lista

det finns en del grejer jag vill göra så snart som möjligt:
- färga håret
- köpa blomjord och lite blommor
- städa
- åka in till växjö och shoppa
- spinna (känns som att det börjar bli dags)

hoppas schemat nästa vecka tillåter en liten tripp till växjö. jag vill shoooooooppppa. har inga roliga kjolar och klänningar.

suparvalborg. hurra.

joj jest dosadno. jag orkar inte med mer förvaltning. och än har jag inte ens satt igång med rättsjournalistikdelen. och det är asfint väder. och baaaaaaaaaaaaajs.

och valborg. ärligt talat gör det mig inte något att jag missar det. har bara firat det två gånger i hela mitt liv. båda gångerna i lund och med nicole. varken hon eller jag förstod grejen med alla skitäckliga studenter som söp sig fulla som svin och gick runt och pissade på träd och var allmänt asäckliga. kommer aldrig glömma när du och jag satt på trappen i stadsparken med varsin kycklingsallad, helt ovetandes om att en big orkester hade placerat sig bakom oss och plötsligt var vi mitt i centrum haha.

förstår inte riktigt hypen kring valborg heller. bara ännu en orsak för alla här i sverige att supa sönder sig själva och ha valborgsmässoafton som ursäkt. welcome to sweden typ. okej långt ifrån alla gör så här, men 90% av alla som är kapabla till det gör också det. förstår inte heller, och kommer aldrig förstå mig på 14åringar som får sin första fylla på valborg eller någon annan dag då de fortfarande är så unga. knappt fullvuxna människor ska inte dricka och VART ÄR FÖRÄLDRARNA??? hur kommer det sig att jag inte betedde mig så när jag var fjortis? JO för att mina föräldrar ansåg att det inte var lämpligt för mig att göra det, för att dom såg till att snacka med mig kring alkohol och cigaretter tack och lov. och inte stinker jag rök idag och inte heller fick jag min första riktiga fylla innan jag fyllde typ 21.

idag är jag vuxen och anser mig veta vad som passar mig och vad som inte passar mig. dricker gör jag hur mycket jag vill och ändå är det sällan det blir för mycket. vin blandar jag fortfarande ut med sockerdricka för att detär beskt. öl hatar jag, söta drinkar gillar jag men vodka är dyrt så det är sällan det blir det heller. ville bara ha sagt att (oftst) när man är över tjugo så vet man vart man har sina gränser, det gör man inte när man fortfarnde går på högstadiet. TRÅKIGT att så pass många föräldrar är oengagerade och uppenbarligen inte vet om detta, sådana som anser att ens barn är "vuxet" när de har fyllt femton. men bara för att lagen säger att man är straffmyndig vid den åldern så innebär tyvärr inte alltid det att barnen vet vad som är bra för dem och vad som inte är det. sen får man väl bara hoppas på att ingen förälders son får för sig att vålda någon oskyldig brud ikväll.

azra - kao i jucer


luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv.
underbara 80tal

mamamamama

usch jag känner mig så skör.
egentligen tycker jag inte om ordet skör. det ligger på min hatordlista. jag kan inte associera det till något annat än en gammal kvinnas händer när hon håller i en tekopp och ska precis till att föra koppen mot munnen och händerna darrar till. av skörhet liksom. eller så tänker jag på trassliga pubbeungar vars handledar är fulla med skärsår. det är skörhet för mig.
jag hatar när man (well, oftast män) benämner kvinnor som sköra, som att dom är okapabla till att utföra grejer pga av sin skörhet (=svaghet), eller kan gå sönder om man skriker på dom, eller är "små, nätta och sköra". finner liksom ingen logik i att man ska använda det ordet om kvinnor, det är ju asnedsättande. ja ja.

men iaf. jag känner mig så sköööör idag. eller snarare mensig kanske. jag har ont i magen, kissar typ en liter i timman och har riktiga mensben som gör ont, typ växtvärksont. och jag pluggar och, njä jag tycker inte synd om mig själv, men det är nu det skulle behövas en mamma som kan krama om en och säga -plugga på du så ordnar jag en mäck åt dig samtidigt som hon pussar en på huvudet och bara bububbuu *bebisläten*.

awwwwwwww maaaamaaa gdje siii??? pozelio se tvoj magdic tebe.

solen sken och himlen var blå

ikväll sänder vi radio som vanligt klockan åtta. lyssna om ni inte har något för er. (http://www.shore.hik.se/lyssna.php)

jag har precis börjat plugga. det känns inte som att dom här grejerna är speciellt svåra och jag har noll ångest. det har varit en fin dag idag. började med att jag vaknade med ett ryck, stressade i mig lite frukost och satte mig ner för att "plugga". satt typ i en timma och stirrade, gjorde mig sedan i ordning och gick för att klippa mig.

det bästa var att hon som klippte mig var sååå noggrann, inte osäker, utan bara noggrann, så nu sitter jag här med fina klippta toppar. det näst bästa var priset, det billigaste i kalmar tror jag. knappt 300 spänn kostade en asskön huvudmassage, klipp, föning och plattning. det tredje bästa är att det bara ligger nedanför gatan. aaaaahmeee vad soft. ni ska bara veta hur länge jag har dragits med den här klippningen bara för att jag inte har velat lägga ut 400 spänn och för att jag inte har vetat var jag skulle klippa mig. nu har jag nog hittat min motsvarighet till disa.  

mötte sedan upp assy och så gick vi en sväng på stan. såg lite folk. gick in på baronen och assy köpte oss glass. sedan satte vi oss uppe på den där "bron", men jag kallar det för kapija, vet inte vad det heter på svenska. men den som är iaf vid baronen. vi satt och spanade ner på folk. sedan gick vi hemåt när vi insåg att klockan var alldeles för mycket. assy var romantisk och plockade ihop en liten blombukett till mig. till slut blev det skitkallt och vi gick hemåt. båda för att plugga på till varsin tenta.

tentaplugg

okej nu ska jag sätta igång med plugget. är jag duktig ikväll och imorgon så får jag belöna mig med ett par ****. haha.

