bajs

hemma. skola imorrn.

fram

nu åker jag framlänges. mådde illa tidigare. mår lite kasst nu också. nu vill jag bara komma fram och inte sitta på tåget längre. 

på tåget

jaha och nu sitter man på tåget. den var lite försenad och det var lite osäkert om den skulle hinna till alvesta-sthlmtåget. jag bokade ju en asbillig 1a-klassbiljett och nu är jag som sagt här i en flashig tågvagn med breda säten, snobbiga människor runt omkring mig och så internetuppkoppling haha. känner redan nu att jag blir yr av att titta ner i datan. asså det är sjukt soft här, nu vill jag åka 1klass jämt, blir svårt att avvänja sig den här lyxen. 

det var askallt ute också, blev lite förvånad över kylan när jag stod och väntade på tåget. det första jag tänkte på var min packning. den består till 90% av sommarkläder. de resterande 10% är ett par jeans och strumpor. ingen långärmad tröja, ingen kofta. 

usch nu är jag helt snurrig i bollen. åker nämligen baklänges också. okej next mission: kissa.

snart dags

asså jag vet inte hur jag ska ta mig till stationen med min väska. nu har jag packat den minimalt men den är helt full. den väger säkert 30 kg. jag överdriver inte. när den är full, vilket den var den gången den vägdes när vi åkte hem från london så vägde den 29,5 kg, och nu känns den ännu större. assåååå. lyxproblem. men på riktigt, hatar när jag har tunga grejer att bära på, när jag väl är framme vid tågstationen så känner jag mig asofräsch och så sitter jag där med all min ofräschhet och tänker på alla bakterier som har klistrat sig fast vid min hud. 

en bra sak som jag har fått från min mamma (well finns många saker) är ordningsförmågan. jag har koll på hela läget och vet exakt vad jag behöver, packar ner det rätt så att allt får plats på ett bra och logiskt sätt, skriver alltid feta listor som ändras flera gånger och är bara allmänt väldigt petig och har stenkoll på mina prylar. men varje gång jag har satt mig ner på tåget eller bussen och tänker ex FAN jag glömde ju rakhyveln, så går det en sekund och så slappnar jag av eftersom den andra magdan meddelar mig att jag har packat ner den i den blåa necessären. det händer sällan att jag glömmer grejer, för allt är på plats här. det enda jag saknar just nu är ett lås, vet inte var jag har slarvat bort det, så jag kan inte låsa min väska, hoppas iman har något lås, vill inte riskera att någon liten turk rotar igenom min mejkup och kläder i brist på roligare grejer under sin arbetstid. jag är intställd på turkiet som vårt semestermål, vet inte om iman är det men tja..han får ju börja ställa sig in på det iaf haha.

nähe nu ska jag ta min enorma packning och börja gå  mot stationen. det är lång tid kvar men jag kommer gå i slowmotakt, lika bra att vara där i god tid. 

kläder

jag glömmer bort att det är mitten av augusti, ibland får jag för mig att det är början av juli. förmodligen för att jag först nu får lite semester. det känns verkligen skitkonstigt eftersom min hjärna inbillar sig att den ska till bosnien mest på grund av den här packningsproceduren. jag har radat upp det mesta jag ska ha med mig och jag vet inte om jag objektivt vågar säga att det här är minimal packning för det känns som att det är lite mer än minimalt. än så länge är jag uppe i sex underdelar, mest kjolar men ändå. undrar hur detta kommer att gå?

diamonds and pearls

jag orkar fan itne med livet idag. känner mig helt slut och verkligen död. jag är den som är sällan/aldrig bakis och min bakishet består på sin sikt av enbart ren seghet men då är jag också verkligen seg. som jag är nu. var på stan en sväng för att hitta nödvändiga krämer och andra makeupprylar så att jag kan klara mig när jag är borta från min ordinarie makeupväska som jag har här hemma. 

asså det är meningen att jag ska packa för två veckor. två veckor. det innebär att jag måste planera mina outfits noga, inte för att jag nödvändigtvis måste ha planerade outfits för varje dag utan för att jag måste tänka på vädret kommer att vara. därför måste jag tänka på att packa strandkläder, vardagskläder, partykläder/kvällskläder, kläder för eventuellt fult väder (kommer garanterat regna), en "hemmaoutfit" och nu blir jag lite kluven eftersom jag inte orkar sitta i klänning eller jeans konstant när vi hänger hemma hos iman. måste nog hitta min snyggaste trenerka som jag kan glida runt i. det är så mycket som ska med!! hatar att packa. även skor, böcker, data, mindre väska, smink och hårgrejer ska med, ungefär som när man ska till bosnien och vara där i en månad. 

