blabla

men usch. det här är smått skamligt. jag har inte bloggat på fyra dagar ju!! okej, det har inte hänt sååå mycket grejer. mest har jag hängt med assy och grabbarna. assy på kvällen och grabbarna i skolan. i lördags var vi ute på kåren (ett annat inlägg om det) och sedan har jag mest slappat. och sovit dåligt. jättedåligt faktiskt. så pass att jag gick från föreläsningen igår. jag veeet att det handlar om att fixa det här med rutinerna och jag tror att jag måste göra det.

idag var andra föreläsningen i skolan i den här kursen som jag inte ens vet namnet på. just det, rättsjournalistik heter den visst. idag satt vi och gjorde personresearch. man ska ta reda på i princip det mesta som går att ta reda på om en person och det är rätt...mycket. hihi. allstå man är ju lite dåligt informerad om det här men det är så många uppgifter som är offentliga som man kanske inte tror att dom är. alldeles för lätt (vilket är bra för oss journalister haha) att ta reda på om någon är straffad, har skulder, dombeslut, skilsmässor, inkomst etc bara man har ett personnummer och det är ju inte heller så svårt att fixa, bara att ringa skatteverket ju! supersmidigt. bara att göra research på nästa dude/brud man börjar dejta, så att man vet att det inte är ett pysko man har att göra med.

iaf, jag och aidå har linda skugge, i för övrigt den ENDA kvinnliga kändisen som det görs research på i klassen, vilket även en tjej i klassen påpekade. det har varit en del telefonsamtal hit och dit men än så länge är allt bara bra. inte en enda skuld har hon.

jeppz. sitter nu och stressladdar ner project runway avsnitt för imorgon lär det stramas till iom att ipred börjar gälla.

tjohej

hej favvisar!!

jag har varit skitkass på att blogga men jag blöggar lite senare ikväll. ska spinna nu och svettas. har lite bråttom.

puss

not funnny

assy har anlänt och han skrämde mig.

men heeeelllooo luuuhvaazzz

AHHMEE SERIÖST!! jag är kär i mina nya shuuzz! dom är så jävla fina. kommer förmodligen sova med dom ikväll.


spiken i kistan

jag är lite orolig för min hälsa. jag vet att det förmodligen är pga sömnen, men jag har haft hjärtklappning de senaste dagarna också. känns inte som att det är så långt kvar till kistan. det är lite superjobbigt för det snabbar upp mitt hjärta. som igår, jag kunde inte somna eftersom den inte ville sega ner sig, dunkade på bara och trots att jag körde sånna avslappningsövningar i sängen *uhhhmmm uuuuhhhmm* så var det kört. kommer inte ens ihåg hur jag somnade. kanske beror det också på alla cappuchinos jag har druckit, dricker verkligen aldrig kafferelaterade grejer så kanske därför.

förresten, vet ni hur det funkar med nelly.com när det gäller leveransen? det står att de levererar direkt till adressen, men om man som jag har en pytteliten box till brevlåda, hur gör dom då? är det någon som vet? SVARA, TACKSÅMICKET.

vasaru saru?

det är en sak jag aldrig kommer att fatta och det är folk som i sällskap lyssnar på sin mptre. jag vet inte hur många gånger jag har sett två killar gå tillsammans med varandra och där båda lyssnar på musik, antigen med båda lurarna iproppade i öronen, eller med ena, den andra nonchalant hängades. vad är poängen med att gå runt med någon om man ändå lyssnar på musik och inte på den man sellar med?  det ser ju typ inte coolt ut, bara riktigt retard.

2 ostmäcks och ett blögginlägg

Sista tentadagen idag och det enda jag kan tänka på är shopping. usch så hemskt egentligen. ska försöka koncentrera mig lite idag, men det känns ändå som att det är mest pga dålig sömn som jag eventuellt kommer att göra dåligt ifrån mig. jag sover asådligt de typ senaste två veckorna. drömmer, vaknar jättelätt av ljud, vaknar kallsvettig som sagt och lite sånt leder till att jag faktiskt sabbar min hjärna helt och hållet. ikväll går jag och lägger mig så fort jag känner av trötthet, och då kvittar det sen vad jag kan och inte kan.
moram se stvarno malo poshvediti när det gäller sovtider.

opet sam ti u kaaaafaaaaaaaaaaniiiii

stvarno nisam normalna. idag har jag sammanlagt suttit tre timmar med plugget. inte för att det inte är intressant utan för att jag är så less på det just nu.

men iaf. sitter och lyssnar på haris dzinovic just nu och "småfestar". eller festar inte alls, men jag blir lite pepp. alltstå för utomstående låter det nog inte så fint när han sjunger, inte för mig heller egentligen, men eftersom jag förknippar det med bosnien och så, så är det lättare att acceptera denna 60åriga flintskalliga gubbe med den mest fula muschen.
han sjunger, som på man bosniska säger kafanske, dvs låtar som spelas på, inte krogar, inte diskon, inte uteställen utan kafane. vad jag vet finns ingen motsvarande betydelse till kafana här i sverige, men det närmaste man kan komma är pub förmodligen. anywho en kafana, den universella betydelsen; ett ställe där gubbar sitter och blir fulla tillsammans och sjunger till kafanske låtar och sörjer att de blivit lämnade av sina kvinnor. i princip så. ingen smickrande förklaring kanske, men en väldigt acceptabel.

ja iaf, här sitter jag och eh...partajar till den musiken.

tog lite kort också. tänkte dela med mig.

är det normalt att en hyacint ska se ut som ett sjöodjur eller? jag har för mig att det inte brukar se ut så här.

nu har jag vattenstämplat den här förtjusande bilden så att ingen kan sno den.

*i behov av kram*

så här ser det ut med hyllan i toan. fint va? den smälter inte riktigt in kanske, men det gör inget.

när jag skulle resa mig för att hämta ett glas vatten så råkade jag snubbla över sladden och drog ner lampan så den dängde i golvet och gick sönder. nu står den och lutar jag kan lika gärna slänga den. nu måste jag ha en nyyyyy.

shontelle feat. akon


awww den här låten är ju så fin. det är inte riktigt min smak egentligen, mer nicoles, men den är misig. 

ps. jag hatar verkligen akon, men den här gången får det gå. 

kommentarer

hej dear readers. ibland förstår jag mig faktiskt inte på er. ni kommenterar aldrig juuuuh........*lessen magz* nä skojar bara. jag är faktiskt likadan, det känns ibland som en jävla procedur att lämna en kommentar på ett inlägg som helt saknar innehåll.

en annan sak som jag inte förstår mig på är folk som raggar kommentater, allstå ärligt, hur orkar ni? jag råkade flyga på en bruds blogg via adisas och hon hade typ 300 kommentarer på ett par jävla skor and i was like..okeeej? varenda kommentar var exakt likadan typ "vad fina!" eller "svar: tack, du med". booooooring verkligen och man undrar om hon sitter åtta timmar framför datan (fast nu när jag tänker efter så sitter jag tio timmar haha). och ja jag fattar vissa är mer kåta på kommentarer än andra men ändå.

