nu får det vara en rubrik på svenska

mitt enda nyårslöfte, förutom att satsa på annoideal (och eftersom alla vid det här laget vet att disciplin inte existerar i min värld så lär det inte bli något av det), var att sluta svära. men jag tänker inte sluta svära har jag kommit fram till nu. svordomarna kryddar inläggen liksom vegeta kryddar maten.

för övrigt ser jag ut som en förrymd mentalpatient från Solna sjukhem. jag har knytit ett vitt tygskärp runt halva huvudet och gasat ihjäl mig på den här satans gasen som vi måste ha för att inte frysa ihjäl. det är auschwitz varning på vår lägenhet, vill ni komma och hälsa på så gör ni det på egen risk och glöm inte att ta med er gasmasken.

man känner sig nästan hög och jag har huvudvärk som når ända in i benmärgen typ. dessutom är vår kyl cp, den funkar inte som den ska den jäveln. när joe var här, vår kära pimp, så konstaterade han att den var sönder, men var ändå lite tveksam till det hela. han menade att vi hade den på ettan och att det är den kallaste temperaturen i kylen. say what? femman är ju den högsta, its logical, som jag sa till honom. men han tyckte inte att det var det minsta logiskt. men då är ändå jag mer logisk än han som ringer sin kära candida för att kolla läget. hon säger att man ska ha den på trean. duuh. jag var upprörd och envis som en åsna. men nu verkar det som att jag får äta upp mina ord för kylen är tydligen lite "varmare" nu när den är på trean. jag fattar noll. konstiga malteseser och deras kylskåp.

så jag unnade mig en yoggi som ajdin köpte när han var här. det är lite diaree varning på den, hoppas jag inte dör imorgon. nej, fel, det är diaree-varning på ALL vår mat i kylen, eftersom den har blivit fryst, t.o.m smöret, och nu upptinat. det är förresten ett under att jag inte har haft fler diareeattacker här på malta dessa månader med tanke på allt jag har ätit och all temperatur som ställer till det för min enormt känsliga mage. kanske för att jag har knaprat på travello titt som tätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0