vill  bara lägga mig och sova men jag måste fixa alla saker nu.

i was born long ago

uppe igen. är så trött. vet inte vad jag ska göra, kan inte sova iaf. asåååååå döööööö.



jag, min mäck och min mäc

jag har för mig att jag var hemma runt fyra. jag somnade nästan direkt men hade lite konstiga drömmar. vaknade för en halvtimma sedan och var törstig, hungrig och otrött men samtidigt så trött att jag inte hade kunnat somna om direkt. det var en skitbra personalfest. vi dansade, drack och sjöng. 

nämen jag  måste sova nu. ska ju upp snart igen. 


partyschmarty

nähe om man nu ska börja göra sig iordning. personalfest ikväll. vet ej vad jag ska ha på mig. 

kan inte fatta att jag är ledig

jag är fortfarande lika fascinerad av min data, om inte mer. jag har svårt för att släppa den ifrån mig när jag ska gå och sova. det medför till att jag lägger mig för sent och vaknar vid den här tiden. det tog inte lång tid att ändra mina sovrutiner heller. vaknade nyss. det är mycket jag måste hinna fixa idag, så det blir en fixardag. på kvällen ska vi ha personalfest och det ska bli skoj att festa lite. känns som en evighet sen. 

det är tog mig inte lång tid


att börja älska den här lilla varelsen. macen allstå. jag vill sova med den. krama om den hårt. låta den ligga på en sidenkudde. kolla till så att den inte fryser. köpa den finaste dataväskan, den förtjänar det bästa osv osv. ingen får talla på den här skönheten. imans halvsmutsiga mac kan gärna få känna sig hotad. på tal om smutsig, jag fick nog en dag av imans lite smutsiga tangenter och fläckiga skärm (hello bakterier) så jag började torka av den och han flippade helt på mig "du kan ju inte använda sån spray på datan fattar du väl?!!" jag ba, du det är smutsigt här. han ba jag kan torka av den själv. jag ba *fortsätter torka*.

jag är helt impad av min lilla data. ni kommer få läsa mycket om den, men eftersom det är min blogg så får ni dras med det, annars kan ni alltid göra som ida och hoppa över när det är "för mycket text". jag har rätt att göra det. ni anar inte hur länge jag har dragits med min gamla lappis, den funkar fint de första 15 minuterna man sätter igång den sedan halvdäckar den och stänger även av sig själv när den känner att den inte pallar. vilket den gör ofta. ca två gånger om dagen. gånga det med ett halvår så förstår ni hur frustrerard jag kunde bli ibland. det hände ofta att jag small till tangenterna ashårt bara för att jag blev så sur. det är därför min spacetangent är helt ur led, konsekvensen av lite för mycket våld på mitt tangentbord.

jag kan inte slita mig från lillplutten. jag har redan typ sju smeknamn på den. idag sa jag pa dragiiiiii när jag kom in i vardagsrummet. min gamla lappis var en kille, men det här känns definitvt som en tjej även fast jag har ett manligt smeknamn på den. skitsamma. kärlek som kärlek!

nytt och fräscht

hej. jag är frälst. känner att det i början kan bli lite svårt att vänja sig vid tangenterna men inte alltör lång tid eftersom dom är så sköna och fina dom här knapparna. och att ha en fungerande spacetangent gör väldigt mycket faktiskt.

kärlek

min data har kommit.

jag och aida stod i min hall, jag knäppte på mina sandaler när det ringde på dörren. trodde först det var aida som skojade till det lite, hon å andra sidan trodde det var ida som av någon anledning hade kommit upp till min lägenheten tidigare än planerat. när jag öppnade dörren så stod det ett nervöst bud med min finaste data ever i famnen. fast då visste jag inte om att det var den finaste, men det vet jag nu.

så börjar kärlekshistorien mellan mig och min mac. attraktion vid första ögonkastet.

jag tittar på den och kan liksom inte bli mätt. jag vill inte likställa det här med att få barn, men det är lite som att skaffa husdjur tror jag. ingen får röra min mäc nu. ingen! och den får inte röras med smutsiga fingrar och händer. det får absolut inte befläckas med massa bakterier. och den luktar sådär gott som ny teknik gör och den är liten och nätt och smal och lagom för mina händer. den bara.....ÄR! den bara är perfekt. utseendesmässigt iaf. nu ska jag sätta på den så får vi se vad som händer.