fast bloggar är ju en form av själslig prostitution. synd bara att man inte får cash.

det hjälper kanske inte men sccchnnyygg kommer jag bli

eh, jag beställde ett till par skor. alltså jag tror det här är mitt sätt att avreagera mig på tentan.

politiska ideologier i vår tid

tur att jag är brud annars hade ju det här med multitasking varit en omöjlighet. sitter med fötterna i en balja, acetonerar bort nagellack på händer och läser om ideologier. fast nu bloggar jag ju.
vaknade vid tolv idag, kände väl att jag behövde sova ut. har inte pluggat mycket idag. kommer väl sitta några timmar nu. och jag är inte det minsta panikslagen, det är tisdag och jag borde ju vara det, men njäh.

beställde ett par skor, pratade med pappzen och nu ska jag väl bre en mäck och fortsätta sitta och läsa.

allstå jag drömmer om torsdagen. för då är tentan över. och den där känslan när man går ut ur tentasalen och bara går hem och däckar...ja det är soft. när man vet att NU är man frii som en fågel. och inget kan stoppa en. typ.

mamchich & tajko

okej, en sista grej jag ska göra nu innan jag sätter mig ner och pluggar, det är att uppmärksamma, för mig, ett av de bästa förhållandena i världen, nämligen min mammas och pappas. igår firade dom sin 23e bröllopsdag och jag säger bara GRATTIS GRATTIS! nu har ni absolut inga orsaker att skilja er för ni är för gamla för att hitta nån ersättare ha ha. 

vad fick du i present då frågade jag mamma. hon ba, blommor och en ny mptrespelare *ashappy*.
så cuuuuute är dom. och dom blir cuteare ju äldre dom blir. awwww.

världens finaste päron har jag som tack vare sina heeeolt olika personligheter, sitt engagemang, lycka, tilltro och kärlek har lyckats hålla äktenskapet vid liv och aldrig ens tänkt på att ge upp. och bara det är så himla fint, att liksom "ge upp" inte ens är någon valmöjlighet för dom. det är äkta kärlek.


ma najboljiiiiiii ste!

mika

så UUUUUUNDERRRRBAAAAAAAAR!!! love looooooveeeee mika!!

skrubba bort din sura fejj

- ovo magda stvarno nema vishe smisla! som min mamma skulle säga de gånger då jag har varit alldeles för lat för att göra grejer jag måste.

som nu tex, plugga och så. jag hör hennes röst i mitt huvud. saken är bara den att jag nu lättare kan ignorera den. annat var det när man bodde hemma och hon stod vid sängen och ryckte bort mitt täcke och tvingade mig upp ur sängen. nu finns det inget och ingen som kan göra det. HA!! jag är min egna härskare och nu beodrar jag mig själv att gå och duscha.

.
.
.
.
.

*sitter kvar i soffan*

mjäh

men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuud ja dosade.
jag har inte en endaste trun koncentration. undrar hur detta kommer att gå. jag vill bara soooooooova.

kat de luna - calling you

paaartyyyy.

nääää nu måste jag verkligen skärpa mig.

päääartyayayaya

jahapp nu var visst koncentrationen borta helt och hållet. fastnade på en shoppingsida och........NU VILL JAG HA NYA PARTYSHOOOEEESSS. jag har lovat mig själv att om, dvs verkligen OM, jag hinner plugga på det jag ska idag (har till 01.00 ikväll) då lägger jag en beställning. iiiiihihih. så sköjigt. omg är så paaaaaartypepp just nu. det är nog vettigt att ta en partyfri-helg för att längta till nästa.

sitter här och äter pita

på senare tid sover jag och vaknar kallsvettig. det kvittar vad man har på sig, eller vad man inte har på sig, ändå vaknar jag typ med värsta ryggsvetten, okej inte floder precis, men ni fattar sådär fuktig och det är asjobbigt. jag funderar på om jag drömmer konstigheter. igår la jag mig vid 12 men kunde inte somna direkt så jag såg ett project runway avsnitt och däckade efter det. när telefonen ringde trodde jag först att det var alarmet men det var någon annan som roade sig med att ringa sex på morgonen. men anywaaaayyzeeee vi snackade en stund, sedan sköt jag upp min uppvakningstid, palla gå upp halvåtta haha. men sedan hade jag lite svårt för att somna om för att jag mådde så illa.

jag fattar verkligen inget, okej det är inte värsta grejen i get it, men jag blir ändå lite fundersam över min sömn. lyckades däcka och drömde att jag blev beskylld för otrohet haha. det var lite kul. eller inte i drömmen, inte när jag vaknade heller eftersom jag trodde det hade hänt på riktigt. men nu är det det. eller halvkul. ja ja.

gick upp vid 11, käkade frulle och har suttit och småläst i tre timmar nu. det är än så länge det jag har pluggat på till tentan, förutom renskrvningen och fördjupningen av någon föreläsning från skrivboken haha. och än känner jag mig inte stressad. det officiella tentaplugget har startat.
min pappa har lärt mig att stress är ett väldigt fult ord. man kan bli sjuk av stress och det vill han verkligen inte att jag blir så jag undviker det. för det mesta känns det som att jag går i någon slags dimma och berörs inte av något speciellt, varken av andra människors stress eller stressiga situationer. stress för mig är när jag vet att jag inte kommer hinna tvätta håret och tvingas gå med smustigt hår till skolan, eller fixa naglarna, mest grejer relaterade till yta nu när jag tänker på det. men äh bättre det.

men känner jag mig rätt kommer jag att drabbas av en stresspanikutlösning typ på tisdag. ja vi säger så. tisdag it is.

jahapp. nähe ska väl fortsätta hänga på wiki nu.

ma nista bez cevapa i sevdaha

jag glömde nämna en av de viktigaste sakerna som hör till sommaren. och det är lukten av chevapi.

det här med sommar då va

ovaaaaj sta da kazem.

vilken underbar dag det var idag. aspepp ju. vaknade och trodde att jag skulle gå på ett spinningpass idag men jag pallade inte riktigt och när inte kriss pallade heller, ja då sket det sig helt haha. så jag gick och tog en promenad och bara degade runt med my män i luren. är han inte här så att jag kan traska runt på stan med honom så får han vara med på något annat sätt. min telefon dog och så fortsatte jag hemåt.

och vad gjorde jag i typ nästan 2 timmar? jag provade sommarkläder!! awwwww allt är så fint och jag vill bara springa runt i kjolar och känna vinden mellan benen. inte springa som i springa, för det gör jag så sällan, men i tankarna gör jag det och vinden blåser i mitt hår och jag har ett fett smajl över halva fejjan. min inre bild av sommaren.

