ipren

usch det blev ingen god morgon. mådde inte alls bra, men efter att ha drogat ner mig med ett par iprenar så är det bra nu. trist att jag missade skolan, det känns som att man lika gärna kan gå när man bara går två timmar om dagen haha.

idag måste jag betala räkningar. jag är alltid ute i sista sekunden typ, skjuter upp grejer helka tiden.

ajdin kommer förbi snart också, och ikväll är det förmodligen metro! jes.

kändis

ja just det ja, jag vet att jag vet att jag har nämnt det innan, men gunilla hälsade på mig igår. hon är så himla snygg, klär sig precis rätt för sin ålder, men ändå sådär moderiktigt, och så har hon sin blonda page. jag skulle verkligen vilja ha henne som föreläsare. hon är känd! och jag är kändiskåt!

honung

det börjar bli dags att sova på riktigt nu. är så megatrött och megaslut i kroppen, känns som att jag har gått hela dagen fast jag inte har gjort det.

det var sådär kul på jobbet idag. jag stör mig på att en tjej hela tiden ska lägga sig i mitt arbete, och hon ska alltid fylla i mina meningar. men idag sa hon förlåt för att hon la näsan i blöt vid fel tillfälle och jag blev lite sur. hon kan inte bättre. det är irriterande när folk försöker hävda en överlägsenhet de inte ens besitter. töntar.

men först en macka med honung och ett avsnitt av heroes. puss

äckel

jag satt en stund hos annika. sen körde hon bort mig, trodde att jag skulle mensa ner hennes soffa. usch megaäckliga vi är. jag har bott med henne i ett helt år, förra året, och det här var väl det minst äckliga vi har sagt till varandra. vi kan väl säga att äcklighetsgränsen har nått sin botten.

hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ååååååååååååååååååååååååååååååååh. jag känner mig hög.

400

jag och så ville jag gratta Emil som tog den 400:de kommentaren. hurra hurra hurra. pris utlovas. och den här gången är priset att jag kommer och festar på Värmlands någon gång, allt för att stödja Värmlands nation ekonomiskt så att den inte går i konkurs.

grattis emil! du är den bästa mannen. en man är en kille som kan snacka om andra killar och säga att dom är snygga eller fula och som inte är rädda för att andra ska se snett på dem. haha. ja ja.

suck

ja. suck. hihihihihihihihiihiih. jag är så fjantig jag vet. nu ska jag käka och sedan sova. lång historia här. haha. sov gott allihop.

vimmel

haha just det, glömde nämna att gunilla hälsade på mig idag. suck.

mm och en till sak. jag och maida hamnade i dagens Punkt.se (min favvotidning enligt emil), på vimmelsidorna från fredagen. haha. roligt.

 

snart

usch. har sovit i en timma nu med plågande smärtor i magen. behöver nog inte ens tala om vad det handlar om.

nu ska jag käka mackor och kolla på ett avsnitt av heroes och sedan... jaa. haha.

haha

HAHAHA. alla ni som inte trodde att jag kunde gå o lägga mig i tid. nu gör jag det. so long suckers. pusssss

stäng

idag såg jag de första avsnitten av heroes. jag är rätt fast. men jag kommer aldrig bli lika fast som jag var när jag kollade på satc.
nån gång förra veckan så nämnde vår föreläsare satc i negativ bemärkelse. usch. jag tog lite illa vid mig. micke och nicole skrattade lite.

jag är megatrött trots att jag sovit bort hela dagen. det börjar bli dags att bädda ner sig och läsa en bok. det var länge sedan jag nattläste, nu blir det mer att jag sitter vid datan tills jag somnar och går sedan bara raka vägen och lägger mig.

jag tänkte jag skulle börja bli duktig, så prick kl 00:00 så stänger jag av datan.


duscha

idag har jag varit extremt slapp. vaknade vid hav fyra av att han ovanför verkade flytta på en massa möbler, så det skrapade sådär i golvet. sedan satt jag vid msn och käkade frulle vid fem. msn, och sedan ringde mamma och snackade i en halvtimma och sedan ringde elna och snackade. och nu msn igen. och jag vet att jag måste duscha, men jag soooooo orkar not. jag hatar att duscha, det tar så lång tid och sedan måste man torka håret, smörja in sig och en massa småsaker som tar en evighet för mig. jag förstår mig inte på folk som duschar varje morgon. hur orkar ni??


hållplats

ja, kanske dags att sova nu. har suttit här hela natten och snackat med adisa. vi var till och med ute och snackade lite. stod vid busstället i pyjamas och snackade. det började snöa och det var mysigt, sådana stora flingor som man vill äta.

jag är ashungrig. vill göra värsta frullen, men det känns lite onödigt nu. puss

dagens...

...och alla dagars nicole.

vi satt och förfestade hos annika innan vi fem tjejer tåg bussen in till botulf.

och medan vi satt där på bussen så blev jag så sentimental. jag vet inte vad det var som fick mig att bli sådan så plötsligt. jag kröp ihop intill nicole där vi satt och det var ett perfekt tillfälle att fälla ett par rejäla tårar om det inte hade varit så offentligt som det var haha. jag tänkte på slutet, vad som skulle hända efter studentlivet, var nicole skulle flytta och vart jag skulle hamna. jag är rädd för var vi kommer att hamna och att vi inte kommer att vara nära varandra.

jag vill att tiden ska gå lite långsammare.

trots att vi alla egentligen vill  ha en eller två människor som sina närmaste vänner, så strävar ändå de allra flesta efter att känna så många människor som möjligt. det är inget fel på det egentligen, men jag tror inte att ens hundra bekanta kan jämföras med en person som man kan snacka med om allt.
jag är nöjd med mitt och nicoles symbiosförhållande haha.

så mycket som vi har varit med om, så jäkla många bilder vi har tagit, skrattat, snackat skit, deppat och tröstat. så många gånger som nicole har fått mig att se saker ur andra perspektiv, alla hundratusentals gånger hon har kommit med vettiga lösningar och förklaringar, peppat mig och uppmuntrat mig till att våga.