pusssssssssssssssssssssssssssssss och hejdå

dutti flicka

uppe. vid halv 10. vaknade och fick för mig att jag skulle gå upp. jag lever numera efter det mottot; gå upp första gången du vaknar till för det är då hjärnan och kroppen vill att du ska gå upp, sen vad jag vill, det är ju bara att sova. tyvärr är det inte jag som bestämmer i detta fall.

den här sommaren har jag inte alls fjällat av solen eftersom jag aldrig blev bränd, bara väldigt brun. och nu ser jag här vid armhålan att jag ser "smutsig" ut, dvs min fina bruna hud håller på att trilla av mig =( not funny. vill vara brun forever. när jag var liten så fantiserade jag om att jag var en indianflicka som alltid var brun. jag och irma brukade leka ofta att vi var bruna indianflickor med långt hår. då brukade vi ta våra pyjamasbyxor och trä på dom på huvudet, fästa med något spänne och tadaaa vi hade långt hår som nådde till rumpan.

jag hoppas jag får min data idag!!!!! hoppas hoppas hoppas! jag måste ha den idag så att jag ska hinna lära mig den lite innan jag drar till sthlm.

nu ska jag dammsuga och senare kommer aida förbi med och så ska vi hämta upp idehoe på stationen. tjejhelg i helgen.

1

första lediga dagen. känns bra att vakna upp och inte vara självmordsbenägen. firade med att gå och klippa mig. jag är så fin som en liten mazarin. jag är sjukt nöjd med den här tjejen som klipper mig. nu är jag redo för sturrstan aka sthlm. fast min bonnementalitet kommer säkert lysa igenom. skojar. tror jag kommer trivas asfint!!! med min fina iman och min fina nicole. nu är det bara några dagar kvar. lääääääääääängtarrrrrr!!!

och i helgen ska jag få se mina andra fina tjejer, idahoe och ajdå kommer och jag har såååååå kul dagar framför mig nu i ca 3 veckor innan skolan börjar HIHIHI.

slötittande

AWWWWWWWWWWWWWW. tittar på plastic makes perfect och det är ju amerikanskt program där dom i varje avsnitt har någon som gör en operation, och den här gången var en bosnisk tjej med!! haha. zlata skulle operera näsan och hennes kille edin var med, han ba [med märkbar brytning] hon är redan över standard i bosnien så jag förstår inte varför hon skulle operera näsan, men jag stödjer henne. sjyst att namedroppa bosnien bara sådär, händer ju inte alltför ofta om man säger så. han följde in henne i operationssalen och viskade fram ett haj cao.

sedan fick man följa zlata fyra månader efter hennes operation och hon ba i feel great now, i fit in in the bosnian community, we like to dress up and look good. och jag ba yeeaapppp.

njuter av min semester redan nu

jag känner mig verkligen som en prebijena macka nu. somnade först vid 18, och en kvart in i napen ringer min pappa och undrar om det var jag som ringde alldeles nyss. probably not. så jag fortsatte sova. en kvart senare ringer iman och väcker mig och nu sitter jag här hungrig och trött och vill bara sova.

på tal om pappa; han och jag satt i telefon i ca tjugo minuter igår med mig förklarandes för honom hur man för över mobilbilder till datan. jag ba är du på skrivbordet nu? han ba ja jag sitter här, jag ba okej............det var inte riktigt så jag menade. så pappa satte ribban högt redan då. han glömmer fasen alltid att ett skrivbord är det som är arbetsytan på datan, men jag har överseende, det är så många datatermer man måste ha i huvudet att det är lätt att glömma....typ.
andra grejen var när vi hade kommit in i mappen med alla bilderna och det inte gick att markera bilderna; "det går verkligen inte, jag förstår inte varför", "ja jag gör som du säger...konstigt, det går inte" och diverse bortförklaringar. nu pratar vi om att markera något, dvs hålla in vänster musknapp och dra över objekten man vill markera, men i pappas värld går det inte. de simplaste utförandena kan tes som de svåraste. vad han gjorde för fel? han höll inte in musknappen medan han skulle markera.

asså pappa. ibland (för det mesta) blir jag bara irriterad. tidigare, när jag bodde hemma, kunde jag storma ut ur rummet av irritation över att pappa var så slölärd och det blev ond cirkel för då blev han irrriterad över att jag inte hade tålamod att lära honom även fast jag hade förklarat samma sak många gånger innan. men nu är det nästan rörande gulligt att han fortfarande inte vet vad "skrivbordet" innebär.

fajnali

semester...................

