och nicole gå och kolla på herkan.

tjabba

suck. nu har jag suttit här och pluggat. det går ändå rätt bra med mina mått mätt. det brukar ju vara snäppet värre än vad det är nu.

funderar på att göra middg, samma gamla vanliga. är det inte kyckling med pasta så är det kellogs med banan.

så ikväll så pluggar jag och nicole till nio och sedan ska vi kolla på Hercules, den tecknade versionen. nääääjs.

can we have the bill please

jag försöker verkligen att STUDERA, men ja, vad ska man säga. ni listar nog ut själva hur det går.
skitsamma, här är lite bilder från igår.
113361-1280
här sitter vi inne på serafino, en nyöppnad och skitmysig restaurang. vi satt själva där en rätt lång stund innan ett fett sällskap kom. jag kunde inte riktigt klura ut varifrån ägarna var, men de lät som ryssar iaf.
113361-1284
men vilken service! först fick vi bruschetta till förätt, sedan beställde jag spagatti med spenat och vitlök, och till slut fick vi en liten kaka och citronlikör till det. aaah det var gott ska ni veta.
113361-1283
efter middagen runt 22, gick vi vidare till angelicas crib, tvärsöver gatan, och förfestade lite. vi klämde ihop oss i soffan för att hålla värmen och sedan fick vi kuta till bussen vid 23.
113361-1281
eh, nicole var lite påhittig. ser ni flaskorna i mina strumpor? jag lekte dessutom bartender och den fina blåa drickan är min. yeah, en lite skum pose, men jag trodde bara att mina fötter skulle synas..
113361-1282
myssspyyys. och sedan drog vi till paceville. först till bar native där nicole raggade upp den fejkade indiern (som egentligen är en turk, men han har extrema indierdrag enligt mig), jag och angelica dansade på och till slut drog vi till havanna. träffade även på abba, en snubbe från klassen, han är så liiiiten men så jäkla najs.
taxi hem, och sedan hade jag ju min helvetesnatt hihi.

damian marley


ja, den här lyssnas det till nu.
jag vill ha sooooommar. fast det har vi nästan här. sol och värme.
sverige, say what? haha. lite väl många "say what" de senaste inläggen, men det låter så rätt att säga.

idag 06:32

113361-1279
jag hade kunnat stå en evighet på balkongen eftersom det var så underbart.

jag ber om en ny mage

herrejösses jag mår så dåligt. så fruktansvärt dåligt att jag inte minns när det var så här sist. det är inte psyket den här gången, så jag ska inte gnälla om hur trött eller depp jag är haha.

nej. värre än så, fysiska smärtor är tusen gången smärtsammare. jag vet inte vad som är på g med min kropp men efter att vi hade kommit hem i natt så fick jag så ont i magen, som träningsvärk ungefär, som att jag hade gjort tusen situps på en minut. allstå, så då gör man det alla gör när man har ont i magen. ska jag skriva ut det eller äcklas ni?
ok, man BAJSAR. så, nu är det sagt.

nä men seriöst, jag avled!!!
och nu ligger jag här med tusen tröjor på mig, svinont i hela kroppen, mitt ena ben darrar, bara det ena benet, inte det andra. konstigt, den kanske kände för att ta över hela ansvaret istället för att dela på ansvaret med sin vänstra vän. jag mår så dåligt så jag funderar på om jag ska kräkas. tyvärr har jag ärvt min pappas MEGAkänsliga mage, min framtid är redan skriven. det räcker bara med att ta en titt på honom för att inse hur mina framtida år kommer att vara.

jooooooooooj. hocu kuci, ne mogu ovako kad sam bolesna. 

dessutom blir jag så jävla nervös när jag är utomlands och är sjuk. tänker hur fasen ska jag klara mig här, hur ska jag hitta sjukhuset, hur funkar det med försäkring (ok det vet jag), hur ska jag ta mig dit, hur ska jag fixa allt, IFALL något händer, när jag inte ens kan sos-numret här på malta. hejdå.

ikväll

jaaaaaahapp. här sitter jag och nicole i vår lilla lya, i vårt vardagsrum. man skulle nästan kunna börja kalla det för mysigt, för det är riktigt najs med alla inflyttade saker här, all disk, chips, dipp, vattenflaskor, papper, godis, fukt och annat som gör det lilla extra. ett riktigt tattar-vardagsrum med andra ord.

idag harvi varit på stan och slappat med lina. och nu är vi hemma och det är dags att böra göra sig iordning igen. först middag på restaurang med tre andra tjejer till sedan förfest och till slut paceville.

tentor, say what? haha.

ok, lite partypepp är man nog ändå.

...juni blommar mest...

ja ja, nog om tjat här kommer ett nostalgi-inlägg.

det var i juni som...
...allt det roliga hände! trots att det inte var länge sedan känns det som att det var en evighet det var junimånad och allt var så perfa. massor med fester och annat krafs.

...jag, naswhan, nicole och pannika var på bananfesten. en fest som var en hel festdag egentligen. det började med annika kom över till mig för att lämna över en fin födelsedagspresent, jag gjorde mig i ordning, vi skålade och sedan bussade vi upp till östra torn och bananfesten. där uppträdde timbuktu och hojfen. det var så jäkla röjigt, men där tog det inte slut för sedan åkte vi till nicoles crib och förfestade innan vi slutligen åkte till herkan och hade the time of our life.

... samma helg, rättare sagt på lördagen, var jag och nicole på herkan igen och festade. dagen efter, på min födelsedag den 3e juni väntade jag finbesök och min kära familj + farmor var hemma hos mig i lund. jag fick en asfin tårta och fina presenter. hurra för mig, man blir inte yngre. hela den helgen räknas nog som en av de bästa under vårterminen, along with another one, men den kommer vi till senare.

... allt gjordes iordning till malta. alla papper var helt och hållet fxade och sedan väntade vi i princip bara på att få åka iväg haha. nej, men nästan. för vi hade en annan resa på g, nämligen madridresan som var en spontanresa. efter att vi hade totalfailat på uppsatsen vägrade vi låta oss knäckas, så dagen efter slaktningen skjutsade oss micke till sturup. goodbye sweden and hello madrid.

... vi var i madrid i fem dagar och det var underbart! det var så jäkla varmt konstant och alla gubbar valde att vila sina starr-ögon på oss två. gubbarna, männen och killarna är ungefär som dom är på malta, men nu är vi åtminstone vana haha. vi gjorde massor med saker, bland annat shoppade bort alldeles för mycke pengar, gick på prado museumet, promenerade i den enorma retiro-parken, såg en massa annat och festade med brasilienare och spanjorer. det var inte lätt att komma tillbaka till sverige efter allt skoj vi hade varit med om i madrid. på flygplatsen väntade nashwan i sin pimpade bil och sina pimpade kläder och nicole kände knappt igen honom.

... det var också den sista helgen i lund. fredagen ägnades åt att packa upp resväskan från spaninen, packa ner alla kläder och småprylar i kartonger, och festa på herkan. sista herk-perk kvällen och vi var helt slut och helt snygga. solbrända, nya outfits, behöver jag säga något mer? jo, kanske att mina fötter dog av mina nya sandaler, jag har fortfarande feta ärr efter dom skoskavsåren jag hade.

... dagen efter åkte nicole hem till stockhålm (haha), och mina päron kom till lund. min sista dag i lund i min fina lägenhet. jag hade verkligen svårt för att skiljas ifrån den. min fina underbaraste lägenhet (känns som en person nästan) som har varit med om så mycket. inga detaljer. jag var rätt sentimental, och nu när jag sitter här och skriver så känner jag mig sentimenal igen, jag tror fortfarande att jag har den att åka tillbaka till, men jag har inte det. så fruktansvärt sorgligt. nåja. mina päron var bra på att trösta mig och sedan åkte vi hem till kycklingaryd.

... jag började sommarjobba på ett kontor och blev en vanlig 8-17 människa. konstigt med regelbundenhet och konstigt att vara i kycklingaryd då det inte hände speciellt mycket förutom att jag var var dyngsur av regnet varje dag. en riktigt svennesommar med andra ord. jobbet blev min räddning och jag hade riktigt skitkul, jag vet inte om jag hade pallat av att bara gå hemma och spela sims hela sommaren. men som tur var hade jag irma och många fler kycklingaryds-människor som var roliga att träffa (heeeej vedran! haha).