ah seriöst, det är så jävla underbart med sommar. och folk som tillbringar hela sin sommar i sverige med motiveringen "det är minsann lika fint och varmt här" snackar bara bullshit i ett försök att övertyga sig själva om att det är "så bra så" medan regnet smattrar hårt mot fönstret, har smattrat de senaste veckorna och de har fått grilla korv under ett paraply i hopp om att återskapa sommarkänslor som i-n-t-e existerar. äkta sommar är allt nedanför österrike, om man allstå skulle dra en vågrät linje längs med österrikes gräns, ja där har ni sommar. när vindarna är varma, när det inte går att kyla av sig, när det känns som att asfalten brinner och man kan inte gå barfota, när man inte behöver en kofta i just in case-situationer, när vattnet man badar i är varmt och när regnet ses som en välsignelse där uppifrån. DET ÄR SOMMAR!
seriöst, kan vi inte alla bara åka till.....bosnien!!

självdistans


det enda som är lite konstigt är det här med att jag sjunger bättre än någon annan, bättre än 2 personer dessutom. då funderar jag på hur kasst sjunger dom om jag sjunger sämst av alla? och en annan sak, naturally talented? jag är inte naturally talented på nått. eller ja till skillnad från HP är jag det nog.

det andra är rätt självklart. haha. nä, men på riktigt. vet inte ens vem brudarna är på bilderna här, känner bara en. och tja...jagärnoglitebättre HAHA. okej det lät kanske lite drygt.

nähe herrå nu ska jag gå och vila min sexiga hjärna *mahanje*

dsfsdf

däaihäfahsäfaadff


i da nema onog gada, ja bih te ljuuuuubiooo

jag ska inleda det här inlägget med två saker.

den ena är 1) bilden under är staged. jag är inte så duktig som jag ser ut. (01:01. någon tänker på mig). det är en av dom där bilderna ens päron tvingar en att ställa upp på för att de sedan ska kunna framkalla och skicka bilderna till släktingar som bor utomlands. under krigstider träffar man tjocka släkten alltför sällan, därför är sådana här bilder utmärkta och kussarna i tyskland ser hur mycket man har utvecklats.

det där var ett kort som skulle till mormor och morfar i bosnien och jag kan tänka mig att samtalet lät så här
mamma: magda, sätt dig vid ditt skrivbord nu och låtsas att du målar *drar upp kameran* magda, försök se lite glad ut, det är ändå mormor som ska ha den här bilden.
allstå hur många sånna här staged-foton har man inte hemma liksom?? vi har asmånga. oftast tog vi en photoshoot och körde slut på halva rullen och därför är det samma kläder på typ 20 foton, men 20 olika poser och bakgrunder.

tänk vad skönt nu när man har digitalcam istället. underbara tid.

ah nu är jag så jävla sne här på stolen.

2) min fina lillkusse ajla fyller 18 år idag, allstå idag som 20e mars och inte 21a. ringde och grattade och blev avis över att familjerna skulle samlas för att fira henne och jag var i kalmar. allstå våra födelesagsfiranden är så jävla mysiga!! och jag har missat alldeles för många.
sofa fyllde också år idag. hon fyllde 20 och vi firade henne med present och sedan satt och fikade en stund. så grattis bruuudar. det blir ännu bättre efter 20 haha.

jaha. har faktiskt bara degat ikväll. käkat cookies och småkollat på letsdance och hängt på msn. gud vilket kul liv jag har. jo men det har jag faktiskt. kvällen har varit asfunny, tänk vad kul man kan ha. vet inte hur många ämnen jag har betat av med kriss. detär ett mirakel att man kan känna sig social bara av att hänga alldeles själv med sig själv och knappa på en massa tangenter.

fyfan nu har jag ont i huvvet.


duktig


men fuck uuuuuuuuu skolböckerna

jag tar tillbaka allt jag har sagt om politik och att det är kul. förstår inte hur jag kunde uttrycka mig så klumpigt. det är inte kuuuuul och nu är jag deppig på riktigt på grund av att jag inte orkar bläddra i en fet bok längre. jag hänger på wiki istället, mycket roligare att läsa om regeringar där än i böckerna. mina tentasvar kommer att baseras på info från wiki-räddaren-i-nöden och mina egna anteckningar.

nä på riktigt. fyfasen just nu vill jag bara...bara........inte dö....men typ rymma och slippa all tentaplugg som hänger över mig.

sad sam pravo omotiverad i nista mi se ne da. jag funderar lite på om det är okej om jag blandar språk? jag har aldrig gjort det innan men jag har nog verkligen behov att behöva göra det. jag läste mina gamla dagböcker när jag var hemma och där var det oh my typ språkröra. mycket bosniska och svenska och det är ju ungefär så jag snackar. sen funderar jag också på om det är mest BKS:are som läser eller svenskar (inkl andra invandrare som inte är BKS:are)? jag har fått för mig att svenskar kan ha svårt att relatera till innehållet i min blogg, förutom mina egna svenska kömpisar som känner mig på riktigt också, för jag skriver typ mest ur ett bosniskt perspektiv, hur många vet ex vem Laka är? typ ingen i sverige. så jag tippar på att det mest är f.d juggisar som läser.

okej nu slutar jag. blir paranoid av fundera för mycket på sånt här. jag brukar faktiskt tänka att det inte är någon som jag känner som läser bloggen, förutom de uppenbara som jag vet gör det. mina peers läser varje dag tydligen. det är nog därför de dagliga telefonsamtalen har minskat.

aufwiedersehen

mjaha. då har man lärt sig allt om sveriges rikes riksdag och regering. mycket intressant. faktiskt. på riktigt. men nu är det dags för en skön project-runway-paus kombinerad med musli och banan.

fyfasen jag är lite seg allstå, men det var skönt att nappa idag, vet inte hur jag annars hade överlevt dagen.

guten tag

ojojoj. vaknade precis från min tvåtimmars nap. hahah. ja det var fint med en liten sovstund men jag frös ihjäl om fötterna och orkade inte pokrit se med något medan jag sov. nu är jag tillräckligt pigg för att plugga.

ett par trötta timmar

tja.
är så jävla trött just nu. har ont i huvvet och vill egentligen bara zzzova. la mig sent och gick upp tidigt och resulatet är bajs i huvudet. men idag ska jag försöka vara lite duktig och plugga. jag är så stolt över mina anteckningar, jag är bra på det här med att anteckna måste jag nog få säga, för det är en riktigt massa att gå igenom.

dessutom har jag ont i mina halsmandlar. kmää, känner mig lite gnällig nu.

ska nog plugga en stund nu, fast jag måste bara berätta om de sjuka drömmar jag hade i natt och i förrgår natt.
i förrgår drömde jag att jag var kompis med leonardo di caprio. vi var ett helt gäng som bodde i ett stort hus någonstans ute i skogen, fast det var en tropisk skog. där hängde vi i träd och badade i någon sjö. den här drömmen pågick i några dagar, i drömmen allstå, så det hann hända mycket grejer.