.........SEMESTER!!!


man får visst inte skriva vad som helst som hälsning till sig själv


hösten partylåt


What do tigers dream of when they take a little tiger snooze? Do they dream of mauling zebras or Halle Berry in her cat woman suit? Dont you worry your pretty striped head were gonna get you back to tyson and your cozy tiger bed!! and then were gonna find our best friend doug and then were gonna give him a best friend hug! DOUG-DOUG-DOUG-DOUG-DOUGY-DOUG -DOUG...but if hes been murdered by a crystal meth tweakers well then were shit out of luck.

ASSÅ HAHAHHAHAH.

pa sta da kazem??? tata ce poluditi kad cuje

asså jag tror jag precis har börjat bearbeta detta. har precis varit med om mitt dyraste köp ever. beställde en macbook pro. för 11tusen. nu har jag inte råd att gå till tandläkaren och klippa mig. ja det var mitt slit för den här sommaren iaf kan jag väl säga.


det här med ödet

skulle så gärna vilja säga HEJ JAG SITTER VID MIN NYA DATA, men det gör jag inte. jag har otur. det är visst inte meningen att jag ska köpa en ny data. kom fram till mediamarkt. fick reda på att macen var slut. blev lessen. ville ej visa det. gick hem med axlarna nere vid knäna pga deppighet.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.


*tomhet*
*hänger läpp*

äntligen

åh trött jag är. och jag vet att så fort jag sätter mig i soffan efter jobbet så fastnar jag och det får jag inte göra nu, speciellt eftersom det nu har klarnat upp, slutat regna och jag kan sticka till mediamarkt och köpa data. ja jag ska äntligen köpa data. jag tror att jag har pratat om att köpa data i drygt ett år nu, lite mer, sedan februari förra året. tiden går verkligen snabbt och det är ett under att inte min skruttis har däckat ihop helt.

ska även ta mig en tripp till favvorusta. hoppas på att hitta rabatterade solskyddsprodukter. med så mycket snack om att alla måste skydda sig mot solens strålar så tycker man att det borde vara billigare, hundra spänn för en burk liksom. men det är där rusta kommer in i bilden. ska även leta efter en resväska som är större än min lilla men mindre än min röda. vet ej hur jag ska kunna knyckla ihop kläder för två veckor. och nu när jag tänker på det så kanske jag lika gärna kan köra med den enormt röda väskan. nästan en vecka kommer jag tillbringa hos iman och hans päron i sthlm och en vecka åker vi bort nånstans. har inte kommit fram till nått ÄNNU. vi tar en sista minuten har vi sagt och då hoppas jag på kroatien eller turkiet. men efter allt snack man har hört om hur turkarna är jobbiga när dom drar in en i restauranger så blir jag lite avtänd. men vi får se. ska inte snacka så mycket skit förrän jag själv upplever det.

nä nu måste jag nog sticka.

tjafs man ej pallar med

jag måste bara berätta om en kund som kom in i fredags och skulle beställa mat.

eller FIRST OF ALL, jag har inte sagt detta tidigare eftersom jag inte hade ett namn på artisten som råkar ha sabbat typ den bästa dirty dancing låten, hungry eyes. men nu lyssnade jag på nätradio och såg att han heter anders fernette och han kan ha gjort en av de värsta remixen på en låt som förtjänar så mycket bättre. okej var tvungen att googla honom nu. så här ser han ut. han ser verkligen ut som en typisk sådan snubbe som skulle kunna ta på sig att göra remixer av låtar bara för att synas och inte falla i glömska. hatar hans frisyr också, vore vettigare om han hade döljt muren till panna som han har istället för att tupera upp luggen. okej ytliga personlighetsangrepp, dont care. ibland får man.

okej för att komma till historien jag var på g med innan jag avbröts av denna låt. på SP (stället jag jobbar på om ni nu inte har fattat det än) så har vi luncherbjudande då sallad och dricka ingår fram till kl 14, därefter kör vi samma meny bara att dricka och sallad inte ingår längre. i vanliga fall brukar det verkligen vara långa köer och folk som kommer in i sista sekunden för att luncha men som får stå i kö brukar vi ändå vara sjysta och släppa förbi liksom. när det inte är någon kö eller några människor så blir det enklare eftersom vi då drar gränsen vid kl 14.