And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but, now that it's done,
I hope you don't mind, I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is while you're in the world


en äkta smöris, precis så som du vill ha det.

flickor

härligt med flickor. annika och gabi satt  här nyss och tjööötade. vi hann ändå snacka rätt länge. en riktig tjejkväll idag. och nu är nicole här och vi ska käka lite. götttt.

sargasso

och nu har jag suttit här i en timma och bara msnat med adisa och nicole. bloggen har varit igång lika länge och inte något publicerat.


idag har det varit en äkta tjejdag. en riktigt härlig tjejdag.
först chokladmjölk med Elna på &bar. den tjejen är sig lik. iofs träffade jag henne sista gången då vi var typ tio tror jag, så hon ser ut som en äldre version av sig själv. vi snackade om allt, och det kändes som att jag har känt henne längre än vad jag egentligen har gjort.


sen vrålstädade jag när jag kom hem. adisa, aida och maida kom vid tio. så satt vi här och sprang till bussen. nämnvärt är att adisa blev helt superglad över att se spelet "Vem där?" och tjatade på aida om att spela det.


meningen var väl att det skulle vara en latinokväll på sargasso. latinosar var det gott om, men latinomusiken var inte alls på. bara vanlig mtv-musik, eller vad man nu kallar det, rnb blandat med allt möjligt.


vi shejkade loss på dansgolvet.
ja. och det kom fram en snubbe och började med sitt psykologsnack. alltid dessa psykologsnackare. fast den här snubben hade en teori om att beroende på hur ens tänder såg ut så kunde det betyda att man var på ett visst sätt. och han snackade nått om mina tänder hur dom var formade och sa att det betydde att jag var den typen av tjej som gjorde killarna osäkra (?). nått sådant. en massa flumsnack. och sedan drog han någon psykologhistoria om någon låda i öknen och trollade bort en cigg. vissa killar drar igång en hel cirkus.


ja och nu är det dags att sova.

        
  

snabbt

japp. har snabbfixat mig lite nu. dags att bege sig mot stan. ska träffa en tjejkompis som jag lekte med när vi var små, typ den tiden då vi hade anlänt till sverige. sen dess har jag inte sett henne så jag har ingen aning om hur hon ser ut nu eller något. det kommer bli lite spännande. en snabb kaffelatte på hercules och sedan hem igen och fixa mig igen, för sedan kommer adisa och hennes kusse, så vi ska till sargasso latinopartaj ikväll. wohoooo.

otvaranje


Magda otvara paketice. haha. 20 bast, men vad gör det.

mjuk

jag tror min granne tror att han gör mig en tjänst genom att spela sin skitmusik halv elva på morgonen. jag blev väckt, men inte glad. drömde en massa saker. kommer inte ihåg något.

jag tycker inte om dagens väder. det är för grått och mulet. man väntar bara på att det ska börja regna, trots att jag tror att det är för kallt för det.

jepp dags att käka frulle och slappa lite. en mjukstart med andra ord.

skratta

HAHA. jag sitter här och skrattar högt för mig själv. haha. tittar på så roliga bilder där min familj medverkar. och alltid lyckas jag ta oväntade kort som blir så roliga. hahaha. a härligt att skratta lite.

äggregn

det måste vara en inofficiell-prata-med-mig-dag idag. man har sådana dagar ibland då absolut ingen hör av sig, och dagar då alla ska höra av sig.

som idag, då trumpeten hörde av sig. ett sms. men ett glatt sådant iaf haha. vid malmborgen hann clark kent ifatt mig. clark kent är snubben från reklamkursen som sitter och tittar ofta åt vårt håll. ser lite sådär hemlighetsfull ut. vi tog selle en bit och sedan åkte han hem.

och inne på netto. där möter jag nettosnubben. och vi har blivit lite tjenis nu. han frågade hur läget var och så kallpratade vi lite. han sa att det var skönt med lönen som kommit och jag sa att det var skönt med csn, för nu kunde jag äntligen handla mat. lite ologiskt, när jag ändå hänger på netto varann dag typ.
när jag sedan hade betalat vid kassan så vinkade han.

ja så är det. alla killar på en och samma gång. och jag undrar om det har något att göra med att jag har ägglossning. man är tydligen mest attraktiv när man har ägglossning och killar känner av det på kilometeravstånd, typ som hajar känner blod i havet. haha. mysigt va? men det är så det är!

uttöjda

mina andra svarta par jeans köpte jag idag på H&M. och dom är alltid snortajta när man provar dom, så pass tajta att jag måste lägga mig ner för att kunna knäppa dom. dock inte i omklädningsrummet utan när jag är hemma. men sedan går man runt med dom i en timme och dom hänger redan. så irriterande. funderar nästan på att gå tillbaka och byta dom. jäkla skitjeans.

