pa pa pa pokerfejs

PEEEPPPP!!

Wohoo, det kommer nog lite skojigt ikväll. alla tjejerna är pepp och allt är inhandlat, qaida, idahoe och kriss fixade det på maxi och jag har hunnit gå till systemet och köpa en flarra vin. allstå det har ändå gått jävligt smoooooth det här. nu är det bara att fixa mig, plus deno som ska fixas och så kommer aida och ida och lagar mat tillsammans med oss. en timma senare kommer eddie, hennes polare, krissan och hennes polare, så käkar vi och förfestar och sedan är det päääääääälas. WOHOOPOOOOOO nu är jag megapepp eftersom lady gaga dånar här och jag får iiiiii-ryck och deno säger ma magda. caaaaaaaantttt readdddd my caaaant read myyyyy poooooookerfaceeeee .

okej, hinner jag inte skriva något vettigt så önskar jag er alla ett GÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT NYTT ÅR!! hoppas nästa blir ännu bättre. bättre hälsa, mer framgång och ännu mer looooveeee och lycccka! fred i palestina och p-piller åt folket!

sup inte ner er ikväll så att ni inte hamnar i fel säng!!

pussar och kärlek från er haggaforever.


guten morgen

heelllu. back in kalmar. det var soft att sova i sin egen säng även om det tog tid att somna. deno fick någon andningsattack och skrämde livet ur  mig typ, men annars har det varit rätt lugnt. vi gick precis upp, väntar på att ida och tjejerna ska komma förbi med mat de har varit och handlat. senare ikväll kommer vi att vara hos mig, laga mat och sedan gå ut, hoppas stenhårt på att vi kommer att komma in på palace.

jepp nu är det lite stuff kvar att fixa så det är bara att sätta igång.

plz help me

well well. jag gick upp för knappt en timma sedan men har varit sjukt effektiv. har hunit käka frulle, surfa de viktigaste sidorna, småplockat undan grejer, sållat bland mat (slängt de som kommer bli gammalt och roffat åt mig det som går att äta) och kört igång diskamaskinen. mycket man kan göra på en timma bara man sätter igång liksom.

jag är assömnig, smått irriterad eftersom jag vet hur det kommer att bli nu när vi ska packa. jag ska packa mitt, deno ska packa sitt men jag kommer ändå bli tvungen att lägga mig i hans packning och då kommer han bli sur och då kommer jag bli sur och det hela är en ond cirkel. så jag har sagt nu (sa det igår) att jag inte tänker lägga mig i något längre, nu är det upp till honom att själv fixa det mesta speciellt i de situationer där han anser att jag lägger min näsa i blöt. han klarar väl det mesta i guess men jag är en sådan som ställer tusen har du glömt-frågor för att jag VET att det är något han kommer att glömma, jag är typ övertygad, för han har tyvärr inte lika bra organiseringsförmåga som jag har.

och nu ringde farmor ba hej sine jag har gjort tusen pitor som du kan ta med dig. ba jaha fast att jag sa att det inte behövdes eftersom det kommer att stinka ner hela min packning och för att det inte får plats, men tjaaaaaaaaaaa nu måste jag ta med pitorna och de kommer inte ens vara i väskan utan mer som bagage som inte fick plats i väskan.
 
jag tror jag ska ta en ipren nu för att lugna ner min huvudvärk. jag har börjat bli en sån som får nu för tiden får huvudvärk bara av att behöva tänka på jobbiga grejer. hoppas packningen går smooth för jag vill bespara mina zivce.

bajs

blogg esse teamet eller vad fan dom nu heter (vad står esse för egentligen? är det nått allmänt gojs som man ska veta bara att jag inte vet det?) kan typ, kanske inte dö, men typ DÖÖÖÖÖÖÖ. jag har sånt jävla behov bara av att sprida all hat men det går inte eftersom dom fuckar up (jag är ledsen för alla ordval, eller NEJ förresten jag är inte det, det här har aldrig varit en barnvänlig blogg så det kvittar) bloggen. och när domsäger att den här uppdateringen ska pågå mellan 02.00 till 03.00 så kan dom väl HÅLLA den tiden?

kära gamla Antecknigar.
det är så mycket jag hatar just nu. israel som första exempel. israel är verkligen sådär så att man nästan vill att det ska utplånas från jordens yta. jo men typ att att jorden öppna sig och sluka upp israel. och alla jävla politiker som bara sitter och glor utan att röra ett finger. KAN INGEN BARA STOPPA ELÄNDET??? allt är bara så sjukt sorgligt och jag vill gråta på riktigt när jag ser alla bilder och alla söndertrasade barn. och samtidigt kan man inte dra alla judar över en kam, för att jag vet att det finns dom som kämpar för fred och rättvisa och en av dom känner jag och B är så jävla beundransvärd, det finns inte många som han, som har gjort så mycket bara för att han vill hjälpa till, hängt överallt i världen och försökt hjälpa flyktingar i typ irak, och när han som är född och uppvuxen i jerusalem säger att israels politik suger så börjar man typ hoppas på en bättre värld. men allstå hata alla krig. hata alla politiker som inte kan sköta sitt arbete bättre och hata alla politiker som uppenbarligen inte inser en människas värde, för varför har annars så många människor mist livet?
jag inser att jag är sjukt naiv, och förmodligen inte så megapåläst, som inte fattar att konflikten löser sig SÅ lätt, men ärligt, världen hade varit lite bättre om många hade tänkt fredliga tankar som jag gör (ok inte megafredliga nu när jag vill att israel ska försvinna men u get it).

en annan sak som jag absolut hatar är typ människor som ska försöka sig på att vara unika. eller vaddå försöka?? dom är ju helt hundra på att dom är unika. så går dom runt med dom tankarna i huvudet när dom är i skolan, på stan osv, sedan kommer de hem och däckar av trötthet eftersom dom visst inte var så sjukt unika. de är precis som vi alla andra när de ha krängt av sig nördglasögonen (no offense jag gillar dom också, men NI FATTAR).

ja det var väl det, dessutom har jag horat ut bloggen än en gång, gästbloggaren har talat igen.

det enda som jag är så sjukt nöjd med just nu är mitt hår, för det rent, platt och fint.


gästblogg #2

YES! Jag har knäckt koden och gästbloggen is bound to happen. Så jag tänkte utnyttja den här exposuren för att göra er mer medveten av aktuella händelser ur ett mer hur ska man säga... iranskt perspektiv? eller bara lära er något ball ur min kultur.

Så kära läsare!

Ja precis, ni som intresseras av denna bosniaks antics och anser att hon förgyller eran vardag vet nog mest troligt om att det nya året närmar sig vare sig ni vill eller inte. Nyårstraditionen brukar i ordinary fashion vara att man lyser upp stället med fyrverkerier istället för guldkedjan som kontrasterar iranierns päls eller dem nya Manolo Blahniksen hon ska glänsa med. Och vi iranier ska alltid vara bästa bästa när det gäller när det gäller det här med flashbazaz. Den enda faktan filmskaparna av 300 hade rätt om perserna.

Så just nu, mina vänner, jobbas det hårt i Iran för att nå nyårsdeadline och titulera sig landet som innehar den största smällaren.

För att läsa mer om det så kan ni gå in här: http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_program_of_Iran

Det mest intressanta är dock första meningen i denna artikel.

"The nuclear program of Iran was launched in the 1950s with the help of the United States as part of the Atoms for Peace program"

Okay, hold up. PUUUUUULL UP!

Nummer ett: USA? Whaaaaaaaaaat? No way! (Kom igen.. så förvånade är ni väl inte?)
Nummer två: "Atoms for Peace"? HAHAHAHAHA, oh no you didn't! hahaha

Så låt oss se om nyår '08 blir sista året Thunderkingen är största raketen. Fox News har redan börjat peppa och skrämma upp er.

Håll för öronen.

Yours truly,
Shirazi


eci peci pec, ti si mali zec

[det här skulle ha pubbats för LÄNGE sedan]

idag släpade jag ut mitt ass, trotsade kylan och all frost som hade lagt sig lite överallt och åkte in till jönköping. hade planerat lite shopping men blev tyvärr inget då jag inte orkar brottas med tusen hårdblonderade fjortisar och skrikande arabbrudar yalla habibi hit och dit. men irma pallade, hon köpte en hel påse på ginavagina medan jag och elma satt och degade i fåtöljen och irma provade. cp meningsbyggnad där märker jag. men iaf verkligen inte mycket shopping, att gå på stan var nästan värt bara för att cubus fanns där, men inte längre, så A6 vinner priset i år som bästa shoppingställe.

så sjukt kallt var det. vi stack till waynes dyra cafe. jag fattar att man betalar för "märket" (vad heter det?), läget, service, mjuka soffor som irma sa, men seriöst en minipastasallad kostar 80 spänn. very much ologiskt. tar man en fika då och då där så är man typ ruinerad en månad senare. iaf, K kom också förbi och joinade oss. efter några timmar satt jag på tåget igen och nickade till ett par gånger.

kom hem och fann farmor hemma hos oss. hon satt och kollade på glamour och deno agerade tolk. jag hatar sånt. sedan hade pappa skickat ett sms till henne som hon ville att jag skulle svara på. jag hatar det också. hatar att skriva sms, och för att inte tala om att skriva sms på telefoner där jag absolut inte kan hantera tangentbordet. så jag gjorde inte farmor några tjänster idag tyvärr.

däremot "smög" farmor ner en hundring som jag och deno skulle slösa på "mekdonal" (donken på rikssvenska), hon är jävligt nojig över att deno ev inte kommer ha något att käka när han är hos mig, så jag antar att det är därför hon pejjar mig. väldigt gulligt av farmor. hon typ klamrade sig fast vid mig när hon skulle gå, gav en sån extra lång kram, jag fattade inte först men kom på att det antagligen var för att det var sista gången hon skulle se mig på länge och jag henne. ska försöka framkalla lite kort på mig och henne och skicka henne. får.absolut.inte.glömma. annars kommer jag ha dåligt samvete.

anywho, innan hon stack så kom hon in i datarummet efter glamourtittandet och gav mig en lapp, där hon hade skrivit ner en kvinnas namn och hennes telefonnummer. jag ba vad är det här, hon ba helt lyrisk blabla och så berättade hon bland annat att när hon i somras (eller om det var förra sommaren? hm.) åkte tillbaka från jajce till sverige med buss så hade hon lärt känna en kvinna, även hon från jajce, de hade suttit och snackat hela resen och är även polare nu liksom. de ringer varandra och skvallrar, så hade iaf farmor berättat att jag var i kalmar nu och då hade den här kvinnan sagt typ men hasema då måste du ge henne mitt nummer så att hon har det, i fall något skulle hända, ifall hon behöver nödskjuts någonstans, eller VADSOMHELST (farmors ord) annat. och det var ju lite gulligt måste jag säga.