kånkarbajs

joooooj kako sam se izivcirala. det är inte logiskt att man storhandlar när man bara har två armar. htjela sam se ubiti na pola puta. jag är alltid så överpositiv och tror att jag kommer palla bära och sen när jag väl kånkar på något så hatar jag mig själv. jag fick stanna till åtminstone åtta gånger på den vägen mellan lidl och mig. var på bristningsgränsen och tänkte lämna ifrån mig nån påse och sedan komma och hämta den.

nämen det här får vara en nyttig läxa.

jobbiga människor

förretseten jag berättade aldrig vad som hände i lördags. jag och ajmän var ute och promenerade runt på stan lite, allt hade stängt så assy (det här är allstå iman för er som inte har fattat. jag har blivit beodrad att inte kalla honom för assy offentligt och bloggen är ju halvoffentlig så därför drar jag slutsatsen att jag får kalla honom det åtminstone ibland) bjöd på middag på (i? det här med prepositioner kan vara svårt ibland) en grekisk restaurang och gud vad vi blev mätta. vi satt säkert i minst en timma efteråt bara för att smälta maten.

på väg hemåt stannade vi till för att skoja lite med gässen som brukar dega vid vattnet där vi bron vid kårhuset. iman gick bakom en gås för att få den att plumsa i vattnet samtidigt går en kvinna förbi tillsammans med sin man. hon vänder sig mot iman, som har ryggen vänd mot henne, och säger något i stil med "du ska kanske inte tvinga dom i vattnet". ba öh okej......, men jag fattade först inte att hon tilltalade iman, eller oss kanske, antog att hon pratade med sin man och sin hund. så jag stod och flinade mot iman och sedan tittade jag mot paret och insåg att hon uppenbarligen snackade med iman eftersom hennes man stod jämte och såg bara besvärad och förlägen ut. ÅHHH sånna människor är så jävla irriterande, när dom inte har någon att läxa upp hemma så ska de försöka sig på att bossa andra människor.

även om iman hade flaxat med armarna som galning efter gässen så bör hon hålla tyst. gäss är djur och tar ingen skada av att man fotas eller går efter dom. det är ju bara en kul grej. har hon kvinnan aldrig lekt med typ ankor, hönor och allt vad det är? nu blir jag sur igen. stvarno det är fan bara en viss typ av människor som kan gå och säga åt andra för sådana onödiga grejer. okej om man våldtar en anka och någon reagerar, då är det fan ren moral att man gapar åt en annan människa men inte nu. kan tänka mig att hon även agerar trafikpolis när det passar henne. bläh.

ja ja *fortsätter hata henne*


sedan fortsatte vi mot assys hem där han tittade på fotboll och jag hade kul med macen.

vem hade trott att iman hade en hamster hemma hos sig? (barcelona gav nog mål här)

- hej vi är era nya grannar.

iman: jag ser ut som en libanes här. och jag är en liten parasit på hans axel.

borat and the jew

åhhh jag är så jävla cute här!! ser ut som en såndär riktig tjockis som bara finns i amerikanska bantningsprogram för barn. ba *palla stänga munnen* när jag ändå äter hela tiden.

seriöst fotbollstittande


jepp nu är man uppe

hade väl fördmodligen inte gått upp så här tidigt om inte assy hade gått till skolan. igår var en skum dag. förra natten sov jag drygt fyra timmar och var helt död i skolan. är så duktig som klarade av hela skoldagen. kom sedan kom, åt mackor, och däckade på soffan och sov till halv 23. usch drömde att jag hade fått cancer och hade precis börjat på strålning. så njä det var en sådär dag igår.

idag börjar jag tentaplugga. vet dock inte hur det ska gå eftersom jag inte har några böcker, men det får gå. nu ska jag käka frukost och sedan kanske städa. haha. nämen jag måste verkligen städa, hatar när det är oreda för då går det inte att plugga.


bäääääääästaaaaaaaaaaa i hela världen

det känns aningens drygt att punga ut 350 spänn för en klippning, men OKEJRÅ OM JAG MÅSTE.

HIHI.

tror ni att jag klarar det

imorgon ska paperet vara inlämnat och jag har inte ens börjat haha. nämen det här ska nog gå rätt snabbt att göra. jag utmanar mig själv: blir jag färdig senast 01.15 så förtjänar jag att få gå och klippa mig i veckan. vi säger så.

det är den här mackan jag snackar om


min majonnäspolisalama-macka. jag tror inte att det finns en enda balkanunge som inte har käkat den här kombinationen. helst ska den ha käkats varje morgon under ens uppväxt, och sedan efterätterade man med en nutellamacka. finns det- NEEEEEJ, det finns inget bättre.

vov vov *dregel*

amen vad fint. sitter här, lyssnar på Loshas underbara stämma och käkar en macka med majonäs och poli-salama och känner mig SÅ bosnisk. ah myyys.

assy lämnade mig för någon timma sedan. innan dess satt vi på blocket och spanade valpar. vi är ute efter en liten fjollig puppy, ingen såndär stor som dreglar och tar för mycket plats. jag vet inte hur seriösa vi är. vi är nog mer moment-människor båda två; vill ha något NUNU och sen ba äh men skitsamma. sen är det väl lite knöligt med hur det skulle bli ifall vi gjorde slut, man vill ju helst slippa vårdnadstvister hi hi.


pupupupupuuppyyy

jag och ajmän vill skaffa en puppy.

frankie&johnny

en av mina favvofilmer går ikväll. frankie&johnny!! ahhh så mysig. och det sjuka är att varje gång den har gått så har den gått en lördag. sist jag såg den var jag typ 18 och sov över hos farmor haha. hon hade däckat och jag låg och tittade. inatt går den nästan vid fyra. åhhh. går kanske att ladda ner?

baaaaaaaaaaaaaaaajza

men hej underbart väder. nu ska jag och assy iväg och promenera. puss

jodå


jag har börjat prenumerera på amelia. egentligen känns det inte okej att vara 22 och läsa amelia eftersom 50% av deras artiklar handlar antigen om hur man ska tala med sin partner, hur man ska balansera jobb och familj eller hur man ska banta, men jag gillar den ändå. ibland är jag lite tantig, men idag såg jag verkligen framemot att få komma hem och bläddra i tidningen haha.