vad alla inte visste var att leo var knarklangare (haha), jag visste eftersom det var jag som höll koll på att allt gick rätt till, skötte ekonomin och så. plötsligt så dyker det upp fem män, typ mexikanska maffian eller nått sånt, och dom är ute efter leo. jag blir livrädd och klättrar upp i ett träd, typ en trädkoja, därifrån har jag insyn till leos sovrum. på så sätt försöker jag tyst påkalla hans uppmärksamhet utan att männen nedanför mig ska höra mig. de knackar på dörren och börjar sedan skjuta. leo vaknar av detta och jag skriker att han ska fly och han ba inte utan dig!! och jag ba *svimmar av kärlek*.....nä men nästan, jag var livrädd och trodde jag skulle svimma av rädsla, så på något sätt lyckas han hoppa från sitt fönster bort till kojan i trädet där jag är och så tar vi oss nerför ett rep och sedan vaknar jag.

det var lite kul att vara tjenis med honom.

det som jag drömde i natt var lite äckligare. jag och en släkting till mig var på ica. väl där mötte vi även hennes päron, samt min faster och farmor. alla stod och småsnackade lite. jag sa inte så mycket. när alla står och snackar så kommer även en annan kompis farmor och hon börjar snacka med min farmor. mitt i det hela säger min släkting då att nu kommer hennes morfar och mormor (som hon i verkligheten inte har) och hon menar att de nu kommer att bråka med min kompis farmor. ja det är lite invecklat, vill inte dra in några namn här så att ingen blev offended liksom.

men hursom så börjar gamlingarna att tjafsa, min släktings mamma lägger sig i och försöker avstyra bråket som nu har blivit riktigt hödljutt och folk runt omkring tittar sådär förskräckt. min släkting är supergenerad och ledsen och börjar även att gråta eftersom hon är så trött på alla bråk säger hon. jag står bara vid frysdisken och tittar på, vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra. farmor börjar komma med något men faster ba *vänder sig mot farmor* ti nista ne govori! för att hon typ vet att om alla börjar tjafsa så kommer man aldrig att lösa det haha.

så mitt i det hela så tröstar farmor min släktings mamma som nu är superupprörd och skäms för sina föräldrar som började bråket. farmor och faster går iväg med henne och så säger mamman då att hon mår illa. faster och farmor tolkar det som att hon vill spy så de drar bort henne till en frysdisk och där börjar hon spy okonotrollerat. BLÄÄÄÄÄÄÄ. jag hörde kräkljuden i drömmen, FUJ, äckligtpäckligt. hon spydde bara en massa vatten, och det forsade ut ur hennes mun. GUUUUD vad äckligt!!! och så sa hon att hon inte hade ätit sen i söndags och att hon ville banta ner sig.

tack och lov så ringde min mobil sen.

zeg och zömnig

muhu vad trött jag är just nu. tog en liten paus från skolböckerna. eller paus och paus, känns som att jag enbart tar en massa pauser; bloggpaus, fejjanpaus, matpaus, kissepaus, promenadilägenhetenpaus..ja men typ en massa pausar. men dom är fina och ska inte underskattas!

just nu är det en kombinerad bloggmatpaus. har precis brett en mäck som jag äter så sakta som möjligt. vill ju inte återgå till böckerna än. påbörjade plugget till tentan idag, den är på torsdag nästa vecka så det känns som att man har skitmycket tid, fast man inte har det. och jag pluggar inte om jag inte är stressad, vilket jag inte är, men känns som att fredag kommer vara en såndär nu-måste-jag-VERKLIGEN-sätta-igång-och-plugga-dag. småpluggar lite sådär. tycker det är bäst egentligen.

vi sände radio ikväll också, om nån lyssnade. men njaaehhh tveksamt, förmodligen bara våra päron som lyssnar och nerko om han inte redan har övergivit oss. vi snackade lite om josef fritzl, nedsläckningsdagen och relationer; hur man får sig en dejt och hur man sedan dumpar honom/henne. det blir en hel del relationssnack i vår lilla radiotimma, och en helt massa flum bakom micarna som gör att man ibland inte kan koncentrera sig haha, men grabbarna är ju för gooooaaa så då gör det inte så mycket.

jaha nähe. är sugen på att göra pannkakor nu men det är väl lite sent för det? 

lady magaga

näehe heheh. jaaa vad har jag gjort idag då. förresten på tal om inget, men jag bloggade inget igår. skumt ju. det trodde jag att jag hade gjort, men iaf, idag har jag varit i skolan. jag är supermegaduktig, sedan kom jag hem, käkade pita och kollade på project runway, surfade, skajpade med my män även om han var lite dissig då och då, men tääänk vi har inte setts på snart en månad, men snart så ligger jag i ruggiens famn igen HIHI. ja så mycket om mitt privatliv. råcyklade därefter till valfisken där jag överlämnade biobiljetterna och filmen till våra skådisar.

kom hem, fixade på kompletteringen till tentan, och cyklade sedan till spinningen. jag vill inte erkänna det men jag blir glad av att träna. det är typ KUL att svettas som en gris och sedan förtjäna en dusch. jag är så megaduktig (skrev först megafuktig HAHA, men det också) och min tisha brukar verkligen vara helt blöt. rygg-nack-tit-svett it is!! jag smygtävlar med kriss om vem som kommer ha blötast tisha.. alla andra har slöat in på spinningen, det är mest kriss som pallar ställa upp som sällespinningspartner. jag vet inte om spinningen ger nån resultat för att vara ärlig, men man får rätt bra kondis, och det är ju också nått. och dessutom blir jag glad, men det enda jobbiga är att behöva duscha så ofta. ahhhh boring, men jag gör det varje gång så att ni inte tror att jag luktar bajs.

åhhh på tal om bajs. igår på spinningen satt det en dude jämte mig och han luktade sååååååååå svettigt så jag kippade efter andan ett par gånger. det var typ svettlukt blandat med parfym, en sån äcklig stickande doft och jag ba *mimar till kriss* fan vad han luktar illa!!! *dör*. åhh det var skitjobbigt, jag har så svårt för manlig svett, det typ sticker mer i näsan än brudsvett känns det som.

en annan sak som var kul igår på spinningen var när instruktören sa att hon nu skulle hem och duscha med sin......hund.
jag vet inte om jag var den enda som fick djursexvibbar över det hela. eller nä, kriss fick nog det också.

smrc

nu är det dags för min legitima gråtstund. spårlöst på fyran.

eurovision bosnien

nörden som jag är så måste jag bara posta lite klipps här. är inte helt nöjd med svenska bidraget, men här är bosniens bidrag.
 
Regina -bistra voda

mjoo, helt okej. lite väl mycket marschmusik över det, men blir bra i refrängen och sådär ah-mysigt-vill-åka-till-BiH-NU. det är typ LITE, okej lite mer, Panic at the disco-styling över dom också, men alla får väl inspireras. dock var Laka bättre och mycket mer originell när han tävlade för bosnien förra året. okej var tvungen att youtuba laka.