20

jag orkar inte skriva om och om igen att jag är trött, men det tål fan att upprepas.

idag satt vi nästan hela förmiddagen med uppsatsen och lämnade till slut in den. ingrid the bear känns inte lika hotande när hon sitter ner som när hon står upp. hoppas hon inte blev alltför sur över mina och nicoles handskrivna sidnummer. jäkla staroffice som fungerar lika bra som en oslipad kniv.

sedan gick vi på stan och suktade efter mycket. och har man inte csn så får man faktiskt göra det. jag letar efter en fin mössa som nicole inte kan skratta åt som idag på wedins. hur man än gör så ser man tjock ut i mössa.

cyklade hem och snoret frös ihjäl typ. usch nu var jag äcklig. men som i dum & dummare när deras snor fryser fast, fast så var det INTE hos mig.
mysig bild ni har framför er nu haha.

kom hem och grovstädade. och medan jag höll på att klorinera toan och handfatet kom jag att tänka på att när man var yngre så skulle man ha en så hipp, cool och annorlunda emailadress som möjligt, den fick inte heta något tråkigt som [email protected]. helst något töntigt som jag har. medan man nu ska ha en ful och tråkig och seriös. min seriösa heter bara namn och efternamn.

och blir man inte tråkigare ju äldre man blir. tur att man bara är 20. haha.

dammsugare

jag gick igenom tio tuffa minuter medan jag bytte dammsugarpåse. blev lite sur också, men det fixade sig.
kändes som att jag håvade in en vuxenpoäng där. nu ska jag dammsuga och sedan är det slapp resten av kvällen. bra bra.

trött

TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT. TRÖTT.
jag är lite trött. ska fixa en kopp chokladmjölk och sedan sova. puss

snö

så var det ännu en natt. jag sitter med uppgiften som aldrig tycks bli färdig. bra att sitta med det en stund och sedan sova. imorrn blir det en lika lång dag som idag.

ska bli kul att jobba imorrn och sedan gå på reklamkursen. ser verkligem fram emot den.

tråkigt med allt snö. fast inte så mycket snö, mest halt. jag vet inte jag vågar cykla imorrn. ska nog köpa vinterdäck till cyklen haha.

dagens...

...crvena jabuka






jag vet inte om det är någon låt som framkallar så många känslor på en och samma gång som den här. så mycket minnen, en sån stor del av mitt liv som jag relaterar så jäkla mycket till den här låten. till alla crvenas låtar. en låt som får mig att gråta, le och sakna en tid som är allt jag förknippar med dom senaste åren. så många händelser, konserten, sommrar, vänskap, känslor, långa nätter, tonåren och min och irmas kärlek till crvena.

jabuka forever.

böcker

puh. känner mig lite stressig nu också. jobbade idag. massor med folk man kände igen var inne idag, bla annika, linda, leo och en tjej som jag gick tillsammans med på svenska kursen.

det var kul och jobba idag. stod i kassan hela tiden, blev lite svettig av att en tant kom och lämnade in 32 böcker. herregud. jag tror att jag stod i en halvtimme bara för att fixa hennes böcker.

och nu ska jag på en snabbvisit hos Annika. måste checka in hennes lägenhet.

lång

sover man bort hela dagen vill man bara fortsätta sova de andra timmarna som är kvar. jag är megatrött. och har inte ens börjat med den där kompletteringuppgiften. måste nog sätta igång med det nu om jag ska lägga mig snart.

jag undrar varför det tar så lång tid för mig att bara sätta igång med saker.

planering

allstå det slog mig nu när jag var på väg till malmborgen; det finns vissa saker man aldrig kan riktigt planera. vissa saker är man så bombsäker på att man aldrig skulle kunna göra, sedan så gör man precis det. det är sant att man aldrig kan lita på någon fullt ut, eller jo, det finns undantag, men man kan aldrig riktigt lita på sig själv heller.

mamma ringde mig medan jag gick. och hon blev lite chockad över att klockan var halv tio och att jag skulle till ica. så blev jag lite sur, precis som alltid när hon säger sånna grejer som men det är ju söndag, inget är öppet. jag hade inte gått ut om jag hade vetat att allt vore stängt. ja men det är ju mamma. och sedan säger hon a men jag ser det från ett helt annat perspektiv, vi sitter ju här i pyjamas och ska sova snart och du är på väg till affären. haha.

lund är så jäkla mysig på kvällen. det var mycket folk som var ute och gick. och massor med soldater. och ja, jag vet inte, men det är något speicellt.

party

som alltid när man åker till malmö så blir det en annorlunda kväll. vi förfestade hos Pon på rönnen först och där var det mycket folk på litet område om man säger så. massor med nissar, vissa roliga andra bara blä, några av dem var Fransmannen och Julgranen; en snubbe som gick runt i en röd juljumper. ah herregud vad vi skrattade.

sedan forstatte vi festa uppe på sjätte våningen. fast vi satt i soffan hela tiden och snackade. jag, nicole, håkan och "love", som jag fortfarande inte kan namnet på. det var flummigt värre. dessutom var busskillen där och någa andra människor som vi kom ihåg sen förra gången pon hade fest.
håkan och nicole förde konversationer om förhållanden medan jag och love snackade om tjejer. håkan var megametro och megasnäll.
under kvällen hann jag och Håkan hitta en massa "kändisar", däribland Mini-Gonza, en blond Darin, Fransmannen som såg ut som Jean Pierre Barda, Malin Berghagens son och hon blonda tjejen som liknade Jessica Andersson.

sedan drog vi ut till Privé och fick stå en stund i kön. vi kom in men det gjorde inte killarna. himla surt. vi partajade vidare där inne med Pon och en tjej. jag och nicole försvann sedan och spanade in stället. vi är så vana vid nationerna så när man kommer ut till ett annat ställe så är det för stort. haha. det var jättestort den här gången. men kul också. haha. skitmycket folk och alla såg flashiga ut.
träffade även Adnana. haha. det var kul! haha.