inte så mycket party här inte

kom precis ut ur duschen. duschade fastän jag inte ens hade något behov av det. körde med både hårinpackning och ansiktsmask. nu är jag såååå mysig och fräsch och fin. vill inte ens laga någon mat för att inte riskera att sabba den här fina ytan.

idag vaknade jag vid 15. eller den var nog halv femton. jag drömde dåliga grejer och borde väl ha gått upp för länge sen men sova är så lockande så jag fortsatte. min granne tycks även ha skaffat skitbra högtalare. synd bara att det inte är skitbra musik som kommer ur dom. idag halv nio, som igår, sattes musiken igång och jag vaknade av skiten. haha jag var asirriterad, gick också ut i hallen för lyssna efter min närmaste granne om det var han, men det var det inte. han är nog lite för snäll för att spela så elak musik så tidigt. gud ni ska bara se han. aida tycker han är lite hot. synd bara att det inte var han som öppnade förra veckan när vi knackade dörr för att få låna vinöppnare. det var istället sliskiga bbs-nabon som öppnade.

jag mötte upp brudarna på stan sen. vi gick på deichmann och vagina. hittade absolut inget men provade en del på både h&m och vagina. sedan gick de hem och jag mötte upp ajmän. vi promenerade runt en stund och sedan stod vi på bron och "pratade krig", med andra ord; vi stod och pussades.

och nu sitter jag här och funderar på om jag ska skriva paper eller om jag ehhhhh.. (aida blir lessen nu) ska consider att följa med iman till bistro ikväll eftersom alex moreno dj:ar. men det lutar mer åt soffan.

lågprisbruden

kanske dags för ett inlägg så här dags. ni är ett par som är kåta på mitt liv.

jag är nog rätt laglydig har jag kommit fram till. aldrig har jag tidigare tvättat så här sent eftersom bokningstavlan slutar klockan 20. därför har jag antagit att vattnet/elen stängs av, men efter lite snack med en brud i tvättstugan så är det visst inte så. därför bryter jag mot någon trivselregel just nu när jag tvättar men jag behövde verkligen det! alla svarta kläder är smutsiga och jag har inget att ha på mig till helgen. det här med att köpa nån nytt litet klädesplagg till partykvällarna börjar bli liiiite ansträngade. hoppas jag har shoppingtur imorrn.

på tal om shopping; idag övertalade jag aida att hänga med mig till rusta. förstår inte varför folk gnäller på att det är så långt till ikeaområdet (där även rusta ligger) när det inte är det. det tar 25 min att gå, nästan lika långt som till skolan, bara att jag går lite saktare till skolan för att slippa bli svettig i mina armhålor.

det var en mysig tripp på rusta. ni skulle bara veta vilken lågpriskärring jag är! HA HA. jag är så stolt över detta. vet inte om det är något "fint" att vara stolt över men det skiter jag fullständigt i. lidl, netto, rusta, ÖB....fina affärer det. förstår inte heller varför folk är så jävla anti dom. allt ska vara så fint och alla ska se att man handlar i "acceptabla" affärer där man inte behöver skämmas när man kommer utanför dörren till affären. åh suck.
 
jag kan se mig själv i framtiden; en unge i kundvagnen, en väska på armen och så plockar jag med den andra handen. men vet ni, det är faktiskt billigare, tro det eller ej. för handlar man sånna vardagliga grejer, typ mat, hygiengrejer (åh hatar ordet hygiengrejer, känns direkt som att jag snackar om INTIMTVÅL men iaf jag syftar på schampoon etc), köksprylar, toagrejer och allt sånt, typ liksom bara bindor/tamponger är ju fasen tio spänn billigare än på maxi. det blir en del tior när man mensar i fem dagar en gång i månaden. ja iaf, det jag vill ha sagt är att om man sparar in på sånt så kan man istället "unna" (mitt andra hatord) sig annat, typ kläder, fester, resor blablabla. u get my point.

åh förlåt. glömde nämna Primark. min absoluta favvo! blir sådär härligt pirrig i magen bara av att tänka på primark.

jag förstår faktiskt ärligt talat inte att folk skäms när de handlar på sånna affärer. jag vet att det finns en hög där ute som har uttryckt detta för mig, men så finns det också den högen som säger "nähenä där handlar inte vi, tyskt kött kan man inte lita på" och under helgen ser man samma personer på lidl hängandes över frysdiskarna ba jaha nämen är ni här? *pinsam tystnad* eh....

nähe nu ska jag hämta tvätten.

i radiostudion

i kvällens program var temat tjejsnack. vi pratade en hel del om vikthets och yta. det finns så mycket att säga om det och en del sas väl också under programmet. vi berättade också någon rolig historia och jag hade svårt för att hålla mig för skratt när jag skulle hjälpa aida att berätta den, sedan började hon garva. andra gången gick det bättre. under låtarna dansade vi och "fjantade" oss. jag sprang på toa också nångång hihi. kriss var inte med oss den här gången, men nästa så är hon tillbaka.

i studion. ajdå och sofa.

ajdå och jag. jag hann inte posa där riktigt men bejb var på g.

gäsp

jag vaknade precis efter en tretimmars nap. jag vill bara sooooova. ligga bara och vara apatisk. fast igår var jag apatiskt tillräckligt, det får jag lägga av med idag. nu är det bara pandaögonen som fattas. HE HE. skojar bara. så långt ska vi inte sträcka oss.

igår var vi på rättegång. en man på 32 bast åtalades misstänkt för att ha misshandlat en äldre snubbe. det var en intressant rättegång och de tre timmarna gick fort. därefter skulle vi skriva en referatartikel på rättegången och det satt jag med igår. idag gick jag inte till skolan. missade visst en stor uppgift, man ska ha skrivit en artikel på en dom och jag hatar att missa grejer. 

ikväll sänder vi radio som vanligt, klockan 20 och då är det bara att tjuna in.

nu ska jag äta kanske.

hatar emosar



såg nu att det var nått porrmejl.

