malou och mat på fyran

faaan vad HUNGRIG jag är! känner verkligen kurret i magen och det äter upp mig inifrån. jag förstår verkligen inte hur det kommer sig att vissa människor inte kan äta frukost. för mig kvittar det när jag vaknar, jag är ändå alltid hungrig.

jag gick upp nästan nyss, men snoozade från 10. sjukt mysigt att snooza i halvtimmar. jag har jättemycket att göra. eller inte så mycket.
det här ska göras:
¤ frukost (naturligtvis)
¤ skala morötter, packa bananer, godis (=mat på resan)
¤ packa väskan (allt är listat så det är inte sååå svårt)
¤ packa sminket
¤ fixa naglarna (i värsta fall får man göra det på tåget)
¤ vattna blommorna

och allt detta ska vara färdigt till klockan 15, då kommer ajdå och kriss och sedan sellar vi ner till ida och ner till stationen. wohoo.


min stolthet

okeeeej lite fler bilder här. måste bara visa upp min fina hyacint och den växer så fint.
första bilden togs för två dagar sedan och andra bilden togs nyss. den kommer ju vara vuxen när jag kommer tillbaka abd.


magzalagazgala


jag var tvungen att klippa bort min armhåla. den var lite stubbig och man vill inte orsaka rabalder.


nä nu får det räcka

men det var inte om ppiller jag skulle blogga om. nu är det hot n cold på p3. PPPPPPPPPARRRTYYYY. VEM SKA TILL LONDON?? VIIIIIIIII!! VVEM SKA SHOPPA?? VIIIIII!! VEM SKA FESTA?? VIIIIII!! ja det var lite om london jag skulle blogga om faktiskt, men nu fick jag mitt lilla lyckorus där.

idag skulle jag duscha (inkl raka benen så att inte ida störs av det när vi ligger där tillsammans i dubbelsängen haha fast jag kanske kan dela säng med kriss istället?), fixa naglarna, packa resväskan och slänga skräp som är fööör gammalt. och har jag gjort nått? nej jag har inte det. snyyyyyyyyft. istället har jag suttit i telefon, skype och msn. allstå på tal om inget *slänger ett öga på min hyacint*, jag är så löjligt stolt över mina blommor jag har i hemmet. jag måste övervattna dom nu när jag åker.

som sagt, imorgon blir det ingen radiosändning heller. vet nog att det finns ett par fans därute, så ni behöver inte längta efter våra ljuvliga stämmor för imorgon är det några inte lika fina stämmor på vår sändningstid. skojar bara. jag vet inte vilka som sänder imorgon, så att inte någon eventuell klasskompis tar illa upp. vill inte vara den första som ställer till med klassbråk.

nähe om jag nu ska ta och duscha. fyfaaaaaaaan vad tråkigt. jag duschade ju igår, så idag är det så completely onödigt. completely, stavas det så? ni får ursäkta min kassa engelska, vet inte ens hur jag ska klara mig i london, litar på att de andra sköter det. jag är tyvärr inte den språkbegåvade invandraren som kan sju språk flytande, jag är ett undantag.

sexualundervisning

ojojoj här bloggas det på tok för ofta. hihi. sitter här och klappar mig på kulmagen. jag funderade faktiskt på att göra några situps, längre än så kom jag inte. dessutom har jag hunnit käka upp halva godispåsen som jag köpte på tokiga ture idag, som egentligen skulle vara färdkost. men äh. det blir mindre att käka på resan = mindre dåligt samvete då. ibland är jag verkligen logisk.

jag ska försöka vara lite seriös nu. jag vill snacka om p-piller. jag började med dom för tre månader sedan, lite senare än andra "ungdomar" kanske, men jag hade tyvärr inget sexliv vid fjorton och inte heller någon kunskap om dessa små mirakel/helvetspiller. jag är typ rätt allmänt obildad kring det kvinnliga könet har jag kommit fram till. det var faktiskt alldeles nyligen som jag blev upplyst via edina, aida och wikipedia att när det är ägglossning så är det enbart ett eller två ägg man mensar ut och inte FLERA HUNDRA som jag tidigare trodde *Erik, 16 bast*. känns lite sådär att inte kunna sånt, men jag har ett svagt minne av att vi gick igenom det här på sexualundervisningen vi hade i åttan, men det var ju så länge sen ju!! jag minns också att jag inte fattade det helt och hållet då också. klart man glömmer bort hur många ägg det är vid varje menstillfälle. men äh skitsamma. så är det verklgen SÅ konstigt att kids i 15års åldern får barn? I DONT THINK SO.

nu när jag sitter här och tänker kring det här med ägg och så, det tog mig typ ASLÅNG tid att fatta hur menscykeln (en speciell cykel man cyklar på när man har mens HIHI) fungerade. vaddå ägglossning mellan varje mensperiod, ba vad är ägglossning, halva menscykeln efter mensen och halva innan då är man inne i ägglossningen, räkna hit, räkna dit, det är ju fan ren matte att ha koll på när man ska ha mens. suck.