6 minuter över 14 kommer det in två kvinnor. ena äldre och den andra betydligt yngre, förmodligen hennes dotter men ändå en brud i typ 30års åldern. A, som står i kassan, förklarar läget och säger att menyn gäller bara att dricka inte ingår. 99% av alla människor accepterar detta och tjatar inte. den här kvinnan tillhör de jobbiga 1%. när A för andra gången säger att tyvärr så gäller inte det erbjudandet längre och hon inte verkar kunna ta ett nej så vänder sig A till mig och frågar mig vad vi ska göra. och saken är det att det här är verkligen en skitfråga för egentligen hade vi kunnat säga "a men visst ta du drickan", men när man vet att man handskas med en viss typ av kunder, som den här kvinnan, så vill man inget annat än att bara överjävligt jobbig tillbaka och verkligen vägra henne hennes krav även fast det är små. så jag vänder mig till kvinnan och upprepar bara det A tidigare har sagt och då utspelas följande samtal, lite nerkortad version.

kvinnan: så du vill verkligen inte bjuda oss på drickan?
jag [trevlig och neutral]: nämen tyvärr, ni kom in precis nu och erbjudandet gäller inte. det är alltid någon som kommer in strax efter två och de acceptrerar att det är så här.
kvinnan [halvdrygt]: men allstå, det handlar bara om några minuter.
jag [envist]: tyvärr
kvinnan: vi har varit på begravning alldeles nyss, vi kommer därifrån nu
jag: ............jaha?
kvinnan: ja så ni kan väl vara sjysta
jag [syrligt]: du ser lite för glad ut för att komma från en begravning (haha jag var tvungen)
kvinnan: jamen jag lovar, vi kommer därifrån nu
jag [hopplöst]: asså tyväärrrrrr.........
kvinnan: men var sjysta då, vi bor ju här i kalmar också...
jag: de brukar de flesta göra som kommer hit
kvinnan [surt]: kan ni fråga chefen eller?
jag: allstå om du vill prata med chefen så sitter han där ute *pekar*
kvinnan: *suckar* asså det här var ju ett bemötande.....så han sitter där ute allstå?
jag: ja vill man diskutera om en dricka så kan man göra det där ute med honom ja.
kvinnan: *kan ej ta ett nej som en normal människa*

och hon köpte drickan men allstå ärligt talat, särfall till max. tjafsa om en dricka. boze sacuvaj säger jag bara.

jag är brun på riktigt!! och inte bara PS:ad


inte utan min hjärna

är precis hemma. har jobbat i 10,5 timmar idag. och jag som skulle hinna köpa data idag. mediamarkt är typ det sista jag tänker på just nu. tänker mig snarare en kväll med min skruttiga data i famnen och en glassburk i handen. vi får se hur det blir med det.

läste amelia alldeles precis medan jag väntade på att datan skulle sättas igång. på bokfilm-sidan var det en ruta inflikad med sarah dawn finer och hennes bästa boktips och då hade hon rekomenderat boken "inte utan min dotter". nu måste jag verkligen börja avsky henne, vilket jag iofs har gjort ända sedan jag hörde IM MOOOOOOOOVIIIN ONNNNNN AND IM GONNNNA GET STROOONGERR NOOOOOOW för femtonde gången på radion under en och samma timma, men nu när hon dessutom rekomendar min absoluta skönlitterära hatbok fylld med fördomar så kan jag verkligen inte låta bli att småasvky henne.


bara bröst

jag är typ astrött. det händer absolut noll grejer i mitt liv för tillfället. nu har jag varit ledig i två dagar. idag låg jag och solade i lilla parken och råkade flasha mina tits. jag hade lossat på bikinin runt halsen så snörena hängde där fram istället. precis när jag lagt mig till rätta och påbörjat på min nap så ringer mobilen och som alltid när man rycks sådär ur sömnen så blir man stressad, man ska hinna svara samtidigt som man ska låta aspigg och "nej jag sov inte alls"-igt på rösten. det första jag gör är att jag sätter mig upp och börjar gräva efter mobilen i väskan och upptäcker väl där då också att jag sitter och blottar mig eftersom bikini åkt ner och mina tits tittar fram lika yrvaket som jag gör. och i den sekunden känns det som att jag bara har en hand för jag fattar inte vilken hand jag ska leta efter mobilen med och vilken jag ska hålla upp bikini med och allt blir bara förvirrat och...ja det var det.