... jag för första gången i mitt liv firade midsommar. jag associerar midsommaraftonar med fulla tonåringar och fulla vuxna människor. så jag fick en lite mer annorlunda bild den här gången, dock ingick fulla tonåringar i den här versionen också. jag, irma och elma firade tillsammans med kajsa och hennes polare i jönköping. för första gången käkade jag sill och det var verkligen det äckligaste jag någonsin har ätit. HUR kan man äta något så totalt osmakligt? mina smaklökar dog den kvällen. nubben gjorde sitt också och jag, irma och elma tog hundratusen foton.

... juni var helt underbar, alla tusen känslor på en och samma gång. lycka och saknad. jag hade verkligen svårt att slita mig ifrån lund, det var där jag hade levt i två år och plötsligt skulle jag lämna en stad som jag hade förälskat mig i, en stad där jag har varit med om så mycket, så mycket som hände som förändrade hela mitt liv, som förändrade min syn på livet med allt vad det innebär (nu är jag en sentimental mus men det måste ju också få komma ut). ALLT. lund var så mycket mer än en stad, det var livet för mig i två år. det var min egna personliga frigörelse som jag aldrig kommer att ångra, men alltid kommer att sakna. SNYFT. kan lika gärna fälla en tår, eller två nu haha.

113361-1278
på skolgården med irmka. hela dagen gick åt att snacka om allt.
113361-1277
sista kvällen i madrid käkade jag och nicole på en restaurang på plaza mayor, enorm utsikt över tusen människor typ.
113361-1276
nicole traskar i retiro, den botaniska trädgården typ, tjugo gånger större än botaniska i lund. lite alice i underlandet känsla eller hur?
113361-1275
madrid. så jäkla underbar stad. i was in lööööveee.
113361-1274
jag skär upp första tårtbiten på min najsiga tårta, min bror ser så himla glad ut, och farmor lite bäng. dessutom höll sig min tårtbit "uppe", vilket betyder att jag kommer att gifta mig någon gång i framtiden haha.
113361-1273
nicoles najsiga presse.
113361-1272
bananpartaj, och annika är lite inklämd i mitten. stackarna, inte lätt att vara liten hihi. jag hade så långt hår haha.
113361-1271
på förfesten fixade brorsan lite coola drinks, men så är han också vår favvobartender.
113361-1270
nice boobs pannika. varför gömde du cigaretten? hahaha.
113361-1269
i parken i madraid.
113361-1268
jaha ser att det är en massa parkbilder haha.
113361-1267
timbuuuuuuuk. så liten och så söt. så jäkla hett var det i tältet. vi dog.
113361-1266
naaw, den här bilden är ju så gullegull. jag ser inklämd ut, elma se käck ut och irma ser het ut.
113361-1265
vi tre och så kajsa. sill och nubbe är äääääckligt.
113361-1264
på madrids gator. lite svalk innan vi gick in igen och konkade ut alla på dansgolvet.


snart kommer det

jag har lite svårt för att koncentrera mig just nu. har käkat upp en chocklad och försöker nu att slappna av och tänka i pluggbanor, men det är lite svårt. roligare att surfa ju haha. snart ska jag sätta ihop ett nostalgi-inlägg om jag pallar, nostalgi-inläggen som i för övrigt uppskattas mest av nicole eftersom hon är den enda som har varit med mig typ 24/7.

gomörrn

idag gick jag och nicole upp vid nio för att joe skulle komma och leverera två gascylindrar. jeeej. nu slipper vi frysa och så kan vi dessutom laga mat.

113361-1263
världens sötnos! the cat.


två inte så intressanta bilder

113361-1263
jag i samtal med mamma. ser ut som ett kundtjänstmiffo.
113361-1261
reklam i biosalongen.

i am (a) slut haha

allstå jag är SÅ trött här. när man är sådär trött då allt börjar klia och man blir typ frustrerad över smågrejer. exakt så känner jag mig, typ att jag skulle kunna trycka in mitt huvud i den här värmaren som här. så trött att jag dör här.

det hela började med att vi skulle gå upp halv sju dag för att ställa oss utanför vårt hus för att vänta in gasmannen, han som levererar gastuber (gascylindrar), sådana gastuber som man har i värmaren och gasspisen. så vi satt, och satt, och satt i vardagsrummet utan att det kom någon nere på gatan. nähe tänkte vi då kommer det väl ingen gubbe som levererar gastuberna så vid halvåtta skickar nicole ett sms till joe, husvärden, för att tala om för honom om han kan köpa åt oss en. sagt och gjort, vi önskade varandra godnatt och sedan la vi oss igen.

klockan nio ringer telefonen ute i vardagsrummet. båda går upp, men eftersom mitt rum är närmare vardagsrummet hinner jag svara. i andra änden hör jag joes röst
 - maria madonna, are you still sleeping? ja joe, jag sov, man är väl mänsklig. ok go back and sleep now var hans avslutande mening och sedan däckade jag igen. någon gång efter det börjar vår mest irriterande granne att tjuta. hon öppnar alltid sitt fönster typ runt niotiden och sedan sjunger hon, skriker och skrattar. idag skrek hon. allstå hon skrek så pass högt att hon väckte mig, jag hade sådan lust att öppna fönstret och säga åt henne to shut her mouth. helt jävla ohållbart att hon ska väcka mig varann morgon. jag tycker inte om henne. och så däckade jag för tredje gången den här morgonen, för att sedan vakna en timma senare och gå upp.

im dead today. jag är så trött att jag funderar på att gå och lägga mig nu.


skämma bort

nu ska vi gå på bio, vi ska se jane austens bookclub eller något sådant heter den. mysigt va?
men tyvärr så flåsar alla böcker mig i nacken, så dom tar jag hand om när jag kommer tillbaka. puss


zlatan och hans skål

jag hittade två heta bilder på zlatan. bilderna är från stureplan.se. jag tänkte jag skulle ge lite spontana expertkommentarer på bilderna som ni ser nedanför.
113361-1259
lite lost ner han nog ändå ut att vara, men bilden är riktigt bra. "bra Slatan!".
113361-1260
men åååh. HAHA. den här bilden skrattade jag åt en del. carl philip och zlatan ser ut som ett par som är på väg på finmiddag hos ett annat par. typ "älskling, jag tar skålen, jag vet att du inte tycker om sånt här, men försök i alla fall att se lite glad ut".
calle ser lite stiff ut, men när zlatan lägger armen om hans midja så ser han om möjligt, ännu mer besvärad ut.


malteser inbillar sig att de är tarkan

jag låg på balkongen i två timmar nu. det är så lätt att somna när solen steker en i fejjan, så mellan varje kapitel däckade jag ett par minuter och vaknade varje gång av något ljud. saken hör till att man ser rätt ugly ut när man halvsitter och sover därför förväntade jag mig vid varje uppvakning att någon av grannarna skulle stå i fönstret och peka och hånle. jag såg inte till några, och tur var väl det.

fick precis ett sms av joe gamlingen. det här med malteser och ålder är inget konstigt. han skickade bara ett sms för att kolla läget och för att fråga hur det gick med pluggningen. ok....? hm, det är ju inget konstigt det heller förutom att han är snart femtio bast, har fru, son och dotter. jag vet att det är elakt, eftersom han är så snäll, men seriöst jag får peddovibbar. hade min pappa messat någon random brud som lika gärna kunde vara hans dotter hade jag gjort det klart för honom att man inte gör så.

men maltesers är speciella. här går man på gatan och de äldsta gubbarna gör sådana pussljud, smackar med läpparna, ni vet hur man gör det, som i tarkans låt. allstå seriöst det ser helt sjukt ut. första gången det hände trodde jag att gubben i fråga var pyskist störd och inte visste vad han gjorde, men när det hände med flera olika gubbar så insåg jag att det omöjligt kan finnas ett mönster eftersom de flesta ändå såg "normala" ut.
så frågan är om jag ska svara på hans sms. fördmodligen vill han säkert ha något utav mig, typ mina extrema kunskaper i In Desing. or not. haha.

nu ska jag äta middag, bestående av kellogs, bananer och mjölk. gott.
småklig måltid. haha.

jag vill ha hey baberiba nuuu

danne bjuder vickan på fika. 
hahahahahahahahhaahah.

hahahah.

ser inte han dessutom väldigt liten ut? värsta dvärgen jämfört med victoria. jag skulle inte klara av sådant här. lite tompa-katie influenser över det hela.