IAF. dom här p-pillsen jag har nu, nouvletta (eller hur det nu stavas), gör mig typ NEDSTÄMD. så står det iaf bland biverkningarna, att man kan bli nedstämd. och jag är inte deppig eller nått sånt, men jag känner det själv att det är en yttepytteliten bit av lycka som fattas, och jag har känt i typ två månader nu. jag brukar känna mina sånna lyckomoments asofta, dom kommer och går då och då, jag blir typ ashappy under en halvtimma, sedan lägger det sig och så fortsätter jag som normalt. men nu var det aslänge sen jag hade dom och jag saknar det skitmycket!! jag vill ha dom. det är speciella ryck, iii-ryck brukar jag och irma kalla dom för och dom är typ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (slå ihop händerna, blunda och trycka hela fejjan mot de knutna händerna (som när man ber typ) och sedan bara *IIIIII*) och jag blir så GLAAAAAAAD och älskar allt och alla!!!!!!

ja det var lite om det.............man kan ju fråga sig varför just p-pills. men det är viktigt!! okej. jag tycker att vi ska kunna prata om det mesta rätt öppet.

så jag ska nog byta p-piller. dom här ger ju inte mig så mycket om man säger så. finns det någon annan som kan rekomendera nått eller är det dött på den fronten bland mina läsare?

chris bajsbrown

på tal om fulhet, jag tror inte att jag har yttrat min åsikt kring det här med missahandeln på rihanna som chris brown stod för. just nu så avskyr jag honom och jag tycker inte att det är okej att lyssna på honom just nu, kanske ändrar jag min åsikt om något år, men ärligt talat, det är fan inte okej att tycka att han är bra.

när man först hörde om misshandeln så tänkte man typ a ja mycket av det är skvaller, det kanske inte var så farligt (?!?!?! SÅ farligt, fattar inte att jag ens säger så, det är inte okej hur hårt eller slappt man än slår, ett slag är alltid ett slag), men sedan såg man bilden på rihanna och ba vad faaan, vilken jävla asshole han är!! alltså seriöst, hur fan får man för sig att slå en så fin kvinna som rihanna?? hur jävla pysk måste man vara när man som 19åring pucklar på en tjej? kul  framtidsutveckling man har framför sig när man börjar så tidigt med något så fult.

jag och kriss utförde en liten protest på dansgolvet i lördags. vi stod stilla och dansade inte. fast vi buade också. varför dansa till något som faktiskt inte skänker mig det minsta lilla lycka? tidigare kunde jag bli ashappy över att höra forever, men nu så ba ser jag rihannas bild framför mig och jag kan typ INTE dansa.


blind

såg precis en gammal klasskompis pojkvän på fejjan. han var nog en av de fulaste ever. men han är säkert snäll. HAHA.

party

i lördags förfestade vi lite hos mig. sedan gick vi som vanligt till palace och fortsatte festen där.

alla talar skånska

ah soft. har precis bäddat ner mig i soffan med datan och fjärrisen inom räckhåll. det blir private practice och nip tuck för hela slanten ikväll. vi är lediga imorrn och jag kan bara säga FAN VAD SKÖNT. även om vi inte går någon megastresspyskiskutbildning så blir man trött då och då. sitter just nu och pillar mig i håret, måste planera in en hårtvättning. jag är inte den som tvättar håret varje dag, utan typ två gånger i veckan. på onsdag åker vi tjejer till göteborg och på torsdag till london så för att hålla håret så rent som möjligt under londonvistelsen så måste jag tvätta det så tätt inpå som möjligt. det innebär att håret måste hålla sig rent till onsdag och inte se megaskitigt ut för jag pallar verkligen inte tvätta det ex måndag OCH onsdag. ja okej, intresseklubben sliter sönder sina pennor just nu - not, men ändå.


paaaaaaartyy

PAAAAAAARTYYY IVKÄLLLLLLL!!! klängtar hett efter vin, dangolv och tjejer!!

paaaaaaartyy

PAAAAAAARTYYY IVKÄLLLLLLL!!! klängtar hett efter vin, dangolv och tjejer!!

zaaaaaapjevalaa sooooooooojka ptica misli zoraaaaaa jeeee aman aaaaaamaaan

hahah the män har däckat för länge sedan och jag sitter uppe och lyssnar på sevdalinke. så jävla mys. eller inte sevdalinke,eller jo det också, men just nu så är det mostar sevdah r.

jaha ska man kanske sova nu?