farmor brukar oftast komma med konstiga förslag men det här lät ju helt okej, känns bra att ha en backupmänniska som ställer upp för en fastän jag aldrig har träffat henne. men ni vet hur det är, farmors vänner är mina vänner och mina vänner är farmors och här ställer vi upp när det behövs *håller varandra om ryggen*. jävligt gulligt måste jag nog ändå säga att det är. ja det var väl det.


e och i


bajaga + bäääbeh doll

den enda låten som får mig lugn just nu. eller inte lugn, utan mer att jag blir på ett sjyst och avslappnat humör. den påminner mig om sommaren, om alla sjukt sena nätter i jajce, om typ tja...det mesta typ.
videon är lite pissig, vad gör mulder och scully där liksom, men eftersom det inte fanns någon bättre så fick den här duga.

ja ibland så...

hejhejhej.
det har varit lite dåligt med blögg de senaste dagarna (2 sådana, men det känns som en evighet). jag har verkligen varit för jävlig mot min omgivning (brorsan), typ skrikit, bölat, blivit förbannad och sprungit upp till mitt rum och stängt in mig där, allstå sånna sjuka grejer man gör BARA när man har helvetesmens. eller snarare pms. har haft pms i en vecka, antigen har jag varit superödmjuk och gullig eller rabiat och sur, fanns tyvärr inget mellanting. eller jo mellantinget var väl kanske all mat jag stoppade in i mig mellan humörsvängningarna. gödde min fina bilring.
jag är verkligen ett skräckexempel när det kommer till pms och min bror är väl by this time avskräckt från alla brudar, det hade jag iaf varit. dessutom har vi inga ipren hemma eftersom min vi-åker-inte-utan-tabletter-familj har tagit med sig hela tablettförådet till bosnien. inte en enda ipren har dom lagt undan. fyfan.

anywho, igår satt vi tillsammans med faster och (..öh..vad heter tetak på svenski? men iaf med faster och hennes man, men det låter ju så opersonligt att säga "hennes man", som att hon nyligen har gift sig, när nisse in fact har hängt med i över tjugo år) iaf med tetka och tetak säger jag nu, låter bäst så, hos farmor och käkade. det var kul. sedan stack jag och deno hem för att jag skulle duscha och plugga men det sket sig eftersom mitt humör mess:ades up på vägen hem, blev skitirri över att deno blev irri över att jag fixade till hans jackkrage. tyckte det var lite otacksamt av honom att reagera på det, men det tyckte inte han och det sista som hördes var mitt skrikande som förmodligen hela kvarteret hörde.
allstå har jag nämnt att jag ska börja med p-piller, detta för att MINSKA på trycket i min hjärna och för att slippa alla hormonutbrott som är ungefär i vulkanstyrka? jepp känns mycket bra. kommer förmodligen vara det bästa jag har gjort 2009.

nu ska jag klä mig och sedan är det jönköping som gäller, men det ser så kallt ut . brr. okej, shööööpping och så min lovely kusse.

nu

nähe kanske skulle man gå och sova nu?

well... at least i tried!!


hur ser det ut nu mellan bena?

jag bläddrade precis igenom lite av bloggen nu, brukar korrläsa inläggen nämligen *hata stavfel* och jag märkte att alla mina bilder har skitstarka färger på den här skärmen...allstå fejjorna ser nästintill orangea ut ju. på min data är dom "normalstarka", men här allstå, superduper starka så man nästan får ont i ögonen bara av att kolla på dom. headern på bloggen på den här skärmen skulle nästan kunna klassas som cancerframkallade ämne för ögonen typ. är det någon sjyst som pallar att svara på hur det ser ut hos er?

kaos hos mig

allstå kära vänner *fågelkvitter i bakgrunden*, idag känner jag stor tacksamhet. idag är jag mitt ödmjukaste jag, idag kommer jag inte spy galla över allt jag hatar. idag är jag en lover inte en hater. jag tror att gud tycker om mig.

så här är det va. jag var på g och formatera om min data. det började bra men mitt i själva "formateringsprocessen" (den då man bara sitter och väntar på att datan ska göra sitt jobb) så stängdes datan plötsligt av. skitskumt. först trodde jag att den typ hade stängs av för att jag hade "glömt bort" den då jag packade upp mina påsar, därför startade jag om den. samma sak hände igen. och igen och en sista "och IGEN". till slut orkade inte min hjärna längre och jag bröt ihop en smula. fast en rätt fet smula.
men iaf, lappisen har gjort det  många gånger innan också, jag sitter och bloggar och så stängs den av, jag har alltid antagit att det var på grund av att den blev så varm och flåsig och exhausted och nu tänkte jag samma sak. så jag lät den vila. peptalkade i telefon, bad en fatiha och körde igång den. och vet ni vad? det FUNKADE! nu håller den på med sitt och jag sitter på hemdatan.

men ni vet känslan, jag såg hela mitt liv passera i revy, jag tänkte på alla fotografier som jag inte hade bränt ner, alla timmar jag har suttit och laddat ner partymusik...och ja det var väl det. men det kändes så jävla hemskt!! fyfan, allstå på riktigt, man brukar säga till någon typ ba fan vad du överdriver, men man gör ju inte det. minuterna innan den stängdes av första gången var jag i ett sånt härligt mood, jag hade packat upp alla saker jag hade köpt, satt och myste lite (jag brukar ha special moments då jag bara beundrar allt nytt) och sedan när det hände så bara HELVETE. inget betydde något längre, jag ville bara ha min data tillbaka!! *skrikig unge* sista gången den stängdes av slängde jag iväg skorna mot hallen av frustration och ilska *dramatisk* och skrek HELVETESJÄVLASKITHELVETE (grövsta svordomen jag kan på svenska).

men nu är jag som sagt happy igen. så jävla happy så ni anar inte.

känner mig lite fisig

jag är SÅ trött men gud vilken shopping det blev. nu ska jag låta datan formateras om medan jag myser med mina fina saker *materialist 4evah*

dolazi bakacha!!

det är redan mörkt ute! buhu. jag och deno ska ta en promenad. sedan måste jag nog formatera om min dator haha. är lite trött på att inte kunna lyssna på mjuzik.


deda mraz


jag och min kusse N. haha vi ser fett likgiltiga ut.

alla firar inte jul

eh jag tog ett kort avbrott här för jag insåg att jag måste rensa mycket bland mottagna filer, det finns en del sjysta bilder där som jag vill spara.

anywho. blev lite irri precis. det här med jul. okej för att man firar jul för att man är kristen och för att det handlar om jesus och hela grejen och okej för att man firar jul för att man är svensk, inte så troende, men alltid har firat jul. men det är fan INTE okej att fira jul om man är invandrad i sverige för mindre än 20 år sedan och dessutom muslim. alltså är det bara jag som tycker att det är jävligt lamt och svennefierat?

när svenskar säger att det är en tradition så är det en tradition för DOM, dvs alla kristna, när vi som inte är kristna säger att det är en tradition så är något snett. det är ingen tradition för oss. tradition för mig är ex bajram, när man firar bajram, träffar familjen och käkar, det är tradition för mig, men det är fan inte tradition att käka sill den 24e december en gång om året och spana kalle anka för att det är "mysigt".

visst för att man längtar efter jullovet, kollar på en päron till farsa för femtionde gången och för att man trycker i sig lussebullar varje dag för att det är gott, men att verkligen helt seriöst handla julklappar till familjen och "fira" jul är ju skrattretande. jag minns en gång för länge sen då vi satt runt köksbordet och snackade om en familj här i kycklingryd och då den här familjen hade nämnt att dom handlade julklappar åt sina kids. vi satt ärligt talat och garvade åt dom *familjehumor*

i f.d jugoslavien har det alltid varit en tradtion att sitta i tomtens knä på nyårsafton och få "nyårsklappar", jag tror varje unge har ett kort på sig själva där de sitter och ser livrädda ut medan de håller krampaktigt i påsen med småpresenter. man var dessutom oftast tvungen att sjunga en låt för tomten!
fyfasen kommer aldrig glömma när jag var tvungen att göra det. jag och en annan brud satt tillsammans, på varsitt knä, och hon GRÄT av rädsla, jag var också livrädd för tomten, men tänkte att ska jag komma iväg härifrån så måste jag sjunga snabbt som fan, så jag rabblade nån visa och kutade sedan mot mamma. HAHAH. aww härliga tider.

anyhoe så saknade jag aldrig det här med att få julklappar för traditionen fortsatte även här i sverige, varje nyår i jag-vet-inte-hur-många-år fixade mamma och pappa alltid en gran som vi klädde och presenter under granen. det var liksom vår motsvarighet till julafton om man nu enbart ska gå på present-banan och inte något med religion. och det, DET är en jävla TRADITION!!! *ilsk*

och så måste jag, nu när jag ändå är igång, fördjupa mig i det här med vad jag menar är "svennefierat", jo så här är det. det finns jävligt många vilsna bosnier här i sverige. och nu snackar jag inte om ungdomar, utan om vuxna människor som tyvärr applicerar all sin o-kunskap på sina barn. det här har absolut inget med integration att göra, det här att göra med ens egna nationalidentitet att göra, vissa har jävligt svag sådan och de har typ ingen som helst koll på något utan när de kommer till ett nytt land adapterar alla nya förändringar  på en och samma gång utan att ens reflektera över hur de gjorde EGENTLIGEN innan ens sverige existerade i deras hjärna.