allstå på tal om emosar. ahhhhhhh finns det en mer irri människogrupp?? jag hatar människor som VILL vara speciella, som vill vara unika och som vill sticka ut. jag vill verkligen inte kalla emostilen för en livsstil eftersom det är en övergående fas som pågår där någonstans mellan de trassliga pubbeåren och fram till 20 då de börjar på högskola alternativt inser att det inte funkar att jobba som taxichaufför med luggen hängandes framför ögonen, och där någonstans slutar det också.

de yngsta emosarna jag såg var två småbrudar i 12års åldern när jag var inne på ginavagina. de stod framför mig och pejjade. ska inte de hålla sig till undergroundskumma affärer med grejer som nätbrynjor, enormt höga platådojjor och glansiga jackor i pvc-material istället för pastelliga gina? och hela den här deppigheten de kör på OMG somebody kill me. I'm so sad and special BUHUU *smetar pandaögon i fejjan*. det värsta jag vet är låtsasdeppiga människor som tar plats och uppmärksamhet i från riktigt deppiga människor som behöver hjälp.

jag hatar människor som ska försöka sig på att få uppmärksamhet genom att klä sig på ett extremt sätt, som ska signalera att de är deppiga och ledsna och hela jävla världen ska tycka synd om dom. HAAAAAAAAATA. jag kommer aldrig tycka mer synd om en emokid än ett afrikabarn eller ett barn som tvingas till prostution i litauen.

det var lite om det hatet.

anus

pa jebote måste verkligen svära, men klockan har ju för fan inte ens slagit 09.00 och idioten ovanför mig lyssnar på musik som om det inte fanns någon eftermiddag. kan han snälla sänka skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiten?????? jag kan inte koncentrera mig på det tyra banks säger. DÖ IDIOT DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

bajs

hejszan på polska.

nuförtiden kan jag vakna innan klockan ringer, oftast en timma innan uppstigning. idag vaknade jag vid halv sju och var kissnödig och så typ pinkade jag och la mig igen. gick upp sen som vanligt när det var dags, fixade mig och led igenom hela makeupprocessen sittandes på toastolen. obs ej bajsande. men det förstår ni väl. jag välkomnar tillbaka min urinvägsinfektion. allstå fan i helvete vad jobbigt!! vill dö nu. nä det vill jag inte, men jag pallade inte gå till skolan, det enda jag pallar är att hänga på toan. men nu hänger jag i soffan och väntar på att ett top model avsnitt ska laddas ner.

min ovanför-granne lyssnar på hårdrock på högsta volym och det hörs ju så fint ner till mig. känner mig inte så vänligt inställd till honom just nu. hoppas han ska till skolan snart för jag OOORKAR INTE med hans dunkande.

nähe om man ska masa sig till toan dårå.


bra magda

förresten jag glömde nämna att jag har klarat min tenta. det lönar sig att hänga på wikipedia, så tack wiki.

skor säljes

hellu. utnyttjar min blogg här lite för jag behöver sälja dom här sexiga skorna. jag var lite överpositiv till min skostorlek och beställde dom i 38 när jag egentligen borde beställt dom i strl 39. min bytestid har gått ut så för att jag ska kunna köpa dom i strl 39 så måste jag sälja dom här.

dom är från nelly och kostar 250 (plus frakt) på sidan, men jag säljer dom för 260 inkl frakt. om nån råkar vara intresserad eller har frågor så är det bara att mejla mig på [email protected]. dom kommer självklart i originalförpackning och sånt där grejsimojs som är på skorna hihi. annars så är det 13 cm klack och 2,5 cm platå så dom är inte sjukt jobbiga att gå i.


kööööp pliz. låter en aning despo...och det är jag väl haha.
 


spårlöst

OMG böööööööööööl på fyran. snyft.

fredagsbilder

vi var på bistro i freitags. my män hade releasefest för sitt album och det var asskul. bästaste evuuuuuur.


lorentz-olaus-valdemar-evert

en puss innan jag fick en knuff

snyggaste trannien eveeer

heeelluu här är vi!

sedan var det dags för showen. ash kom ut och hypade

e och jag

sedan var det dags för kaanquest

h filmade

sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigastestereon

party2

okej. "spontanutgång". palace som gäller ikväll. herrå.

godmorgon

heeeeeeeeej. vi vaknade nu.

party på bajstro

jag vaknade precis från min nap. en oregelbunden nap eftersom ajmän svängde förbi för att hämta nån pryl, sen hade jag svårt för att somna om och nu är jag uppe och börjar festfixa mig. vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig!! panik.

ikväll ska vi till bistro för iman och hans polare parham har releasefest för sina cdskivor och det ska bli spännande!! wohoo. nu är jag lite pepp.

ska fixa img lite snabbt nu innan ajdå, kriss och idahoe kommer.

i skolan

hej hej. nu sitter vi i skolan i datasalen igen. blev precis färdig med en notis och sitter nu och nickar instämmande åt aida som håller på och skriver sin fortfarande. vi ska in på redovisning alldeles strax.

 det är kallt. stvarno ne razumijem ove svede, kako im nije hladno?? jag köpte ny jacka igår iaf, premiäranvände den idag och den är så jävla cuuuuteeeish. nu slipper jag frysa i min kavaj. fast jag köpte en ny kavaj igår också hihi. hvala mama i tajko, kan jag inte få fysisk värme från dom så får dom väl skämma bort mig med materiell värme.


man måste faktiskt inte raka sig

det hände en rolig grej idag.

jag och aida gick på stan efter föreläsningen. först tänkte vi väl egentligen skolka men vi fick sluta tidigare än väntat så skolkningen uteblev. obs! vi brukar aldrig skolka, men idag hade det varit ett nödfall. ingen av oss hade en partyoutfit till helgen och imorgon skulle vi inte hinna gå på stan och jag fortfarande outfitlös. det får bli någon favorit i repris. 
ja suck. så tufft livet kan vara ibland. not.

nu till det roliga. aida letade efter någon ögonbrynsplockerska, därför gick vi in på flera olika salonger och frågade efter priser och hur det skulle vilja göra. efter att vi hade varit på make up store, fast vi var där aldrig rent fysiskt eftersom det var stängt. så gick vi förbi hårsalongen som ligger nästan mittemot. en iransk kvinna och hennes hund möter oss när vi kommer in i den lilla salongen. först var aida tveksam till att gå in och fråga om brynplockning, men jag övertalade henne. mina argument baserades på de iranska ögonbryn jag har sett i mitt liv. det är ett par och de iranska tjejerna/kvinnorna har alltid så välvårdade bryn, så det var basically den infon vi gick på.