sedan åkte vi hem och kebablukten förföljde oss ända fram till Lund.

     
love & jag - nicole och söthåkan - vi tre

     
pojkar - flickor - Pon & jag

     
dansgolvet - fåtölj - pose

  
stationen - mössa



taktkänsla

stressigt så plötsligt. så mycket att göra och så mycket att hinna fixa i tid. mkv på dagen, kvällskurs i reklamens retorik och jobb på andrahandsbokhandeln. dessutom ska man väl hinna festa och vara normal. samt slappa.
och jag känner mig jättestresig och undrar hur jag ska hinna med allt. men sedan efter fem minuter är jag kolugn som vanligt och tänker att äääh det fixar sig och så blir jag slapp som jag var precis innan jag visste om stressigheten som skulle komma.

jag vet inte. men jag tycker nog mest om att ta det lugnt och göra saker i min egen takt. och nu måste jag plötsligt göra saker i alla andras takt. haha. surt.

iväg

ja då är vi nog färdiga nu. dags att ge sig av och festa ikväll. puss

haha

vad ska man säga om gårdagen. inga kommentarer här. jag kan väl säga att jag snackade med trumpeten och han har ett namn! ja. haha. nä jag säger inget mer. nu låter det som att det hände mycket, men det gjorde det inte.

113361-183

mörkbrun

har precis färgat håret och väntar nu på att det ska gå en halvtimme så att jag kan gå och tvätta ur det. funderar på att dammsuga nu innan jag duschar, men jag är så lat och hela dagen är redan slut.
ikväll ska vi in till malmö och festa på rönnen så det börjar bli dags att göra sig i ordning snart också.

jag är så glad för att jag är fejkmörkbrunett. känner mig rätt sexig ibland.

komplimanger

jag vet att det är fult att skryta och blabla men jag har fått två väldigt fina komplimanger. igår av en kille som sa att jag var en av de sötaste han har sett i hela sitt liv. haha. det är inte ofta man får höra sånt. och under kvällens gång kom han med sånna repliker hela tiden typ. stor smickerfest igår. fast han var lite full så då räknas det inte fullt ut.

men så kom nicole med en fin komplimang idag och en sådan är lättare att ta på allvar haha.

nicole säger: varför finns det inte en killvariant av dig?

nicole säger: honom vill jag ha

haha. härligt!


raggsocka

jag drömde om trumpeten. det var många drömmar samtidgt kändes det som eftersom jag vaknade flera gånger av regnet som trummade på mitt fönster.

det enda jag minns från drömmen var att jag såg mina gråa raggsockor på hans fötter och så tittade jag ner på hans fötter och säger är det mina raggsockor du har på dig och han säger ja.

dagens...

...rehab


chips

funderar starkt på att käka lite chips. trots att jag gick upp vid sju i morse så är jag inte trött nu. jag är som vanligt, som sådan jag blir när jag suttit uppe för länge och msnat. fast jag känner att jag är lite småsömnig. och killarna har stängt av musiken nu. AAAAAAAAH. tystnaden är som ljuv musik i mina öron. härligt.

busringning

kom hem typ nu och så fort jag hade stängt dörren så ringde det på den. grannen mittemot mig hade fest, två killar hade tråkigt rättare sagt. och ville festa. dom hade väckt patrik också, han i kalsonger, ingen trevlig syn. han var trött och sa som vanligt inget speciellt. jag fick stå där lite och säga åt dom att skärpa sig (men skärp er killar). så jävla jobbiga. och så ringde på nu igen. jag vägrar öppna. jag blir alltid lite misstänksam när det är nått sånt här.


bråttom

o herregud jag är så trött. skulle verkligen kunna somna nu. min kropp är inte skapt för arbete tror jag. fast jag ska inte gnälla. det kunde ha varit ett värre jobb än att snacka med folk och knappa in en massa grejer i dator samt sortera böcker.
mitt alfabet fungerar inte som det ska. jag är så dålig på att sortera böcker, det tar en evighet för mig.
men annars var det kul på jobbet idag, man börjar få rutin på alla grejer som ska fixas och vissa där är roliga. ska väl inte börja snacka skit om folket där borta redan, det är lite dålig stil.

jag skulle även dela ut sådana "visitkort" idag på Kårhuset. det gick hur bra som helst. först började jag med ett påklistrat leende, men sedan höll sig leendet kvar och folk kom fram och pratade. och det var ändå rätt kul.
kom att tänka på att som delar ut gratistidningarna här i Lund. nu känner jag mig för dom, mer än innan iaf.

och så funderade jag på om man skulle börja hänga där på kårhuset. det fanns massor med snyggingar. sådana fräscha snyggingar. haha. något för mig och Nicole tror jag.

har lite bårttom nu, måste käka snabbt och sedan ska vi till Hercan ikväll!

ny

idag lite livebloggande från datasalen. vi hade nyss introduktion. alla blev glada över att se oss. not. hihi. nä skojar bara lite. det var många nya trevliga och fräscha ansikten. not. hihi. jag skojar inte.

tack

klippningen gick bra idag. mycket uppklippt, känns lite kort ibland, men det är det nog inte egentligen. kände mig ändå rätt fin.