"det är väl klart att vi ska fira jul nu när vi är i sverige höhö". klart my ass. allstå sjukt skrattretande, ärligt talat, med folk som "skäms" för att de verkar komma ifrån ett annat land, som verkar skämmas för att de inte firar jul, som inte pallar förklara att de inte äter griskött varenda jävla gång det bjuds på något, som inte pallar att förklara att de inte firar jul varje år utan ISTÄLLET sväljer hela konceptet exakt så som de får det serverat. det är sådana människor jag skäms för. förneka aldrig era egentliga traditioner kids, det kommer bara end:a up med att alla skrattar åt er.

till alla som firar jul: hoppas ni får det mysigt!
och till alla andra: fan vad skoj det ska bli med mellandagsrea!!

data

nu ska jag formatera om min data. är jag inte tillbaka senare ikväll så vet ni att det har skitit sig.

jepp

nu har jag och brollan varit hos farmor. ska beställa biljetter back till kalmar och sen ska vi kolla på blood diamond.

inte så spirituell resa precis

bara jag tänker på min säng så blir jag sugen på att gå och lägga mig. det är något med mitt sovrum som gör mig galen av trötthet och när jag väl sover så kan inget väcka mig.

jag hade världens mifforesa hem igår. varför är det alltid så att när man är skitstressad inför resan så går den assmooth och när man planerar allt fint i tid så går själva resan åt helvete? igår var jag jätteförberedd, allt var färdigt i tid och jag satt till och med och degade i soffan och räknade ner minuterna tills jag skulle gå för att vara i "god tid" på stationen för att kunna skriva ut biljetten.

och redan där började det krångla. jag skrev in den där siffran fel tre gånger tills jag frågade dom som jobbade och hon ba a men det där är inte O, det är en nolla. jahapp, så fick jag stå sist i kön. men jag hann till tåget och satt där alla som inte får plats någon annanstans satt, typ där alla med biga väskor och barnvagnar sitter, den lilla "hallen". och då sitter man inte så att man sitter antigen framåt eller bakåt utan man rullat åt antigen höger eller vänster sida.
till vänster om mig satt en brud som hade världens äckligaste hårspraystank i håret, allstå hela den här "stanken", eller hon klassar nog inte det som stank, var så sjukt äckligt påtaglig att jag började må illa på riktigt. satt och andades in i min ärm och försökte meditera mig till icke-må-illande. tänkte på clementiner och hav, fräscha grejer här va.

vid min högra sida satt, två stolar ifrån, en mamma med sina två ungar. ena i barnvagn och den andra satt närmast mig. ungar är ju i regel rätt oblyga så den här lilla bruden som var högst 3 bast satt och stirrade på mig. inte bara då och då utan hon satt VÄND mot mig och krävde min attention och inte fan tänkte jag ge henne någon. jag ignorerade henne så jävla hårt, så istället, som andra normala kids hade gjort så hade hon vänt sig mot sin mamma och börjat pladdra där, men nej, hon typ närmar sig mig tills hon nästan sitter på sätet jämte. hon var typ sju cm ifrån mitt ansikte, kunde nästan känna henne andas i mitt öra *jobbig unge* ba stick, jag pallar inte med dig!! FATTTA! jag försöker koncentrera mig här. jag såg ju exakt vad hon gjorde eftersom det speglades av på fönstret och jag började känna mig obekväm, hur länge pallar man hålla en och samma pose liksom? vågade knappt röra mig.

anywho (lång historia JAG VET, jag var med om allt cp den här dan) så plötsligt hör man en duns, som när man släpper ner en potatissäck på marken. och han snubben som satt mittemot mig tittar mot det här lilla "uppehållsrummet", allstå där dörrarna öppnas och stängs, tittar sedan tillbaka mot oss och sedan reser sig sju-åtta pers och kutar ditåt där uppenbarligen någon tant hade svimmat av. jag reste mig inte ens från sätet, jag såg inte när det hände och jag antog att någons väska hade trillat ner haha. men det var så sjukt kul att observera folk i panik. under drygt tre sekunder stirrade alla på alla och sedan sprang de mot den svimmande tanten.
sedan satt alla och bondade. lite kul att se det med. jag pallade inte att bonda, satt med mina hörlurar hårt inkörda i öronen och försökte som sagt meditera bort illamåendet.

mitt i allt det här så tror jag att jag hoppar av rätt station, och när jag kommer ut så ba hm men så här såg det väl inte ut i alvesta sista gången jag var här *förvirrad brud* men tänkte äh jag MÅSTE vara rätt och går in stationen. och väntar en halvtimma i tron om att tåget kommer att komma om 10 min, men tåget finns inte någonstans på dom där skärmarna som visar tider så jag går fram till ett sj-bås och frågar gubben varför tåget inte är på g. han ba ja men det är ju för att det åker från alvesta, jag ba ja precis så varför är den inte här?, han ba [lite ansträngt] ja men det är som sagt ifrån alvesta, jag ba vad är det här för stad då?, han ba det här är växjö, jag ba [totalt oförstående] nä det här är alvesta, han ba nej växjö, jag ba [vill inte inse] nej, alvesta. så suckar han och säger att det här händer flera människor och inte bara mig.

och då ville jag verkligen GRÅTA, allt kändes så jävla hopplöst just då och jag ville ta ut ilskan över dom där jääääävla äckliga fjortisarna som skrek och gömde sig i väskförvaringen, allstå DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, hade det varit mina barn hade jag skämts sönder. IAF så väntade jag yttterligare 1,5 timme på nästa tåg hahah. jag tog en tur i växjö och käkade en cheese *tröståt* innnan jag till slut satte mig på krösatåget och kom hem, tre timmar senare än vanligt.

ok aslång historia. i get it.

det är mycket som händer här i vårt hus

min långfingernagel har gått av, mamma panikpackar kläder, pappa duschar och deno är allmänt slö, jag likaså. men jag måste nog erkänna att jag är lite mer duktig eftersom jag funkar som smakråd och det är ju också alltid nått.

planen var att gå upp vid 10 idag haha, men det gick inte så bra. gick upp vid tre istället. och då var det en brud som ringde och väckte mig. hon ringde från bredbandsbolaget och ville ge mig "ett bra erbjudande", typ ge mig en digitalbox gratis och två gratis månader. och jag var så sjukt trött, pallade inte med hennes snack, ville få reda på haken direkt, och det är ju att man får börja pejja 170 spänn sen. och eftersom jag aldrig kollar på tv och jag kände mig lite rude för att jag låg och sov så tackade jag nej. efter att jag hade lagt på luren så funderade jag om jag inte hade tackat nej till ett bra erbjudande med tanke på ipredskiten, jag kommer ju inte ha nått att kolla på. piss.


was sagen sie???

är jag den enda som har missat att rapparen nelly och ashanti har varit ett par i fem år??? jag förstår inte att jag har missat det här, hade faktiskt inte en endaste aaaning.

nä jag vet att det här inte är dom, men chrissan och riri är mitt abosluta favvocouple!

pa dobro... jag vill inte skryta....

ja just det ja. jag klarade min senaste tenta också. känns fint. ännu ett bevis på att jag är någorlunda smart.

jag är hemma

woho. känns riktigt snajsigt att vara back in the hood. oj min ringfingermnagel gick precis av. rätt asfult när man har alla utom en, lite lösnaglar-känsla över det hela. om en till går av så klipper jag ner alla, men det känns ju lite tråkigt. hm, får fundera lite på den här oehört komplicerade frågan.

tårar är ögonens glidmedel

allstå jag får tårar i ögonen av trötthet, och jag gäspar inte ens. dom bara är där, som för att konstatera att om jag börjar gäspa så kommer det en flod av tårar. fyfan. palla sminka om sig.

klockan är tio över ett

buhu jag är så trött. somnade halv sju idag på morgonen och vaknade halv 11. tröttheten trasar sönder min hjärna och kropp. ikväll kommer jag lägga mig tidigt.

jag sitter lite halvnude här och märker hur torr hud jag har. det slog mig typ alldeles precis, allstå inte bara vissa delar av kroppen, utan hela. måste smörja mig NU.

ska strax sticka till maxi och posta ellospaketet, komma hem, packa ner allt i väskan och sedan rulla iväg mot stationen. ska bli lite spännande att komma hem. lite. inte mycket HIHI. närå. myssss.

förresten igår när jag duschade (skön känsla att duscha när man vet att avloppet är fint och rengjort) så testade jag att göra ett sugmärke på mig själv. ville bara kolla hur svårt det var att göra ett på övrerarmen och det visade sig inte vara alls så svårt.

herå

ok. godnatt.

lista

jag hade tråkigt. OKEJ??

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
två. hem- och cykelnyckel
Vilken svordom använder du mest?
jävla skit
Äger du en Ipod?
nej. ska jag vara ärlig så tycker jag att dom är onödigt dyra och en mptre funkar lika bra.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
10.00
Hur många resväskor äger du?
1
Använder du flip flops även när det är kallt ute?
nej
Var köper du dina matvaror ifrån?
lidl
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
vara med på bilden men om det är med snygga människor. nä hähä, utan faktiskt om det är med folk jag känner mig bekväm med.
Vilken var den senaste filmen du såg?
twiligt. kass.
Har någon av dina vänner barn?
nej
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
hm, ingen aning. eller jo, jag skulle köpa mig en helg på ett spa.
Har någon någonsin kallat dig lat?
jepp, ett par människor.
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
haha nej.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
jag har ingen cdspelare 
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
verkligen vanlig. dricker sällan chokladmjölk, bara ute typ.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
det har gått bara fyra timmar på det nya dygnet så tivärr.
När var senast någon stötte på dig?
hm. det är ju alltid nån varje helg, hänger man på palace så får man definitvt ragg.
Vad åt du till middag?
nudlar med grönsaker
Använder du huvtröjor?
på fritiden bara
Kan du vissla?
en kort stund, typ 10 sekunder sen tonar ljudet ut.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?