aida börjar förklara lite hur hon vill ha det och kvinnan börjar peta lite försiktigt på aidas ögonbryn och snackar på. när hon lyfter armen så blottar hon en liten hårbuske under armen. i armhålan allstå. det är så sjukt att man ska reagera så mycket så fort en brud har en liten hårbuske, och jag är helt hjärntvättad, för min blick fastnar på busken. jag vänder mig bort för att inte börja skratta. försöker verkligen tänka på annat för att inte brista ut i ett garv. iaf, de snackar på och det uppstår lite kommunikationsproblem då hon inte riktigt förstår hur aida menar eller så var det aida som inte kunde förklara? who knows.

för att förtydliga det iraniewoman menade lyfter hon armen igen och pillar i aidas ögonbryn och då blottas ju bushie igen. och den här gången kunde jag verkligen inte hålla mig så jag skrattade till. saken var den att jag stod samtidigt och käkade på en morot och när jag skrattade till så flög en medelstor morotsbit ur munnen, ingen smula allstå. HHAAH. aida och kvinnan tittade på mig lite förundrat och jag ba *smått besvärad* började prata för att avstyra det hela.

men gud jag är så lättroad!! älskar mig själv för det.

nähe nu ska jag försöka gå och sno en tvättid.

ge mig maaaaaaat

jooooooooj jag är SÅ trött. sitter här och knappar på men det tar sån tid.

idag satte vi igång med rättsjournalistiken. handlar om rättsliga grejer som ni kanske har fattat. vi går igenom olika rättsfall och ska lära oss hur man skriver rättsartiklar. inte världens stimulerande och kreativa grej kanske men jag känner verkligen att allt vi lär oss är nyttigt. jag är nog tillräckligt gammal för att inse att allt man lär sig är bra och inte onödigt. ja gud så vis jag låter *klapp på huvudet*

avbokade precis mitt friskispass. jag är helt slut. borde städa och tvätta mitt hår. den tvättades sist i torsdags förra veckan. man skulle kunna tro att det är megaskitigt, men det är inte så farligt faktiskt.

jag skulle verkligen behöva en tvättid för kläder också. helst nu.

dessutom är jag asglad över att min bror har lyckats välja ett program till hösten. hurra.

radio

ikväll sänder vi radio igen klockan 20! lyssna om ni vill. hinner inte leta upp länk, men den finns nog längre ner i nått äldre inlägg här om ni bläddrar.

live from datasalen

här sitter jag och aida och försöker koncentrera oss. det går sådär. vi jobbar i pass. jag säger: aida nu skärper vi oss, och så skärper vi oss i fem minuter, sedan säger aida: maggie kolla här och sedan är det kört. till slut säger aida: nä nu kör vi, jag är stressad, och så är vi stressade i någon minut och sedan slappar vi igen. tur att alla har gått, för nu kan man ju snacka om allt. dock inte om det viktigaste, nämligen de diarier vi har framför oss. bläh. tråkigt.

undrar om jag ska hinna spinna ikväll? jag vill verkligen gå på kentas pass men jag vet inte om jag hinner. måste även hämta ut mina shuz och handla och typ söka sommarjobb och massa bajs. tvätta och städa lägenheten står också på listan.

men nu ska jag bli färdig med det här åtminstone.



danzing queen

hejzan. sitter här nu och dricker färskpressad lemonad. vi kom nästan hem nyss efter att ha varit ett par timmar i jönköping. jag skulle ha en jacka men det var svårt att hitta så nu är jag fortfarande jacklös men kavajen funkar fortfarande.

nu ska jag sätta mig och misa en sista liten stund med min familj och sedan åker jag hem.

herrå.

dino merlin picsz

okej jag managed to föra över dom här bilderna. här är dom, alldels ofixade i PS. hatar när färgerna inte är som dom ska men jebiga den här datan kan inte ha allt man behöver.

min finaste pirmush och jag inne på handikapptoan typ någon timme innan konserten började. det var typ asmycket folk, som jag hörde det var det 2500 pers. jag sov hela vägen till gbg och var utvilad inför spektaklet haha.

min lillkusse ajla, elma, deno och jag. jag ser lite halvt salig ut. tycker inte riktigt om det, men är man happy så är man.

i vimmlet stötte jag på en massa chickentown-bor, och det var ju funny. men jag träffade även på maida.

dinooo!! omg, jag dog ett par gånger under konserten. det var så bra, det var verkligen så bra. alla låtar satt så jävla fint!! och vi stod rätt långt fram.

regina - mellanakten. regina är för övrigt dem som representerar bosnien i eurovisongrejen. sångaren såg helt påtänd ut. han var kanske nervös.

igen dinoooooo!!

och så träffade jag även på min long lost seno!! han ville verkligen inte bli fotad men jag tvingade mig på honom.

och här är vi. hon bryden jämte seno tog kortet. hon ska nog inte satsa på nån fotokarriär iaf.


mamma och pappa var rätt långt bak haha. på läktaren.

okej jag hade inte så jättemånga pics, pallade inte ta eftersom jag var inne i konserten. men jag har ett par klipp som jag ska posta när jag kommer hem.
ja vad ska man säga? finns inte så mycket att säga. var man där så gick man iaf inte miste om något haha.

kyckling och cevapi

bläh. jag är inte så bloggvänligt inställd till det här tangentbordet. jag får sudda oftare än vad jag får göra på min däjta. jag och mamma satt och kollade på något djurprogram på nat geokanalen sedan blev hon nödig och här sitter jag, pallade inte kolla själv. jag önskar att jag hade min mammas så väl fungerande mage men det har jag inte, men å andra sidan hade jag ju inte kunnat vara medlem i fejjangruppen TT-tarvliga tarmar (HEEJ KRISS!) om jag hade haft det.