vi börjar dagen med två bra nyheter

jag är glad över två saker. det ena saken är att topshop-bruttan ringde igår och sa att jag kunde få ett tillgodokvitto för mina söndriga gubbisar. det innebär att jag har trehundra spänn att slösa på toppan, men med tanke på att jag inte tycker om toppans dyra kläder som man ändå kan inhandla exakt likadana på H&M typ, så kommer jag fördmodligen glömma bort det fjuttiga kvittot. medan hon skrev ut kvittot hann jag spana på henne lite och upptäckte att homegirl rakar sina ögonbryn. inte hela brynet utan rakar bara till formen på dom. eh nasty, påminner mig om snubbar som rakade mellanrummet mellan ögonbrynet innan de upptäckte pincetten eller vaxremsan.

den andra bra saken är att jag skickade hem ett paket till switzerland igår. ni vet, det är inte en större skillnad på switzerland och sweden. jag tryckte ner så mycket som möjligt och dessutom hade jag snöre till hands så jag virade snöre runt typ tjugo tröjor som sedan krympte till storleken av två. vakuumpåse a la Magda. det funkade fin fint, så tre sådana buntar hade jag. garderoben ser nu oroväckande tom ut. jag har cirka fyra tröjor att välja mellan och att ha samma kläder två gånger på raken är inte riktigt my thing. men jag har inget val och är gardroben i storleken av en väska så man får man tyvärr vänja sig.
jag och bananen kånkade på varsitt paket till postkontoret och jag fick betala 310 svenska kronor för att skicka hem paketet på 8,62 kilo för att vara exakt. eftersom jag inte har någon inbyggd miniräknare i mitt huvud så .......skulle det kosta 680 kronor, enligt datorn, för att åka hem med allt med ryanair. jag kom till malta med en 28kilos väska och typ en 8kilos rygga. förhoppningsvis klarar man sig undan övervikten nu. HOPPAS.

ja det var dom två bra sakerna. nu ska jag sätta mig ute på balkongen och läsa lite. hehe. snobbigt det lät.
113361-1258

!

shit, seriöst vad sur jag är nu.

men jag återkommer senare om varför jag är sur.

fredagen i bilder

113361-1252
det här med halsduk, vinterjacka och pälsmössa känns så avlägset. ha ha ha. idag hade vi förresten 20 grader.
113361-1253
min fulingväska. ett fynd från zara. hate zara i vanliga fall, men reor är inte vanliga så då är det ok. det ser ut som att en ko har tuggat på den och sedan krystat ut den. skitful färg också, men jag dras till den just pga fulheten. den är ännu fulare i verkligheten, den råkar bara vara lite fotogenique.
113361-1254
ehehee. jag ser lite besvärad ut eller hur?? det här med förmycket kroppskontakt är inte riktig min grej. leave me alone bitches typ.
113361-1257
nicole inne på toan på havanna. havanna is the place to go om man är ute efter att träffa niggas, biggazz, wigass etc etc. här finns något för alla. riktigt sunktoa om jag får säga mitt.
113361-1256
den här ladyn här sitter och cashar in för varje toabesök. hon ser ut att ha rätt tråkigt, men jag hade gärna velat ha hennes plats, sitta där och bara spana, och få pengar för det. lyx.
113361-1255
två brudar. de var snyggast på stället tror jag. vet dock inte ritkigt vad dom hette.

fördriver tiden på ett bra sätt

jag sitter här och svettas. varför är det så att man börjar svettas när man chattar? som nicole sa, det beror på vem man chattar med. klart att det gör, och som jag sa, inga svettkörtlar kommer riktigt igång om man chattar med torrbollar. men chattar man med vissa så går produktionen igång. helt sjukt.

nåja. vi sitter här mittemot varandra och sjunger till whittan. hon är helt klart bäst. vad gör vi annars då? chattar lite, surfar, pluggar och snackar skit. satt desutom och spanade på foton från förr i tiden, typ de i oktorber och november, och när ingen annan det säger så kan jag vara den första att säga att vi var så heta! två hetingar som struttade runt på gatan. inte konstigt att allt slisk stirrade på oss som om vi vore två skänkar från ovan.


ali baba och hans tre rövare

vår flatowner ringde för någon stund sen och meddelade att imorgon skulle vi få besök, nämligen av ett par som ville se lägenheten = lägenhetsvisning, clever right? lägenheten ser....underbar ut. så trashig som det bara går att göra den. men jag är inte den som skäms och inte nicole heller. imorgon klockan tio kommer dom. känns riktigt najs, jag som hade planerat in en sovmorgon men nu tvingas jag gå upp och stå till förfogande.

dessutom håller jag på och chattar med en galen arab, han ali, den högljudde, från england. Hi ALI THIS IS JUST FOR U! han brukar nämligen gå in här ibland och ströva runt som en vilsen höna. nu känner jag ju ali sådär, lärde känna honom när jag träffade joe för andra gången här på malta. min första tanke när jag såg honom var "vad är det här för stel biff??". även om han inte är biffig så är han stor (snyyggt, han scorar ett par poäng här på min sida) och stel som en trädstam. pinne låter fel eftersom han inte har pinnestorleken precis. hur som helst, det var det allra första intrycket, sedan krävdes det nog en halvtimma och han var som förbytt. helt jävla galen! allstå nu snackar jag inte om cool-galen; vågar göra en massa fjantsaker som andra anser pinsamma, inte heller galen; a meeeeeh du är ju så galen kombinerat med ett tjejslag på valfri part av kroppen på killen, oftast typ axeln eller armen, NEJ, utan galen så att man själv blir galen och inte orkar umgås med honom. han hörs hela tiden och han skojar heeeela tiden och han pratar, men han är rolig och till slut är man helt slut efter en timma med honom.

ok efter att ha läst det där föregående så tror jag fortfarande att  ni inte riktigt har fått det klart för er exakt HUR påfrestande och galen han är (galen är inte alltid positivt). när de (araberna) var här sist så tog jag och nicole med dom till valletta, under hela vallettadagen var han knäpp, men han tog nog ändå priset på vägen hem i bussen till sliema.jag ska försöka ta det kortfattat. han, jaffar och joe satte sig längst bak i bussen och jag och nicole satt i sätet framför dem. bussen bar nästan helt full och det var mycket folk på väg hem från jobbet, trötta, griniga och tysta. ni vet hur det är i bussar. under hela resan satt han och drev med ALLA i bussen. typ vem är den fula gubben, kolla det där barnet, vad är det här för dålig musik i bussen, etc etc. inte diskreta klubben precis, utan ALLA satt knäpptysta och jag väntade bara på att någon skulle komma och slå ihjäl honom. allstå tänk er där sitter man med sina kompisar och en av dem beter sig oförskämt och hur roligt man än tycker att det är så är det så fruktansvärt pinsamt att man helst av allt vill hoppa av bussen i farten och bli påkörd av en mötande buss typ. till slut blir det tyst och vi andas ut, tystnaden är lika helig som kossorna är för indierna, och efter ciruks EN minut börjar ali och j att bräka fram våra namn med åsneljud;  MAG- DAH, NI - COLE, och det lät verkligen som en åsna som hade fått för sig att plötsligt börja prata. ok om det hade varit lite tyst diskret sådär, det var ju kul som fan, men HELA bussen tvingades till att lyssna på detta. jag dog på plats en gutta den gången och nu i efterhand förstår jag verkligen inte att inte någon sa åt dom. helt sinnessjukt.

ok blablabla har skrivit som en idiot nu, men jag vill inte fortsätta med min hemtenta och jag fattar om ni inte tycker att historien är rolig men ja, det var inte poängen med den heller. poängen var bara att konstatera att ali är ett freak.


jahapp

vad är det här för pissig statistik idag? var är alla besökare? jag tror att jag måste börja hora mig lite och lämna kommentarer i diverse bloggar för att höja kurvan, det här går inte längre. jag skriver ju för er ha ha ha.

ok. jag vet inte, jag börjar kanske bli tråkig och gaggig.

lazyass

jag avlider här i min tvåsamhet. nicole skriver och chattar för fullt och jag tål inte ljudet av det där klapprande ljudet av tangentknappar. jag blir avis, fast jag vet att hon chattar. jag sitter här som en idiot och kan inte ens föra en msnkonversation properly, då är det kris i risen. sitter dessutom och smuttar på min fejkfanta, smakar exakt likadant som fanta men heter något i stil med aranciata. det jag borde göra är att skriva på min hemtenta, men inget. allstå jag lovar, jag har suttit här sedan halv 3 och bara surfat. känner jag mig rätt så kommer det att komma snart, vid 9 typ, då kommer jag att plugga.