 

guuuud laka är så jävla övermysig!! typ överskott på mysighet. hittade den här nya videon och den är ju för fiiiiiiinn asså. massa konstiga blandningar, mycket bosnien över det hela med kakätande tanter, bosniska bönder, folkdans och laka och hans crazy syrra. laka är fööör gullig när han sitter och käkar banan. *blir tårögd* av stolthet när jag sitter här nu och kollar, fan vad fint han representerade bosnien. och måste nog säga att laka, hari och dino har varit de bästa bosniska bidragen. åh laka, så genuint jävla fin och rolig. alla bosnier outthere som tyckte han sög och "skämde ut" bosnien bör dra ut huvvet ur arslet snarast eller möjligtvis återgå till sin Seka-musik. helst tyst. och så att det inte märks.

POKUUUSAAAAT CU DA TE POOOOOLJUBIM A TI SE PRAVII LUUUUUUUUUUDA!!

men selma lagerlöf då?

HAHA allstå....måste verkligen sluta inleda varje inlägg med "allstå"! känns lite (eller väldigt) fåordigt att göra det för ofta, men jag kom på att tänka på en sista grej, typ engla, hennes två katter heter gucci och armani, kenzas råtta heter också armani och det finns säkert fler brudar där ute som döper sina husdjur till diverse modehusmärken och jag tycker det är asfult. varför finns det människor som sätter så konstiga namn på sina djur? duger inte dom vanliga eller? Fido etc.

jag ska väl inte säga så mycket mer, finns ingen djurälskare i mig tack och lov. jag var den som självmant spolade ner mina två fiskar och en snigel (den äcklade mig) i toaletten när jag var tio bast och jävligt trött på att behöva mata dem VARJE dag. tufft man kan ha det som kid *suck*.
en annan grej som jag tyckte var skum när jag var yngre var folk som döpte sina hundar till selma. ba HUR kan man använda ett så fint namn på ett DJUR? det är ju typ nedvärderande mot namnet, smutskastning. det var som sagt på den tiden då jag var ung och inte så integrerad i det svenska samhället, visste inte att selma var ett någorlunda vanligt namn i sverige. det är nämligen ett väldigt vackert och välanvänt namn i bosnien. känns som att varannan bosnisk brud heter selma, typ som anna här i sverige, bara att anna är så tuuuusen gånger mycket fattigare namn; en vokal och en konsonant, gud vad supermegafyndigt. not. no offense alla anna:or där ute. ni är säkert fina.

och just på grund av vackerheten i namnet förstod jag mig verkligen inte på människor som kallade sina hundar för selma och jag förstår mig fortarande inte på folk som hävdar att det är ett hundnamn. det går inte ihop i min värld.

fyyyyyfan vad trött jag är nu. hejdå igen.

shes the man

först tänkte jag gå och lägga mig, men sedan tänkte jag äh kan lika gärna kolla nått avsnitt av nån serie. så körde jag igång united states of tara och det var typ taskig bildkvalle = HATA. stängde av den och körde igång she's the man (den med amanda bynes) eftersom kriss hade rekomenderat den. sen tänkte jag att jag fördmoligen inte kommer att klara av att kolla på hela eftersom den kommer vara tråkig osv, för jag har verkligen SVÅRT för att fastna för filmer och kolla igenom hela, tar oftast break i filmen bara för att göra annat. men den här filmen haha, faaaan vad kul den är, sådär riktigt kul-kul om man gillar typ "lättsammare" humor men ändå BRA humor. jag garvar högt, eller som man på bosniska säger valjam se od smijeha, direktöversatt: rullar av skratt. jag ligger och rullar på soffan här. var bara tvungen att ta en paus för att säga det. nu ska jag fortsätta. herrå.


hihi

allstå faaaan vad fint allt är. det är sådär harmoniskt-tröttsamt, allstå allt är trött men på ett harmoniskt sätt om ni fattar. typ som när man har gått på ett hårt gympapass, kommit hem och däckat på soffan, eller varit ute och festat hela natten, kommit hem och satt sig vid datan. och så känner jag nu. jag är astrött, men typ skön i skallen. lyssnar på travis. och jag har fortfarande ont i mitt vänstra ben. och måns vann inte vilket är mindre harmoniskt.

ghetto möter maxi

jag påbörjar det här inlägget men jag antar att jag inte kommer att skriva färdigt det eftersom jag måste klä på mig och vrålcykla till maxi. kriss och jag ska handla inför ikväll. orsaken till att det bara är jag och kriss ikväll är för att de andra grabbarna antigen har åkt hem till sina päron eller sina pojkvänner. en myskväll på tre man hand; hon, jag och måns. vi hejar på den som är snyggast, för utseende är makt och det kommer man långt på så kanske vågar man hoppas på en svensk eurovisonvinnare i år.

spinning och sånt

åhhh vad pinknödig jag är nu. har precis haft ett långsamtal med nicole. under den 1,5 timman hann jag rensa bland sminket, sortera upp grejer i nya hyllan, packat upp nya vasen och dekorerat den med platsblommor och målat om min spegel. nu är den röd och inte tråkbeige.

allstå jag vet ärligt talat inte vad jag ska blogga om.

eller jo, nu kom jag på det. jag kan faktiskt blogga om tanten som körde spinning jämte mig. jag hade lite svårt för att avgöra hennes ålder. kanske var hon 45+, kanske inte. man vet aldrig med sånna här tanter dels pga 1) hon var väldigt smal, vilket indikerar på att hon kör en hälsosam stil, MEN smala kvinnor i den åldern har en tendens att se äldre ut än vad dom egentligen är 2) hon var solbränd, också en orsak till att tro att hon är äldre än vad hon egentligen var och 3) jag sneglade på hennes händer och dom varlite halvskyrnkliga och hade sånna bruna fläckar, typ hudförändringar som äldre människor oftats får.

jag tror att feta människor ser yngre ut längre bara för att fettet fyller ut deras rynkor. ha ha. skojig jag kan vara ibland. det vore ju lite naivt av mig att tro det, men det kanske stämmer, jag vet inte? men en sak vet jag och det är att folk som har fetare hy i allmänhet får oftast rynkor senare än andra och deras rynkor inte är lika djupa, för det här fettet smörjer deras fejjor och torkar inte ut som hos torrhyade människor, så därför bildas rynkor svårare. där har ni fethyade människor något att peppa er med varje gång ni drar upp servetten och torkar bort överflödigt fett från pannan.
jag är torrhudad men så tänker jag också använda botox i framtiden!!

anywhooo. den här tanten då. hon var...hon var en sån som alla kvinnor i spinningsalen tittade på, i synnerhet en som satt snett bakom mig, fan vad hon stirrade på henne. jag lovar, det var bara för att hon var så "gammal" och fit medan hon själv var en sån typisk rundare morsa som släpade sig till spinningpasset bara för att komma undan kidsen typ. inget fel med det dock, klart man ska komma undan mansgrisen till make och upproriska tonåringar! ville bara påpeka det.
men jag har ändå en känsla av att tonårsmorsan lever ett lyckligare liv än den här korthåriga blonderade tunna tanten som verkar kryare än vad jag någonsin kommer att vara.

nähe. nu ska jag gå och tömma blåsan och förlösa min tampis.

mijöombyte när man går på toa

a ja dosadeee. jag är för pigg och för uttråkad för att sova. moppade precis och re-inredde min toa med nya hyllan. det är så mycket jag vill göra i den här lägenheten men jag är sjukt begränsad eftersom lägenheten är konstigt planerad och sättet det är inrett på nu är det bästa egentligen. men nån tavla ska man väl åtminstone klämma in.