jag tog aldrig med mig min lappis och det är väl delvis orsaken till att jag inte bloggar så ofta nu när jag är hemma. fredagen var ju slapp och konsert på kvällen, igår degade vi hela dagen, senare på eftermiddagen kom tetka och nisse, jag och deno stack till farmor och hängde hos henne en stund. hennes nya favvoprogram är babben på svt, den spelade hon in eftersom jag och deno kollade robinson.

idag vaknade jag upp med ett ryck och ba FAN jag glömde ta p-pillret igår. AHH. suck. men jag tog den och gick också upp vid typ 11. däckade sedan igen i solen men sömnen stördes av grannens pillande med grillen så jag la mig på soffan och sov. vi grillade och farmor kom över. även pappas arbetskompis A och hans fru M förbi, hon är i för övrigt lika gammal som jag, så jag undrade ju lite över hur det skulle gå med mina fördomar om unga gifta par, men det gick bra. dom var som vilket vanligt par som helst haha. nä men, jag trodde väl inte att de skulle vara skumma på något sätt, men ja, jag har ju min bild av unga gifta par. de var snälla hur som helst och det mest sköna var att han, A, kom till sverige från frankrike (urspr. från bosnien) för knappt ett år sedan så han hade det typiska sättet bosnier beter sig på. allstå väldigt sådär bosnisk; lättsam, drar skämt, drar visdomsord som inte passar in etc.

en trevlig dag idag och imorgon ska vi till jönköping och försöka hitta mig en jacka.

egentligen skulle jag ha åkt hem till kalmar idag, men båda mina päron var asförvånade över att jag skulle det, de antog att jag skulle på måndag, men jag avbokade min biljett (gick miste om lite cash där schmrc) men pappa pejjade den nya så det var väl okej. jag förstår inte riktigt hur jag tänkte faktiskt men ja, ibland är man lite dum.

ah segt. kan inte lägga upp några bilder heller eftersom jag inte har någon sladd till kameran. men det kommer senare.

vad kom först, hönan eller ägget?

jag vaknade precis efter en nap och hade världens roligaste dröm. okej inte världens, men dagens roligaste dröm kanske. jag drömde att jag hade kommit hem till kalmar, öppnat mitt kylskåp och upptäckt att ett ägg som jag inte hann käka upp innan jag åkte hem till chickentown (passande) hade förvandlats till en liten kyckling. jag blev asrädd och slängde ifrån mig kartongen in i diskhon och så sprattlade en liten kyckling upp ur skalet. och jag ba *oförstående* hur kunde den förvandlas till en kyckling?? så bestämde jag mig för att ändå ta hand om den, kunde inte direkt slakta den. sedan kom pappa in och sa magda nu ska vi grilla!! HIHI. så nu ska jag grilla alldeles strax.

deno höll på med att hjälpa mamma med att bära massa grejer och han var lite besvärad över att jag inte gjorde något så han ba magda vad hjälper du till med egentligen? jag ba jag bidrar med ett glatt humör, det borde väl räcka? men han verkade inte så nöjd med det svaret.

guten tag.

DINOOOOO MEEEEEEEEERLIIIINN!!! jag har fortfarande inte riktigt lugnat ner mig. hejdå.

paaaaartyy

ihihi. jag måste sluta fnittra på bloggen här men jag har varit på ett fnittrigt humör rätt länge nu.

ijallafall idag fick jag sova ut. första dagen på länge som jag fick vakna när jag ville och dessutom vakna skitutvilad. jag hade en jätterolig dröm. drömde att jag och kalmarfamiljen satt på nått cafe och rökte på. det var en rätt flummig dröm. igår låg jag och kollade på parfymen, den där filmen. den var asbra. men jag nickade till fyra gånger och till slut orkade jag inte mer och då gick jag och la mig på min asfluffiga kudde och däckade direkt. det var verkligen skönt.

nu ska vi käka middag alldeles strax och sedan ska jag väl börja göra mig iordning, dvs INTE dra på mig värsta festblåsan, de högsta klackarna, glammigaste frissan eller tyngsta makeupen, det är ju för fan konsert och inte bröllop brudar. stvarno, alltid när jag tror att jag är för mycket med min s.k styling, när jag väl anländer till konserten/festen/whatever så inser jag att jag är den som är minst uppklädd. så jag brukar utgå från det, less is not more när det kommer till bosniska/kroatiska/serbiska tillställningar.

mat nu.

kommer ni ihåg min simsfamilj?

hela förra våren spelade jag sims haha. jag hade ju min lilla följetång en period som ni fick följa på bloggen, och nu hittade jag dom här på datan.

magz och henne dude medan hon var preggers. awwww

hångel i soffan (innan de gifte sig och fick kids)

första bebin *budbudbduddbuubdu* mysss.

nu ska jag spela sims HIHI. herrå,

*kväk kväk*

hellu! nu är jag hemma i chickentown. känns mycket härligt. har käkat middag med familjen. MIDDAG! som inte består av smör och ost, utan varm mat beståendes av ris och kycklinglever ahha. jag älskar lever! pasteta (kycklingpastej) faller ju också in i den kategorin. sedan fick vi en kaka också, nån blandning av morotskaka och marängschwiss, låter lite bökigt men sååå gott.

resan gick bra. iman överraskningsföljde mig till stationen men jag spottade honom halvvägs och skrek assy, så det blev inte så mycket surprisande!! vi blev nog båda lite glada över att se varandra. jag hade ju föreläsning idag och var tvungen att gå upp tidigt. vi hade presskonfa som vi sedan fick göra en artikel av. och mina tidiga morgnar innebär ju även att assy måste gå upp, och det var lite svårt att få honom att vakna upp. hade lite dåligt samvete, men det gick över snabbt eftersom jag ändå visste att han skulle gå och lägga sig hemma hos sig igen. iaaaaaf. assy vinkade av mig och man är ju så löjlig när man sitter på tåget och mimar HEJDÅ och försöker konversera, men det får man stå ut med.

jag bytte tåg i växjö och däckade på tåget där. jag var verkligen astrött och det var ingen skön sovpose jag hade; kunde inte luta mig, huvudet dängde och usch och fy, skäms lite, men jag vaknade av att jag hade dreglat. på min sjal hahaa. skojjigt man kan ha det. rycktes ur sömnen också när någon tappade sin väska.