på tal om bröst; bara bröst-kampanjen gick ju väldigt bra. om jag inte är helt ute och cyklar så har malmös badhus tillåtit att kvinnor får bada utan att behöva skyla för tuttarna. det tycker jag är skitbra. vem är det som säger att jag måste ha bikini på mig om jag vill bada utan den? och är det skillnad på bröst och bröst? är det mer provocerande om ex en kvinna med skitstora bröst inte har bikini på sig än om en a-kupe brud inte har det? det är tydligen svårt att dra gränser för var bröst går eftersom det uppenbarligen har handlat mer om storlek och utseende på brösten än det faktum att alla kvinnor har bröst och att ingen bör diskrimineras i storleksfrågan så varför inte låta alla kvinnor bestämma själva. tycker det är så jävla irriterande att bröst ska sexualiseras så mycket och jag tror att många avstår från att sola och bada topless just för att man får alla mäns blickar på sig oavsett hur titsen ser ut. jag fattar inte hur män kan glo så ogenerat som de gör ibland, har aldrig sett (inte vad jag kan komma på iaf) en kvinna som har glott helt öppet på en mans kalsonger så att han känner blickarna på sig. jag hatar fan killar som gör det här till en sexfråga, typ a men om jag ser bröst så blir jag kåt och så gör det till en kvinnofråga i den mån att det är kvinnors fel att han blir kåt över deras bröst, man ba ÄR DU SÄR ELLER? finns inget värre än killar som skyller sin kåthet på kvinnor och dessutom låter det gå ut över dem. bara för att han blir kåt så ska ingen kvinna få visa brösten. man kan väl styra sin kåthet herregud, det är väl sånt man lär sig under puberteten liksom. nä hörrni, muttation säger: BUUUUUUUUUUUUUUUU BUBUBUUUU!!!

jag tror att toplessfrågan egentligen handlar om principer, eller det gör det. det handlar inte om att alla kvinnor plötsligt ska slänga av sig bikniöverdelarna och hoppa i plurret, det handlar bara om att man ska KUNNA FÅ göra det utan att någon kommer fram och säger åt en att ta på sig bikinin igen. jag tror inte att de som inte badade topless innan kommer att ändra sig nu även om de stödjer kampanjen, men bara att ha friheten att själv välja om man ska ha bikini eller ej, det är själva poängen med frågan och principen är att om män med eller utan tits får bada utan överdel så ska väl kvinnor också få göra det.

finns det någon som tycker något i den här frågan eller är det helt stumt?

kingston

cuuuuuuuutest everrrrrrr!!

vi har ännu inget semesterresmål

jag och iman diskuterar resmål över telefon.

jag: ayia napa då? eller nä det är för svennigt.
iman: mm
jag: mallorca då?
iman: där har dom precis släppt tre bomber
jag: jaha ok.
iman: jag åker hellre till grekland då
jag: nä inte grekland, dom sympatiserar med serberna.
iman: men inte turkiet då heller, för isåfall sympatiserar dom med araberna.
jag: nä men inte cypern då heller, för dom har också sina problem.

lite senare.
iman: asså vi kan inte hålla på så här och kolla till varje lands politik, då kommer vi inte komma nånstans.

bachelorette

vaknade för knappt en timma sedan. satt och käkade frulle och nu går reprisen av bachelorette på femman. är det någon mer som kollar och som är lika engagerad som jag :D? jag är alltid den som hävadar att allt är fejk och att allt är icensatt i dokusåpan och i de flesta så är det så också, ex the simple life. ok asgammalt exempel men jag kan inte komma på någon annan jag har sett, och jag känner mig astöntig som hävdar att allt är äkta i bachelorette men det ÄR äkta. hela den här scenen när deanna säger hejdå till graham efter att precis ha "dumpat" honom är sååå touching. så snyftig och så äkta och man fattar att hon är där för att verkligen hitta den äkta kärleken. hon och graham var snyggast ihop synd att han hade så svårt för att öppna sig och prata. jag tror hon väljer jesse till slut. åhhh längtar till onsdag då nästa avsnitt går!

nu ska jag gå och lägga mig en stund i solen. herrå.

jag sköt sheriffen

det är fredagkväll och det finns inget på teven. inget kul som går på de 16 kanaler jag har just nu. har igång star FM för att åtminstone ha lite ljud och musik runt omkring mig. det är lite halvläskigt hur jag har vant mig vid ensamheten och att tillbringa nästan varenda helg hemma med mig själv. jag har inga kompisar!!!! okej det var lite väl att ta i, lite disrepectful mot de kompisar jag har hehe. men iaf, allså say hi to no-lifern magda, jag bara jobbar, degar hemma, tar promenad och sover, pratar med mig själv när det behövs typ jahapp behöver jag handla idag då? nä, det är nog lugnt, ska kanske dammsuga?, nä pallar fan inte *däckar i soffan*.