det är inte robban som har tagit bilderna

113361-1247
idag renoverade vi om vårt vardagsrum. vi drog ut köksbordet ut till v-rummet och värmaren och datorerna. så satt vi där i vårt nyrenoverade och allra högst moderna kontor.
113361-1251
det här är vad jag ser framför mig när jag sitter på min plats. en data och en "djupt koncentrerad" nicole.
113361-1249
ni vinner högsta vinsten, vilket är nicole, om ni är långa, snygga och mörka.
113361-1248
på väg hem från lite shopping. vi köpte toapapper också, så nu kan alla få komma hem till oss och gå på toa om de vill.
113361-1250
inne i provrummet på zara. nicole köpte aldrig tröjan hon har på sig och inte jag heller, eftersom jag såg lite retarded ut i den.

snapshots

jag måste berätta en rolig sak. det går en snubbe i vår klass som är slibbig som fan och jobbar som fotograf. jag har skrivit om honom innan och gav en rätt så utförlig beskrivning av honom, så i fall ni skulle komma hit så skulle ni direkt veta att det var han om ni stötte på honom, men undvik det för all del. snubben är enorm (jag har inget emot mullisar och tjockisar my god, jag är en i gänget typ) och jag vet att det här är elakt att säga men hans huvud har storleken av en vattenmelon.
ok straffa mig inte, men jag vet inte hur jag annars ska ge en så rättvis bild av honom som möjligt. varje gång hans huvud dyker upp tänker jag på anna skipper, dont ask me why, eller do ask me why, jo för att hon sa åt en snubbe någon gång i det där programmet på trean att hans hår föll av så mycket eftersom han var så tjock och åt fel mat, inga vitaminer osv. jag har nästan lust att påpeka det för robban eftersom han har typ tre fjun på huvudet och han är 28 bast! fatta. ma nvet ju att killar allmänt mår skitpiss över gråhår och bristen på hår så jag kan bara tänka mig att robban smider planer på att transplantera allt rygghår back to his head. lycka till robban, jag stöttar dig.

kom av mig lite nu, jag skulle prata på om mig. hursomhelst tjockisrobban jobbar tydligen som fotograf och har även tidiare frågat om han skulle kunna få ta kort på mig. proffesionella fotografier, som han säger, professionella my ass, alla brudar han har tagit kort på och lagt upp på sin hemsida ser ut att ha en trendfaktor på 0,00. alla brudar ser ut att ha passerat bäst-före-datumet typ 1996. på tal om inget, jag vågar inte riktigt satsa på min stavning på ordet proffessionella, så jag har tre olika varianter på den stavningen. hur som helst, frågade han mig igen ikväll om jag ville förgylla hans fotosession. sättet han sa det på var sådär fånigt, han sa typ att han var ute efter att plåta tjejer från "olika kulturer", öh, jag är SÅ blond och SÅ typiskt svensk. ok så fortsatte han i samma stil och fick allt att låta som att jag borde vara tacksam över att en av maltas mest professssssionellllla fotografer ville ta kort på/av mig. HAHA. bockar och bugar på mina heta knän.

allstå fan vad jag hatar sånt, typ "du ska vara glad att jag ens frågar"-snubbar. vem tror dom att dom är, och much more important, vem tror dom att JAG är? nu snackar jag inte bara om robban, utan snubbar i allmänhet. robban är alldeles för ful för att tänka så fullt ut, sad but true. han har inte tillräckligt med utseende för att få det han vill ha. jag plågas av bara tanken på att om han hade varit smal och snygg hur det då hade gått med alla tjejer han fotograferar. det är äckelvarning på vissa bilder och jag kan se honom bilden av honom där han sitter bakom kameran och ger tjejer instruktioner, typ ta av dig den leopardmönstrade korsetten du har på dig gullet och åma dig lite extra, så ska farbror robban ta ett par kort.

jag ser ut som spiderman

113361-1246
jag har laddat upp för den svenska vintern och den så kallade svenska våren och den så kallade sommaren. även då kan man ha mössa för att det är mössväder. jag var stolt över mitt köp men det gick snabbt över när nicole såg mössan och sa vad fin utan någon som helst entuasism. det tycker du ju inte sa jag, nä det är kanske inte riktigt min stil sa hon då. men du tycker att den är ful allstå? sa jag igen, och hon skrattade.

fan, jag vet inte om jag vågar ha på mig den i kycklingaryd, kommer ju konkurrera ut alla med min het-het.

det blinkar

det blixtrar skitmycket. känns som att halva jorden lyser upp av blixten typ. och så ser ma en fågl i skyn som blir stekt av blixten. jag är egentligen rätt rädd för blixtrar, jag associerar blixtar och dunder med krig och bomber, sån efterkrigsgrej typ som gör sig påmind för ofta här på malta haha.

men jag känner att jag verkligen skulle bli överlycklig om blixten slog ner i vår grannes tv för den låter för mycket för sitt eget bästa. jag hatar att jag hör tv här inne i vårt vardagsrum/kontor. kan dom sänka skiten eller måste jag banka i väggen igen?

hat

FAN VAD JAG HATAR VÅRA STÖRDA GRANNAR.
NEJ JAG LIDER INTE AV AGGROPROBLEM.
dom är så jäkla dryga.

godnatt

hej och hå. nu är det dags att sova. trött som en flitig myra är jag. ska bli mysigt att kura ihop sig och inandas sunkdoften som är på kudden. aaaah. härligt. hejdå

ikväll tar vi paceville med storm

ok, hoppas att inte min mage ställer till det ikväll, för nu är det PARTY. utgång, yes tack och hej kycklingpastej.
prutt och kram.

happy new year igen!

jag glömde en viktig sak igår, nämligen att blogga om att det var nyår igår igen. eller igen och igen, men det muslimska nyåret. härligt va?

jag som musse passar på att gratta er alla så happy new year alla mussar out there! imorgon ska det festas. ett litet nyårspartaj, vad säger ni? låt champagnen flöda typ. nä nicole, vad säger du, det blir du, jag och araberna imorgon på havanna?

fcuk maltesers

jag blir värsta bittermuffen så här dags på dygnet. så jävla bittrig att till och med linda skugge framstår som en ängel som tar alla under sina vingar. inget ont om linda skugge, henne har jag älskat sedan jag läste fittstim och hennes böcker och krönikor. hon är ett geni. gudrun schyman också. jag tycker att politiken är lite tråkig när inte guddan ställer till det.

på tal om att ställa till det. malteser suger på service, det är så totalt un-serviceinriktade att man vill slänga en ful toffla på dom. dom säger aldrig hej när man ska betala, de säger inte något när de räcker över pengarna och de skiter totalt i dig. förutom då när de förföljer dig i affären. men jag är inte intressrerad av att sno något av dina fula kina-importerade korsettinsinspirerade kläder FATTA'RE?!! 
nä men de fattar inte och jag blir cpsvettig varje gång de gör så, jag kan inte shoppa under press. nu kräver inte jag någon speciell service och de stör sig säkert på att man är tusen gånger snyggare än dem (ha ha) men come on dont blame it on me haha. nej skojar bara. men ärligt, ett VARSÅGOD skulle sitta fint.

nåja, igår sprack mina nya gubbyxor mitt i häcken. nicole, aka my banana från och med nu, trodde att jag hade åkt på en fet mensfläck, men så var inte fallet och hon kunde skåda mina panties där någonstans gömda. så jag gör som vilken normal svenne skulle göra, går tillbaka till affären och klagar. ok för att de var köpta på rea, annars är inte topshop värda pengarna någonstans, men kvaliten ska väl vara någorlunda bra? trevlig som jag är drar jag historien, men utesluter den biten av historien där jag använde byxorna en hel dag, och säger att jag vill ha stålarna tillbaka eller ett par nya gubbisar. hon börjar tveka och jag säger men seriöst tror du att jag skulle ha köpt byxorna och klippt upp dom, jag kan väl inte rå för min rumpa, fast det sista sa jag inte. då stirrar hon tvekandes på mig typ varför inte. this is ridiculous (hur fasen det nu stavas), im sorry but this is just silly säger jag rätt så uppört. då ringer hon bossen och säger att bossen först måste kolla på byxorna.