klockan är bara elva

[oj detta pubbades aldrig på rätt tid, men här kommer det]

men jag är på riktigt pensioshumör, vill bara däcka och snarka mig igenom natten.
igår blev vi helt färdiga med vår 5minuters film och idag hade vi examinationen som gick bra. kul att se allas filmer. okej jag är fan rätt död märker jag nu.

på tal om inget, jag hämtade ut mitt paket idag och det innehåll bland annat järnsaft som jag ska dricka för att hålla mig pigg. jag funderade på om det kan vara järnbrist jag har eftersom jag är så fruktansvärt seg, men så har jag också cepiga sovtider och det gör sitt också. ska ta och rehaba mig själv i en månad nu. tänkte typ lära mig laga ny mat, följa kokbok och så. dömt att misslyckas ärligt talat, men jag måste nog. och så typ skära ner på mackor och sånt. spinningkort har jag och där ska jag cykla och skava sönder muttan. på tal om det så kunde man kanske uppfinna några slags gelekuddar som man kan placera under så att man slipper skavsår. en tanke bara. ja det var lite det om mitt s.k nya liv haha.

min lägenhet är så fruktansvärt skitig!!! ah.. hatar det verkligen. känner inte att jag får struktur på all oreda och alla kläder och det är bara för mycket som gör mig så jävla trött. tidigare tänkte jag alltid att det idealiska är att ha ett litet hus/lägenhet för då är allt samlat på ett ställe och det är lättare att hålla ordning, men idag, vettifan. i framtiden ska jag ha en stor lägenhet med många rum som enbart kommer att användas som förvaring, för det ska vara så cleant som möjligt.

igår tog jag och ajmän en sväng till ikea. jag hittade ett "skåp" som jag ska ha i toan. tycker att den där lilla vita grejen, där jag förvarar allt, har nått sin tattargräns. men nu när jag tittar på det, det är svart, så jag vet inte riktigt hur det kommer att passa in i toan, blir lite fult tror jag nog, men va fan, det var så fina glashyllor så jag kunde inte motstå skiten. efter ikearundan tog vi en glass och sedan chokladbollar, enbart för att iman såg en unge som hade köpt sex stycken, eller jag tjatade nog också lite om en chokladboll. därefter åkte vi hem till imans gamla lya för att han skulle städa och plocka upp det sista. jag satt mest och degade vid datan. hjälpte till sen lite och blev asgrinig till slut. men annars var det en najsig dag.


här var vi på ikea. iman tyckte inte att den var så fin, men jag tyckte det så därför är den här. ljussättningen är lite dampig, jag försökte använda mig av mina kunskaper men det sket sig.

innan det så käkade vi cevapi på den här bosniska restaurangen. och jag är så sjukt fiiiin här så jag var ba tvungen att lägga upp den. jag ser verkligen snäll ut och min stil är oemotståndlig *magda goes lilla huset på prärien*

jahapp nu ska jag nog äta lite glass om jag pallar ta ut den ur kylen.

the mäck

jag hade lite kul igår.

*happy dampbarn*

mene vise niko i nista ne sikira, samo tvoje oci nedaju mi mira

allstå AHHHHHHHHH IGEN. FÖRLÅT ALL MUSIK I VÄRLDEN SOM SÄKERT ÄR SÅÅÅ MYCKET BÄTTRE, MED SÅ MYCKET BÄTTRE TEXTER, BEATS, TRACKS, FLOW, KOMPOSTION, PRODUCERING OCH ALLA ANDRA ORD SOM JAG KAN OCH INTE KAN MEN SOM TILLHÖR ÄMNET (är inte så megainsatt) MEN ALLSTÅ FAN VAD JAG ÄLSKAR CRVENA JABUKA, PLAVI ORKESTAR, PARNI VALJAK OCH ANNAT PRE-WAR-MUSIK!!!! OMG jag känner kärleken flöda i mina öron och hjärna och jag ba älskar allt som har med detta att göra. allstå fan vad pepp. jag skiter i heeeeeeela världen bara jag har detta i min närvaro så att jag kan klicka och bli happy. happpyyyyyyypaaaaaappyyyyraaaaaappyyy!!!!

parni valjak

allstå. AHHHHHHHHHHHHHH. det är ju typ allmänt känt att man har kassa högtalare på laptopen och det är typ allmänt känt att min data är cp så även om jag har högtalarna ikopplade så är det inte alltid det hörs musik ut ur de inkopplade högtalarna eftersom det är något glapp i ikopplingshålet i datan. men så kom jag hem precis nyss och var så jävla trött. satte mig vid datan, körde igång mediaplayern och första låten som spelas är jesen u meni med parni valjak och jag ba nä det här går inte att spelas i lappisens högtalare, väldigt oförtjänt mot låten så jag kopplade i dom andra högtalarna och lyssnade på låten på högsta volym (do daske) och var så jävla uppslukad av allt (därav åh:et i början).

