trallalaaaaa nu ärom gifta hoooraayayyyayay

Snark, så trött jag är. sov jättedåligt i natt. hela dagen igår var lång. efter jobbet drog jag och kriss på förhandsvisningen av limitless. den var helt okej och kul. utan att avslöja för mycket så kan jag bara berätta att det finns en scen där bradley coopers rollfigur suger i sig blod, och i publiken hör man någon hojta "alltså är det här twilight eller?". det var funny! tycker jag iaf. men så har jag torr humor också.

efteråt drog vi till pumabutiken och mingled-jingled med trevligt folk. det var ett event i samarbete med tidningen kingsize där iman brukar skriva om hippie-hopp. nu blir han säkert offended för att jag make fun of hiphop. det brukar han bli ibland. men han makear fun of allt annat i mitt liv så han får stå ut med det.

kvällen slutade på...max. where else liksom? sedan åkte jag hem. och kunde inte somna.

krissy & jag

Dino Merlin

kör ett snabbt blogginlägg här från praktiken. sitter egentligen och letar efter manliga golddiggers så jag tog en paus. har ni några exempel på sådana nu när jag ändå är i farten?

okejrå. hoppar direkt på temat. vi var ju på merlins konsert i lördags i norrköping. by "vi" menar jag mig själv, irma och irmas kompis samt lite fler människor som tillkom under kvällens gång. det var massa folk!

men first of all; alla som säger att konserten sög, exakt hur menar ni då? lokalen, sorry gympahallen hihi, i GBG sög kanske, baren sög kanske, människorna runt omkring sög kanske, men att merlin sög?? I DONT THINK SO. exakt vad var det i hans konsert som inte var dugligt enligt er? att han tog en paus på en timma? so what om han tog en paus på en timme, herregud gubben är ju för fan 50, låt han vila upp sig en stund.

kunde ni inte istället ha försökt roa er med era kompisar eller pojk/flickvänner under den timman? det är rätt vanligt att artister tar en paus, men då brukar det också oftast finnas band som spelar i pausen, istället hade vi en dj som spelade vanliga klubb-låtar och de flesta verkade trivas i nrpg iaf för hela dansgovlet var fullt. gode gud, kan man inte hitta på något under den timman så är man ju fan körd.

sög musiken? MEN GUD FÖRLÅT ALLA UNGDOMAR SOM KÄNNER IGEN MERLIN ENDAST PGA ÄCKELLÅTEN SUPERMÄÄÄN. är i för övrigt så jävla trött på den låten, som att det vore the ultimate fucking lovesong när merlin har skrivit betydligt mer romantiska låtar under 80-talet när hälften av publiken inte ens var födda. dog lite när jag såg alla killar som grabbade sina tjejer "romantiskt" när låten började spelas eller alla tjejer som rynkade pannan och gjorde den där klagogrimasen som uppkommer i samband med en bra låt. och med bra menar jag den superkomersiella låten som de älskar bara för att joksimovic är med. står inte ut med joksimovic.

tycker att merlin gick ner sig totalt när han gjorde skitduetten, jag menar titeln SUPERMAN........seriöst. u gotta be kidding me. dom ba hey grabbar, nu är vi superfyndiga när vi döper låten till superman. varför inte BATMAN liksom? han är väl också superhero.

suck.

just ja. låtvalen. det var fan grymma låtval i övrigt, massa från tidigt 80-tal som är kända, och mindre kända. kom igen, allt behöver inte vara serverat, gräv lite i arkiven för merlin är inte bara känd för "godinama" eller "burek", han har en liiiite längre historia än så.

så SÖG konserten? ni borde kanske fundera över om det inte var så att ni egentligen hör hemma på en KebaJeba-, JelenaPelena- eller Dadakonsert istället? känns så iaf.

second of all; det slog mig hur snygga bosnier är (nu säger jag bosnier, eftersom större delen var bosnier, men alla x-jugge som var där kan känna sig träffade). vart jag än vände mig såg jag snygga och fräscha killar och tjejer. och visst att många går all in med balklänning, tio kg smink osv, vita skor (killar) och rosa skjortor (killar) så överlag: DAMN! jag blev stolt, speciellt när jag också kopplade bort hörseln och bara tittade. SKOJA. nä, men va fan, znamo se srediti iaf!