stack till farmor först faktiskt. bara för att hälsa lite snabbt, hon är typ granne med tågstationen. hennes tjejpolare, irmas famor och mirzas farmor satt hos henne. stack sedan hem när min älskade lilla mamchich ringde och ville att jag skulle komma hem nununu. och nu sitter jag här. vid datan. haha.

radiosändning

men hej!

lite stressigtpressigt just nu. har inte städat, inte packat, inte handlat och inte napat. fast jag ska iväg och handla strax. ÅHHH nu blir jag ännu mer stressig eftersom det är många smågrejer jag inte får glömma bort, ex skriva ut biljettnummer så att jag kan hämta ut biljetten imorgon. allstå ni fattar, sånna skitgrejer man har en tendens att glömma bort, typ bankdosan kan ju också placeras på den listan.

idag satt vi och surfade runt på olika myndigheter. kursen som vi har nu handlar mycket om myndigheter, förvaltning, kommuner etc. allt sån som hör till, sådant som de flesta tycker är tråkigt. och ja till viss del är det boring med lokaljorunalistik när man sitter där och drömmer om någon programledarroll man vill ha i framtiden, men sånt här måste ju också tas itu med, och kunskap har ju aldrig skadat eller hur?

men jag skriver nu för att det har kommit lite updejts, ikväll, eller rättare sagt om en timma, så ska iman sända radio, hans hiphopprogram går varannan vecka, och i vanliga fall sänder han med andra dudes, men ikväll är dom borta. så gissa vem som kommer vara stand-in eller gäst kanske vi kan kalla det för. eller vi kan kanske också säga den finaste gästen ever.....underbara lilla jag!! så om ni är intresserade av att höra mig och my määän interact med varandra så kan ni lyssna på oss klockan 18 ikväll. herregud hur kommer detta gå? jag får kanske inte ens säga något?

men som sagt, vi sänder muttation ikväll som vanligt klockan 20. så där lär jag få säga mitt iaf. herråå.

jag ärrrrrr bääääzt

klockan är halv 2 och jag har varit trött sedan 22. riktigt sömnig, men jag kollade igenom första hills-avsnittet (seriöst, stör mig sååå mycket på lauren nuförtiden, om hon bara kunde lägga av med sitt jävla puppybeteende), och har bara suttit vid nätet nu. beställde ett par skor som jag hoppas passar, orka pejja för tillbakafrakt osv.

det händer inte så dömycket här hos mig för tillfället. idag gick jag och grabbarna en sväng på stan, men innan det hade jag mommytime (som aida kallar det för) med aida och sedan mötte vi upp med ajmän. drog med honom lite på stan och i affärer för att till slut landa på corner tillsammans med kriss och idahoe. vi skrattar så jävla mycket tillsammans, allstå hon tanten på corner tittade flera gånger och gubben och tanten som var ute med sitt lilla barnbarn som satt i hörnet tittade också, nästan lite besvärat. jag hade också varit avis om jag inte hade umgåtts med oss haha.

nämen det senaste som har hänt sådär är väl att jag och aida har fått jobb! woho. som nöjesreportar på östran, lokaltidningen här i Kalmar. varannan vecka kommer vi ha en sida i tidningen med artiklar, reportage och annat gojs. och det är väl funny? det roligaste måste väl ha varit när jag fick beskedet av aida, lagom kul historia jag inte pallar att dra nu.

imorgon sänder vi radio igen. så om jag inte hinner lägga upp adressen så lägger jag upp den nu. allstå lyssna klockan 20.

imorgon ska jag försöka hinna med massa smågrejer, för på torsdag åker jag heeeem! hipp hipp hora hora!!

ja det var det. guten nacht.

novi fosili

det här är ju bara för cuuute!


ja sam samo mali kamen u tvom brosu

lovac i kosutttaa, staza tajnom posuta, kao leeed kao zar, nikad nece biti paaaaar.
körde precis igång den här bosniska radiostationen, över nätet allstå, och så var det plavi orkestar och jag ba åhhh mys.

nämen det är så här att jag har försovit mig. vaknade vid tio och var pigg. tänkte att något måste vara fel. var det kanske söndag idag? nä det är ju måndag kom jag fram till. hatar verkligen att försova mig och missa så mycket, men jag får väl ta igen det senare idag. ska klä mig nu och sticka till skolan.

en sista sak


vet inte ens var jag fick den här låten från, men jag vet att den påminner mig om sommaren. den gick säkert på VIVA och tyska mtv i somras när jag degade hos mormor.

hårfärg

okej jag kom på en annan historia nu. detta utspelade sig för något år sedan, typ fyra för att vara exakt, på min lilla toa i vårt hus hemma i kycklingtown. jag färgade håret och kletade med penseln vid pannan, så gjorde jag en hastig rörelse och fick värsta feta färgklicken i pannan, lite fläckar här och var på väggen och dessutom en liten klick i ögat typ, allstå en megaliten droppe, men ni kan kanske tänka er vilken panikattack jag fick. ba ÅHNEJ  nu blir jag BLIND. hur många gånger hade man inte skummat igenom varningtexterna där det står att man ska undvika att få färgen i ögonen. typ hundra gånger (jag började färga håret väldigt tidigt).

helvete då också. förbannade halva världen och min jävligt ostadiga hand. hade en gbglass-plastburk vid sidan om som jag fyllde med vatten och försökte hälla i ögat för att skölja bort färgklicken. hällde och försökte precisera mig på ögat men fick över hela fejjan, toagolvet etc. det var länge sedan jag var så rädd som då. hatade mig själv och min ytlighet och fattade inte att jag utsatte mig för detta och det här var straffet. jag sköljde i säkert en kvart och när jag var färdig tyckte jag mig se sämre på ena ögat, nu är det kört tänkte jag.
men här sitter jag nu och ser alldeles perfekt.

svid

allstå åh. fastnade på toan med den obligatoriska finnklämningen, den där 10xZoom-spegeln borde jag nog slänga för jag hittar alltid nått att klämma på när jag tittar in i den. iaf, jag basiron:erade halva pannan och sket i att tvätta långfingret. så satt jag nu och bara hm det kliar i ögat *petar mig i ögat*. tre sekunder senare. AHHHHHHH FAAAAAN VAD DET SVIDER. helvete.