radiosändning

okej dåligt med blögg och jag hinner inte så mycket mer, bloggar mer ikväll.

ville bara påminna (=tvinga) alla att lyssna på vårt radioprogram Muttation ikväll. och det gör ni som vanligt genom att klicka på länken kl 20.00. hörs lejter. pussar!


en röd dag

med viss press från kattdjuren så känner jag att det är dags att blögga lite. jag sitter här och slappar och letar parfymer, snackar med kattdjuren på msn och en ajmän hängades i soffan. 

igår var ju alla stjärtans dag och jag är extremt rädd för cheesy:ghet men det blev inte alls så cheesy, knappt något faktiskt, eller det beror ju faktiskt på hur man ser det.

[sedan pallade jag inte blögga mer och nu har det blivit måndag och jag fortsätter]

iaf som tidigare nämnt, jag har extremt svårt för cheesyga grejer och vet inte hur jag ska handskas med sådant. hur reagerar man liksom?? jag kan inte tackla sånt, blir extremt nervös, på rille. eller när det blir sådär seriöst och man ska ta på sig en seriös förhållande-roll när man i vanliga fall är skitlarvig och blabla. ja ni vet sådär. eller nä ni vet nog inte hur jag menar, satt här en stund och funderade på hur jag menade och kom fram till att jag menar nog att allt som är forcerat är fult, typ säg att man i vanliga fall absolut inte är det minsta romantisk och så drar man fram till med värsta smörlåten på alla stjärtans dag, som man envisas sjunga själv (karoeke eller ej) på knä inför sin älskade och så står ens älskade där ba va fan håller du på med? *förvirrad partner*. DÅ är det cheesy.

ja iaf, det var en liten utläggning om olika ostsorter.

för att återgå till den mest överskattade dagen ever. jag och ajmän har väl hängt hela veckan den här veckan och har faktiskt ännu inte tröttnat på varandra. fantastiskt. kanske för att han jobbade dag (är i skolan) och jag jobbade kväll (filmade) och sedan sågs vi på kvällarna och ba degade och gnällde om dagen som varit (nä dagarna har varit okej, bara det att det lät så rätt att säga så hihi). iaf så på lördagen så svängde jag förbi honom och degade vi en till stund haha (tänk vad många bröd vi kunde ha gjort) och sedan tog han ut mig på middag (men GUUUU vad romantiskt). vi käkade thaimat och Hiro var vår servitör. eller nä det var inte hiro som var vår servitör men nästan.
allstå folket på ming palace är rätt dryga, finns en liten kines som har skitsvårt för att le, pallar liksom inte ens klistra på ett fejksmile. typiskt då att det var just honom som jag frågade om jag kunde få en doggybag på maten jag inte pallade käka upp.

en liten parantes här som bara är kul för mig, kriss och aida. men första gången vi var där och käkade så hände exakt samma sak; jag käkde inte upp allt men ville ha med mig maten så när jag frågade efter en doggybag så himlade han med ögonen och typ SUCKADE över att jag ville ha med mig mat. herregud.

stack hem sedan till iman igen och där tog han fram en blomma och det var en ros och en lilja. okej ros, vi fattar alla, men så hade ajmän tänkt steget längre och tagit med en lilja eftersom han värnar om mitt bosniska arv haha. cuuuuuuuuuuteeeeissshh. jag tror att bosnier inte behöver tänka alltför länge för att fatta varför. och så drog han också fram två ben&jerrys burkar ur sin pyttekyl och då var jag ashappy *hungrig flicka*.
alla i kör nu: awwwwwwwww.

därefter kollade vi på melodifestivalen och hejade på månsan. eller jag gjorde det iaf.

ja men det var väl mysigt va? en fin berättelse, riktigt detaljerad, gör det absolut inte för att skryta, även om det kunde vara på sin plats, utan för att vissa har krävt en berättelse. och så här nedan följer ett par egopicsz.


mätta och glada med en påse mat i handen.
okej inte den bästa vinkeln men tänkte jag skulle posa med min ljiljan. okej, vi fattar att det är lite tattigt att inte ha en vas, men det är åtgärdat nu!! glassen är också uppkäkad. det återgärdades rätt direkt.

muhuuuuuuuuuu *koslick* (finaste smajlin ever!!)

okej lite terroristvarning över iman här, men ähhhh.

awww här är han ju för gullig ju. kändes lite tvunget att väga upp med någon fin min.

min bästa ajmän-impression

cuuuuteisssshhhhh

roses are red, some diamonds are blue

åh, det här är mitt 2310 inlägg!! *eufori* njae men okej kanske inte eufori men är det inte fantastiskt att jag inte kan hålla koll på hur många jag har skrivit och istället för att skriva åh det här är mitt 2300 inlägg, så missar jag hundratalet med tio inlägg. känns lite lagom surt.

sitter nerbäddad in the sofa och har precis käkat ännu en mäck. funderar på om jag ska ta en snabbpromenad och sticka köpa mjök och bröd, min dagliga föda. ikväll ska vi spinna också. det var nästan två veckor sen sist eftersom vi filmade konstant kvällstid, men ja, det ska bli gött. måste även hinna färga mitt hår ikväll. det är tur att man inte är gråhårig iaf och MÅSTE färga håret för att få bort gråa strån. nä hörrni, det gäller att embrace:a ungdomligheten.

i radiostudion

här är lite bilder från premiären av muttation.

