malteser inbillar sig att de är tarkan

jag låg på balkongen i två timmar nu. det är så lätt att somna när solen steker en i fejjan, så mellan varje kapitel däckade jag ett par minuter och vaknade varje gång av något ljud. saken hör till att man ser rätt ugly ut när man halvsitter och sover därför förväntade jag mig vid varje uppvakning att någon av grannarna skulle stå i fönstret och peka och hånle. jag såg inte till några, och tur var väl det.

fick precis ett sms av joe gamlingen. det här med malteser och ålder är inget konstigt. han skickade bara ett sms för att kolla läget och för att fråga hur det gick med pluggningen. ok....? hm, det är ju inget konstigt det heller förutom att han är snart femtio bast, har fru, son och dotter. jag vet att det är elakt, eftersom han är så snäll, men seriöst jag får peddovibbar. hade min pappa messat någon random brud som lika gärna kunde vara hans dotter hade jag gjort det klart för honom att man inte gör så.

men maltesers är speciella. här går man på gatan och de äldsta gubbarna gör sådana pussljud, smackar med läpparna, ni vet hur man gör det, som i tarkans låt. allstå seriöst det ser helt sjukt ut. första gången det hände trodde jag att gubben i fråga var pyskist störd och inte visste vad han gjorde, men när det hände med flera olika gubbar så insåg jag att det omöjligt kan finnas ett mönster eftersom de flesta ändå såg "normala" ut.
så frågan är om jag ska svara på hans sms. fördmodligen vill han säkert ha något utav mig, typ mina extrema kunskaper i In Desing. or not. haha.

nu ska jag äta middag, bestående av kellogs, bananer och mjölk. gott.
småklig måltid. haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0