GUD. ok, jag vet att jag inte kommer att få cashen tillbaka, och likadana gubbisar finns det inte, så jag hoppas stenhårt på att hon säger att jag får ta något annat ur butiken, så jag har paxat in mig på en från-början-tänkt-väska-som-egentligen-var-för-dyr, men som kanske nu blir av.

jag är redo för en fight, kommer annars jag att maila topshops huvudkontor och gnälla om maltsernas service och om de verligen vill att deras underordnade ska vara så otrevliga.

HOPPAS HOPPAS. be för mig ikväll.

äntligen får jag äta

men herregud, nu står både joe och reparatören här inne i mitt rum och ska försöka fixa min lampa. jag sitter här och bloggar och skäms eftersom golvet är så dammigt och han tappade precis en liten skruv som han nu letar efter på golvet. allstå en lite awkward situation här. haha herregud, kan han inte bara skita i lampan och dra. jag känner mig som värsta överklassungen som sitter här vid datan och de sliter their asses off för att fixa saker runt omkring mig.

igår satt jag och nicole och skrev ett fint mail till darren, mäklaren, där vi klagade på vissa grejer. och nu kännerjag mig så skyldig för att joe är verkligen snäll och fixar det mesta som vi har problem med. så passade han på att fråga om i hade något mer vi behövde, då kändes det som att han visste att vi hade mailat darrren.

jaha, nu är det kanske dags för frulle då äntligen.

guten morgen alles

jahapp. det var ju ren tur att jag gick upp tidigt idag för nu har joe och reparatören till kylskåpet kommit. jag känner mig lite dum här i min pyjamas outfit och reparatören ser lite bonneaktig ut så man vet aldrig vad som pågår i hans huvud.

de har tagit ut alla grejer från kylskåpet och jag kan inte käka frulle nu, vilket känns riktigt jobbigt. jag är depp utan mat!!!

och eftersom jag tyvärr är själv i lägenheten så får jag skämms för både mig och nicole. lägenheten är ostädad, disk framme, hår på golvet, saker sängda lite överallt, skor överallt. pinsamhetsfaktor 8734. och jag är SÅ skabbig så pinsamhetsfaktorn stiger plötsligt med hundra.

hej alla mobbare, i hate you

jag tror att jag lider av en personlighetskris. borde man inte vid det här laget vara fullt utvecklad både psyskiskt och fysiskt? jag undrar bara. jag var så snäll och söt under hela min grundskoleperiod, halvsnäll/taskig min gymnasieperiod, förvirrad/snäll/asball (lite senare) under min lundaperiod och nu bara håller jag på att förvandlas till värsta miffot. en fortsatt utveckling på det som jag faktiskt trodde var slutet, men tydligen inte. vem vet kanske blir jag till slut en riktigt bra människa.

det är en sak jag inte fattar och det är typ alla som var grovt mobbade under sin barndom får värsta revengen och blir megakändisar. varenda kändis har tusen skelett i garderoben varav minst en av dem är mobboffer. det är rätt strongt. jag har alltid hatat mobbare.

MEN mobbare, av en konstig anledning finns det två typer av ex-mobbare. den första typen är den som verkligen är intelligensbefriad och inte ens vet vad det innebär att äga en hjärncell. oftast har det varit skitheta hela sin skolperiod, ALLA har frågat chans på dom och det är så jävla högfärdiga. när de uppnår vuxen ålder fortsätter de på samma bana. helt trångsynta och tror fortfarande att bara de ser någorlunda bra ut så är saken biff. de fattar inte ens att de mobbade och de tror fortfarande att det är "sånt som tillhör skolåldern" (snacka om att vara tragisk).

sen har vi den andra typen av ex-mobbare som tog sitt lilla förnuft till fånga och insåg att de hade varit skitstövlar i princip hela sin barndom och valt en väg som passar dem bättre nu. de kanske jobbar extra för bris (existerar det fortfarande?) eller gör något annat vettigt av sina crapiga liv.

hursomhelst så vet jag inte hur jag gled in på det här ämnet, men sen sak vill jag berätta för er och det är att alla de mongon jag kände under min skoltid är fortfarande lika dryga som de var då. när ska de börja ändra på sig undrar jag. det kanske aldrig kommer och det gör det sannerligen oftast inte för varje generation uppfostaras det tusen av ungar till djävulens avkommor typ.

fyfasen vad jag hatar mobbare och andra högfärdiga människor. jag vill slå på dom typ. HÅRT. haha.

36+, singel, föredrar 20-

var får alla dessa fulingar på novaraja mod ifrån när de skriver diverse cheesy raggningsrepliker? det verkar jäkligt peppade när de är på hugget efter en liten despobekräftelsekåt brutta. flera av dem är så fula att jag inte skulle tveka till att skänka mitt sparkapital för en fin liten facerenovering och på kuppen en charmkurs som de kan gå. inte för att jag är så jävla megasnygg men jag håller inte heller på och trackar sönder småpojkar med torra oneliners. någon måtta får det vara.
my gaaaawd typ.

shake your bon bon

jag vet inte vad jag tycker om min bloggdesign längre. den representerar inte mig och mina hatåsikter känner jag. den är för färgglad. iofs så är jag färgglad på dagen, men det är då inga blogginlägg skrivs eftersom jag har noll inspiration och måste snorta lite socker för att komma igång. natten är min vän och jag tänker inte överge den vännen för något.

nä men fyfan, det är ju lite hemskt när alla börjar dra från msn vid den här tidpunkten. nicole den bananen drog för länge sedan eftersom hon "sov sittandes" som hon kallar det för. jag tror att jag seriöst lider av någon psyskisk åkomma (vad fan är åkomma förresten?) som tvingar mig till att sitta upp på nätterna som en porrsurfande snubbe.

nej det är dags att lägga av med det här oerhört fula beteendet. men så länge som jag kan minnas har jag varit sån här. när jag gick trean på lågstadiet, för en livstid sedan, gnällde mina lärare för att jag "gäspade mer än de andra barnen". wtf? sen när dömmer man kids efter hur mycket de gäspar. mobbskola. de tog även kontakt med mamma för att säga att jag var så trött på lektionen. uttråkad skulle jag kalla det för.

nattiplatti

herre min vad jag har ont i huvudet. gasen tar kål på mig. den har säkert bränt bort hälften av mina hjärnceller, det  här är ju snäppet värre än att sniffa lim om man säger så. just nu vill jag inte sova, men även jag har anammat en viss svennestil som säger åt mig att jag borde gå och sova så att jag kan vara hurtig imorgon.

47 min senare.
äh skit. jag ska nog sova trots allt.

nu får det vara en rubrik på svenska

mitt enda nyårslöfte, förutom att satsa på annoideal (och eftersom alla vid det här laget vet att disciplin inte existerar i min värld så lär det inte bli något av det), var att sluta svära. men jag tänker inte sluta svära har jag kommit fram till nu. svordomarna kryddar inläggen liksom vegeta kryddar maten.

för övrigt ser jag ut som en förrymd mentalpatient från Solna sjukhem. jag har knytit ett vitt tygskärp runt halva huvudet och gasat ihjäl mig på den här satans gasen som vi måste ha för att inte frysa ihjäl. det är auschwitz varning på vår lägenhet, vill ni komma och hälsa på så gör ni det på egen risk och glöm inte att ta med er gasmasken.

man känner sig nästan hög och jag har huvudvärk som når ända in i benmärgen typ. dessutom är vår kyl cp, den funkar inte som den ska den jäveln. när joe var här, vår kära pimp, så konstaterade han att den var sönder, men var ändå lite tveksam till det hela. han menade att vi hade den på ettan och att det är den kallaste temperaturen i kylen. say what? femman är ju den högsta, its logical, som jag sa till honom. men han tyckte inte att det var det minsta logiskt. men då är ändå jag mer logisk än han som ringer sin kära candida för att kolla läget. hon säger att man ska ha den på trean. duuh. jag var upprörd och envis som en åsna. men nu verkar det som att jag får äta upp mina ord för kylen är tydligen lite "varmare" nu när den är på trean. jag fattar noll. konstiga malteseser och deras kylskåp.

så jag unnade mig en yoggi som ajdin köpte när han var här. det är lite diaree varning på den, hoppas jag inte dör imorgon. nej, fel, det är diaree-varning på ALL vår mat i kylen, eftersom den har blivit fryst, t.o.m smöret, och nu upptinat. det är förresten ett under att jag inte har haft fler diareeattacker här på malta dessa månader med tanke på allt jag har ätit och all temperatur som ställer till det för min enormt känsliga mage. kanske för att jag har knaprat på travello titt som tätt.

nu går jag och rakar skallen

jag lovar, det var inte jag som skrev de senaste inläggen, eller de som skrevs på natten i alla fall. det var indira. vem ni inte vem det är så gör inte det något. she's evil, hon är min bättre hälft.

jag känner mig bara så jävla trött på jag vet inte vad, men trött. förmodligen brist på sömn, men det är brist på något annat och jag vet inte vad det är. vad logisk jag känner mig, verkligen.