dagen började iaf med att jag fick nackspärr på bussen till Nrkpg eftersom mitt huvud svingade åt alla håll medan jag försökte sova. på stationen mötte jag upp irma och efter en lååång promenad satte vi oss på en syriansk pizzeria/restaurang och tjötade i några timmar. under tiden hann merlins låtar spelas i restaurangen O_O

vi drog sedan till stationen igen för att byta om och sminka oss. och guess var? jo inne på stationstoan. vi la in en peng och kom in i den mest stinkande toan ever med ett par gamla kallingar på golvet.....FRESCH. vi bytte till oss en mindre toa, men som inte luktade illa iaf. där var vi i en timma och stylade oss tills irmas kompis elvisa kom och hämtade oss.

resten vet ni och också vad jag tyckte om konserten, if not, den var grym! jag hade askul!


mitt påsklov del1

trodde jag skulle orka blogga nu när jag har varit hemma men jag har inte orkat något. den mesta av tiden har jag bara legat och glott på tv eller i datorn. så oerhört seg har jag varit, skulle kunna däcka nu igen.

men för att pigga upp bloggen lite så lägger jag upp lite pics.

här är en sådan! när jag och kriss var på Nada bar i torsdags förra veckan. vi kände oss tvungna att ta kort med calle schulmans lookalike. och darin till vänster där ser jag också. den piggar upp va?

ja och sen kom fredagen och påsklovet var igång! eller det var den iofs redan på torsdagen för jag var ledig. det var ett skitkul påsklov. massa grejer inplanerade och underbart väder.


på fredagen hängde jag och iman en stund, köpte mat på subway och parkerade oss på en parkbänk. efter snack, mys hit och dit så drog iman hem och jag drog mot min lya. började fixa mig lite sakta inför kvällen. skönaste stunden är ju när man inser att man har massa tid för att fixa sig och inte behöver stressa. jag hann med allt!

runt tolv var jag, iman, imans kompis och kriss på berns och dansade! fan vad skoj det var, mycket folk och grym dj. kvällen avslutades på donken!


ja, nu måste jag lacka naglarna sen återkommer del2.

så här känner jag det just nu:


home alone

jag är hemma. mådde inte alls bra igår natt, pendlade mellan feber och frossa, hostade vi varje "kall" inandning och sov inget. så jag sjukanmälde mig från praktiken. jag tycker det är mer ångest att stanna hemma om man ex jobbar än om man går i skolan, kanske för att jobb är ett större "måste" än av skolan är där man faktiskt kan catch up relativt lätt.

nu ska jag släpa mig ut till apoteket, måste köpa halstabletter.

JAG VILL INTE VA SJUK NU! inte nu när det är fint väder.


krissy och jag



gårdagens bilder! fast jag måste lägga till någon mer eftersom kriss tog ett par.

vi var ute på nada bar igår och det var fuuun! massa folk, bra musik och pepp och skön stämning. vi träffade även på calle schulmans dubbelgångare som vi tog idolbild med. gud vet vad han tänkte om oss två just då ha ha.

efter stängning drog vi till någon annan klubb där jag säckade ihop och kände att det var dags att dra hem.

och nu måste jag skynda mig. måste duscha och hinna locka håret innan vi drar ut till berns ikväll! måste dessutom packa + planera ut outfit för imorgon. åhåhå så många ytliga grejer jag måste hinna med. sätter igång..


NU!


kjoligt väder


eee så trött!

men ska fixa mig nu lite snabbt och möta upp Kriss på söder eftersom hennes brorsa DJar på klubb/bar:ish-aktigt ställe.