slutade tidigare idag på jobbet och det var tacksamt eftersom det var så fint väder. stack hem, hämtade min lilla picnicväska, bredde ut mig i lilla parken och somnade. jag och sol=sömn. jag kan fan inte hålla mig vaken om jag bara ligger i solen, jag somnar varje gång. och idag hände en skum grej. jag vaknade till av att ett gäng ungdomar skrek till någonstans och jag var fortfarande i nått sömnliknande tillstånd, så jag vänder mig om och rättar till min "kudde" (en bok och hopknycklad klänning) och så ser jag en snubbe stå i busken och pissa!! jag vet inte om han såg mig, men det måste han ju ha nästan gjort, tänkte väl att jag låg och sov så han passade på. men jag vaknade ju och när jag såg honom så blev jag lite :| inte det första man förväntar sig se när man vaknar från en fin nap liksom, och så fort jag ser något som "inte är för mina ögon" HAHA så typ ändrar jag direkt till ignorancemood och låtsas som att jag inte har sett något. skulle väl förmodligen börja förneka att jag sett något om han hade tilltalat mig och undrat över något. jag blundade därför direkt och låtsades sova tills han gått. orkar inte med känslan över att han eventuellt skulle skämts över att jag hade sett honom göra något oanständigt. jag gör så ofta, för att folk ska slippa skämmas så skäms jag åt dom och försöker få dom att inte känna sig skämsiga. rätt fin egenskap tycker jag nog. måste dock sluta med detta och låta folk skämmas ibland.

gick hem sedan som vanligt, helt glansig av sololja och bytte om till mina gympakläder. känns skönt att jag kan säga gympakläder utan att känna ångest, för det där ordet har verkligen varit ångestladdat nästan hela min skoltid. fan vad jag hatade gympan, eller om det var gympaklädnerförpackningsproceduren (34 bokstäver!! jag räknade i efterhand haha) jag hatade? vet ej. hatade väl båda lika mycket. jag har alltid varit lite lat av mig, är hellre den som sitter tre timmar och räknar matte än har gympalektion i 40 minuter bara för att det är så jävla mycket förberedelse kring gympalektionen. först ska man, dagen innan, packa ner kläder, byta om till gympakläderna, gympa, duscha och sedan klä på sig igen. suck. tar ju fan skitlång tid. men iaf, nuförtiden känns det okej med gympa. iaf måttlig mängd, vilket innebär en promenad om dagen haha.

på väg hem från promenaden där vid den där parkeringen vid larskaggeskolan eller vad den nu heter så stod det en kombi parkerad och sju dudes stod utanför den och "festade". vet inte riktigt vad jag ska kalla deras öldrickande och dansande vid en bil för något men det skrek GRUPPVÅLDTÄKT om det när jag gick förbi där i mina korta shorts, korta enligt domstolsförhandlingarna vid eventuell våldtäkt, och frusna bröstvårtor, som tydde på att hon var villig enligt domstolen här också, så jag snabbade mig lite extra och korsade armarna över titsen. men det är fan sjukt!!!!!! förlåt men det är så jävla sjukt att man ska behöva tänka så här, eller att jag ska behöva vända mig om vart 20e meter för att kolla så att ingen skum dude går bakom mig när jag är i skogen, att man ska behöva tänka i förebyggande syfte bara för att man vill ta en soft kvällspromenad, det går fan inte att slappna av som tjej, det går inte att vara brainless för man måste hela tiden vara på sin vakt när man är ute och går själv på kvällarna. och jag skiter i att jag drar alla killar över en kam, eller kant eller vad fasen det är nu man säger, men SAFETY FIRST och det är först när våldtäksstatisitken går ner som jag kommer säga OK men kanske är inte alla okända killar på gatan potentiella våldtäktsmän, först då. tills dess är alla ett hot.

wtf

såg precis reklamen för min planet (eller nått sånt) med martin timell. han ser ut som en tomte med sitt gråa skägg. inte charmigt. dessutom har han diarrefärgade loafers på sig UTAN strumpor. barfota, manliga fötter i loafers är bland det mest äckliga och fula som finns i skoväg. tänker bara på manlig fotsvett. inte charmigt det heller.