EN sak vet jag. och det är att jag inte vill till sverige. min familj i all ära, men kycklingaryd, småland och vinter ställer till det. det här trångsynta tänkandet som enbart existerar småhålor, det smygrasistiska som ligger som ett moln över alla typ och allt det GRÅA. det är grått. färglöst. så fruktansvärt deppigt. så trångt och så litet.

jag ska vara ärlig, jag har typ dödsångest när jag tänker på kycklingaryd. jag känner mig så färdig med stället. ett litet incest-samhälle, haha. jag tyckte det var roligt som fasen, men jag vågar inte ta åt mig äran för det fina yttrandet, för det var någon annan som sa det.

we're just ordinary people

jag lyssnar på righteous brothers, amerikansk 60-tals musik när det är som bäst, allt för att lugna mitt sinne och min själ.

varför får man inte hata folk? jag förstår inte folk som säger att hat är fel, det är också en känsla, så länge man hatar rätt människor. jag hatar tex  pedofiler och våldtäktsmän och alla slags män som inte lever efter vissa normaliteter utan sticker ut med viss hjärnskada. pedofili är en hjärnskada, och det är våldtäktstankar också. misshandlare också. jag hatar också människor som hatar invandrare och mörkhyade, gula, bruna, vita osv. jag hatar också mördare. jag hatar rätt människor. men då är jag också en hater.

nu lyssnar jag på lugnande musik och kommer därför fram till att jag inte är en hater, jag är en motsåndshatare, en sådan som motsätter sig hatare.

jag är så jävla trött

imorgon skolkar jag. jag pallar inte, säga vad man säga vill om mina sovtider men idag gick jag upp halv sju. och därmed var veckans duktiga grej avklarad. redan första dagen på veckan. det är inte ofta det händer. nu vill jag bara att alla tentor och ASSignments ska vara färdiga. jag har inte ens påbörjat mitt så kallade pluggande. dock har jag gjort ett pluggschema. det låter för bra för att vara sant allstå.

jag finns på riktigt



det blev ett abrupt slut.

idag var det varmt

säga vad man säga vill om malta, men bra väder har dom i alla fall. det är 18 grader idag, det innebär strumpbyxor, kjol och tröja! skithärligt. lite svettvarning nästan.

jag är rätt död idag, gíck upp vid sju och sov fyra timmar i natt. men idag blir det ändring.fast jag fattar fortfarande inte varför jag blir som mest pigg när jag borde vara som mest trött.

nu ska jag till sliema och lämna in min kamera så får vi se vad han säger.

det flimrar för ögonen just nu

herregud jag funderar på om jag har fått en hård smäll i huvudet, för det känns så. jag ser en massa text framför mig, som att jag har kraschat huvudet mot dataskärmen och fått alla bokstäverna intryckta i iris. som i tecknade filmer när man ser stjärnor när någon har slått en. fast länge trodde jag att det bara hände på låtsas, allstå bara i tecknade filmer, men det händer faktiskt på riktigt också. det har hänt mig i alla fall, och det är alltid något.

jag var kanske sju-åtta bast och vi lekte på skolgården, ett par tjejer, sprang runt och lekte statyer. typ någon räknade och vid ett visst tal skulle man "förvandlas" till en staty och vara stel tills nästa tal kom. något sådant, minns inte riktigt spelreglerna. hur som helst när man skulle börja springa igen så sprang jag som en dåre med huvudet åt fel håll och rakt in i en pelare.

haha. jag minns det så väl, kanske för att jag för tillfället dog av smärtan. jag föll baklänges, helt platt som i filmer typ, och jag såg stjärnor! haha. då fattade jag att det hände på riktigt. kort därefter det körde kerstin mig och mamma till vårdcentralen. mamma satt och skämdes lite, och istället för att trösta mig satt hon och skrattde lite. lite elakt. på vårdcentralen konstaterade man att jag hade fått en lättare hjärnskakning och sen fick jag åka hem och slappa. haha.

OMG, she didn't??

hur många av er som läser kan säga att ni känner mig? allstå känner mig på riktigt, live? typ fyra pers tror jag. så resten av är inte några jag känner? jag tänkte att om ni inte känner mig så kvittar det om jag ibland är lite konstig i mina inlägg? jag fattar ärligt talat inte ens vad jag skriver nu. men jag tror att det är dags att skriva en anonymblogg där jag kan få komma ut med mina äckligheter utan att ni sedan träffar mig och äcklas av mig. eller att mina föräldar läser mina inlägg. dom måste inte veta allt eller hur? när jag kommer hem så ska jag banna den här bloggen från hemdatorn så att de inte kan komma in mer på den. då ska jag dela med mig av mina juicydetaljer, det är nämligen rätt mycket som aldrig skrivs ner här (och det kan ni tacka dom som födde mig). tråkigt va?
jag vet ärligt talat inte vad som har hänt, jag känner mig bara pånyttfödd och jag tror inte ens på buddha och gänget.

i give my life to be in the book of love haha

FYFASEN jag är värsta inspirerad. jag har värsta bra upplägget för hur mitt liv ska se ut, eller inte mitt liv, det är lite att ta i. 2008 rättare sagt. GUD VAD JAG ÄR INSPIRERAD. det här inlägget är lite flummigt kanske då va. jag är inte hög, nej, jag är bara inspirerad. jag försöker även få med ajdin på detta förslag, men det går dåligt eftersom han ska vara så in i helvete petig och seriös. min ide är att vi ska flytta till dubai i höst och slita arslet av oss i ett år och röka vattenpipa. ja, visst låter det seriöst sjukt i huvudet, men jag tror fan inte att min själ är ämmad till att vara i ett land där det är kallt, blåsigt och aldrig soligt. NEJ, jag behöver sol och sommar konstant och jag behöver araber (nu kommer min pappa att bli rädd).

nä jag är faktiskt helt seriös. kommer jag inte in på journalistprogramet i höst så drar jag. jag drar dit vinden bär mig HAHAHA. fan vad poetisk jag är.

i want to be where the sun warms the sky

ja kära ni, det börjar bli dags för sista smörjan. hm, är inte det något man säger i kyrkan? sista smörjan, sista vilan, något sådant. jag vet att jag har hört det i diverse snyftfilmer. sista smörjan brukar jag kalla för det sista jag smörjer innan jag bäddar ner mig, fötterna of course.

jag har inte gjort något som jag skulle ha gjort idag. in desing uppgiften blev inte färdig, jag påbörjade aldrig intercultural com. uppgiften och jag duschade inte bort rökstanken från igår.

istället slösurfade jag och sedan kollade jag och nicole på Mulan och käkade chips.

...maj och...

ju mer sommaren man närmar sig desto mer saker händer det.

det var i maj som...

... jag jobbade jättemycket på andrahandbokhandeln och hade det skitkul med Cemil och de andra. roligast var det när det var stressigt och jag fick jobba konstant istället för att stå och dega. ibland bloggade jag också, när det inte var någon där, och läste andras bloggar. det var också genom bloggen som jag fick reda på av nicole att vi hade blivit antagna som erasmus-studenter på malta. tur att ingen var där, för jag hade konstanta iii-ryck.

... allt var underbart. alla fester, alla grejer som hände. det var många roliga grejer som hände. underbart väder som gjorde att man var ute konstant, man kände att sommaren var på g.

... trots att vädret var underbart hade jag svårt för att slita mig ifrån datorn eftersom jag kollade på greys anatomy och satc. jag lipade som en bebis när denny dog och karev bar iväg izzie. det var en härlig period av serietittande och glassätande.

... jag, ajdin, mirza och fishie var på etna spelning i helsingborg. fan vad kul det var. dom utekvällarna är oftast de roligaste. bara bra musik, BRA musik. vid det här laget vet ni väl vad jag menar med bra musik.

... jag gjorde ett vuxentest, som alla andra bloggare, och min uppskattade ålder blev 15. jag vet inte om ni tycker att det säger så mycket, men det tycker inte jag när frågorna enbart handlade om kaffe, körkort och jobb. hur tyder man då testet om man anser sig vara en hälsomänniska som skippar kaffet, värnar om mijön och latar sig? svårt.