FAN VAD VARMT DET VAR IDAG! faaan vad underbart, sorry för svordomar ali det var så nice. jag tog bussen till kista centrum idag. en tjej gick förbi mig och hon luktade någon av escadas alla likadant-luktande-sommarparfymer och då kände jag att YES nu är sommaren här när varannan tjej luktar escada. det ulitamata sommartecknet, tycker ni inte?

fick panik först när jag var på kista centrum idag (shoppingcentrum), det var så mycket folk, så många skrikande barn att jag ångrade att jag ens åkte. men var tungen att skärpa mig, letade efter en outfit till konserten på lördag och fick inte gå utan att ha hittat något. tror ni jag hittade nått? NEEEE. vet ej vad jag ska ha nu på lördag, panikar lite liksom.

det är så många invandrare på kista! jag överdriver inte när jag säger att det går 1 svensk på var 20e invandrare haha. lite kul. men det var länge sen jag såg så många snygga tjejer; mörkhyade, långa hår, fina allmänt liksom! man bleknar i jämförelse med dom. shoppingcentrum är ju egentligen bästa raggstället, för ingen är packad, alla är normalfixade och allt är flörtiga.

nu måste jag mejka mig.

stjärt-torsdag

LEEEDIG idag! och imorgon. och på måndag.

man glömmer nästan bort hur det känns att vara ledig och hur lyxigt det känns att vara ledig även om det handlar om bara en dag extra typ.

nu ska jag till stan och fixa lite smågrejer!


*hemlighetsfull tjej_86*


HEEEEEELGGGG!!!

snart. om 20 minuter. och nu blir det party varenda dag fram till söndag!

torsdag: LaDonya & Dan Deluxe hip-hop and RNB extravaganza. DJ Dan in the hooouuse! Kommer bli skoj!

fredag: DJ Green Lantern på Berns. vet knappt vem det är men har fått känslan över att det är något stort. jag får helt enkelt lita på imans omdöme.

lördag: Dino Merlins konsert i Norrköping! Han behöver väl ingen större presentation. obs. måste bara öva på hans nya låt som tävlar med i årets eurovision.

ITS GONNA BE A FUUUN WEEKEND!

nu har jag bara panik över outfits....................får springa på stan imorrn och köpa mig någon liten partytrasa. gud vad min mage är gasig, allstå inte fis-gasig, utan bara svullen. jobbigt. måste promenera bort gasen. OCH jag måste köpa gympaskor, upptäckte att jag inte hade med mig mina när jag flyttade (jag vet, en månad senare upptäcker jag det...gympamänniska...eller inte), måste hitta ett par bra och billiga. vill inte slösa pengar på så fula skor.



tjarrå


på praktiken.

ser sjukt seriös ut på varenda bild, men det är bara för att jag inte vill glo och skratta in i skärmen. vill ej att cosmo-kompisarna ska tro att jag är konstig! och så.

mitt hår är så skitigt. har knappt tid att tvätta det. och när jag väl tvättar det så är vattnet typ brunt?!?! vill tro att det är av brun-torrsprayen men tror starkt att det är pga av allt grus och sand som blåser runt på gatan och hamnar i mitt hår. när fan ska dom sopa gatorna rena. gör ju till och med ont att gå i balleskor pga av alla småstenar.

har lovat mig själv att tvinga skriva ett inlägg om dagen.

LOVAR att vara duktig.

nu ska jag dra snart.

bilder från förra helgen

hittade några vimmelbilder från förra helgen från klubben replayed.
http://replayed.fotobojan.se/Replayed/Mingeln/68b0693a07b12b114f6df3ed987d5294.jpghttp://replayed.fotobojan.se/Replayed/Mingeln/f219c68f5a137363ff8003c68fa2ab59.jpg

http://replayed.fotobojan.se/Replayed/Mingeln/a4135260b3bc9fc7f346cc48e80476a4.jpg
jag vet, jag ser EXAKT likadan ut på alla bilder. ni vet, jag är den där som har hittat en pose som funkar och håller mig till den haha.

inga bilder är mina, utan tagna från fotoalbumet här.