(ett litet ps. satt och mixtrade lite i ps och såg nu att jag hade gjort en riktig tattarmiss på inramningen av bilderna, lite major skillnader på vissa av bilderna, men klockan är mycket haha och jag är inte den som rättar till småsaker) 

så här ser det ut i studion

en liten kort presentation. här är soffan (sofia)

jag och aida myste under låtarna

i det andra radiorummet satt idahoe och kriss och skötte knapparna

och här är jag!! wooooooohoo.

under sändningen pratar alla, men när det är dags för låt så klickar man bort radiorösterna ur sändning och då någon lt började spelas glömde idahoe att dra ner oss så man kunde höra mig säga "vad fan är det här för låt?" och ida gjorde också nån miss annars flöt det på verkligen fint. så lyssna på oss nästa vecka!

sista inspelningsdagen

det känns som att det mest nu är snack om skolan. det är inte så mycket annat som händer så därför är det lite torrt. eller torrt är det verkligen inte, men ni vet hur det är när man kommer hem trött från skolan/jobbet, det enda man pallar är att gå att pinka och sedan gå och lägga sig i soffan. just nu sitter jag och väntar på att ajmän ska komma hem och så ska vi kolla på changeling. hur har det gått det här med nerladdningslagen egentligen? jag har inte ens tänkt på det ett skit.

idag vaknades det sent och knappt en timma senare var filmteamet på plats hemma hos mig. vi packade ihop ljusväskan, kameraväskan och stativet och sedan gick vi mot stagneliusskolan där vi skulle filma den absolut sista scenen till vår film. våra tre skådisar var underbara och trots kylan så pallade de med allt och improviserade en hel del. kanske kan man lägga upp filmen på youtube sen när den är helt färdig. nu när vi har träffat dom konstant i en vecka så känns det nästan faktiskt lite skumt att inte träffa dom igen för det blir rätt mycket intensivt umgåsande när man filmar.

idag gick det asbra att filma, inga problem alls (a i ona (sto je meni toliko smetala) je vise usutila heheh tako da je super), det flöt på och alla höll sig till sina roller. idag stod jag bakom kameran, ajdå skötte ljudet och tillsammans med L regisserade vi också. manuset ändrades lite, dock till det bättre haha så ja det var gött.

efter inspelningen lämnade vi utrustningen hos mig och sedan mötte jag och ajdå upp kriss, soffan och idahoe på dream och där satt vi några timmar, degade och slöade och fortsatte slöa inne på kvasten. jag var fan helt jävla död, orkade knappt prata mot slutet, kom sedan hem och däckade och har suttit här nu i fyra timmar.

suzo moja strpi se

om det är någon som känner igen låttiteln i rubriken så ehh kan jag väl säga att det inte är så drastiskt haha, utan bara det att jag lyssnar på CJ och den här låten var just nu haha.

jag känner mig smått grinig just nu. först var jag bara trött men nu börjar det smyga sig på. jag har en bebis humörsvängningar. därför borde jag väl egentligen gå och lägga mig men jag vill samtidigt hinna färga mitt hår och duscha men jag.vet.ej.om.jag.pallar.

jag och ajdå redigerade idag på vår film i rätt många timmar, sedan skyndade vi desperat mot donken eftersom det var närmast, käkade där och sedan mot mig för att möta upp L och Z i vår filmgrupp. därefter stack vi till en fritidsgård för att filma med ungdomarna. det flöt på så bra så att vi blev färdiga snabbare än vad vi trodde. imorgon filmar vi sista scenen och sedan är det bara att sitta i redigeringsrummet hela nästa vecka, dock är väl jag och ajdå färdiga med våra scener rätt snart.

jaha nä, ska jag färga håret eller inte? tål att funderas på i denna griniga timme.


inspelningsplatsen


iskolan: idag redigerade vi lite och ajmän svängde förbi för att spana läget

fritdisgården och inspelningsplatsen: Z och ajdå

CUUUUT. idag stod ajdå bakom kameran, L var regissören och jag var ljudkvinnan.