Vem var den senaste som ringde dig?
det var faktiskt I
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
jag hatar allt sånt
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
jaaa klart
Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
hm, jag vet faktiskt inte, kanske 048 eller 046 nått sånt.
Tittade du på tecknat när du var liten?
ja, jag älskade tecknat på morgonen på trean.
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
skitlitet
Hur många syskon har du?
jag har en brorsa
Är du blyg inför det motsatta könet?
nej, varför skulle man vara det? jag är bara blyg inför människor som har något att komma med haha.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen. jag är kass på filmer och filmrepliker.
Äger du några band-t-shirts?
nej
När flög du senast?
hm, det var rätt länge sedan, i februari.
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
inga
Läser du för skojs skull?
ja, ett roligt fritidsintresse
Pratar du några andra språk?
bosniska, engelska och förfinad svengelska
Diskar du din egen disk?
Jepp
Har du gråtit offentligt?
Jepp några gånger. försöker alltid tona ner det men det blir ändå dramatiskt.
Har du en stationär dator eller en laptop?
en lappis
Försöker du alltid lära dig nya saker?
inte alltid, men då och då.
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
njäh jag vet inte. kanske en liten tatuering, men alla ska ju ha det nu så det känns inte så megaaktuellt
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja, jag är traditionell på den här punkten. men andra gången kan jag ta hand om det.
Kan du kasta macka?
haha, vaddå kasta macka? jag har nog aldrig provat.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nope
Vem har du med på BIOn?
tjejer
Vem var din favoritlärare?
åh jag har rätt många faktiskt. jag lyckas connecta med de flesta så de tycker om mig och jag tycker om dom, typ ömsesidig love. men absoluta läraren var maggan när jag precis kom till sverige.
Vad har du för väder?
det är svart ute.
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
ja men klart
Har du en blogg?
jajajjajajjajajajajjjajaj.
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
hm, favvoämne. åh svårt, men kanske mediekommunikation.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
om självförtroende är ett drag så säger jag det.
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
öhm, nej?
När sov du senast på golvet?
jag minns inte. förmodligen aldrig.
Vilken är din favoritdrink?
jag vet inte. kan inga på namn, men söta drinkar är my thäääng.
Gillar du din boendesituation?
jaa klart. bäst att bo själv.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
det beror på. jag funkar rätt bra ändå även om jag är jävligt seg, men minst 6 timmar.
Äter du frukost dagligen?
Jepp varje dag., kommer hellre försent till föreläsningen än går hungrig.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
haha. nej.
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
njäh inte så ofta, blev tillsagd eller fick blickar av lärarna om jag typ skrattade för högt.
Vilken är din favoritfrukt?
bananer med kellogs.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nä, jag vet inte ens riktigt hur man räknar kalorier
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
23. AHHHH 23. shit.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, asmycket. tycker det är så jävla oattraktivt med folk som inte kan stava. jag ratade en snubbe en gång för att han inte kunde stava så väl, men det sa jag aldrig till honom.
Tror du på liv på andra planeter?
nej
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
arg? jag vet faktiskt inte. men jag blir irritetad rätt ofta.
Tror du att gud är en man eller kvinna?
allstå jag tror att gud är könlös, det känns mer som något runt oss, typ som en aura runt jordklotet.
Vad var det senaste du åt?
kellogs med banan och mjölk
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
motsatta
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
allstå det är nån skum historia bakom det, dom har berättat men jag har fan glömt för den var så virrig
Gillar du senap?
inte så mycket
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
magda, skärp dig NU och blogga av dig lite
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
nej, jag kommer aldrig att göra det heller.
Sover du på sida, mage eller rygg?
Sida
Har du någonsin köpt något från ebay?
Nope, men tradera haha
Tycker du om att krama folk?
Jepp, speciellt folk jag känner
Skulle du säga att du är trendig?
trendig? klädesmässigt är jag väl rätt trendig, eller? haha, nä men helt okej trendig, men jag är däremot rätt trendig i huvudet. jag hatar trångsynta människor.
Äger du en digitalkamera?
Jepp
Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
jag är för snäll när det gäller sånt här, försöker att undvika dejten kanske, men jag säger aldrig rakt ut NEJ, utan typ nä men jag har så mycket att göra blabla, a ni vet.
Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
fyfan hatar star wars.
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
nä inte det minsta. kanske för att jag själv är likadan.
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
asmånga. men den senaste var väl när jag läste bitterfittan och BÖLADE högt. läs boken!!
Tycker du att du är attraktiv?
från dag till dag. men generellt helt okej.
Vad är du allergisk mot?
grisar
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
kör på så länge det är okej för båda.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej haha
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?
zlatan

booooring

jag funderar på om jag ska packa. kan ändåså inte sova, men jag borde ju. hm. ja, jag packar lite.

kom tillbaka!

jag saknar ehsan och kitty!!!!!
jag visste väl att det var nått som var konstigt liksom, det kändes tomt, men jag kunde inte riktigt sätta fingret på det.

blahabla

mitt liv skulle verkligen vara tråkigt utan datan, eller datorn om vi ska vara alldeles korrekta. jaja, orkar inte utveckla mitt påstående är för trött för det.

imorgon åker jag hem!! woho. det känns helt okej, jag har inte flippat än. jag kommer inte hinna träffa mina päron så länge, knappt två dagar iom att de åker till jajce, men det som känns skoj är att jag och deno kommer att vara själva hemma så länge. typ utveckla vår syskonkärlek förhoppningsvis.

funderar på om jag ska gå och lägga mig nu. men det känns så tråååkigt.

det här är lite kul

jag har kommit på orsaken till att mitt internet kraschar då och då. det är för att winamp är igång! sjukt. men det är faktiskt så. så fort den är på så funkar inte internet alls, varken internet eller msn, men när jag stänger av winamp så börjar det funka i samma sekund. jag testade lite andra grejer också och kom fram till att det inte kan vara något annat. så jag har fördmoligen några cpvirusar som sabbar min data.

just nu så håller jag på och vädrar. jag har nämligen rensat avloppet i duschen. FYFANN jag dog av stanken den här gången också. det var inte alls mycket hår och gegg men lukten. gode gud. jag andades rakt in i armhålan för slippa avloppsstanken. det allra värsta var typ att stanken påminde mig lite om....kupus. det är lite sorgligt att jag i den mest äckliga stunden tänker på min favoriträtt. försökte slå bort tankarna och tänka på offentliga toaletter i bosnien, typ sånna hål i golvet HAHA. så det blev lite lättare. nä fyfan vad äckligt. nu slutar jag *bitchslapar mig själv*

planer

tanken var väl att jag skulle åka hem imorgon, men nu är jag lite osäker. delvis för att jag inte har beställt någon biljett och delvis för att jag inte har postat tillbaka ellospaketet, dammsugat, rensat avloppet, packat och duschat. jag vet inte om jag pallar av att stressa allt det idag, vill typ bara ligga i soffan, äta och glo på tv.

njähe. dags för frulle.

jag tror att jag har

fått något slags bevis på att jag kan sova hur länge som helst. igår var jag så jävla trött att jag la mig halv 10. HALV 10. sista gången jag la mig halv 10 var när jag var typ sju bast. mina grannar nuppade men inget kunde störa mig. jag sov och vaknade vid halv fem, rätt pigg och så. några minuter efter det ringer telefonen, lite snack där och efter det var jag rätt övertygad om att jag inte skulle kunna somna igen. funderade på om jag skulle gå upp och städa eller packa, men jag kom inte så mycket längre för jag somnade igen. och vaknade för ca tjugo minuter sedan!! shit allstå, till och med jag är chockad. kan det stämma att jag har sovit i drygt 18 timmar? jag känner mig helt väck nu. väck, pigg och glad. hahah.

linija zivota


från början en låt av plavi orkestar, men det här är en omgjord turkisk version. jag älskar kvinnor med starka och kraftfulla röster och jag älskar Losha!!!!!!!!!!!! löööööve.

nattbarn

allstå snälla brudar, genomskinliga, glansiga strumpbyxor är INTE okej, såvida man inte heter Berit och är nyss fyllda 65.
och en till sak, samma typ av strumpbyxor i öppna sandaler/skor är inte okej det heller. tack för mig.

flyktingstyle


halv fem

allstå jag MÅSTE ta tag i det här, man kan inte hålla på och sitta så här sent, ska eventuellt fixa ett sovschema som jag ska följa då jag är hemma. jag kommer ändå inte ha så mycket att göra.

jag fick lite presenter idag. en påse överbliven mat av catpigape, så imorgon kanske jag lagar mat, en glamourtidning i brevlådan och en julklapp från min finaste böna. vet ni hur glad jag blev eller?? så pass att jag inte öppnade den direkt utan lät den vila i brevlådan och sedan när jag kom hem tillbaka från stan så öppnade jag den. och jag vet att jag har sagt det här innan, men jag har roffat åt mig en av världens finaste människor, som liksom tänker på mig även under jul, när hörrni det är fint det *kärlek*.

vad fick jag då, förutom ett gulligt brev, jo en alldeles fin sjal, en grön och färgen är SÅ jag! i love den, en ny favvo. allstå inte bara för att jag typ känner mig tacksam nu, men verkligen, den är verkligen jag och den kommer att krängas runt halsen ofta.


zpännande

underbar!!

jag har hunnit starta om min data sju gånger

den krånglar apmycket. det ska bli skojigt att formatera om den snart. det är en av mina "uppgifter" under jullovet. det är typ kaos här ute i huset, folk är sjukt fulla och det stinker öl och musiken är förjävlig. så jag sover inte. surprise.

jag sorterade tvätten precis, ska tvätta imorgon. sjukt många handdukar och lakan och vita kläder.

tidigare ikväll var jag och aida en stund på stan. vi gick och satte oss på cafe corner och käkade och snackade i ett par timmar. gick sedan till km bara för att hälsa på u och hans polare. varken jag eller qaidis var på partyhumör men blev lite peppade när vi gick förbi bajstro.

det är så störande att jag inte kan somna nu eftersom jag är pigg.

det är många som åker hem.

typ halva min kalmarfamilj är borta. det är bara jag och qaidis kvar, om ens hon liksom. har inte hörts med henne idag. men även folk i min korre åker, man hör det på dom rullande väskorna som ekar i hallen. nu kanske man kan få en tvätttid. jag har sovit utan lakan i fyra dagar nu, känns lagom sunkigt.

en parantes här. dom spelade precis "känn en doft av kärleken" (lejonkungen) på p3 nu och han henrik blev helt tårögd och jag med! vet inte om det beror på att han blev det, men det är definitvt en av mina favvolåtar ever. lejonkungen rules.

okej för att återgå till det som var innan parantesen. jag har beslutat mig för att skicka tillbaka kappan. den är för stor och det irriterar mig.

nä allstå jag kan inte släppa det här med musikhjälpen på p3, det är en så sjukt fin ide och tanke bakom det. allt är så jävla cute och jag är kär i ehsan och kitty. underbart fin tanke *helt tagen*. och ehsan är uppklädd och jag har till och med accepterat hans guldkedja och hans feta guldringar som inte matchar med hans silverklocka.

IAF jag lever i nån slags denial och trycker undan ångesten som smyger sig på för varje dag som går. jag måste verkligen börja bearbeta mina känslor när det gäller kycklingryd. på riktigt. det är inte så att jag gnäller på låtsas över att jag ska hem snart, utan det är så att jag har ångest och bad feelings bara för att jag vet hur depp jag blir där. MEN jag MÅSTE skärpa mig, jag vet att detär mysigt hemma och att träffa alla, och dom känslorna håller i sig, men just det här med att inte kunna gå ut och ta en promenad eller göra vadsomhelst eftersom man är så begränsad sabbar ju rätt mycket. så räkna med tusen blogginlägg om dagen typ. 80% av dom gnälliga också. förhoppningsvis åker m&p bort så då är jag och deno ensamma hemma. mycket roligare. jag har märkt att han och jag bråkar mycket mindre när dom inte är hemma. gött.