sol osv

lUrPKH on Make A Gif, Animated Gifs
idag låg jag och iman på balkongen och solade. eller well, jag solade och slumrade till några gången medan iman läste.
trodde aldrig att dagen då man skulle kunna sitta ute i bikini skulle komma, vintern har ju varit evighetslång.

igår var mysfredag, inte för att jag skulle ha pallat av att göra något annat, är så fruktansvärt trött varenda dag efter jobbet. det blev bara en massa chips och godis i soffan med iman. vi hann se total blackout (jag för tredje gången! hahaha) och påbörjade kings speech men jag däckade och sov igenom hela filmen. vaknade idag i sängen efter 12 timmars sömn och med smink och allt på. jag hatar att gå och lägga mig med smink, känner mig smutsig på morgonen och det känns som att min hy hinner förpestas bara under natten pga gojs och föroreningar. min hy är min bebis och mitt evighetsprojekt!

ikväll blir det dock party med kriss och aidå!

emir & frozen camels feat. van Gogh - NACRTAJ MI LJUBAV


inte nog med att emir & FC är ett av mina favvoband så medverkar även min snygga och helt sjukt galna kompis med i videon, Dunja.

bästa hårinpackningen...

http://www.shespeaks.com/pages/img/review/macadamia%20natural%20oil_10042010034358.jpg

...från Macadamia! jag har använt den i ett halvår och jag blir alltid lika förvånad hur otroligt mjukt håret blir. håret blir liksom som en enhet, som ett enda tjockt hårstrå istället för tusen flygiga. och dessutom luktar det så gott! effekten försvinner inte förrän nästa tvätt och blir inte heller flottigt som det kan bli av vissa hårinpackningar.


helgens höjdpunkter...

fredagen...

# träffades jag och iman efter jobbet. iman hade lindrig PMS men vi klarade oss igenom middagen med endast ett bråk. kommer inte exakt ihåg vad vi tjafsade om, men det var något med att jag skulle köpa en concealer-pensel och iman ville hem och jobba med kingsize. jag "tog tid" på mig, enligt iman. enligt mig själv så letade jag bara efter en bra pensel.

# imans PMS fortsatte kvällen ut, det var lite jobbigt att vara på den "andra sidan" så att säga, när det i vanliga fall är tvärtom.

# de 20 minuterna vi tillbringade på statoil när vi skulle välja godis inför vårt fredagsmys. vi gick säkert fram och tillbaka två gånger innan vi till slut bestämde oss för 4 småchoklader var.

# väl hemma förberedde jag mig för fredagsmyset medan iman kopplade in sin datorsladd i väggen och proppen gick. än så länge har jag allstå inte något ljus i hallen och köket. vi skrattade lite, jag ytterst lite. sedan skulle iman koppla in sin sladd till datorn för att ladda den. då märkte han att, samtidigt som proppen gick, så dog även hans laddare! jag skrattade som fan, iman ytterst lite.

så kommer vi till lördagskvällen

# vi fixade oss hemma hos mig. iman tjurade över att jag tog lång tid på mig. mitt svar: ass, det här är FLAWLESS skin och det tar tid! vi hann med bussen och tåget ändå! och på tåget började jag och iman (helt oberoende av varandra) sjunga samtidigt "hocu da se napijem, kafanu razbijem" (internt skämt här). haha fan vad vi dog av garv! AWW lilla ass!

här kan låten höras i sin helhet. texten är GRYM!


# först hängde vi på någon typ av spelning som arrangerades av finska institutet (!!!) där Stor, Pato-pooh och några till grabbar uppträdde. en kameraman följde Stor hela natten. kul med en fet lampa i nyllet när man är som mest packad. jag vet inte vad det var, men stämningen på spelningen var aningens död! eller så var jag död? var tvungen att shotta svinäcklig vin och iman hakade på. det lättade upp!

# awkward moment: en äldre man som vägrade släppa taget om iman, bokstavligt talat. han synade honom uppifrån och ner och ba yeah..i would like to see more of you... HELT SERIÖST. han klämde imans hand ca 2 minuter för länge. jag stod jämte och visste inte om jag skulle rycka in eller inte. var själv lite CHOCKATT (mammas-pojkar-naima-referens) och iman såg, ja, han var ju mest chockatt! det var absurt.