preggers

i natt drömde jag att jag var gravid. det såg ungefär ut så här.

men jag skulle aldrig ha det där halsbandet på mig.


godmoron

sitter här i pyjamas och schletna trosor och funderar på vad jag ska göra idag. jag är ledig och jag vill inte jobba mer. nu vill jag ha semester och bara slappa. idag var planen att jag skulle gå iväg och köpa en ny lappis men jag vet inte om jag orkar ta mig till ikeaområdet och mediamarkt. kanske senare. men jag har verkligen inget annat att göra! kanske tömma min papperskorg.

jag äger min man


sommaren på den tiden då man var 15

det slog mig idag att jag verkligen inte har haft någon sommar alls. jag har bara jobbat, jag har inte ens hunnit njuta av någon ledighet och den här sommaren kommer gå obemärkt förbi eftersom allt har gått för snabbt och allt har bara flutit samman och känns bara som en enda aslång vecka. två månader har gått sedan vi slutade skolan liksom. jag önskar att jag hade njutit mer av sommaren förra året speciellt eftersom jag tillbringade den i bosnien. sommrar för mig är verkligen bosnien, precis som det för de flesta svenskar är att åka till sommarstugan vid sjön eller öland eller skärgården eller vad som helst annat typiskt somrigt.

och nu är det september snart och jag får fan lite panik allstå. jag har fan inte haft sommarlov!!!! det här är som sagt tredje sommaren i hela mitt liv som jag jobbar. tredje!! och jag är 23 år ung. andra kids tvingades plocka jordgubbar vid 14års ålder, medan jag gled runt i inlines och levde på halva mitt barnbidrag i den åldern. insåg verkligen inte charmen med att tjäna lite extra cash bara för att gå upp halv sex på morgonen för att dela ut reklam, tyckte enbart att det verkade asjobbigt och inget vägde ju upp de härliga sovmorgnarna man fick ta efter att ha suttit uppe halva natten på msn. jag var cpberoende av internet i den åldern, kunde sitta uppe till halv fem på natten och chatta för glatta livet på msn och mirc eller vänta på att låtar skulle laddas ner från napster. spelade även sims (ettan på den tiden) och age och empires. det var när jag gick i sexan som jag på lektionerna satt och diskuterade taktik, fusk och annat gojs som rörde AOE med stefan och daniel hahah. cpppppppp. längtade efter att skolan skulle sluta och fantiserade om hur egypterna skulle krossa grekerna. och cleopatrafiguren var alltid min queen som styrde hela samhället. awww saknar fan AOEtiden asmycket nu! sedan kom age of mythologies och så var jag lika hooked eftersom det var en uppgradering från aoe2 och husen var mycket snyggare, häftigare figurer och prästerna kunde fan heal:a allt. sims2 kom sedan i samband med gymnasiet har jag för mig och därefter glömde jag bort allt vad AOE var och spelade på bara där. men iaf, detta var min fritid och sommarjobb......NEJ tack. sommarlov=dataspelande, inlines, sola vid apoteket, hyra filmer med tjejkompisar, hänga på skolgården med gänget och alllt liksom.

man missar ju så mycket när man jobbar under sommarlovet, speciellt som barn. mina päron var verklgen aspeppande, typ magda du behöver inte jobb, behöver du pengar så är det bara att säga till, ut med dig och lek istället. och visst jag kan förstå att barn i viss mån ska lära sig att jobba och tjäna sina egna cash men KOMIGEN låt kids vara kids, jobba kommer dem ändå göra senare, varför inte bara låta dom vara över sommarlovet.

allt var så jävla mycket lättare när man var ung, fasen vilka fina sommarlov man hade. tillbringade först drygt en månad i sverige med kompisarna, sedan mot juli började gänget bli mindre och mindre eftersom alla åkte till sina hemländer och så tillbringade man juli i bosnien och därefter kom alla tillbaka i augusti, solbrända, nykära och glada och allt var peeeeeeeeppp.

jahapp och nu sitter man här gammal och grå haha. neärå.

mys

coyote ugly på nian nu!!! gud vilka minnen man har till den filmen. har sett den flera gånger och alltid tillsammans med tjejkompisar. hur jag, irma och de tjejer vi umgicks med satt, käkade chips och awwwwww:ade oss över förhållandet mellan huvudpersonerna, hur gullig kevin var mot violet.och tyra banks är ju med också. haha jag älskade den här filmen!!

RSS 2.0