*ishhhh koko issshhh*


jag skulle väl ha pluggat. jag skulle göra pedi och manikyr men jag har istället småstädat hela dagen. ska vika lite tvätt nu och sen är det dags att moppa. allstå jag tvättade ju idag då, och var så pass ambitiös att jag även tvättade toa och köksmattan hihi.

åhh seg det är vad jag är.

gårdagens hatlista

[det här skulle ha publicerats igår natt haha]


det borde vara straff på att sitta i sin ensamhet, äta plommon och lyssna på fleetwood mac och typ DEPPA. hela dagen har jag varit duktig och så, eller åtminstone de timmar jag har varit vaken, och jag gick på spinning och slet som en häst på cykeln. min mutta har blivit skitålig och sadeln skaver inte lika mycket som förr. innan spinnigen var det i förövrigt ett skivstångspass där man tränade med...skivstång. okej för att jag är sådär lagom svag, men där på träningen med alla kärringar och göbbar runt omkring mig slog det mig att jag verkligen är svag-svag. jag klarar typ ha sammanlagt 8 kg på skivstången och tanterna klarar 10 kg. jag var helt slut, fast dom har kanske gått på det här passet innan. vilket leder mig in på nummer ett på dagens hatlista.

1. jag hatar alltid det allra första passet oavsett vad jag tränar. jag känner mig skitförvirrad, vet inte vad jag ska ta/göra/gå och det blir inte bättre med alla människor som ser sådär äckligt stolta ut över att de vet EXAKT hur många vikter de pallar/hur hög sadeln ska vara/hur man ställer in något annat relaterat till gympasaken man håller på med/etc. de har en ful tendens till att vara färdiga först och sedan stirrar de ut alla andra som uppenbarligen inte verkar ha koll på läget än.

och det värsta är typ att jag "skäms" för det känns som att ALLA ser att man är lost. förlåt jag är typ tydligen fortfarande fast i högstadietänkandet. allstå jag fattar inte det. JAG FATTAR INTE ATT JAG SKÄMS!! gud *bitchslapar mig själv hårt*. jag måste sluta. det sägs att man slutar skämmas för allt när man får barn, alla mammor säger det iaf. vet inte om det är så positivt det heller iofs. för att återgå till ämnet, de allra flesta gånger hittar jag lösningen själv men oftast så frågar jag faktiskt folk om jag inte fattar. därav nummer 2 på listan

2. folk som är överdrivet p-e-d-a-g-o-g-i-s-k-a. typ bara för att man frågar var klämman till stången är (eller vad som helst annat superenkelt bara att man själv inte vet det) så behöver man inte överdramatisera hela grejen och *plockar fram klämman ur en box* och är supertydlig och hög på rösten när man *räcker över klämman och förklarar exakt det som gjordes*. allstå åhhh. seriöst, oftast är man både rätt klar i huvudet och hör bra, men tja, man ser kanske både trög och döv ut.

fyfan nu är jag så trött, vet inte om jag orkar ta mig igenom min hatlista. men min hjärna ger inte med sig. ah fyfan. jag kom hem efter spinningen iaf. och så råkade det komma någon låt på datan medan jag röjde undan och jag ba *BUHUUUUUU*. plötsligt var allt superlessamt i några minuter. ne, pa stvarno ovo nije normalno, jel tako? eh evo sada ett bra exempel på mediaplayern, indexi, plima, i ne mogu da slusam haha, zato sto je ledsen. omg. jag dör på riktigt.

men iaf

3. varför har alla hängivna idrottstjejer så jävla taskig klädsmak??? *undrar på riktigt* de har kroppen men de har faaeenn inte smaken. varenda en klär sig sjukt fult eller hur BASIC som helst och har aldrig accessoarer, ba  örhängen, va e det för nått? eller så har de helt acceptabla accessoarer, för de har sett att klassens alla tjejer har smala armband och så köper de likadana på H&M för 29.90. jag dör. och för att inte snacka om håret, antigen har de hockeyfrilla anno 2002 eller astaskiga (men som de själv anser "asfräna") hårfärger med mörkt underhår och röda slingor på toppen av huvudet likt spyor som kommit från ett sjukt djur. finns inte en enda kändissportbrud eller okänd med klädsmak.

ah jag har träningsverk i stjärten.

4. efter lite bölande hit och dit ringde jag mamma och typ pratade och då var jag asglad. allstå jag tror jag saknar min familj. tanken var att de skulle komma hit på lördag. eller tanken var väl inte det från början, för saken är den att pappa tillsammans med bosniska klubben i kycklingryd skulle på fotbollsturnering i emmaboda och det ligger typ nära. så första ideen var att jag skulle till emmaboda bara för att träffa pappa men så kom jag på att han istället kunde dra ner mamma och brorsan också så kunde de hänga hos mig och sedan kunde han komma efter att matcherna var avslutade. men så snackade vi idag då och då var det tydligen så att det var värsta grejen, det började tidigt och slutade sent och det blev krångligt med skjutsen och blabla. så jag får ingen familjeberöring i helgen. SNYFT. allstå jag behöver luta mig mot någon av mina päron just nu och nu har jag ingen. ingennnnnn. yooooouu are notttt aloooneee i am heeereee forrr youuu. ja iaf, funderar allvarligt på att åka till emmaboda även om namnet skrämmer mig, får kycklingrydvibbar och dom är ju inte så...positiva. men det är kanske värt bara för att få en pappakram. jag är en very much daddys girl och ingen man är bättre än min pappa!! så att ni vet.

okej nu känns det lite bättre. eller nääääää inte än. kommer nog gråta mig till sömns ikväll. smrccccccc.
ska käka ett plommon nu och sedan blire sängen.


bläh

jag hatar när jag inte har kontroll över saker och ting på mitt sätt. jag är väl relativt långt ifrån ett kontrollfreak men när det gäller min egna personliga kontroll över mig själv så är jag hård. och när jag inte är det så faller min värld. typ.

som idag. enligt schemat skulle föreläsningen idag börja kl 13, men kl 9 ringer aida mig och säger att föreläsningen börjar 9. ba vaaaafannn jag hatar att missa föreläsningar, får skitkasst samvete speciellt när det är megainvecklade föreläsningar där man i princip är körd om man inte hänger med redan från början. det blir för mycket att ta igen i böckerna och jag pallar inte sånt. så vad gör jag? jo *sätter mig i soffan och funderar lite* min matematik är logisk, det kommer ta mig 1,5 timma att fixa iordning mig och komma till skolan, så redan där har jag missat halva föreläsningen. därför går jag och lägger mig igen och drömmer sjuuuuuuka drömmar och vaknar upp vid 14 med ännu värre samvete och cphjärna pga drömmarna.