# efter lite hejohå på spelningen så drog vi fyra till kolingsborg där ametist hade premiär för sin klubb replayed. äntligen lite party, tyckte jag då.

# i dörren stod grabbarna i mohammed ali och prickade själva av folk som stod på listan. humble och jordnära! och så duktiga! men det kommer jag till senare. iaf, en subtil komlimang som jag mottog av vakten:
VAKTEN (pekar på iman, sam och karim): ni kommer in, men jag måste först se på hennes leg.
JAG: ha ha, ok, men jag är förmodligen äldst i gänget.

vilket är sant. men AZZZÅ GULLEVAKTEN trodde jag var yngre än grabbarna!! TACKK VAKTIS!!

# fasen vad kul och bra klubb det var! jag trodde ju det bara skulle vara massa hiphop jag inte alls kunde referara till eller knappt känna igen, men nej, jag kände igen varenda låt. annars är jag lite anti-klubbar där jag inte blir glad av musiken vilket jag inte blir om jag inte kan sjunga till något. jag är den där tjejen på dansgolvet som sjunger högt när jag dansar oavsett låt. ser ingen poäng i att bara headbanga till kontiga househits. så yeeeah i had a great time!

# carlito stod jämte mig i baren och skulle beställa vin till sin kompis.
JAG: Du sa väl inte 'ska du ha ett glas gult'?
HAN (aningens förlägen): hehe, jo, vaddådå, vad heter det annars?
JAG: vitt!

haha, det var väl funny??!?!?!?!???!?!?! sorry, är så jävla trött nu.

#mohammed ali var grymma på scen! jag var skitimpad. jätteduktiga!


# fan vad kul vi hade det och mot slutet drog vi till donken och käkade. perfekt avslut.


MAGZZZZZARARARARAR

asss!

karim och sam

vi dårå!

nu ska jag sovaaaaa. pussen

mussolinis avkomma



Chipmunk ft esmée denters - until u were gone


Dagens låt! okej, de senaste inläggen har handlat om musik, men den här låten är ju för söt! har en känsla av att nicole skulle älska den här låten. lagom smörig och lagom poppig.

men här är hon ju!

snodde bilden från hennes blogg utan att fråga, men jag antar att det är okej eftersom kompisar delar med sig. Det här var när vi sågs i förra veckan. vi gick lite på stan, men det började regna så vi ended upp på donken med lite hederlig donkenmat. ett psyk hann komma fram till oss och ville ha klisterlappen från min mugg ba okeeej, det här med att ta kontakt togs plötsligt till en helt ny nivå! vi satt till stängning och så skiljdes vi åt, meine freundin und mich.

despo

jag fattar ingenting. är någons mer statistik "ur balans" eller beror det här på att min blogg inte funkar? vet inte vart jag ska börja liksom.

NÅGONSVARA.

lat söndag

jag tror jag har råkat göra nått med min blogg, kommer nämligen inte in på den varje gång, typ error. är det någon mer som har råkat ut för detta enorma missöde med att inte komma in på världens bästa bloggy, dvs min?

anywho. har tillbringat hela dagen i soffan med mäcks, kellogs och cookies. har inte gjort något mer annat. kände väl att jag behövde bara ta det lugnt och inte röra mig mer än nödvändigt.

om man nu ska ta en snabb betygssättning på de två veckor som jag har tillbringat i stöckholm: 5/5. mycket bra!!

nu ska jag hämta min pasta och deoderanta mig så kommer jag med nån liten bild som piggar upp texten.

jamie woon - lady luck



Han är gryyym!