är det verkligen ingen som är online?

hade det varit sommar nu så hade det varit ljust ute. soluppgångar vid msn är ju det bäzta. jag ska faktiskt sova snart eftersom jag ska upp relativt tidigt, vid 11 iaf haha. allstå jag är kluven till den där elloskappan jag beställde. jag vet inte vad jag ska göra. den är fin och så, men den är alldeles för pösig vid höfterna.
jag hade tråkigt och var tvungen att fota lite. bilder förgyller vilken tråkig blögg som helst.

jag vet inte.

mitt nya skitsnygga nagellack, fast den ser för blå ut här på bilden, den är mer lila irl. 30 spänn på h&m. spexig färg.
gynekologperspektiv. världens bästa på p3 på svt2 nu. jag vill verkligen INTE att sändningarna ska ta slut. det är så skönt med ehsan och kitty. lööööve. det känns verkligen som att dom sänder i mitt vardagsrum, så mycket har jag gått och kärat ner mig i dom.

så tröttt. ska nog faktiskt sova nu. var tvungen att basiron:era pannan och torka ut de "enstaka" finnarna som ploppat upp därav de vita fläckarna. fan vad helvetestrött jag är. hejdå.

lite blögg skulle kanske inte skada om man får tro nichole

jag sitter här och lyssnar på crvena jabuka och jag är så pepp eftersom min mutta är på bättringsvägen!! så jävla pepp att gå på toa, kissa i lugn och ro och bara inandas air (ok det lät lite fel) och slippa behöva hålla andan av smärta. jag sitter där och hejar fram kiss liksom, underbar känsla. så det är ju en glad grej som jag kan dela med mig.

var sjukt depp igår, pallade inte ens prova mina elloskläder. men nu kan jag dra en slutsats, eller vi visste ju det här redan sedan innan men ändå; kläderna överrenstämmer INTE med bilderna. fattar inte varför dom ska photoshopa dom snyggare, för färgen är inte alls densamma. min största besvikelse var kappan eftersom den satt för löst på mig och var för stor typ, ÅHHHHHHHH fatta vad pissig jag kände mig när jag drog på den och min idealbild rasade när jag tog en titt i spegeln. så eh, jag funderar på att lämna tillbaka den även fast den är FIN liksom, men inte på mig.

jag har ändrat mina jullovsplaner lite. jag kommer förmodligen att åka tillbaka till kycklingryd nu på måndag/tisdag eftersom mina päron EVENTUELLT (har aldrig hört dom mer tveksamma) åker till bosnien, vilket betyder att det är FF hos oss i typ en vecka. wohoo.

jag vaknade vid 17 idag förresten så jag är rätt pigg nu, vet inte när jag kommer att somna.

jag har fortfarande inte gått och lagt mig

jag vet inte hur det blir med föreläsningen imorgon. jag har fortfarande urinvägsinfektion och jag går på toa varje halvtimme och jag har druckit 1,5 liter citronte nu och det är så äckligt men det är ett måste.

det känns ensamt och jag vet inte varför jag känner mig som ensammast just nu. det känns som att världen just nu bara består av mig, kitty och henrik på p3på svt2 just nu. och den där gitarrsnubben som nu precis kom in som gäst. kitty är verkligen vacker, även om jag inte är så megakär i hennes stil och frissa, så har hon så sjukt fina drag, perfekt ansikte enligt mig. jag kommer sörja när dom slutar sända, så jävla mysigt när man kan se dom live och ha musik.

ja det var väl det. nu ska jag gå på toa.

party

lite neggovibes här så jag pubbar helgens bilder. vi förferrade hos mig och sedan var vi på palace.


bajs i anus3

allstå fasen vad jag känner mig typ, ja, forftarande lite irriterad, eller rätt så mycket irri. rätt många saker gör mig sur och så. till exempelvis min bästa kompis, min data som flåsar, min granne som kollar film (DÖÖÖÖÖÖÖÖ JÄVEL), det faktum att jag inte har sktivit färdigt eller ens påbörjat mina två texter som skulle ha varit inlämnade idag och även det faktum att jag har urinvägsinfektion igen. det är så jävla jobbigt, jag har druckit en liter citronte och kissat lika mycket. och klockan är halv fyra och jag börjar klockan nio imorrn. HAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHA *hysteriskt skratt* nä men DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ jävla grannhelvete. mrzim ga. jag känner nästan att jag kommer gå upp och skälla ut honom, han kommer att få ta all skit om det fortsätter så här.

------------

joj kako sam izivcirana!!!!!!!! skrozzzzzzzzzzzzz. i znas dobro zbog cega.
och min granne kan gå och dö.

Gästblogg #1: En bild säger mer än tusen ord



"My name is Magzi and I approve this message."

tjabba

whutcap?

jag sitter här och funderar på varför jag inte har bloggat på så länge. fattar noll. jag har inte gjort för mycket grejer, hängt bara i skolan och degat hemma.

nä men nu ska jag sticka och handla och skriva en skoluppgift. hörs lejter. hejdå

blabla

godmorgon!!

orange

jag käkade precis den vidrigaste moroten ever.

neggoklubben hade sammanträde i morse ser jag nu

jag har käkat lite så jag är inte så hatisk av mig nu. nu kommer seno (HEJ seno, jag saknar dina samtal, förlåt för att jag är kass på att ringa själv) ha ännu mer reason att kalla mig för hater. jag är inte så hatisk EGENTLIGEN. bara när jag har orsak.

nä men faktist, det känns bättre nu. hahah. jag är så happy för att jag är bäst. jag älskar mig själv verkligen mest av alla i hela världen *förlåt familjen*. ovillkorslös kärkek. nu ska jag ringa hem och diskutera min tenta, hur det gick osv.

sedan ska jag en sväng ner på stan och kanske shoppa lite. om jag har råd. NEJ just det, glömde för en kort stund att kalmarhem höjt hyrorna. jag kanske svänger förbi deras kontor istället och krossar ett fönster.

nej, pepp pepp. tur att vi har försäkringskassan som betalar ut bostadsbidrag. jag gillar verkligen att sverige är ett bidragsland, det är klart att man ska hjälpa dom som inte har råd att pejja sin hyra eller som inte har jobb etc. inte bara för att jag är fattig nu som student, utan allmänt liksom. det är inte så att jag missgynnas av att andra människor får en tusenlapp extra i månaden, det kan jag bjussa på med den skatten jag blev av med de två sommrarna jag jobbade.

hejdå.

bajs i anus2

glömde ju nämna att min hyra har höjts med 160 kronor. allstå behöver jag ens nämna att jag hatar kalmarhem? jag hatar dom jävla okompetenta nissarna som springer runt där, slarvar bort pengar, inte försår sig på studenter och att det är orimligt att pejja 4tusen spänn i månaden för att bo i en kartong!! jag hatar också den där asfula, orangea vaktmästaren. honom hatar jag mest. jag drar mig för att mejla honom om att han måste täta till min ytterdörr, och det drar i fönster och dörrar, men jag typ HYSER hat för honom och klarar inte av att se hans fejja. så pass att jag står ut med att det är kallt.
kan inte kalmarhem och vaktmästaren bara googla sig själva och inse hur mycket alla studenter avskyr dom. pa stvarno nisu feeeeeeeeer.

bajs i anus

pa vala, jag kände mig som en korv idag när jag gick upp, allstå ingen smal och avlång hotdog-korv utan en kort och tjock prinskorv. tittade mig i spegeln och blev rädd. på riktigt!! det såg inte så bra ut. sjukt trött, kunde knappt slå upp ögonen eftersom påsarna hade typ lagt sig över ögonlocken av trötthet och brist på sömn. SÅ JÄVLA SINNESSJUKT TRÖTT *kanye west capslock-syndrom* men jag tog mig till toan och blundade till när jag satt på toastolen. så lätt att bara nicka till när man sitter där.

hemma i kycklingryd uppe på övervåningen på min lilla toa så låg handfatet så nära toastolen att jag alltid lutade mig mot den och znarkade till någon minut eller så (också det här på riktigt, inte att jag hittar på), när jag gick gymnasiet och var tvungen att ställa klockan på 5.45 i tre jävla år. tack finnveden för all plågeri!

iaf för att återgå till min extrema fulhet. jag var tvungen att kleta ner mig med concealer för att se normal ut, tryckte ut concealern säkert fem gånger. sedan gjorde jag en APFUL knut. håret är så rent så det går inte att undgå fulhet och flygigt hår de två första dagarna trots att jag preparerade (vilket lovely ord!!) håret med saltvattenspray typ runt kvart i fyra i morse i förebyggande syfte. så dressade jag mig och jeansen satt SÅÅÅÅÅÅ fult, och det är där prinskorvsteorin kommer in. allstå så jävla opepp var jag. och blek och allstå NÄ FYFAN jag dog av blekhet och fethet.

men tentan gick helt okej faktiskt. och bara för att jag säger det nu så har jag säkert kuggat. haha neeeeeeeeeej. jag litar på att bönerna hjälper mig.

på rille!!

allstå jag måste verkligen städa imorgon. jag längtar.


i like the way u move

jag pubbade aldrig förra helgens lördagsbilder såg jag nu. så här kommer dom. vi var på förferre hos ida och sen var vi på palace. fasen vad skojigt det var!! hihi. förresten, jag kommer glömma fråga, men ida har du mina vantar?

tjabbbelitjabba

varje tenta för något rekord med sig. antigen tar man rekord i antal omtentor (en tenta i lund har jag gjort tre gånger haha), eller rekord i antal timmar man har pluggat eller i antal timmar man inte har pluggat. det är det sista rekordet jag tog den här gången. igår pluggade jag effektivt i två timmar och idag har jag suttit i en timma sammanlagt. så jävla strongt ändå liksom. men det ska bli skoj att göra tentan imorgon, jag och en till tjej kommer sitta ensamma i skolan imorgon tillsammans med lina.

jag såg precis "fredag hela veckan", allstå jag ÄLSKAR peter och david, dom är så jävla kul. det är SÅÅÅ min humor. ursäkta att jag överdriver med capslockandet men seriöst, dom är sveriges roligaste personer. jag vill bli kompis med dom.

jahapp nä kanske skulle man gå igenom lite grejer nu.

and i was like 'she's so thin' and he was like.. 'no, its just the pants babe'


det väsentliga är inte

att klockan är halv fem och att jag inte har pluggat något sedan 01, eller att jag har beställt kläder (eller jo det är det), det väsentliga är att jag faktiskt inte vet vad en thaitrosa är för något.

jag har alltid funderat över vad en jävla thaitrosa är för något. klart att jag har sett bilder på trosor i typ elloskataloger och sånt, men jag vet aldrig for sure om det in fact är en stringtrosa eller om det är en "vanlig" trosa (heltäckande ni vet). vad syftar man på när man säger en thaitrosa liksom? jag tänker mig små, nätta thailändskor som springer runt i kitschiga trosor på en strand med sina små tuttar fladdrande ute i det fria. det är en thaitrosa för mig.