¤ så där har jag missat en föreläsning.
¤ jag har helt glömt bort en delexamination som skulle ha gjorts nu på torsdag och jag kommer inte att göra den.
¤ jag har helt missat att kompletteringen till tentan skulle ha varit inne förra veckan. det får jag göra ikväll.

allstså sånna smågrejer som kunde ha gjorts i ett nafs om jag bara, bara hade varit lite mer KONTROLLERANDE. känner fett mycket självhat just nu.

[några minuter senare efter att ha tittat i kameran]

näääää. inte kan jag väl känna självhat?? igår kände jag fett mycket kärlek ba fan vad DUKTIG jag är som kan sätta ihop en ikeahylla!! klockan 2 hade jag inget att göra så jag satte ihop toahyllan som jag köpte på ikea för aslänge sen om ni minns, jag minns knappt, paketet har stått och dammat i säkert en månad.

en skruv...mycket intressant *händig flicka*

mycket pillepill men det var kul. jag gillar att trixa med sånt.

försökte vara snabbare än självutlösaren men kom inte så mycket längre. men där är den! så fin så fin. ser lite tunn ut på bild, men den kommer passa fint inne i toan och speciellt när den är inredd med flaskor och burkar och grejer.

okej nu ska jag göra mig iordning för spinningen.

nähe nu ska jag väl ändå äta

haha har precis kommit hem från spinningen och maxi och gjorde det första jag trodde jag skulle göra men ändå inte och ändå gjorde jag det, dvs satte mig i soffan i gympakläderna och power:ade datan och nu är jag här och ooooorkar verkligen inte ens värma upp mammas mat (prasa mmmm) och inte orka duscha med mitt nya schampo. i vanliga fall är det ju asmysigt att duscha speciellt med nya produkter men nu ba pallar inte.

vet ni att jag har bokat tre tvättider den senaste veckan och inte tagit en enda. på onsdag ska jag tvätta är det tänkt, hoppas bara man pallar gå upp när det är sovmorgon hihi.

förresten, alla yasmin-förespråkare; jag har pillrena i mitt ägo nu!! jag är såå positivt inställd till dom. det känns bara surt att behöva vara en försökskanin i ytterligare tre månader, därför måste dom här funka. dessutom blev jag tjock och ledsen av dom andra pillrena jag hade, är fortfarande halvtjock (jo det märks på byxor och annat) men inte ledsen längre för ikväll slopar jag pillrena jag har haft fram tills nu *PEPPPPP*. det enda positiva var att titsen blev större ha ha.

Internationella kvinnodagen

Sretan 8mi mart all women, dvs grattis på internationella kvinnodagen, även fast man inte gratulerar det i sverige på samma sätt som i bosnien. vi har alltid firat det hemma, mamma och lilla farmor har alltid fått blommor och på senare år även jag. idag får jag betrakta mina hyacinter som min gåva till mig. 
8e mars alltid har firats i syfte att hylla kvinnan och är en dag då man även uppmärksammar alla ojämlikheter mellan könen lite extra.

och TROTS att ojämlikheterna är så tydliga och uppenbara väljer många kvinnor att betrakta feminismen som ett skämt och vägrar därmed att anse sig som feminister. korkade män kan jag förstå mig på, men inte kvinnor. jag hatar när någon brud säger "jag är inte feminist, jag är nöjd så som det är idag". men har du möjligtvis tänkt på HUR det kommer sig att du kan sitta där och vara "nöjd"? kan ni inte er egna kvinnohistoria? mycket pinsamt. det är ju fan tack vare feminismen i början av 1900-talet du ens kan gå och rösta blått idag. det är tack vare feministerna som vi själva har rätten till att bestämma om vi ska göra abort, rätten att kräva lika löner för lika arbete, ha högre utbildning, anse våldtäkt som ett brott .....och listan kan göras längre än så. ni behöver inte ens backa femtio år för att radera fyra femtedelar av alla saker som är självklara för oss idag.
feministerna kämpade för framtidens kvinnor och resultatet av det ser vi idag. så era jävla nöjda reaktioner kan ni tacka för de smarta kvinnor som levde låååååååångt innan ni ens var påtänkta.

laaaaay alll youuuuur loooovee onn meeeeeee

om inte annat så ser jag ut som en karibisk växt. jag är grön och har inte utsläppt hår och det gör mig lite nedstämd. nä men nä inte nedstämd, jag tror jag missbrukar ordet nedstämd nu. men vad är det man säger? inget riktigt party utan hår som svänger. mitt motto iaf. svårt att svänga med en bulle på huvvet.

nähe nu svänger ajdå förbi snart och så drar vi till idahoe på förferre. allstå fan vad ändå skönt att bara typ spåra-ut-dansa på dansgovlet. inte spåra ut helt, utan sådär när man är som i trans. HIHIHIHIHIH.

vad ska man ha på sig då?

ikväll är det party igen. woho. jag är astrött just nu. men peppet kommer väl lite senare. hihi.

en macka

ahhh vaknade för en halvtimma sen och det var ett sånt soft uppvaknande eftersom jag visste att det var lördag. lite tråkigt väder, men NÄR är det fint väder i sverige? lika bra att acceptera att man måste åka utomlands för att beundra solen.

jag ska käka frukost strax och sedan ska jag och idahoe på ett spinningpass, trots att det är lördag. jajjamän, lika bra att passa på när man har tid och inte gör något annat. men så slog det mig precis, sen exakt när blev jag en person som "passar på" att göra saker?? ett mysterium. kanske sånt som kommer med åldern.

gud asså ibland är jag ba för bra!! som typ igår. vi gick på stan efter föreläsningen, sedan till systemet där jag fungerar som utköpare (köpa-ut:are?) och efteråt stack jag faktiskt hem eftersom jag inte pallade mer shopping, även om jag inte hade köpt något, men shoppingfynden sedan london har fortfarande hållt i sig så därför har jag inget shoppingsug alls. men iaf, jag stack hem som sagt, degade tre timmar i soffan, sedan tog jag tag i lite grejer. stack först till maxi och ica, fyllde kylskåpet, köpte tidningar (SÅ myyssss, älska tidningslukten!), tömde alla papperskorgar hemma, slängde en massa grejer, tömde äntligen londonväskorna och röjde undan allt sånt, diskade, gjorde lite mat, knöt ihop min hyacint för att den inte skulle falla överbord helt och hållet och satte mig sedan och mös med tidningarna. och efter allt det här så kände ja ba fan vad skönt att bo själv, att ha alla mina prylar runt omkring mig som gör mig glad, göra hur jag vill, när jag vill och allt var allmänt pepp. ja så det var min softa fredag det. mycket egokänslor gör det bra.

