fcuk maltesers

jag blir värsta bittermuffen så här dags på dygnet. så jävla bittrig att till och med linda skugge framstår som en ängel som tar alla under sina vingar. inget ont om linda skugge, henne har jag älskat sedan jag läste fittstim och hennes böcker och krönikor. hon är ett geni. gudrun schyman också. jag tycker att politiken är lite tråkig när inte guddan ställer till det.

på tal om att ställa till det. malteser suger på service, det är så totalt un-serviceinriktade att man vill slänga en ful toffla på dom. dom säger aldrig hej när man ska betala, de säger inte något när de räcker över pengarna och de skiter totalt i dig. förutom då när de förföljer dig i affären. men jag är inte intressrerad av att sno något av dina fula kina-importerade korsettinsinspirerade kläder FATTA'RE?!! 
nä men de fattar inte och jag blir cpsvettig varje gång de gör så, jag kan inte shoppa under press. nu kräver inte jag någon speciell service och de stör sig säkert på att man är tusen gånger snyggare än dem (ha ha) men come on dont blame it on me haha. nej skojar bara. men ärligt, ett VARSÅGOD skulle sitta fint.

nåja, igår sprack mina nya gubbyxor mitt i häcken. nicole, aka my banana från och med nu, trodde att jag hade åkt på en fet mensfläck, men så var inte fallet och hon kunde skåda mina panties där någonstans gömda. så jag gör som vilken normal svenne skulle göra, går tillbaka till affären och klagar. ok för att de var köpta på rea, annars är inte topshop värda pengarna någonstans, men kvaliten ska väl vara någorlunda bra? trevlig som jag är drar jag historien, men utesluter den biten av historien där jag använde byxorna en hel dag, och säger att jag vill ha stålarna tillbaka eller ett par nya gubbisar. hon börjar tveka och jag säger men seriöst tror du att jag skulle ha köpt byxorna och klippt upp dom, jag kan väl inte rå för min rumpa, fast det sista sa jag inte. då stirrar hon tvekandes på mig typ varför inte. this is ridiculous (hur fasen det nu stavas), im sorry but this is just silly säger jag rätt så uppört. då ringer hon bossen och säger att bossen först måste kolla på byxorna.

GUD. ok, jag vet att jag inte kommer att få cashen tillbaka, och likadana gubbisar finns det inte, så jag hoppas stenhårt på att hon säger att jag får ta något annat ur butiken, så jag har paxat in mig på en från-början-tänkt-väska-som-egentligen-var-för-dyr, men som kanske nu blir av.

jag är redo för en fight, kommer annars jag att maila topshops huvudkontor och gnälla om maltsernas service och om de verligen vill att deras underordnade ska vara så otrevliga.

HOPPAS HOPPAS. be för mig ikväll.

Kommentarer
Postat av: Adisa

hahah detta var kul o läsa :))

2008-01-11 @ 15:57:22
URL: http://adisa.blogg.se
Postat av: nicole

dom är ju fan dumma i huvvet malteserna. Hur svårt är det att le, säga hej å lägga pengarna i handen! Herregud. Å hur svårt är det att FATTA att kunden ALLTID har rätt.
Oh my. Maltesernas service attityd kommer fan bli min död. Snart säger jag fuck u till fel person å får maltesiska maffian skickad på mig.

2008-01-11 @ 21:14:06
URL: http://malta.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0