så jag var tvungen att googla. och det visar sig att det är en den vanliga modellen, inte boxer, inte hipster, utan den allra vanligaste trosan, a.k.a menstrosan, smidig när man använder bindor.

men varför jag började fundera kring den här thaitrosan är för att jag var inne på ellos *inspired by adisa* och skulle spana reautbudet. allt var ju typ asbilligt. och egentligen så har jag så svårt för att beställa grejer från ellos och h&m, det är likställt med dålig kvalle på kläderna, typ tunnt tyg, motstavar inte bilden etc. igår skickade jag tillbaka ett par byxor och tröja till h&m bara för att det verkligen inte ser ut som på bilden.

och jag lovade mig själv (säkert för femte gången) att jag aldrig mer skulle beställa från nätet igen. och nu sitter jag här igen. men lyssna på det här: för drygt 1100 kr fick jag 7 tröjor, leggings, trosor (inte thaitrosor ha ha), och en kappa. och det är kappan som är typ dyrast, kostar 400 spänn. så kan ni fatta!! jag fattar knappt. och det är förmodligen askass kvalle på kläderna, jag förväntar mig inget annat, men hey i värsta fall kan man använda det som "städtröjor" haha. MEN en sak förväntar jag mig och det är att kappan motsvarar mina förväntningar. den är såå superdupercute och jag kommer lipa mig till sömns om den inte sitter fint och inte ser ut som den gör på bilden. då får det faktiskt vara sista gången jag beställer något. ok hoppas också att beställningen har gått igenom. det strulade lite nämligen.

haha. jepp det var det. kanske ska man sova nu? jag ska till skolan snart!! måste lämna in en grej och jag är sååå trött. bajs.

det var ju inte så...bra

satt med exempeltentan nu, läste igenom den, och vissa frågor var väl....hm.....inte så igenkänningsbara. jag borde kanske bläddra igenom lite i böckerna också, för vad är exempelvis en abstraktionsstege?? hm, jag får nog googla upp lite tentasvar känner jag nu. pallar inte att leta i böckerna.

jag har varit relativt duktig idag

har suttit sedan jag vaknade dvs vid 14 men även haft timmeslånga raster. FAST det är ju dom där intensiva 20 minuterna med anteckningarna som räknas och inte de två timmarna där man stirrade på anteckningarna utan att ha fattat något. ja visst kan jag vara duktig.

det ska bli skoj med helg snart iaf. dagarna går ändå så snabbt att det känns som att det är helg hela tiden.

men det är så mycket som jag måste fixa förutom tentaplugget. typ boka tvättid, korra intervjun, duscha, pedi och manikyr, äta middag och kolla ett dexteravsnitt. ja det var väl det.


kiss och bajs!

jag köpte som sagt en blomma idag

men det var inte någon av dom här.

guz/guza=rumpa på bosniska, så guzmania låter liiiiiiiiiite funny.

HAHAH.

Rade Serbedzija - Ne daj se Ines

vet ni, låten här nere som jag har lagt upp, det är den ultimata romantiska låten. det är ren poesi, dikt, beskrivningar, kärlek och passion mellan en man och en kvinna. sådan här poesi skrivs sällan och jag önskar att alla kunde förstå innebörden och förstå låten och förstå allt:et för det är så naket och underbart författat.

man känner lukterna och man ser allt om man blundar och jag vet att jag låter lite vrickad när jag skriver det här, men den här låten, allstå det är, det är nog det som är kärlek. fjantighet på hög nivå här, jag tycker nästan att jag är pinsam, men *suck* det här, det här är äkta vara. jag kommer aldrig glömma när jag hörde den första gången, jag var liten, men den trollband mig trots att jag inte ens riktigt förstod vad den handlade om då.

en låt som får en att önska att man vore ines.
okej haha, jag hittade en översättning på engelska också. den är bra översatt men det är långt ifrån så bra som originalet är. finns det någon där ute som bondar med mig över den här låten, någon som har hört den? 
 

Don't give up Ines
Don't give in to years my Ines
to different moves and habits
Because your room is still warm
Cosy setup and rarities
You had better taste than me
Your room splendor
Your landlady in the hospital
You were always distinctive
by the colour of your letters, by the gifts
She walked me, the next morning around nine, to the station
And a green bus chased by autumn wind is going down
Like a leaf down a Belgrade slope
Wearing my evening suit I am surrounded by looks

Don't give up my youth, don't give up Ines
our acquaintance has been prepared for a long time
and then accidentally with hot rakija
and with just a few lines, a wish badly hidden
Your way is ladylike and your cheeks rustic
My bumpkin and my gentlewoman
Then your breasts, bed
And my room hanging in the air like orange
Like an orange lamp under green and blue water of Zagreb
in Proleterskih brigada 39. beside Grković
Wet street further from the window and evening trolleys buzzing
Beautiful moments of nostalgia, love and poverty
Using communal bathroom
and "Please if someone looks for me"
Do not give up Ines

Here I am getting up only to turn the record over
Is that rude at a moment like this
Mozart Requiem Agnus Dei
I still prefer the beginning
I have access to another one million of hers
and naughty data from our youth
That, right there in front of our eyes, deceives us, and robs us, and leaves us
Don't give up Ines

Tear up the invitation, cancel the dinner, cheat on your husband
on your way for a hairdo in some better hotel
Touch me under the table with your knee
My generation, lover

I know that there will still be youths
But not another one like this one - on average 1938
I won't have anyone to stay young with if all of you get old
And that youth will be difficult for me
But in the end you must be right
Because I am on this shore
that you've left and surrendered half-heartedly
And the rain is starting again
the way it rains in November in the islands
Lead sea and pine sky
Distant voices mixing
Voice of friend's mother, daughter, lover, boat, brother
rapidly picked up clothes before the rain
And the light disappeared with the whiteness
A bit more of walking by the sea and that's it

Do not give up Ines


idag köpte jag en ny blomma

jahapp, sitter här och renskriver mina anteckningar, därmed har jag officiellt börjat plugga på tentan till på lördag. även fast det är bäst att ha tenta på en fredag för då känner man att man kan ta helg, så känns det ändå skönt att ha den på lördagen för nu får vi en dag extra att plugga. fast rent teoretiskt så är det inte en dag extra, utan allt är ju relativt, allstå; beroende på när man sätter igång med plugget, gör man som jag så är det inte en dag extra eftersom jag redan har påbörjat rätt "sent". men tjafs, fattar inte ens varför denna utläggning var nödvändig, ibland så måste jag bara klargöra att jag tänker "bortom" det redan uppenbara. eeeeeeh. änaff med crap.

anyhughgrant, jag sitter här och klappar mig på kinderna, daskar till lite, nyper och så vidare för att vakna till och för att förhindra pensioneringen av framtida rynkor i min fejja. det sägs ju att ju fetare hy man har desto svårare är det att få rynkor och jag har typ torr hy så framtiden ser inte så jävla ljus ut *magda goes russin*. dessutom grimaserar jag för mycket och steker sönder mig på sommaren och allt det leder ju till "fina linjer". det är så jävla tabubelagt att säga rynkor i reklamsammanhang, har ni tänkt på det? det snackas bara om fina linjer hit och fina linjer dit.

nähe, man kanske ska fortsätta med renskrivningen. jag har bara anteckningarna, böckerna orkar jag inte ens bry mig om, men det lär väl funka det med. hihi.

hejdå.

ps. kanske återkommer jag igen.

nobel och mettemarit

nobelgrejset på ettan nu. norges prinsessa, eller kronprinsessa är det kanske, mette-marit iaf, fan jag tycker om henne. hon verkar så soft och skön. hon har levt sitt liv, knarkat, nuppat, tagit nakenbilder, skaffat barn med fängelsedömd man, familjen är allmänt fucked up och ändå lyckas hon haffa norges prins, clean up her image, gifta sig med prinsen och bilda familj med honom OCH dessutom blir hon accepterad av typ hela världen.

mette-marit verkar skoj, hon ser avslappnad ut trots att hon är med i tv och hon verkar allmänt skön liksom. hon hänger på tråkiga tillställningar men jag lovar att hon är en sådan som ändå ser till att ha kul trots att det är böööring som fan att sitta och glo på en tråkig violinkonsert typ. när hon kommer hem så drar hon av sig festblåsan, drar en scrunchie runt sitt blonda hår och däckar framför teven med med en ben&jerrys i handen. min favvo bland kungligheterna!!

welliewellie, jag somnade vid halv sju idag på morgonen, kunde inte somna alls, så jag gick upp igen och kollade på ett dexteravsnitt. vaknade sedan vid halv 11 för att ringa upp och kolla hur det blir med tentan och om dom kan klämma in mig, men det gick tydligen inte. tur att vi istället har bästa läraren i den här kursen som ställer upp på att vara tentavakt. jag vet inte om det bara är jag som kommer att sitta där i klassrummet med henne eller om det kommer vara flera, men det kvittar, bara gör tentan.

okej tänkte plugga lite nu.

okej jag ska nog sova snart men lite spontantankar så här dags

1. fasen vad snyggt det är med mörkt nagellack! jag börjar sakna korta och vinröda naglar.
2. jag klarade tentan hahah, fast det har jag sagt, men förlåt måste verkligen upprepa det igen.
3. jag är på jakt efter ett par byxor som kan liknas vid haremsbyxor och knyt i midjan, lite åttiotal över dom, jag vet exakt hurdana jag menar men jag hittar inga sådana. hittade ett par riktigt snygga på sisters men dom var lite väl dyra och hade mudd där nere (vid fötterna allstå haha) så det förstörde helhetsintrycket lite.
4. jag vill verkligen ha sommar!!
5. jag kom att tänka på serien felicity och hur jag alltid tittade på det söndagsmorgnarna hos farmor och käkade pannkakor, så jag var bara tvungen att ladda ner tredje och fjärde säsongen. HIHI ZKOJIGT.
6. tajcis låt. herregud vad den tar mig tillbaka till barndomen. jag tror alla fd juggekids kan sjunga till hajde da ludujemo. ulitmate partysong typ.
 
så SÖT!!

herkanperkan

mars 08

det här är kul, eller det är inte ens kul, men det är bara nicole som kommer fatta. högst internt!! jag saknar dig bönis!!

jag är bra

jag vaknade för cirkus en timma sedan. aida ringde och väckte mig, det börjar bli lite av en vana nu att hon ringer mig när jag napar. det blev lite förvirrat eftersom jag trodde jag hade sovit hela natten och att klockan var halv 11 på morgonen.