jag funderade också på hur glad man blir när man hjälper någon. när jag var inne på Lindex kom det fram en kvinna som undrade om jag kunde hjälpa henne med att prova ut ett skärp som hon skulle köpa till sin systerdotter. och där stod jag och provade olika skärp och hon var himla tacksam. trots att jag inte ens gjort något stort. gud vad man kände sig glad sen. hela den här evighetströtta dagen var räddad.

när jag kom hem fann jag också en choklad, av den bosniska sorten, i brevlådan. haha. det var kul att hitta något sånt, när man enbart förväntar sig en massa räkningar.

nicole kom över. vi skulle komplettera till hemtentan. och man kan väl inte påstå att det gick så bra. vi snackade hela tiden och orkade inte ens dra fram böckerna. nicole somnade nästan på soffan och jag i fåtöljen. tända ljus, mörkt, musik, slapp och snack. det är det enda som räknas. haha. alltid vettigt snack också.

och vi var så jäkla trötta. och nu är jag trött. så jag ska sova.


torrbollar

det här var det jag fasade för; att jag inte skulle ha tid till att blogga, bara för att man måste jobba. ja, vad ska man säga. jobbet gick bra idag även om jag missade vissa grejer varje gång. men sedan fick jag lite rutin på allt och blev van vid människorna som hänger där. vet inte riktigt om jag vågar uttala mig om dom än. men det finns ett antal riktiga torrisar. men det är ju en bokhandel iofs. jag har fördomar om bokhandlar. fast jag älskar dom. bokhandlarna, inte torrisarna.

sedan bråttade jag mig bort till Nova och shoppade upp pengar jag inte har. och har inte ens betalat räkningarna. ja det är starkt jobbat och ibland kan man fasen inte motstå att köpa. som idag, byxor, stövlar, leggings, linne och jumper. men glad är jag iaf. hahahahah.

och nu har jag bråttom som fasen. måste ta upp mig till Vgs och nicole. feeeeeeeeeeeeeeest ikväll. fast jag är så jäkla trött.

tillsist

ok en sista sak. imorrn ska jag upp halv åtta för att jag ska till bokhandeln. haha. uuuuuuuuu. spännande. vi får se hur det går. är inte nervös. tror bara att jag kommer att bli lite hög av att lukta på alla böcker.

dessutom så är annikapannika back in the hood. eller ghettot, som alla andra kallar det. imorrn ses jag med henne också.

ja ja. nu är det dags att sova. puss folks!

talare

en till sak hände idag. jag var inne på netto och handlade lite. ställde mig sedan i kön där Netto-snubben jobbade. ni vet han som jag snackade om innan. rätt söt, lite rynkig. åren och netto-kassan sätter väl sina spår.

hursomhelst när jag håller på och betalar frågar han mig om det är kallt. jag hade min jackmössa på mig. orkade inte dra av den. jag blev lite förvånad. första gången han frågar mig något alls. jag svarar vaa? hah. originellt. anyways så snackade vi lite och jag sa att nej det var inte kallt, har bara en bad hairday. vilket verkligen stämde. han skrattade lite. och sedan fick jag en påse. gratis. slapp slösa två spänn. coolt.

av  någon anledning blir jag tjenis med folk som sitter i kassor. är även lite tjenis med en tjej i kassan på netto. och för att inte tala om libanesen. det går inte en endaste gång att han inte frågar hur läget är. dessutom får jag alltid för mycket växel tillbaka. haha. bra. bra. nu måste jag bli polalre med nån som jobbar på HM också så har jag allt fixat.


människor

ska försöka författa några snabba rader innan jag går och lägger mig.
dagen har varit lång, lite nervös och sedan bara skön. opponeringen gick bra, vi blev godkända, vi blir tvungna att korrläsa igen dock haha. emil och helena var snälla och sedan togs det farväl av hell the bell. bruden ska iväg till australien och luffa runt. och vi tycker som sagt INTE synd om henne. emil var jäkla sjuk idag, satt och svettades och hostade, men det blev en liten kram med favvoemil också. så jäkla tråkigt att man inte kommer träffa de två på c-kursen. kommer verkligen sakna dom.

jag och nicole gick sedan på stan och lekte deckare. vi stötte på Näsan, Jucket och Uttger två gånger. båda gångerna gömde vi oss. vi orkade väl inte hälsa. hos libanesen stötte vi också på en person. och när vi satt på coffee point såg nicole Trumpeten gå förbi. aaaaah. suck. sedan kom näsan in och snackade lite. väldigt uppfostrad kille måste jag nog säga.
mycket trevlig dag i för övrigt haha. vill aldrig att det här livet (lovet) ska ta slut. världens bästa studenttid!

ambitiös

jag tappade lite tråden här. blev distraherad av alla som ville höra mina vackra stämma.
meningen med förra inlägget var att jag skulle skryta. tyvärr uteblev skrytet så jag skriver ner det här.
 
det blir ett litet micke-inspirerat inlägg.
idag vaknade jag halv 9 och gjorde allt det man gör innan man går till skolan. vid 10 hade vi kursombudsmöte. kul att få komma med synpunkter. jag öppnade munnen och sa en del vettiga grejer kändes det som. bra magda! blev dock lite ledsen eftersom Gunilla inte var där. varför? jag som skulle kräva en autograf den här gången.

sedan gick vi på stan, jag och nicole. i samma veva håvade vi in ett extrajobb. nicole som reklamutdelare för Andrahandsbohandeln och jag skulle få komma på onsdag och testa jobbet som butiksbiträde. vore kul o få extrajobba lite. och massor med böcker som luktar gott.
efter det gick jag och bokade klipptid och gjorde en tlll duktig sak.
sedan var vi på sol och gjorde färdigt det sista till opponeringen.
tillbaka till stan. lite shopping.

