snapshots

jag måste berätta en rolig sak. det går en snubbe i vår klass som är slibbig som fan och jobbar som fotograf. jag har skrivit om honom innan och gav en rätt så utförlig beskrivning av honom, så i fall ni skulle komma hit så skulle ni direkt veta att det var han om ni stötte på honom, men undvik det för all del. snubben är enorm (jag har inget emot mullisar och tjockisar my god, jag är en i gänget typ) och jag vet att det här är elakt att säga men hans huvud har storleken av en vattenmelon.
ok straffa mig inte, men jag vet inte hur jag annars ska ge en så rättvis bild av honom som möjligt. varje gång hans huvud dyker upp tänker jag på anna skipper, dont ask me why, eller do ask me why, jo för att hon sa åt en snubbe någon gång i det där programmet på trean att hans hår föll av så mycket eftersom han var så tjock och åt fel mat, inga vitaminer osv. jag har nästan lust att påpeka det för robban eftersom han har typ tre fjun på huvudet och han är 28 bast! fatta. ma nvet ju att killar allmänt mår skitpiss över gråhår och bristen på hår så jag kan bara tänka mig att robban smider planer på att transplantera allt rygghår back to his head. lycka till robban, jag stöttar dig.

kom av mig lite nu, jag skulle prata på om mig. hursomhelst tjockisrobban jobbar tydligen som fotograf och har även tidiare frågat om han skulle kunna få ta kort på mig. proffesionella fotografier, som han säger, professionella my ass, alla brudar han har tagit kort på och lagt upp på sin hemsida ser ut att ha en trendfaktor på 0,00. alla brudar ser ut att ha passerat bäst-före-datumet typ 1996. på tal om inget, jag vågar inte riktigt satsa på min stavning på ordet proffessionella, så jag har tre olika varianter på den stavningen. hur som helst, frågade han mig igen ikväll om jag ville förgylla hans fotosession. sättet han sa det på var sådär fånigt, han sa typ att han var ute efter att plåta tjejer från "olika kulturer", öh, jag är SÅ blond och SÅ typiskt svensk. ok så fortsatte han i samma stil och fick allt att låta som att jag borde vara tacksam över att en av maltas mest professssssionellllla fotografer ville ta kort på/av mig. HAHA. bockar och bugar på mina heta knän.

allstå fan vad jag hatar sånt, typ "du ska vara glad att jag ens frågar"-snubbar. vem tror dom att dom är, och much more important, vem tror dom att JAG är? nu snackar jag inte bara om robban, utan snubbar i allmänhet. robban är alldeles för ful för att tänka så fullt ut, sad but true. han har inte tillräckligt med utseende för att få det han vill ha. jag plågas av bara tanken på att om han hade varit smal och snygg hur det då hade gått med alla tjejer han fotograferar. det är äckelvarning på vissa bilder och jag kan se honom bilden av honom där han sitter bakom kameran och ger tjejer instruktioner, typ ta av dig den leopardmönstrade korsetten du har på dig gullet och åma dig lite extra, så ska farbror robban ta ett par kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0