... jag, nicole och annika tittade på eurovisionfinalen hemma hos mig. vi laddade upp med chips, dipp, pizza ("småklig måltid") och godis. efter att vi hade proppat i oss lite mat blev vi alla på gott humör och sedan började vi äckla oss. varför blir det alltid så när man är mätt? jag gjorde ett fint formulär som vi kunde fylla i och rösta. enligt våra betyg vann bosnien (jag fjäskade för juryn) och ukraina kom tvåa, har jag för mig. tyvärr vann inte ukraina den stora tävlingen och stämningen var lite depp.

113361-1246
det här är vad jag kallar för konst. annika kom i pyjamas, och jag vet inte ens varför hon kom, men jag tror att hon skulle ha mjölk som hon kunde ha till kaffet dagen efter haha.
113361-1245
och hon störde mig medan jag lackade tårna. vem hälsar på så sent förutom hon. herregud haha.
113361-1244
nicole och annika på herkan, where else liksom.
113361-1243
en sen utekväll i maj tillsammans med martin och gänget.
113361-1242
vann inte bosnien? nä. härliga strumps btw.
113361-1240
nicole och annika tog inte röstningen på allvar, så jag fick tvinga dom att rösta, sedan kom vi igång.
113361-1239
mätta och varma
113361-1238
herkperk
113361-1237
det här är en nyutexaminerad sociolog. anställ inte henne, ni ser vilket psykfall hon är.
113361-1236
mirza och jag i bilen å väg hem.
113361-1235
fishie, jag och ajdin. there's a bird up in the sky!
113361-1234
inga strumpor! det är sommar!
113361-1233
har man inte hamnat på lnite någon gång så är man ingen att räkna med.

113361-1231
the nose var tillbaka i lund, och här sitter vi på coffeepoint och dricker chokladmjölk.
113361-1232
partyyyyyyyy!

men vilken härlig morgon!

jag tror att min data är trött på livet. snart kommer hon väl också att lägga av och joina min kamera i teknikhimlen där i containern snart.

sängen kallar

i am schweintrött. ska nog sova väldigt snart, men har svårt att slita mig från msn. känner mig seg.

just a beautiful liar

jag känner mig inte ritkigt partypepp, än. men jag vet att det kommer så fort jag hör någon bra låt när vi är i PV. först ska jag och bönan käka ute, och sedan är det pv som gäller ikväll.

fast nu, nu börjar jag känna att det kommer smygande, kanske för att jag är sååå danssugen. men jag har inget att ha på mig ikväll så det drar ner peppet lite.

the thief took my cam

ok. min kamera har verkligen däckat. jag sörjer den för den tar så perfekta bilder. smrc.
jag vet inte vad det bästa är, att kanske lämna in den till reperatören eller köpa en ny. det känns verkligen inte bra. men kanske kan man hitta en under tusen spänn. är det möjligt? kan någon svara eller? svara och rädda mitt sorgsna hjärta och jag är er för evigt, om ni vill ha mig så att säga.


batterierna är slut

god morgon.

jag vaknade vid 14. jag tycker inte att det är så farligt, det är ju fortfarande jullov. det är lite saker att plugga på idag, men jag stör mig så fruktansvärt mycket på att jag sitter så fel. jag har inget skrivbord utan sitter vid en lägre byrå typ och jag har börjat få jätteont i ryggen sedan en tid tillbaka.

jag längtar verkligen efter pappas skrivbord hemma. stort, brett och allt får plats. och man blir inte sen, vilket är nog det viktigaste.

jag drömde så mycket saker i natt, ville verkligen inte vakna.

kanske, kanske inte

jag är så jävla onödig och odisciplinerad. jag behöver någon som står jämte mig här med piskan i handen. missupfatta gärna inte.

vad har jag gjort i ett par timmar? inget. jag har suttit och tryckt i mig kex medan jag har bläddrat igenom varenda jävla sida på asos.com. tll och med min ansiktsmask har stelnat totalt, jag orkar inte gå och tvätta av det, istället får jag skrapa bort den med toapappsrullen jag har här bredvid datan.

jag är glad över att jag inte bloggade igår efter klockan 19 då jag var ett psyko. hade jag gjort det hade jag inte varit skoningslös mot någon i min närhet och dagen efter hade jag haft det hett om öronen. tur att man ändå har en viss spärr inom sig som säger åt en att du ger fan i att blogga nu. eller jag vet inte om det rentav var av slöhet som jag inte bloggade, kanske, kanske inte.

förresten så har jag klippt ner mina naglar, dom är svinkorta och jag kan inte peta mig sådär skönt i håret som jag brukar göra. det är ju nytt år och ny början. jag vet inte varför jag symboliserar korta naglar med förändringar. vid varje gång som jag har känt jävla-skitstövel-som-ställer-till-det-nu-ska-det-bli-ändring-på-det och fram med nagelsaxen, filen och det röda nagellacket. kanske för att det är lite mindre drastiskt än att klippa av sig håret och färga det rött varje gång något händer.

nu har det inte hänt något, det är bara nytt år som sagt, och uppsatstider, då går det inte att sitta med långa naglar och knappa, helt meningslöst.
nu ska jag smörja mina fötter och sedan drömma hett.

...april har knopp i håret...

det är bara januari och jag är redan inne på april, jag fortsätter med min förra-årets nostalgitripp, har inget annat att blogga om och jag sitter dessutom väldigt obekvämt vilket gör mig långt ifrån bloggsugen.

nåja. april var månaden då...

... det hände väldigt mycket i ett rasande tempo. våren var i lund och inget finns härligare efter en vinter. det började bli varmt och alla småtjejer sprang runt i shorts och flipflops typ, medan jag och nicole fortfarande bylsade på oss som värsta kärringarna, fast nicole var mer kärring än vad jag var. hon hade alltid med sig extrakofta i väskan ifall det skulle bli kallare. så om man ska ta den korta versionen så kan jag säga att vi praktiskt taget bodde på en bänk på stortorget.

... den inofficiella middagen bestod av den obligatoriska kebaben från hålet-i-väggen och en mcflurry till efterrätt. som grädde på moset eller som pricket över i:t var alla heta pojkar som hela vintern hade gömt sig och började nu trippa runt på torget. det var som att äta medan man tittade på tv.

... vi istället för att slappa på torget, borde ha satsat mer på uppsatsen. vi kämpade på, men så fort den ena av oss föreslog en cykeltur in till stan (=torget) var det aldrig någon av oss som var tillräckligt stark för att motstå frestelesen.

... alla firade valborg. var annars om inte i stadsparken med alla äckliga studenter. jag och nicole var ännu en gång som värsta kärringarna som undrade hur i helvete beter sig dessa människor runt omkring oss? vi stack hem och gjorde oss heta tills kvällens fester. först fest på korren och sedan mellan västgöta och hallands nation. det var en skoj natt.

... radiotjänsten pejlade halva lund och hela vildanden. jag som tidigare hade betalat licens två månader för att sedan "sälja" min tv, var livrädd för att åka fast. därför öppnade jag oftast aldrig dörren när det ringde på, utan sa åt alla istället att höra av sig om de skulle komma. det var en stressig månad jag hade och mardrömmar om radiotjänstens gubbar som snodde min tv.

... alla roliga fester kom. mest var det naturligvis herkan på fredagar, och nicole och jag fick lite förmåner för att vi kände en viss bartender. ingen gnällde! vi hade det bra och slösade bara 10 kr på garderoben dessa obligatoriska fredagar. en lördag var jag mirza, ajdin och fishe på ett balkanpartaj i malmö på kb. trumpan spelade och vi dansade. haha, en riktigt rolig kväll, jag minns inte när jag var så svettig, för jag gympar aldrig.

... det var turbulent mellan mig och en viss person. besök mitt i natten som skrämde ihjäl mig var något som jag nästan hade börjat vänja mig vid.

... jag älskade livet som aldrig förr. och herregud vad jag älskade min lägenhet och lund och min frihet.