kom sedan hem och bytte gardiner. var även tuvgen att sy upp dom lite, de var för långa.
fyfasen vad duktig jag var idag! duuuuuuuuktig.
jag vet inte om jag tycker om det här megaambitiösa schemat som kommer för den här veckan.

men en sak är säker. FEEEEEEST.  haha. tre fester den här veckan! bra! hurra.

hårt

dom senaste dagarna har varit en av de mest ambitiösa det här året vill jag påstå. det har varit mycket uppsats, opponering hit och dit, men imorgon är det äntligen över. jag taggad som tusan, imorrn ska vi glänsa haha. mm. får vi hoppas iaf.

idag var det min tur att bli nerlugnad av nicole. förutom att jag brusar upp mig så lätt när det gäller killar så gäller detsamma när det gäller stress. jag fick stressvärk i kroppen bara av att tänka på allt som kommer att hända och allt vi måste fixa. men nicole sa något fint, nämligen att det är så här alla vanliga människor har det. stressar fram och tillbaka och glider inte som vi. och det stämmer ju. går vi nere på stan på förmiddagen ser vi bara pensionärer och kvinnor med barnvagnar.

hemmahos

sitter här hos nicole. vi håller på med opponeringarna. det känns rätt okej. inte så farligt. nicole är och hänger upp tvätt därnere i tvättstugan. var själv och kollade in läget. bakom kulisserna på Metro. snyygt. nästan så att man hade lust att partaja lite.

vädret är mörkt och jag bara väntar på att det ska regna pisk. piskregn. heter det så? när regnet regnar så att det piskar?

nutellatjuv

113361-184

när jag skulle bre min macka så upptäckte jag att min nutellaburk var helt ren på ena sidan av burken. den är nästan slut och så, men den var inte ens kladdig av nutella på en sidan. någon har varit framme och slickat rent burken! undrar vem.
och nu när jag tänker efter så hängde ajdin lite extra länge i köket idag känns det som.

först

nu har ajdin åkt och det är dags att sätta igång med uppsatsläsningen. woho. ska bli kul att läsa de andras uppsatser, men först en nutellamacka!

starke

113361-178
släkten är samlad

middag

idag får jag en middag serverad av ajdin. han har lärt sig att laga mat och nu försöker han impa på mig. även om han förnekar det så vet jag att det är så. men det gör inget, jag tycker om honom iaf.
han kämpar på i köket medan jag sitter här och bloggar och tvingar honom att vara med på bild. lite svårt att få med honom på bild.

     

tvång - paprike - spel - hyllning

vimmelbilder

ja vart ska man börja när man har haft en sån toppenkväll. aaaaaaah. partyyyymartyyyysmartyyy. förlåt marty.

jag vet inte om vi sammanlagt har fått så mycket uppmärksamhet under hela förra terminen som igår. massor med roliga raggninsrepliker, men den bästa var när en kille sa att han var homosexuell. haha. ja herregud vad vi fick stå ut med igår. eller stå ut och stå ut. dte var inte jobbigt precis haha. ja ja. enough om det.
nästa vecka är det hercules som gäller igen. dansgolvet är hett där och man hör trumpeter överallt.

     
jag och min seherzada

femajd

god eftermiddag. var nyss och tömde mina papperskorgar med lite hjälp av ajdin. det var inte precis så att jag väntade på hjälp men när det kommer så tackar man inte nej. det är så jobbigt att tömma papperskogarna för dom återvinningsstationsgrejen ligger långt bort. jag vill ha en precis utanför dörren. man kanske ska be hasse ordna det.
idag ska ajdin laga något som känns megakomplicerat. laga mat allstå. men jag oroar mig inte för ajdin är en rekokille, han hjälper alltid till, även när det gäller att diska. jag tror han är en feminist innerst inne, bara att han inte vet det. måste nog upplysa honom om det. jag försökte städa lite, dammsög och städade toan. jag tycker om att städa ibland, ast bara min egen lägenhet, inte någon annans, det avlastar hjärnan på något sätt. jag har mammas städgen i mig. bra. då vet jag att det aldrig kommer bli helt riktigt skabbigt här.

trumpet

jag är trött. så trött. ska sova gott nu och drömma om trumpetpojken. sov sött allihoppa.

helkväll

vilken härlig kväll. pch natt. allt har varit bra, nu ska jag käka lite musli, eller müsli som alla andra säger och sedan sova. rapport kommer imorrn. jag hatar mina fingrar just nu, det funkar inte som dem ska. gooooooooodnatt. jaaaa tack.

lund

lund är för härligt. jag älskar staden. jag är kär. hurra hurra hurra.

dagens...

...ögon.


uppgift

vaken! änligen! efter att ha snoozat sen klockan åtta. fyra timmars snoozande är rekordet. det är härligt väder ute. förmodligen kommer det regna men man ser ändå solen. och det får mig att tänka på sommaren.

tänkte jag skulle fixa en uppgift nu, måste lämna in den idag. känns lagom skönt. men sedan är det ju fredag och ikväll ska vi spana på den snygga bartenden tänkte vi. om han nu jobbar ikväll. haha.

dagens...

...gårdagens partylåt.


premiär

lite från gårdagen. det var riktigt härligt att gå ut på VGs igår. lite nya bytisar märkte vi hade kommit också. jag har ont i tanden. skasova nu. hoppas det gr över tills imorrn.