idag hade vi examinationsseminarium på våra intervjuer vi gjorde sist och platsreportaget. det gick bra, och allt går så mycket bättre om man hamnar i sjysta grupper.

så har jag också två nyheter. en negativ och en positiv. men jag börjar med den negativa eftersom det är sjystare att avsluta med något glatt haha.

det negativa är att jag har glömt att anmäla mig till tentan nu på lördag i den här kursen vi har nu. det är lite sugigt system för man måste anmäla sig via hemsidan för att kunna få en plats, man blir allstå inte automatiskt anmäld. så tja, det negativa är att det inte finns några platser kvar på lördag. men jag ringer imorrn och försöker fixa det.

det postiva är att tentan som jag gjorde i fredags är rättad. den tentan som jag verkligen inte trodde att jag skulle klara och så får jag beskedet att jag har fått VG på den!! hiiiiiiiiiiihihi *PARTY* ah så jävla skönt!! party party party. jag trodde verkligen inte att jag skulle klara den, inte på det där låtsas-jag-klarade-det-inte-sättet för att fiska efter uppmuntrade ord typ jo det är klart att du gjorde det, utan på det där riktiga jag-klarade-det-nog-inte-sättet. så det är ju gött att jag är bääääääst *självdistansen är på semester*.

hejdå

nähe nu är det dags att sova. godnatt.

fredagens popbilder

i fredags var på verandan.

eh...förfest.

kattdjur 2.0

på väg till partyt

på vägen dit tog vi lite turistbilder

nu kom det lite i fel ordning. det här var på väg hem. trädkramaren kristin

*IDOLBILD* märks kanske på de överarbetade poserna
idolbild med daphne leon

poproyale

ajmän och jag

jag och daphne leon igen.

vid två trängdes vi med alla mörkingar på cafe corner och halv fyra var vi hemma.

ipak je mir, ipak je pjesma u mom srcu i sad

jag börjar dagen med att önska alla fina mussar där ute en bajram mubarek olsun. jag är avundsjuk för andra gången i år eftersom jag inte är hos farmor denna gången heller.

jag lyssnar på bijelo dugme just nu så jag är lite...kommer strax.


okej back, nä men hoppas ni får det misigt idag, som min pappa skulle säga. jag satt och myste till förra veckans hills avsnitt och en macka. inte så jävla hög mysfaktor men jag gillar mitt sällskap. samtidigt så kände jag mig lite depp, allstå inte depp-depp pga mens eller annat krafs, utan sådär på-djupet deppig. vet egentligen inte varför, jag tror jag drömde något konstigt som påverkade mig, men jag vet inte vad.

sen är det också lite så att jag, eller det händer typ saker hela tiden och ibland känns det inte som att jag hänger med i alla svängarna (vilket tant-uttryck) utan hela jag släpar efter med både tankar och känslor. och jag blir supermegaprotective när jag känner att det börjar gå åt "fel" håll, även fast det inte ens behöver vara fel håll. allstå sorry för att jag typ inte talar klarspråk just nu, jag hatar själv att läsa alla låtsasdeppigakänslomässigstörda-inlägg där man som läsare fattar nada men ni får faktiskt tänka på att min tajko hänger på bloggen då och då och han behöver inte veta allt haha.

nämenhursomhelst vill verkligen inte blanda in halvdeppiga grejer i det här annars så kallade glada inlägget (well, det var tänkt det från början iaf), men jag känner mig lite nere både pga av mig och pga av att jag inte är med min familj idag. vet verkligen inte varför det känns som att jag behöver vara med dom just IDAG, men det är väl som med alla kristna nissar som behöver sällskap av sin familj när det är jul. och jag tänker på min mormor, inte en endaste bajram sedan kriget (innan kriget räknas inte för då var man miniatyr) har jag varit där och önskat henne en happy bajram och pussat henne. man tänker lite sånna grejer.

jag vet att många firar bajram ur ett väldigt religiöst perspektiv, inget fel med det liksom, man får fira som man vill, och i bosnien har det alltid varit en fin tradition att fira bajram. på morgonen är det moskeen, sen käkar man med familjen, hälsar på släkt, kidsen får presenter och cash och sen på kvällen är det party. jag snackade tidigare idag med en killkompis i jajce och dom hade värsta planerna och allt lät så mysigt och kul och jag vill också *bokar biljett direkt*, allstå bara att fira bajram i bosnien nångång hade varit så kul. en helt annan grej när man vet att folk runtomkring en firar också. här sitter man ju vid datan och typ DEPPAR, nä men ni fattar. som att någon svensk skulle fira jul i egypten varje år, asskojigt verkligen. not. ingen julkänsla överhuvudtaget och inte en enda gran att hugga ner, UNGEFÄR så är det väl för mig just nu, fast med bajramkänsla.

nämen jag ska inte gnälla, jag är frisk och lycklig *ta i trä* och kass på att planera, men nästa bajram då tänker jag fasen ha värsta partyt, både mussar och icke-mussar invited.


ferre på ferre

fest igår och party ikväl!!

fan vad peppppp jag är!! ska bli sköjigt. har precis festfixat mig i nån timme och ska strax dressa mig. qaidis och kriss kommer förbi snart och så sticker vi till idaho på förferre. ses vi på palace ikväll eller??
JAA DET GÖR VI *nickar frenetiskt*

update: jag är så jävla fin!! får man vara lite ego och självgod? nä men serre, ikväll är jag schnygg punkt slut. jag tror att det är min fina volangkjol som gör det hela.

åhhhhh parttyyy och dansgolv!


look a little bit clouuuuuzzzzer

men fa van vad stressad jag känner mig fast jag inte ens vet varför. var tvungen att strippa av mig lite kläder för att inte slockna som datan brukar göra, överhettning i hjärnan typ.

tentan. HAHA. vad ska man säga? jag skrev den på femtio minuter och väntade på att få gå vid nio. råskrev eftersom jag visste att om jag skrev sakta så skulle jag tillslut bli så trött att jag inte hade pallat skriva något alls och i ren protest mot mitt eget psyke bara gått hem. det gick inte asbra, jag satt och räknade lite poäng, fick ihop det till 17 poäng, och G är 18. så antigen så blir jag godkänd precis eller underkänd strax där under.

innan jag stack till tentan bad jag till och med, proucila fatihu, vet inte vad den heter på arabiska haha, fatiha kanske det också? jag kör iaf den bosniska versionen och hoppas att Gud viskar tentasvaren till mig. jag är så jävla girig, ber bara när jag känner att jag måste, typ om jag är LIVRÄDD eller behöver det vid grejer jag ska göra, men det är väl ändå lite starkt att våga erkänna det också. jag tror att Gud uppskattar att man är ärlig.

för något år sedan tvingade farmor mig att skriva ner fatiha på ett papper och lära mig den för att "den skyddar mot allt" som hon brukar säga. och jag är lite vidskeplig av mig (ta inte illa upp för att jag drar parareller med att vara vidskeplig och religiös) så jag kör på lite böner när jag känner att jag måste ha lite extra strenght. men iaf, jag har ju bönen nerskriven på ett papper och den är skriven så som man uttalar det. farmor är ju grym på koranen men hon kan knappt typ skriva sitt eget namn med vanliga bokstäver, för att inte tala om att skriva på arabiska liksom. så hon och jag satt en lördagskväll,då för länge sedan, och hon reciterade och jag skrev, sen kom hon av sig och så fick vi börja om, typ tio gånger innan hela var nerskriven haha.

lilla, lilla farmor. igår ringde hon och så diskuterade vi tvätt, hur mycket vi hade tvättat osv och hon ba dom här nya maskinerna vi har fått, dom är så stora, man kan nog stoppa in ett barn i dom.  

efter tentan ringde jag mamma. hon brukar vänta på detta samtal, efter varje tenta i typ tre år haha. hon är så fin min mamma. när jag säger att jag hoppas att jag klarar det så säger hon att hon hoppas också det ännu mer än vad jag gör och på tonen på hennes röst så blir man verkligen övertygad haha. det låter lite sådär speciellt, som att hon önskar det innerligt och det vet jag ju att hon gör, mammor brukar ju vara lite sådär extra emotional. min lilla mamcic. luviluvluvluvee.

jag gick hem och skulle däcka men det var omöjligt att somna, sen vet jag inte hur jag somnade men jag vaknade för 45 minuter sedan. vädret är så jävla depp. måste ringa V nu för att kolla hur det blir med intervjun och sen sticka till giraffen.

ikväll är det två killar från klassen som har klubb(club?)premiär på verandan så vi är ett gäng som ska gå dit. hela klassen kommer vara där *klassfest*.

fuck u bfw

ubit cu se. fuuuuuuuuuj. mrzim sve. jag kommer såååååååå kugga på den här tentan ahha. dööööööööööööööööööööööööööööööööööör *kan.ej.andas*

en slags avkylare

ÅH JAG ÄR TRÖTT.
datan också. den brukar bara slockna när den känner för det. det kommer alltid sådär lite oförberett därför är det inte så kul om man sitter och skriver värsta uppsatsen och den bara stängs av. sköööj. det har nog att göra med att den blir för varm så för att inte explodera stängs den av i förebyggande syfte. men nu kan den inte lura mig längre HA HA!! jag har kommit på ett sätt.
det är nämligen så att jag låter den vila på iskuber, det kyler ner den rejält kan jag tala om, sen om det är bra eller inte skiter jag i, det funkar iaf.
ja, jag vet, ibland är jag datorernas einstein.

glass med strössel

det känns lite fel att vara på partyhumör nu, men jag är det. bara jag fixar tentan imorrn så är det lugnt. men det är nog mest pga tentan som jag är partypepp för när den är över så är det party no matter what, även om jag hade suttit inlåst i nån källare så hade det varit party för den här tentan är inte skoj. imorgon har jag en intervju att göra med V, ni vet hon som jag lärde känna i kassan på lidl? kanske hinner jag skriva färdigt den också så att jag verkligen kan ta en helg utan att ha pluggångest. jag vet inte varför, men jag får lite neggo feelings när det gäller den här helgen, typ som att något konstigt kommer att hända, sådär när man känner på sig. inte skoj det heller precis.

men nu är det dags för plugg igen. fem timmar kvar och sedan ska gittan sova.

jahapp då var det mörkt

haha jag tycker att jag är så smart när jag pluggar i en halvtimma och "gör annat" *valfri aktivitet* i tio minuter, för att sedan återgå till pluggandet, a men ni fattar, en positiv cirkel. saken är bara den att pausen är lika lång som pluggtiden och det ställer till det.

men nu ska jag återgå till plugget igen. hihi.
 