jag och handduken

jag sitter här och funderar på om jag ska våga klippa mig själv. bara toppa. det borde inte vara för svårt. bara någon centimeter. jag har fan inte råd att gå till frisören, kul att lägga ut 400spänn på en klippning som inte ens är en klippning utan en toppning. näää inte skoj va.

idag på spinningen svettades jag som en gris. luftkonditioneringen pustade förbi mig varje gång och jag fick inte det minsta kalluft på mig, så där satt jag med tofsen, som hade flugit fram, fastklistrad i pannan. mycket mysigt. jag började nästan skämmas för min svettproduktion men så tänkte jag att det är fan lika bra så kanske man ser lite resultat av den här spinningen.

nähe, nu tänkte jag gå och färga håret. det slog mig att jag hade världens fetaste utväxt när jag kollade på londonbilderna. allstå ingen lyster som helst i håret och hela håret ser så urtävttat ut, som ett kasst lakan typ.

nu sticker jag.

just det ja. en sista sak. jag började dricka järnsaft för två veckor sedan, man tar typ två skedar om dagen, och jag är såå mycket piggare. i vanliga fall hade jag däckat för länge sen och vägrat färga håret så här dags men nu ba pepp och energi. okej, inte överdrivet mycket energi, men för att vara jag så är det mycket bra. så brudar, satsa på järntabletter eller annat järngrejskost om ni känner er hängiga.

ztress

är megastressad just nu.

men för er intresserade så sänder vi muttation ikväll igen klockan 20-21. dåere bara att klicka.

puss.

var är solen??

fy satan vad dammig min data är!! det räcker med att stryka med fingrarna över skärmen och hela fingret goes gråhårig.

idag gick jag upp kvart över åtta. satte på datan och googlade ungdomsmottagningen. prick halv nio ringde jag för att boka tid och guess what? den förinspelade tanten i telefonen säger att de inte har telefontid idag pga sjukdom. ba neeeeeeeeej, här gick jag upp i onödan *purken*. fan vad jag hatar att gå upp i onödan, finns inget värre, vad ska jag göra hela dan liksom? så totalt oinspirerande när det är tråkigt väder ute. nu har jag suttit typ tre timmar framför datan.

jag har många saker att fixa idag. bland de saker jag måste göra: sticka till bodyshop, sticka till lidl och handla, besöka I:s lägenhet och slänga (lite väl direktöversatt från bosniskan) tömma papperskorgen där, plugga, spinna och sända radio ikväll.

ja just det, jag måste också packa upp alla grejer från london. har inte gjort det än, men jag provade allt jag hade köpt igår. jag är så jävla bra på att shoppa ska ni veta!! när vi åkte till london hade alla varsitt handbagage och så checkade vi in min och idas stora och tomma resväskor. vi kom hem med 45 kg packning. inte dåligt inte dåligt. min väska vägde 29 kg och där i låg mina, en del av idas grejor och några av krissans. när den vägdes vid incheckningen trodde jag att jag skulle dö. kul att behöva pejja för 15 kgs övervikt. not. dog lite (snabbräkning: 15kg*60kr=900 spänn!!! *dör nu*) MEN han som jobbade sa inget. kändes så jävla gött, speciellt med tanke på att ryanair är så snåla och aspetiga med övervikt och grejer så tja, vi kom ju undan hihi.

ja fyfasen måste verkligen berömma mig själv ännu en gång *klapp på axeln* för jag har kommit hem med riktigt fina grejor, bland annat tre väskor, tre par sommarskor, 7 tröjor, 2 shorts, smycken, hårgrejer, smink, tusen strumpor och tusen trosor och jag är ba SÅ JÄVLA BRA. jepp. ÅHHHHHH kan vi få ha sommar NUNUNU?

nu ska jag käka igen. jag käkar hela tiden. typ konstant hungrig. jag är kanske gravid? nääääääääheheheheh det är faktiskt fysiskt omöjligt. en müslitallrik och ett private practice kommer sitta fint nu, sedan får jag ta tag i alla tråkiga nödvändigheter.

hejdåre

men vafan det känns lite tråkigt att behöva vakna upp till ett deppigt inlägg i bloggen så jag måste skriva ner något annat.
ja det var det

nu ska jag sova. godnatt.

Oko podne budim se, ovako citam novine, lose vijesti preskacem, to mi ne treba.

idag är jag oförklarligt ledsen. jag skulle kunna vilja peka på grejer som har påverkat mig, men det finns inget speciellt. det bara är. jag har blivit svettig av allt gråtande. det kommer i omgångar och jag vill inte ha någon tröst. det är något jag måste ta med mig själv (och bloggen uppenbarligen). all svullnad under ögonen har suddat ut  mina rynkor. jag förstår inte hur jag kan kännna så här, sån här olycka trots att jag har tiotusen orsaker till att känna mig som världens lyckligaste. jag kan lätt räkna upp dom, men för stunden är dom inte värda något. jag tycker inte synd om mig själv. allt är förmodligen bara ett stort hormonellt missförstånd som jag drunknar i just nu.
och jag saknar min pappa.

hyacinten

eftersom det finns ca 580 londonbilder så pallar jag inte att sitta och sålla nu. känner mig rätt körd i huvvet men någon gång ska jag ta tag i det och dela upp det haha. men vi tar vid där vi slutade. när jag kom in i lägenheten igår så var det en så god blomlukt spridd i hela lägenheten och jag ba vad fasen är det som luktar så starkt? och så kom jag in i köket och såg att alla blommorna hade sugit upp allt vatten jag hade tappat upp i deras blombad och så hade min hyacint växt sig så stor och slagit ut helt och hållet!! den typ däckade eftersom stjälkarna var så långa och tunga. ska nog köpa jord imorrn och plantera om den i större kruka. synd bara att jag inte har fått bevittna utvecklingen.

godnatt

nä hörrni. jag har inte sovit ordentligt sedan förra veckan egentligen, men rent officielt sedan i fredags. lördags sov vi absolut inget. vi flög, vi däckade hos ida i gbg och någon timma på tåget. kom hem igår och däckade, sov natten, och idag har jag varit SÅ nära att somna på lektionen. det var omöjligt att hålla sig vaken. nappade i ett par timmar idag också och är väl tänkt att jag ska sova nu. lediga imorgon och jag tänker sova bort hela dagen.

muhuu

hej nu är jag hemma.

RSS 2.0