men heej this is fuuunny *pepp*

K, A och R, våra skådisar. här tog vi ett par närbilder.

så här kan det se ut under en inspelning.

klippning och filmning

dags att bege sig till skolan nu och tillsammans med aida sitta och redigera på filmen. det här med filmer, det känns som att vi har hållit på med det i en evighet och det ska bli rätt skönt när allt är över. det sköna är dock våra arbetstider och att vi inte har en endaste bok att läsa till den här kursen.

igår satt vi och redigerade några timmar och sedan var vi på plats hemma hos mig, hämtade alla kamerautrustning *puh* det är verkligen mycket man har med sig och sedan filmade vi i videobutiken med våra två killskådisar. efteråt var det bara att stressa sig upp till radiostudion och sända radio i två timmar. men det gick bra, okej för att ida var stirrig en stund men sedan släppte det nog för alla och tjaaaaa vi gjorde vårt bästa haha. jag är så stolt över muttation. och det kommer att bli ännu bättre.

jepp. nu är det dags.

Muttation

jag har lite bråttom till skolan nu. jag och qaida ska sitta och redigera på filmen, därefter blir det att sticka till videobutiken och filma. MEN (nu till det viktiga) ikväll är det premiär för muttation med mig, qaida, kriss, soffan och idahoe och sjäääälvklart ska ni lyssna och supporta. jag angav fel tid innan men vi börjar allstå klockan 19 och sänder fram till 21. det är bara den här gången och framöver kommer vi att sända från 20-21 varje onsdag. 
jag har ändå en känsla av att det bara är våra familjer som kommer att lyssna ikväll ha ha.

 det är bara att klicka *klick*


Muttation 19-21


dvärgprogram på tv

ahhh jag gillar dom här arbetstiderna vi har just nu. vi börjar sent med inspelningarna hela veckan,det innebär att det är sovmorgon för oss alla och det är underbart eftersom jag verkligen föredrar att jobba kvällstid. morgonar är INTE jag, då är jag så sjukt inspirationslös och tråkig.

vi hade möte med våra tre ungdomar igår. två av dem går i nian och den andra killen går i tvåan på gymnasiet. alla tre var trevliga och verkade väl rätt pepp på projektet. idag är första inspelningsdagen och då ska vi filma hos en av killarna.

nähe nu ska jag fixa mig lite och käka.

förresten imorgon premiärsänder vi vårt radioprogram muttation kl 20-22 så detfår ni gärna tune:a in!! men jag lämnar en länk imorgon så då är det bara att klicka och vässa öronen.

mat, melodifestival och hår

idag är det ingen ordinarie skoldag, vi ska bara träffa våra tre ungdomar idag, dom som ska vara med i vår film. mötet kommer att gå bra, saken är vara den att mötet är kl 16 och jag är vaken. suck. det blev lite svårt att somna om efter att cpa gått till skolan. jag blev typ hungrig och nu sitter jag här fortfarande hungrig och trött, dock inte så grinig eftersom vädret är så fint. jag har verkligen blivit tantig på senare år, jag "njuter" av fint väder, "ser till" att gå ut när det är soligt ute för att få lite sol och är en sådan som sticker ut fejjan så fort minsta lilla solstråle syns till.
så nu funderar jag på om jag ska käka och däcka en stund och sedan gå ut och handla och så.

nä hörrni livet är bra fint.

ps. jag satt och kollade morgonsoffan på ettan precis. emilia och alcazar var gäster eftersom de hade gått vidare till stora finalen. och hon lina hedlund var ju sjuuuukt sexig när de uppträdde, men gud vad jag hatade deras outfits!! ahhh, det är så B och så östeuropeiskt av dem att matcha sina kläder, men värst var nog ändå hon blonda tess i sin plastklänning och plastNITskärp *rolling eyes*. och idag när dom satt så var väl andreas och tess helt okej klädda men hanna hade på sig jeans/byxor, lårhöga stövlar, ROSA sidenjacka och färgglada armband a la fjortis-04.

ps2. jag älskar mitt hår!! märkte det igår när jag tvättade det och plattade lite. det har blivit så långt och fint. och det är inte slitet. inte som vissa brudar som envisas med att ha längre hår trots att deras kluvna toppar står för 70% av längden, ah hata.

det här börjar nästan bli roligt

jag har ännu inte dammsugit. i ca en vecka har jag gått och sagt att jag ska dammsuga vilket även kriss påpekade idag. nähe men om man kanske ska ta och dammsuga, eller åtminstone städa  upp lite?