spanade igenom min mobil igår. jag tar aldrig kort med den eftersom den är tar så segt, fågeln hinner typ flyga till afrika och komma tillbaka innan min kamera hinner registrera den, så de få bilder jag hittade var dessa.

jag tvingar folk att ställa upp på sånna här bilder med motiv. så här är deno nån gång i våras. simmar runt i en fisskkål.

farmor körde på afrofrilla.

ajmän och kriss, allmänt pepp liksom och dessutom lite gangsta.

det här vet jag inte var det var nånstans, men härligt ser det ut iaf.

krissan fick också ett rolig motiv på sin bild.

en av mina absoluta favvobilder ever. början av februari i våras på min och nicoles balkong. nicole hade åkt tillbaka till sverige samma dag och jag låg och degade. det är någonting speciellt med den här bilden, jag minns exakt alla känslor och lukter och till och med vad jag tänkte just då. jag kan inte förklara det mer än att jag bara älskar den här bilden.

haha, på lidl någon gång. "kaki" betyder bajsar på bosniska haha. ja det var lite skojigt.

ett stressigt hej

ah fyfasen vad jag är sömnig. gick nästan upp precis. men det är UNDERBART väder ute. verkligen, verkligen fint väder liksom. jag älskar det och jag längtar till våren och sommaren!!! ok, jag låter lite lätt hysterisk men det kan inte hjälpas.

jag är snart färdig med reportaget och jag slipper gå till skolan eftersom catpigape kommer att skriva ut och lämna in det åt mig. znällt va? och därför har jag hela dagen på mig att sitta med tentan. wihu. så inte kul, men jag måste.

aahhhhhh jag är så sömnig!!

napile se ulice

fan allstå jag känner mig smått oduglig. det kan inte vara ett bra sign, men ÄNDÅ så är jag för trött för att liksom bry mig helt och hållet eftersom jag vet att jag ändå är duglig i vanliga fall. jag sjunker aldrig helt och hållet och det ju rätt sjyst. jag funderar på om jag ska duscha och "piggna till", inte för att jag gör det i vanliga fall men jag måste göra något. fan jag har så mycket att göra. jag har inte ens påbörjat mitt reportage. kommer väl förmodligen sitta med det i natt. suck. och jag är assömnig nu. fast det är nog bara för att jag har den här tentan som jag måste plugga till, därför blir det automatiskt böring.

trött

fan vad kassa ni är på att säga HEJ. jag kräver inga megakomplicerade-aslånga-seriösa-roliga kommentarer men skriv ett TJA bara. ni anar inte hur lätt det är att göra mig glad och nöjd. för lätt. jag borde kräva mer!!!

anywhores, jag har inte satt igång med plugget än (en parantes här. nu när jag satt och skrev ordet "plugget" så tog det mig säkert fem gånger innan det blev rättstavat. först skrev jag "pligget" men insåg mitt fel, suddade, suddade en bokstav för mycket och det blev "pugget", suddade tillbaka skrev pligget igen, suddade igen och skrev pugget IGEN, till slut blev jag lite irriterad över mina fingrar och naglar (det är svårt att knappa med längre naglar *tjejig av mig*) och tänkte nu skriver jag det en sista gång, blir det fel så låter jag det vara. och vad tror ni att det blev?). jag känner mig fortfarande rätt nyvaken trots att jag gick upp för fyra timmar sedan och ska väl sätta igång alldeles strax.

men måste bara säga att det finns ett par bloggar som jag läser som är SÅÅÅÅ bra, och förlåt om det här låter lite snålt, men jag vill inte dela med mig av adresserna HAHA. det känns liksom...speciellt. som att jag har en friendship med bloggen och personerna bakom bloggarna och jag vägrar dela med mig med andra människor (=er). ja det var väl det.

gäsp

godmorgon it is. vädret är fint för en gångs skull. jag somnde vid fem igår och vaknade vid halv 11 idag. rätt trött är jag, men jag håller igång mig med tvätten så jag kan inte däcka även om jag skulle vilja. båda tvättstugorna (eller rummen) var lediga så jag körde igång fyra maskiner, och jag har två kvar. det var mycket tvätt den här gången, typ tjugo handdukar och 56 strumor.

idag är det onsdag, det innebär att jag måste bli färdig (påbörja också) med mitt platsreportage för den ska in imorgon, dessutom är det omtenta på fredag och jag har inte råd att deppa ner mig helt haha. eller deppa och deppa, hade nästan varit bra om deppet infann sig så kunde man kanske ta tag i plugget på RIKTIGT.

nähepp nu ska jag springa ner till tvätten.

sveriges nya barbados-magnus: malta-kevin

jag är så NÖRDIG just nu. surfade runt lite på fejsan, kom in på en kompis profil, blev typ påmind om malta (allstå jag blir verkligen sentimental när jag tänker på den tiden haha) och så fejsade jag på kevin borg, han från idol. haha, lite kul ju. jag spanade in hans profil och bilder, tänkte att man kanske kände igen någon, men det gjorde jag inte. jag hänger inte ens med i idol men det verkar som att han verkligen har asmånga fans, typ alla brudar kommenterar på hans bilder, vill att han ska vinna osv. han kanske passar som idol men jag tycker at det bara skriker DANSBAND om honom, hela hans sätt att vara på, sådär övergulligt trevlig, aspepp, töntiga dansmoves, maltastyle på kläderna etc etc. men jaaaaaaaa visst är han sådär gullig. inte min typ dock. men jag förstår svenska folket.

he he he

jaha. det här pluggandet sög ju rejält måste jag nog deklarera.

muuhuu *koslick*

jag VILL, men jag MOTSTÅR frestelsen att logga in på msn haha. fyfan vad jobbigt. nejnej nu ska det pluggas. går rätt segt men ändå. men först boka tvättid och sen till maxxxi.

bloggen sere lite

men fan vad irri när bloggen är cp. nu ska jag plugga.

hår och sånt

ojojoj. klockan är redan tre (snart) och jag har inte börjat plugga än. börjar väl snart. det är lite hemskt att jag faktiskt typ har ångest över det här. ångest över den här tentan fast jag inte ens fattar varför egentligen. det har bara blivit en sådan grej som jag är allergisk mot för tillfället.

gud vad dimmigt det är ute. pala magla.

varje gång jag vrider på huvudet för att göra något, typ spana mot skärmen vs spana mot fönstret så känner jag en pust som lägger sig runt mig varje gång jag gör det, det luktar så gott, och så undrar jag vad det är som luktar så fiiiiint  och tjejigt och några sekunder senare kommer jag på att jag faktiskt har varit och klippt mig haha. allstå det var verkligen länge sedan jag cuttade manen så jag har glömt bort själva känslan av att ha nyklippt frilla, men IDAG så äntligen. klockan 11 *hurtigt värre* satt jag i stolen och var så jävla trött. hon som klippte babblade på och undrade så sjukt mycket, och jag var inte på rätt mood så jag svarade verkligen sådär så att hon inte hade orsak till att ställa några följdfrågor, så blev hon tyst och en minut senare så började hon prata igen. jag vet inte om hon tyckte att tystnaden var jobbig.

jag ville helst av allt att hon skulle koncentrera sig på mitt hår och det arbete hon utförde på de väldigt känslomässigt sköra hårstråna, orka gå hem och lipa pga att hon inte kunde shut her mouth. hon tunnade ut håret så jävla mycket, kunde ha donerat allt hår till en perre, och när jag sitter där och nojjar mig så säger hon ba men känn efter hur det känns om jag ska ta mer. så kände jag och det kändes liksom sådär fluffigt bigt men inte föööör mycket, och hon ba men jag tar lite till, du har ju så tjockt hår. alltså det är ju viktigt det här med icke-svenskt-fint-tunt-hår, man ska kunna handle it på rätt sätt, och hon var väl sådär på det. dock stylade hon väldigt fint, andra gången ever jag kommer ut ur salongen utan att vara tantstylad (varför ska vissa envisas med att "fluffa upp" håret på FEL sätt??!!). hon hade volymat upp håret rejält (tänk peg bundy minus lugg) och sedan lockat framhåret och vissa slingor på bakhuvudet, inte riktiga lock-lockar utan mer sådana mjuka "romantiska" lockar som ramar in ansiktet fint *frida-fahrman-hjärntvätt*. jag kom ut som en korsning mellan peg och duffy, allstå väldigt fint faktiskt. en dude vände sig om, allstå inte sådär diskret, utan riktigt odiskret (indiskret? *måste googla*) när jag gick ut med mitt volymfluff och håret studsade sådär fint på huvvet, så som det bara studsar i schamporeklamerna.

anywho, jag är inte ASNÖJD, för det är för tunnt, men väldigt fluffvänligt, det hänger inte ner tungt tackolov, sen klippte hon ur det så att det ser lite hm, "slarvigt" ut typ, lite sådär "busiga" hårtester fast inte på ett positivt jag-har-precis-vaknat-sättet utan mer som jag-är-en-35årigkvinna-som-försöker-vara-cool-sättet, fast det kommer nog lägga sig rätt sjyst efter några dagar.

dock är jag sjukt positivt överraskad av den här volymsprayen hon använde. jag har aldrig ens haft en tanke på att skaffa en sådan eftersom mitt hår ändå är studsigt när det är nytvättat, man kan liksom inte trycka ner det på plats, volymen finns alltid där och jag vill inte ha mer, MEN den här produkten hon la i håret fick håret att bli lite lagom "klistrigt" och fluffigt och fint och allt!! ja det var det. något positivt var det ju med det här besöket iaf.

fan vad tjat om hår det blev nu. fast en sista sak också. allstå jag minns när det här diskrimineringssnacket gick för något år sedan, typ att tjejerna inte alls ska betala tjejtaxa när det åker hem med taxi på natten, att man skulle ta bort åldersgränsen för tjejer respektive killar på krogar och allt annat. och visst har det gått igenom? på de allra flesta ställen iaf, det vet jag själv, men VARFÖR är det ändå så att killar får betala mindre när de klipper sig? på en salong sa frisörskan att det kostade 380 spänn för tjejer och drygt 60 spänn mindre för dudes? ba WHAT, VARFÖR?? det är inte rättvist. vad är det för jävla diskriminering?? visst det tar längre tid att klippa en tjej och hon har kanske längre hår, men om ni spanar på stan så märker ni att de allra flesta tjejer ändå har axellångt hår, dvs inte långt hår alls, och tunt hår dessutom, typ tio strån som ska klippas, hur svårt kan det vara? och hur gör man om tjejen har jättekort hår, typ "snubblängd" eller om en dude har längre hår? är inte det så sjukt orättvist? det tycker jag iaf.

RSS 2.0