Britney spears - get naked



Älskar Brittan 44444eevvvvaaaahh!!

syyyyk i magen


ska försöka bloggish lite nu på lunchen. jag är inte alls lika glad som jag ser ut på bilden. eller glad och glad, men ni fattar. det här var innan min mensvärk slog till med all kraft. hela min värld brukar rasa samman eftersom jag inte kan koncentrera mig på något annat än min smärta. skulle skriva en ingress (för er som inte vet, är det texten som funegrar som en inledning i en artikel, oftast fetad) nyss och jag kunde inte få ner ett ord.

om det är något som är bra med p-piller så är det att man slipper mensvärken, och nu känner jag att jag skulle kunna trycka i mig en hel karta bara för att bli bra igen. mycket menssnack nu, men jag mår kasst. sitter inne på toan och får tårar i ögonen för att magen krampar så mycket.

ALLTID när jag har det så här så lovar jag mig  själv att aldrig utsätta mig för någon frivillig magsmärta och då blir det automatiskt att jag tänker på graviditeter och förlossningar. allt det får mig att må illa och jag lovar mig själv att aldrig föda och aldrig bära barn. jag känner obehag bara av att höra ordet "foglossning", även om jag inte ens vet vad det betyder. det är något som lossnar och allt som lossnar låter inte bra.

nu ska jag fixa lite grejer här.

bilder från förra veckan del2

okej har tillåtit mig själv att blogga en kort stund nu innan min livsviktiga sömn. på tal om sömn, ända sedan jag flyttade till sthlm så har jag vaknat kl 5 varenda natt. v-a-r-e-n-d-a natt. igår vaknade jag dessutom helt blöt av svett ba mysigt att bädda ner sig i kalla och blöta sängkläder. not. spännande att se hur det blir ikväll.

nu kör vi lite bilder för att pigga upp den här tråkiga blöggen. trist att bilderna blir så små.

i fredags träffade jag min kära böna. nu är det bara att hoppas på att hon flyttar tillbaka till sthlm till hösten. vi käkade, fika och snackade. nuförtiden ses vi nästan en gång i månaden :D

på kvällen kom iman över och han och jag kollade på black swan. jättebra film, men inte SÅÅÅ bra som alla säger att den är. nathalie portman är dock grym. jag hann däcka i soffan någon gång också.

dagen efter frukostade vi shishkyckling och bulgur. iman har rakat av sig håret! han ser extremt gangstrig ut nu. vad tycker ni? jag tycker det är fint, men eftersom har har noll antydan till flintskallighet så borde han ha hår!

och här är jag!! ser extremt mesig ut, men det är morgon OCH jag har precis ätit.

iman, cassie och maria på dixies förferre! ass ser lite trött ut.

elin och dixan

i söndags var vi på dans (kriss brorsa) födelsedagskalas! champagne och våfflor weheey!

dan fick en barbietårta

jag och aidå

oj nu äre dags att bädda ner sig! /farmor magda

blue my mind


nytt roligt nagellack från h&m!

hej här sitter jag och gnetar


tog en liten bloggrast. sitter och lyssnar på festmusik dvs kääälmählistan (den heter så) på spottan.

veckan som har gått del1

(Det här inlägget skulle ha publicerats måndag kväll men jag var för trött och la av mitt i)

delar upp det här inlägget i några delar eftersom jag är för trött för att skriva om allt samtidigt. känner mig stressad också, måste få sova minst sex timmmar. fuck, hatar att jag ändå alltid lägger mig kl 01 när jag borde vara i säng 23.

kände mig ändå effektiv idag, hann både duscha OCH göra två matlådor... azzzå duktig tjejja! men hela förra veckan... shit, orkade noll komma noll. kom hem, däckade i soffan, käkade lite kellogs och däckade igen vid ett. idag var det exempelvis första gången sedan jag flyttade in som jag använde spisen, har varken haft lust eller ork att stå och sleva mat och göra grytor kl 19.

dagarna har gått extremt fort! jag är lite nojig inför det här vuxenlivet där man bara ska jobba, hämta barn på dagis, få allt att stämma, laga mat, packa matlådor, sova och sen till jobbet igen. allstå NEJ. jag vill inte! jag vill inte ha barn och hus om det ska vara så här, vore ju inte sjyst mot dom att ha en morsa som snarkar sönder sig själv på soffan medan de springer runt hungriga.

