yeah baby she's got it

numera konverserar vi genom hostningar. först hostar nicole, sedan hostar jag. sedan är det tyst och så sätter det igång igen. snart kommer vi att hosta ut tarmarna så mycket som vi tar i, speciellt nicole, och för en gångs skull är intejag den som hostar mest.

det här med facebook, jag tog det precis till en whole another level, jag skrev ett privat meddelande till min int.cult lärare eftersom jag inte hittade hennes mailadress någon annanstans. hoppas hon svarar nu -håller tummarna-.

imorgon hoppas jag på en nästan-frisk dag, jag har varit oerhört duktig dom här dagarna, sovit, knaprat piller, druckit varmt, hållit mig varm osv så jag förjänar ett tillfrisknande.                                                                                        

Kommentarer
Postat av: nicole

två hostningar betyder nej, en betyder ja. Lite små fjoll hostningar betyder hey kom å hjälp jag dör. haha

2008-01-30 @ 23:45:49
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: nicole

jag hostar fjollhostningar, det betyder att jag döööör. Hallå!?? Nu har jag inte hostat på 2 minuter typ. Nice! Tror det är när jag fokuserar på annat som jag glömmer bort å hosta. I would die for som hostmedicin just nu. Ahhhhh.

2008-01-30 @ 23:53:11
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: magz

du har väldigt många fjollhostningar måste jag få tala om för dig. jag skickar över lite cola, det är väl det du menar med hostmedicin?

2008-01-31 @ 00:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0