113361-1214113361-1213113361-1212113361-1210113361-1209113361-1208113361-1207113361-1206113361-1203113361-1202
 113361-1205


baby when the lights go out

ja men herregud, jag tror nog att jag ändå överlever.

jag lyckades till slut installera norton antivirus, den nerladdade versionen från ajdin. ibland är jag rätt så smart allstå, inte för att jag lyckas installera, utan för att jag lyckas gå runt alla hinder som jag möter på vägen då jag räddar min data från undergången. och har den inte varit nära undergången nu så vet jag inte när den blir det.

det har varit nära till gråten och i smyg fällde jag en tår på grund av allt. vad löjlig man är som gråter över en dator egentligen. fast jag grät inte, en tår är alltid en tår och en flod är alltid en flod. floden kommer senare för nu vågar jag inte förstöra dagens makeup, för jag och nicole ska gå på bio nu.

wetwt

rtwt

asd

gomörrn.

snart är det dags att sticka till skolan och avsluta det där musikprojektet vi har med gamlingen joe. sedan behöver vi inte göra mer på det här förhoppningsvis, utan kan istället börja plugga på de andra grejerna man har.

jag är svintrött. somnade vid fem. för första gången på länge sover jag dåligt, inte en enda gång har det nog hänt sedan jag kom hit och lät mig förtrollas av den här knaggliga sängen jag sover på. men igår stod den inte till min tjänst och därför känner jag mig halvdöd idag.

nyårsbilder 07

ok här kommer en hög med bilder.
113361-1218
vi träffade vid 18 hemma hos ida. där föredde vi maten, en förrätt som jag, ida och nicole tog hand om, medan jocke tog hand om efterrätten. huvudrätten var nudlar med kyckling från kinesrestaurangen.
113361-1217
idas nyårsklänning, hon sa att hon ville vara lite originell.
113361-1224
nicole brer på med laxsmörja. gott! jocke korkar upp champangen, typ, och jag tar hand om salladssbladen.
113361-1219
min dumma kamera, som jag älskar, men som inte älskar mig tillbaka.
113361-1225
bussen till valleta och där stack vi till V5. jag ser ut som en mupp.
113361-1226
jocke och ida inne på klubben.
113361-1221
alla fumlar med sina mobiler. farmor var första samtalet jag ringde hihi.
113361-1220
ok, det var nog ändå lite drag inne på det stället.
113361-1229
fyrverkerier, för att euron är officiell valuta på malta nu.
113361-1228
det här är vad man kallar en spontanbild
113361-1222
sen tog vi taxin till paceville. jag satt i idas knä och huvudet i nicoles knä för att polisen inte skulle se mig. det är vad man kallar säker körning här på malta. PV var knökfullt!! det tog oss tio minuter att gå en sträcka på 45 meter typ.
113361-1227
jag och bönan
113361-1230
det blev lite partaj på hugos med jocke och hans arbetskompisar, sedan drog vi tre tjejer til bar native och mötte även upp anders och där inne festade vi på.
113361-1223
men vem om inte markan? haha. mark in the park med nicole. vid fyra drog vi till havanna. snygga killar och bra musik. kom hem gjorde vi runt fem tror jag.

det var en riktigt kul kväll med massor med olika händelser och människor. göttt! nu känns det som att man kan börja det här året bra.

sexiga aladdin

dagen har varit slapp. precis så som jag vill den. det känns som att det är söndag. vaknade vid halv fyra, vid halv sex stack jag och nicole till kfc och käkade, sedan kom vi hem bäddade ner oss i hennes säng med glass och chips och kollade på aladdin. det tål att upprepas, för han är verkligen snygg. snyggt hår, sexig röst, snygga tänder och ren hy. fast vi kom även fram till att han nog är rätt kort i verkligheten, och det är ett minus.

silencio


david bisbal - silencio

jag råkade hitta den här låten på datan, men har ingen aning om hur den hamnade där, kanske någon som har skickat. bra är den i alla fall.

klockan är 09.07. godnatt.

nu ska jag sova. hoppas ni hade det bra igår, och hade ni inte det så är det inget att deppa över, 60 procent av alla som firar har en skittråkig nyårsafton, så ni är inte ensamma. det viktigaste är att ni är friska, har tak över huvudet, mat på bordet, en eller ett par människor ni bryr er om, pengar så att ni klarar er och dator och internet så att ni har koll på läget och omvärlden.

och hjälpte inte det här fjuttiga tipset så har jag bara en sak att säga: SLUTA VARA SÅ JÄVLA BORTSKÄMDA. idag finns det tillräckligt med familjer, barn, färäldrar, vänner och husdjur som satt på nyårsafton och tänkte på sina anhöriga som faktiskt inte ens klarade sig fram till den sista dagen på året.

jag har svurit många gånger i de senaste inläggen. folk som svär mycket anses vara väldigt fåordiga. jag är långt ifrån fåordig, men ett enda nyårslöfte har jag, som jag ska försöka hålla, och det är att (inte att sluta men) skära ner på mina svärord. haha. fan vad bra va.

prutt och kram


ja hocu bas tebe, tebe bas

te oci ko u srne, velike i crne da mi das.

vet ni, nu är jag på fullaste allvar seriös när jag skriver det här. alla människor har vissa rädslor inom sig, det behöver inte vara personliga rädslor, utan att man är rädd att något ska hända ens mamma, pappa, syskon, hund eller vad som helst. jag har tusen sånna rädslor inom mig, att något ska hända mina närmaste är det absolut värsta som skulle kunna hända.

men om man bortser från det och är mer sådär halvtseriös (även om jag är helseriös), så var mitt halvårs rädsla att jag skulle gå in på sakmuzika.com och upptäcka att crvena jabuka skulle ha konsert någon gång i vinter då jag verkligen inte kan åka till sverige då jag är här.

och vet ni vad2? det har inte varit någon konsert! hurra. jag menar det verkligen: hurra. jag hade suttit och gråtit här i mitt kalla rum av saknad och tomhet.

och vet ni vad3? rent teoretiskt har de konserter i sverige vartannat år på våren, MEN, de hade ingen konsert i år. därför skulle de rent teoretiskt sådär kunna ha konsert detta år, rent teoretiskt någon gång i slutet av april - början av maj. jag vågar verkligen inte hoppas, men jag hoppas av hela mitt kalla hjärta. DÅ skulle jag verkligen kunna kalla 2008 för ett jävla bra år.

SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLASTE GUD, GÖR ZERA SKITFATTIG SÅ ATT HAN KÄNNER SIG TVINGAD TILL ATT DRA UT PÅ EN TURNE (för vi vet att det bara är när ekonomin är skit som han ställer upp på konserter i länder där de som band inte uppskattas som de bör göra). ÄVEN OM DET ÄR MED SKABBSAKMUZIKA OCH SKABBKEMAL ELLER SKABBSEKIB (även om du gärna får skippa turbofolkgänget den här gången).

det är helt sjukt vad balkanfolkets kulturstatus har sjunkit, när de bästa banden tvingas till att dela scen med seljacine. helt otroligt sjukt.

de tre små bilderna

eftersom min kamera har en smula i linsen som bromsar in hela den där klossen som rullas ut när man ska ta kort, så blev det inga kort eftersom klossen (linsen) aldrig ville komma ut pågrund av den där smulan. fan jävla skit. skitfult med svordomar, men jag lever jämsides med min kamera, och när den inte funkar på en sådan oviktig dag som nyår så blir jag sur.

som tur var tog idag (update: idag, haha. ida ska det stå naturligvis) ett par kort så något blir det som man säkert kan framkalla.

de tre korten nedanför togs med min mobilkamera, även den tar väldigt otillfredsställande bilder. alla dessa kameror. kan någon rekomndera en kamera under 500 spänn? det är tyvärr det enda jag kan lägga ut för något sådant. inga engångskameror tack.

nåja. här nere presenteras de tre första bilderna för detta året.

113361-1216
mina väldigt svullna fötter för några minuter sedan. obs! benen är rakade, nyårsrakning
113361-1215
jag för några minuter sedan, först toa sedan krpe
113361-1214
jag och nicololololo. fast det syns inte så väl

hot nytt år

fan vad dåligt med besökare igår. var ni alla och firade nyår eller?
 
det här är faktiskt första inlägget det här året. vad ska man säga, en stolt bloggägare (dvs jag) välkomnar er till ytterligare ett år fyllt av bekännelser, ilska, frustration, glädje, hån och skitsnack. mycket trevligt om jag får säga det själv, om jag får vara lite självgod.

vaddå sova? näää nu är det efterfesten som gäller, förvisso är jag själv, men vad är det man säger; ensam är stark, svag är man om man går och lägger sig. did u think i'd crumbleeee, did u think i'd lay doown and diiiiee, ooooh no noooot i will surviveee!
det är party hemma hos mig och alla är bjudna haha.

RSS 2.0