vi var som sagt på ikea idag. vi gick dit och tog sedan bussen tillbaka. vägen dit var helt okej. jag och idahoe premiäranvände solglasögonen för i år. jag börjar ju bli så gammal att jag får rynkor runt ögonen så jag ville inte påskynda processen, det var väl ungefär min ursäkt. aida och kriss gnällde lite om att vi gick för snabbt men de var annars inga major issues vi stötte på. vi tog en vagn på ikea och cruisade runt med den bland hyllor och sängar. gud så mycket prylar det säljs, man blir typ galen halvvägs. vilket vi också blev så vi var tvungna att käka. det kvittar var vi är för vi är alltid de mest högljudda. ingen tysthet här inte.

jag roffade åt mig en del grejer, men det var vissa som jag inte pallade bära. bland annat ett skåp, men jag ska nog se till att få hem den snart. måste nog börja använda mig av min kvinnliga list. det brukar ju lösa sig då haha.
sedan skulle vi som sagt ta bussen hem. vi stod och väntade i 25 min innan den kom. vi frös nästan ihjäl. en av dagens höjdpunkter var iaf när vi stod i självbetjäntningen och skulle pejja för våra grejer. då hade ida gått fram till kriss och aida och undrat ifall de hade pejjat för ikeapåsen, och båda hade gjort det (jag också), men ida sa stolt att hon inte hade gjort det. halvvägs till bussen går idas påse sönder och aida ba a det var för att du inte betalade för den. HAHA, allstå jag dog av skratt. garvet måste ha hörts in till stan liksom.

en annan höjdpunkt var när jag hittade en papperskorg. jag har hittils haft bara påsar och nån konstig plastgrej som papperskorg men nu så ÄNTLIGEN, efter ett halvår. hipp hipp hora.

mamma mia

ahh så jävla mysss!! just nu känns det som att jag lever i en film. jag får den känslan ibland. det är söndag och fint väder och min lägenhet är stökig, sådär tjejigt stökig med kläder och smink överallt. det här är lite sjukt men jag hittade min parfymflaska i kylen idag när jag skulle ta ut frukosten. hahah.... anywho..............................gårdagen var så jävla bra!!

iaf. tjejerna på msn i vår msngrupp. vi snackar så mest nuförtiden. och det är solglasögon väder. jag vet iaf att kriss och idahoe är på. och det är som i en film. och allt är perfa liksom. jag tror att det är vädret. längtar till våren.

nu ringde idahoe så jag sticker nu.

piss och kärlek!!!

så svenskt det kan bli

nu ska jag och mina kattungar gå på ikea. wohoooooooo.

flashback

men tja. håller precis på här och funderar på om jag ska dammsuga. jag vet inte om jag hinner det, måste hinna duscha och festfixa mig också. förferre hos idahoe ikväll och så ska vi kolla på melodifestivalen. myyyys. melodifestivalen är verkligen kul! på senare år harjag blivit en riktig schlagernörd. efteråt ska vi till palace. ahhhhhhhhhhh ska bli så hääääärligt. jag överdriver faktiskt inte.

men det är så mycket att städa och jag har inte ens käkat middag. suck.

bort med er!

att dammsuga är tråkigt. därför har jag inte gjort det än. kan det vara försent nu? störs folk av dammsugljud? fast det är ju fredag, känns som att man bör tåla lite mer ljud då. fast kanske har någon omtenta imorgon, då är det ju inte så sjyst.

det var mycket roligare att klämma finnar på toan. jag har en sån liten spegel som förstorar upp till 10 gånger, så en knappt existbar finne ser plötsligt enorm ut. och dessutom när man klämmer den, allstå vilken tillfredsställelse!! och det ser så stort ut och man blir bara så himla stolt. okej så det tog allstå nästan en halvtimma att bearbeta mig igenom tre finnar, men det var tre tuffingar, sånna som gärna återkommer och ärrar ner min panna. så när jag hade klämt ut dom och tagit med "roten", ni vet den där lilla varsvansen som kommer sist och gör att det ser tomt ut i hålet, var jag så nöjd. pepp. nu ska jag basiron:era dom över natten och hoppas på en fin, fräsch och partypepp panna imorgon.

dammsucker

ja allstå det är nu man egentligen borde gå och sova för jag är assömnig. men jag har fortfarande inte dammsugit och jag måste nog göra det nu.

hej hej kom nästan precis från stan

men om vi tar det från början. känner här lite att jag bloggar så sällan så då kan jag lika gärna föra dagboksanteckningar här i bloggen. i skolan, idag, hade vi delexamination. vi redovisade våra 1min-filmer. det var skojigt och E och L hade gjort ett fint jobb med klippningen. mycket bra flickor. vår lilla dildofilm var kul, eller de flesta skrattade så jag utgår ifrån att den ändå var kul. nu på tisdag börjar vi med inspelningen till vår 5minutare.