     

tandkött

jag har ont i tanden. den som håller på och växer ut. det känns inte fint. jag vill bara dra ut den med våld så att den slutar puckla på tandköttet som är ovanför den. stackars bebisar. tänk när deras tänder börjar växa och dom bara gråter. det är tur att man inte kommer ihåg den smärtan.

iväg

ok partyyyyyyyyyyyyyy timeeeeeeee. jeeees. nu ska jag äntligen cykla iväg med min mancase till nicole.

C

ja herregud. på tal om uppsats nu igen, så har jag och nicole redan ett par olika förslag om vad vi skulle kunna srkiva vår C-uppsats om. ett förslag är om fulhet. ett annat om killar. det skulle lätt kunna bli VG-uppsatser och Ingrid The Bear skulle hurra och och dansa.

ikväll

ja det kanske är dags att publicera ett nytt inlägg så att folk slutar kommentera inlägget nedanför haha.

idag gick jag upp sent. vaknade vid 15 av att någon plingade på. vet inte vem det var. orkade inte öppna. och jag vägrar att öppna dörrar förran jag vet att jag väntar någon. vill inte riskera att radiotjänsten kommer hit igen.

ikväll är det premiär för Metro. känner mig inte jätte partysugen och vet inte vad jag ska ha på mig. men det ska bli lite spännande iaf. vem vet, det kanske har kommit några nya bytisar.

halleluja

det här förtjänar ett blogginlägg. VI HAR LÄMNAT IN UPPSATSEN! jaaaaaaaaaaaaaaaa. hurra hurra hurraaaaaa. nu ska vi fira med en donkenmuff och cola. hjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajajajjajajajajaja. hipp hipp hurra hurra hurra.

föda

min visdomstand håller på och växer. vet inte om jag ska välkomna den eller förbanna den. men man säger ju att alla nyfödda är oskyldiga och bad inte om att bli födda. så jag tror att jag inte ska hata den. trots att den gör ont.

gunilla

GUNNILA JARLBO FOR PRESIDENT!

det är det enda som är viktigt. en av världens bästa och klokaste feminister. jag kanske inte ens får kalla henne feminist, hon titulerar sig kanske inte som det, men det gör inget. och hon är hur snygg som helst.

hoppas hon är tillräckligt ego för att googla sitt eget namn och av någon slump råka hamna på min blogg. hennes största fans blogg.
och gunilla, vi är inte långt ifrån varandra. snart är det kursombudsmöte och då ska jag kräva en autograf.

puss snygging

konspiration

konspirationsteori.
det är  något konstigt som pågår här och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. eller så är jag bara paranoid och blir misstänksam så fort något utan förklaring händer.

som det här igår. varför hör A av sig? är det för att B har snackat med C och eftersom C känner A så är C snäll mot B. men B är dum i huvudet. Det är A också iofs. fast inte helt och inte B heller. men vad fasen är det som händer?

varför är killar knäppa? varrrararrarföröörörör. 

haha. nu lät det ju lite väl dramatiskt det här men det är det inte. bara lite. och lite spännande haha. 

en konspirationsteoretiker. det är jag det. 
och jag vet knappt vad det ens betyder. men så länge det låter smart så är det bra. 


pasteta

hasse är så söt. ja det är han faktiskt. min kära vaktmästare hasse. ni önskar säkert att ni hade en lika snäll vaktmästare.

nä nu börjar det bli dags att cykla iväg. sista dagen med uppsatsen och den ska tillbringas på KJOL. haha.

det regnar lite, men det gör inte så mycket. inte en sån här i för övrigt fin dag haha. jag la mig fyra i morse och kunde sedan inte somna. ikväll kommer jag sova som en stock.

jag tycker inte om djur. fattar inte varför mtv har tagit in sånna äckliga djurreklamer, grisar och kycklingar. man blir faktiskt lite äcklad när man sitter och äter kycklingpastej.

pasteta-forever!

överstök

nu vill nicole få det överstökat och dom har väntat tillräckligt länge. haha. det händer bara på film, men trots det så suckar nicole och hejar på. och det vi undrar är, är det en socka, duk eller plastfolie?

kärlek

ibland måste man bara sluta läsa andras bloggar. speciellt de tjejers bloggar som bara lägger upp en massa grejer de har köpt, beställt eller fått. man blir så avis ibland. jag vill också ha en massa fina saker.

så nu jag har lagt av.

nicole sitter och kollar på filmen på fyran och titt som tätt mummlar hon "allstå dom har ju bara träffats två gånger [...] bara två gånger och dom är kära [...] tänk så här var det innan"

det känns nästan lite som att vi bor ihop. dom senaste dagarna har vi hängt här hos mig typ 24/7. haha. härligt.

vad har vi gjort idag då. skrivit lite på uppsatsen, ätit macaronis, uppsats, pannkakor, slapp. och slapp. vi tycker om att slappa. då är vi som bäst.

kämp

jaaaa ännu en effektiv dag. det är bra det här. kämpa på.

sova

jahaja. godnatt då allesammans. och sweet dreams adosmradoooooooo!

lycka

haha jag är så himla lycklig känner jag just nu. haha. sådär när man bara vill skratta hela tiden.

ajdingdong sitter här och spelar en massa låtar och sjunger och det är skojigt. nicole skriver en massa och jag skrattar en massa. gud vad bra allt är.

hjärncell

jag är en dålig människa. snyft. jag önskar någon kunde slå mig hårt i huvudet. hårt, och säga åt mig att skärpa mig för fasen. men ingen gör det.


nicole taaaaack. du är så bäst.