jo, iofs fick jag ju ett mental breakdown i onsdags förra veckan. HAHA, det var lite roligt. började med att klockan ringde 06:37 den morgonen, jag hade sovit dåligt, släpade mig till toan, satt på toastolen och var gråtfärdig. jag vill inte det här mer, skrek jag inombords men likväl ryckte jag upp mig själv och sminkade mig, gick till praktiken och lättade upp där liksom. men fyfasen vilken vidrig känsla det var. hela dagen var depp pga det. ringde och gnällde för min mamma och på kvällen svängde iman förbi efter sin fotbollsträning och då satt jag på golvet och gnällde: BUHU SKA DET VARA SÅ HÄR VARJE DAG???? alla som någonsin har jobbat och behövt gå upp svintidigt kan säkert känna igen sig.

en positiv tanke som slog mig där och då på golvet (där jag typ lipade för iman) var att jag var så fruktansvärt tacksam över att mina peers alltid har tjatat om hur utbildning är viktig, hur de peppade mig till att ta mig bort från kycklingryd, hur mamma varje dag sa att vilket jobb som helst är bättre än att behöva gå till en GRÅ fabrik och fysiskt slita ut sin kropp.

sen jaaaaaa alla utbildningslösa som blir offended; man kan ta sig sjukt långt utan utbildning också, men TYVÄRR INTE i hålor som skillingaryd för där fastnar man på Kinnarps, Stackes eller Krahners med billån som man inte kan betala av och så är man forever fastkedjad i tråkig håla och i en grå, dammig fabrik. det finns liksom inga kul jobb i kycklingryd såvida man inte är megakreativ och startar en bokcirkel. ja, ni hör.

det hade blivit min död att behöva gå till ett jobb som jag inte gillar. jag vill inte torka röv, jag vill inte torka snor, jag vill inte stå i kassan på coop, jag vill inte behöva ta hand om psykfall eller jobba med gubbar som har jobbat 30 år i kommunen. Jag vill sitta på ett luftigt och fräscht kontor med folk som är kreativa och duktiga, jag vill känna att jag utmanas mentalt och inte bara jobba som en robot där man stänger av hjärnan eftersom man inte behöver tänka.

Jag har jobbat på fabrik, dock inte ”ute på golvet” (produktionen, där man tillverkar typ Volvos bildörrar eller whatever) utan på tekniska kontoret. allstå det är så jäkla…intelligensbefriat?? Man sitter och glor in en skärm, knappar lite siffror och trycker enter för att bekräfta tråkiga formulär. Lägg till en gubbig miljö där man drar skämt om ”kärringen där hemma”, klankar ner mer än nödvändigt på kvinnorna som jobbar där och beter sig bara allmänt gubbigt. Ni vet en sån arbetsplats där man lilla-gumma:s. Jag var yngst av de som jobbade där och ja, vi kan väl säga så här; Perez Hiltons sajt och min egna blogg var min räddning den sommaren. Sen så ventilerade jag lite ”väl mycket” på min blogg att det kom ut och alla var rasande på mig ha ha. fast då var jag på malta när det kom ut så yeah, det kvittade lite.

Har också jobbat som städerska på hemköp. Det var typ…kul ibland. Kändes skönt att städa undan och göra det fint på hemköp. Tror dock inte det berodde på jobbet, utan bara att jag allmänt gillar att se förändringen från smutsigt till rent.

Okej ska pubba skiten nu.


förra veckan fastnade min tandpetargrej mellan tänderna. det var omöjligt att dra loss den! jag ryckte och ryckte. började leta efter nagelsaxen för att klippa bort tråden, men till slut lossnade den. efter ca 10 minuters kamp.

här praktiserar jag! obs ej på "Härliga Hund" utan Cosmo.

käkad persisk mat med iman. det var så gottigt!!

träffade brolle. okej här var han inte så fotogenique, men på andra kortet blev jag ful ha ha.

här är min station där jag väntar på tåget varje morgon.

och så jag på min plats!

Jamie Woon - night air



dagens låt. så jäkla bra.

RSS 2.0