gonatt

hejdå nu ska jag föna mitt hår och sedan ska jag sova naken.

haha. nu fick ni värsta bilden framför er eller huuuuuuuuuur? skojar bara. jag är för kallhudad för sånt. pyjamas it iz. hur ska man orka gå upp halv åtta imorrn undrar jag bara. och dessutom sitta på föreläsning från 9-4. al haj eto.

govno

par me stvarcica zivcira.

sarajevo08

dino merlin konsert sarajevo koshevo 2008.

ne da maaaaaakaa cure svoje

fight med busschauffören. jag var trött och hungrig och han var en asshöl. efter zeljos cevapi. glada och fina. jag och maida.

efter 104 timmar i solen. väntan utanför stadion. bara vi där. blev tjenis med vakterna. fick vatten och mackor av dom haha. trötta, irriterade, glada, solsting, värme och sedan peeeeepp. pirmush och jag.

1/3 av publiken, och än var det inte fullt.

inne i vipområdet. gratis frukter och plockemat. och vatten.

dino!!

byebye.

ahhhhhhh.

dino merlin

MAAAAAAAAALIIII JEEEE GRAAAAAAAAAAAADDDD OHOHOHOOOOOO VEEELIKIIII SMRADDDD OHOOHOHOHO!!!

AAAAAAAAAAAAAHH!!

sessssss vi i gebegeeee eeelllllllerrrrrrr.

fick just ett iiiiiiiiryck här. deno är van men blir ändå förvånad.

vi måste ehhhh..bara fixa biljetter också men det lär ju inte vara svårt. HIHIHIHI AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JAG LÄÄÄNGTARRRRR!!

vilken jacka ska man ha på sig?

en väska rullar i hallen, det låter som att någon ska åka någonstans. jag och deno sitter och käkar frulle och sen ska vi gå på stan. gud vad zuuperdupermisigt det är att vakna till sol och bara ahhhh soft *smackar och myser*. deno kom igår och han ska hänga här hos mig över helgen. det känns inte alls som att det var länge sedan han var här över nyårshelgen.

iaf. igår degade vi bara. käkade mat och kollade på kungfu panda. iman kom över med ash också för att de skulle fixa något så det var första gången ajmän och deno träffades. härligt, här integrerar vi med familjen.

jahapp det var det. hoppas på lite shöpping idag.

pics

pubbade aldrig förra veckans partybilder. vi förfestade hos mig, en stund hos dixie, sedan hos mig igen tills vi slut drog till kåren.

maaartyypartyyy.

herrå nu ska jag och deno sova.

lite picsz

gud vad seg jag är med att ladda upp pics, har ju fortfarande inte laddat upp londonbilder haha. det här var i fredags när jag och favvoassy blev sugna på glass. fast iman var nog mer hungrig, jag var bara grinig och behövde socker. vid elvatiden på kvällen gick vi till ze dönk.

det satt en ensam gubbe och käkade där. jag tycker alltid synd om äldre människor osm sitter ensamma på donken, det är något mer sorgligt över dem än över ungdomar som gör det, för att
1) ungdomar vet man att dom har någon att gå hem till som kan laga redig mat åt dem
2) ungdomar gör detta alldeles frivilligt, men de äldre har kanske inte någon att gå hem till och äta mat
3) de äldre har gett upp hoppet om allt och hänger på donken eftersom de varken har någon de kan äta med eller några matlagningskunskaper.

jag har lite förutfattade meningar om detta, men alla de äldre jag har sett på donken ser så uppgivna ut där de sitter och prasslar med hamburgarepappret, tar några halvengagerade tuggor medan de läser informationspappret på brickan. åhh man vill bara *går och kramar om*


iaf. här är iman och hans hamburgare

här är jag. jag var inte så deppig som jag ser ut.

och här är min iranie-outfit. nu är jag redo för att åka iväg till iran.

ge mig müsli nu

tjabba.

jag vaknade nu. kom hem vid halv fem efter att ha varit på föreläsning, eller snarare redovisning av våra kändisar, satt och "njöt av" solen tillsammans med brydarna och sedan drog ner vi på stan där vi lunchade. jag och kriss var såååå sugna på pommes, jag fick verkligen flott-cravings så vi drog till corner och käkade pömmes. det var sååå (förlåt jag överdriver inte) gott.

slappade där en stund och drog sedan till baronen och provade kläder på gina vagina. varför tröttnar man inte på den affären? eller delvis så gör jag det, vissa kläder är så tattiga, typ som den där tunikan som finns i fina färgglada färger men som har värsta tattiga urringningen där tyget "faller" lite tyngre och har lite mer tyg. åh kan inte förklara men det är ungefär en sådan urringning som fanns på alla blattetjejers tröjor för några år sedan och alla inhandlade dessa på de årliga lokala stormarknaderna.

ja iaf en intressant samhällsbetraktelse, väldigt många brudar har redan klätt av sig fastän det är asscold ute. idag såg jag en brud i shorts. många andra var väldigt lättklädda i typ avklippta tights eller hade på sig lätta tygskor utan strumpor. det är ju KALLT. varför utsätta sig för frivillig kyla? jag vägrar tro på att dom inte fryser. när jag börjar svettas i min vinterjacka på dagtid då kommer jag byta till lättare. kärringen i mig är mån om min hälsa.

kom sedan hem och däckade. vaknade som sagt för ptja en kvart sedan. haha. ska ta ett project runway avsnitt och sedan fortsätta. och jag drömde så braaaaaaaaaaaaaaaaa!!! hahah jag var så ledsen över att det inte var på riktigt. åhhhhhh. drömde att jag satte en person på plats, en som skulle förtjäna av att sättas på plats. fyfan vad jag hatar översittare. mitt hat växer såå ultrasnabbt när de utövar sitt översitteri i tid och otid och speciellt på folk som inte kan försvara sig mot sådant skit.

jepp nu ska jag dra. 

hihi

70% av mina bosnish polers har en massa "hejaaaaaa bosnien", "BOOOOOOOSNA" och liknande statusar på fejjan och jag fattar noll. fast det är fotboll ser jag nu.

RSS 2.0