ali baba och hans tre rövare

vår flatowner ringde för någon stund sen och meddelade att imorgon skulle vi få besök, nämligen av ett par som ville se lägenheten = lägenhetsvisning, clever right? lägenheten ser....underbar ut. så trashig som det bara går att göra den. men jag är inte den som skäms och inte nicole heller. imorgon klockan tio kommer dom. känns riktigt najs, jag som hade planerat in en sovmorgon men nu tvingas jag gå upp och stå till förfogande.

dessutom håller jag på och chattar med en galen arab, han ali, den högljudde, från england. Hi ALI THIS IS JUST FOR U! han brukar nämligen gå in här ibland och ströva runt som en vilsen höna. nu känner jag ju ali sådär, lärde känna honom när jag träffade joe för andra gången här på malta. min första tanke när jag såg honom var "vad är det här för stel biff??". även om han inte är biffig så är han stor (snyyggt, han scorar ett par poäng här på min sida) och stel som en trädstam. pinne låter fel eftersom han inte har pinnestorleken precis. hur som helst, det var det allra första intrycket, sedan krävdes det nog en halvtimma och han var som förbytt. helt jävla galen! allstå nu snackar jag inte om cool-galen; vågar göra en massa fjantsaker som andra anser pinsamma, inte heller galen; a meeeeeh du är ju så galen kombinerat med ett tjejslag på valfri part av kroppen på killen, oftast typ axeln eller armen, NEJ, utan galen så att man själv blir galen och inte orkar umgås med honom. han hörs hela tiden och han skojar heeeela tiden och han pratar, men han är rolig och till slut är man helt slut efter en timma med honom.

ok efter att ha läst det där föregående så tror jag fortfarande att  ni inte riktigt har fått det klart för er exakt HUR påfrestande och galen han är (galen är inte alltid positivt). när de (araberna) var här sist så tog jag och nicole med dom till valletta, under hela vallettadagen var han knäpp, men han tog nog ändå priset på vägen hem i bussen till sliema.jag ska försöka ta det kortfattat. han, jaffar och joe satte sig längst bak i bussen och jag och nicole satt i sätet framför dem. bussen bar nästan helt full och det var mycket folk på väg hem från jobbet, trötta, griniga och tysta. ni vet hur det är i bussar. under hela resan satt han och drev med ALLA i bussen. typ vem är den fula gubben, kolla det där barnet, vad är det här för dålig musik i bussen, etc etc. inte diskreta klubben precis, utan ALLA satt knäpptysta och jag väntade bara på att någon skulle komma och slå ihjäl honom. allstå tänk er där sitter man med sina kompisar och en av dem beter sig oförskämt och hur roligt man än tycker att det är så är det så fruktansvärt pinsamt att man helst av allt vill hoppa av bussen i farten och bli påkörd av en mötande buss typ. till slut blir det tyst och vi andas ut, tystnaden är lika helig som kossorna är för indierna, och efter ciruks EN minut börjar ali och j att bräka fram våra namn med åsneljud;  MAG- DAH, NI - COLE, och det lät verkligen som en åsna som hade fått för sig att plötsligt börja prata. ok om det hade varit lite tyst diskret sådär, det var ju kul som fan, men HELA bussen tvingades till att lyssna på detta. jag dog på plats en gutta den gången och nu i efterhand förstår jag verkligen inte att inte någon sa åt dom. helt sinnessjukt.

ok blablabla har skrivit som en idiot nu, men jag vill inte fortsätta med min hemtenta och jag fattar om ni inte tycker att historien är rolig men ja, det var inte poängen med den heller. poängen var bara att konstatera att ali är ett freak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0