nej hon slog mig inte i huvudet hon sa bara men vi får ju ta det lite lugnt..våra hjärnceller är ju inte skapta som dom här  civilingenjörpuckona

haha.

uppsats

uppsats, uppsats, uppsats. tre fina ord som just nu hoppar runt i mitt huvud utan att få någon ro. det ska bli skönt att lämna in den. nu är det bara två dagar kvar. haha.

musik

jag funderar på om jag ska gå och sova. jag blir lite nojig över min granne som spelar hög musik på morgonen, vet aldrig riktigt om jag får sova ut. imorgon är ett sådant tillfälle då jag behöver hela dagen på mig för att sova känns det som.

det är lite irriterade nu när mina naglar blivit längre. det är liksom svårare att skriva på tangetnbordet, fingrarna slinter så lätt och jag blir irriterad varje gång jag stavar fel eller vad som helst.

papapitt

113361-170

hur snygg får man bli? HUR? definitivt fler än femton dromedarer säger jag bara.

dagens...

...orkan, Bob


dromedarer

nyss hemkomna från &bar allstå. jag ska dra en kort sammanfattning av dagens händelser, tankar och funderingar. allt för att inte trötta ut er alltför mycket.

idag hann vi, förutom "hårt" arbete med uppsatsen, även konstatera att de snyggaste killarna är i H&M katalogen, perfekta, mörkhåriga, felfria och resten vet ni. vad vi undrar är; var beställer man dom? finns dom på riktigt? i så fall, öppnar vi ett konto så att alla våra kära vänner kan skänka en slant och sponsra vår upptäcktsresa efter dessa killar.
jag hann även brusa upp mig över diverse killar och nicole hann härma mitt beteende lika många gånger, och även lugna ner mig. det är bra. ibland är jag okontrollbar.

dessutom hann vi diskutera fördomar och allt vad man tror om killar, och varannan mening påbörjades med "med risk för att låta fördomsfull nu men...". det är fina bilder vi har av killar. fast vi måste nog tillägga att bröder, pappor, och släktningar räknas inte.

nicole hann också snacka med näsan, som befinner sig i turkiet just nu, och de hann deala fram några turkfester med magdansöser och vattenpipor som vi ska hänga på när han kommer tillbaka.

vi gjorde oss i ordning till turkisk musik, vi har snöat in på det turkiska spåret lite nu, och sedan cyklade vi in till stan. nicole var dagens brottsling som cyklade utan cykellysen.

på hercules fick vi oss en trevlig överraskning i form av sveriges förmodligen snyggaste bartender. dessutom snackar han sådär charmig skånska. lång, snygg, mörk. behöver jag säga mer? jo, kanske att ni kan finna honom på hercules, en fredag natt.

trots detta så drog vi till &bar och satt där till stängningsdags. och även om det här konstaterades för länge sen så tål det att upprepas; jag och nicole är bäst på att analysera människor. skulle man sammanställa allt skit vi har snackat om, skulle det inte bli en, utan tre feta böcker om allt mellan himmel och jord.

dessutom hann en slovenare fånga nicoles uppmärksamhet i typ fem minuter. han snackade om mobiler och sin näsa. alla dessa näsor. jag blev tillfrågad om giftermål av en peruansk snubbe. det är bra jobbat. vi kan väl direkt inte påstå att vi har legat i.

nicole använde den lilla hjärnaktivitet som fanns kvar till att komma på en helt ny skala när det gäller att betygsätta killar. den går ut på att värdesätta killar i hur många dromedarer man skulle ge för honom. femton dromedarer är det bästa.
Näsan var mest värd enligt Nicole. hon skulle lätt kunna ge tretton dromedarer för snubben, och jag skulle kunna göra samma sak för Modellen. Pannan var värd sex dromedarer och Snobb-R åtta, men bara för sitt utseende. Jucket var knappt värd fem och så fanns det dem som inte ens var värda en puckel. dom nämner vi inte.

en lång sammanfattning. haha.

     

till alla därute: god natt
till nicole: god morgon, hoppas det här var trevlig och duglig frukostläsning.

idag

jepp här sitter jag och nicole och är duktiga. skriver lite på uppsatsen, nu är det bara några dagar kvar innan den ska lämnas in.
introducerade nicole för poli-salama och majonäs. jag vet inte riktigt vad hon tycker om det.

ikväll ska vi nog ut. och ha det fint.

abstinens

ado tvingar mig att blogga. och gör jag inte det så skvallrar han för min pappa att jag har en omtenta att göra i februari. inte bra, inte bra.

funderar på om jag ska ta lite kladdkaka. är lite sugen faktiskt.

men först måste jag få uttrycka min förtvivlan över sims2. är det någon som vet hur man kan köra spelet i fönsterläge? så att man själv kan justera storleken på fönstert? snytft. jag hatar att den här datan inte fattar att spelet inte ska köras i 800*600, för då blir bilden bara ful och pixlig. hur gör man? jag är fan desperat, har inte spelat sims på länge. abstinens med andra ord.

hurra

jag har skaffat en ny mus. HURRA HURRA HURRA!
nu kan jag äntligen börja blogga igen. den där förra musen slet ihjäl mina nerver men nu är jag som sagt back on track.

det var en välbehövlig semester jag fick från allt vad datorer, internet, msn och bloggar innebär. nu är jag tillbaka i lund och det är lite svårt att undvika min underbara data när den står så fint på skrivbordet och skriker efter mig.

jag vet inte ens hur man bloggar igen. får ta och läsa igenom någon instruktionsmanual.

RSS 2.0