efter skolan möttes kattdjuren upp och vi gick på stan. jag gick in i videobutiken (den enda i kalmar?) för att fråga om inspelningslov. en scen ur filmen kommer att utspelas i videobutiken så det gällde att fixa det. det var inga problem och han som jobbade var urgullig!! skojade sådär (om jag nu ska vara lite generell) som svenska videobutiksjobbare inte riktigt gör, en mer försiktig approach är deras grej liksom, medan den här snubben skojade på och larvade sig typ. men iaf jag skulle ta hans namn och nummer och jag ba vad heter du, han ba *sträcker sig efter mobilen* jag ba nä men säg, jag är van vid att själv behöva bokstavera mitt efternamn så det är lungan, han ba vad heter du och jag svarade och han ba a du är bosnier? ja hurra, skönt att någon vet när de hör på namnet och så säger han a men ditt efternamn är ju inte så svårt och jag ba nej inte egentligen och så hette han också något asenkelt (glömt nu haha). jag fattar inte varför svenskar ska komplicera till allas namn så sjukt mycket.

senast ex när jag var och undersökte mig så sa jag vad jag hette i efternamn till receptionisten och hon ba a men det är kanske bäst om du fyller i formuläret själv *besvärat skratt*. men ärligt HUR svårt kan det vara med mitt efternamn?? det är ju sjukt enkelt, uttalas exakt som det stavas och inga krumelurer förutom ett CH (som i carapa haha) i slutet. fattar verkligen inte varför folk ska hålla på och krångla till det. okej om jag heter Phuc men uttalar det Foo och kommer från vietnam men nu gör jag inte det!!! *trött bosnier*. 

ja iaf, och nu sitter jag här och borde egentligen gå till maxi fastän jag sa att jag inte skulle det, men så kom jag på att jag måste köpa tvål och toapapper. vet inte om jag ska palla liksom. tur att jag inte är bajsnödig iaf.

kallt om näsan

nu ska jag dammsuga och sedan duscha. längtar efter att bädda in mig i fräsccchhha lakan. fast allt svett har torkat in, så kanske kan man skita i duschen? eller njäh, kanske inte.

när man tror att det är en busringning

    Magzalagazgala   helluuu snoris
    Iman   hej magda
    I   det är imans mama
    I   soraya
    I   hur är det med dig?
    Magzalagazgala   haha kul iman
    Magzalagazgala   vad gör du?
    I   va?
    I   jag skalat apelsin åt iman och abbas
    Magzalagazgala   HAHAHHA
    Magzalagazgala   kan dom inte skala själva?
    I   de är lata ahah :):):)
    Magzalagazgala   män brukar vara det

sedan gick skype igång, jag svarade med ett tjaaaaaa och trodde det var ajmän som skulle dra till med ett "jag skämade bara", men det var hans mamma haha. jag satt och var förvirrad och flamsig resten av vår lilla pratstund.

bääääääääästa jag

jag fyller ju förfasen 23 år i sommar!!! sinnessjukt. herregud. så jävla underbart. så fint att bli äldre och klokare och allt det där. underbart att vara kid och tonåring men allstå inget slår ju den här åldern. allstå jag är så jävla haaaaaaappy för att jag är frisk, fin, snäll, bra kompis, smart, kul (då och då), har alla mina kroppsdelar på rätt plats, hjärnan på plats, hjärtat på plats och allt är bara så FINT och jag är bara så för bra!! ja okej, jag kände att det var dags att bara vara ego.

judge judy

muhu.
jag har precis däckat i soffan igen. kollar på judge judy nu och tar det lungan. egentligen så tycker jag om judy men idag var hon lite irri. det var ett fall om en tjej och en kille som hade varit på partaj. snubben skjutsade hem henne och hennes kompisar men mitt i det hela så fick han ett utbrott och ville ha ut henne ur bilen pga hon betedde sig dumt. därför slängde han ut henne ur bilen och hon påstår att hon fick skador. tjejen hade druckit men det hade inte snubben, därför ansågs han vara mer pålitlig. logiskt, för så är det ju. en påverkad person ser världen med helt andra ögon, no surprise liksom.

men det som var så sjukt irriterande var att hon klankade ner på bruden för mycket, typ skyll dig själv för att du dricker. och till viss del kan jag hålla med om det, för man får faktiskt skylla sig själv om man ex skadas då man dricker, röker eller gör annat OM det är självvållande skador. om någon slår eller våldtar mig oavsett om jag är full eller inte så handlar det inte om att jag får skylla mig själv för man skyller inte sig själv om någon begår ett brott mot en. det är samma sak som att en rånare skulle säga a men bankerna får ju skylla sig själva för att dom blir rånade när dom har så mycket cash. skitologiskt.

ja ja.

en annan sak judy sa var att tjejen drack för mycket och uppförde sig inte som en lady. ba whaaat? lady? alltså USA *gäsp*. nu blev jag sömnig på riktigt. jag har tvättat hela morgonen och varit asduktig, tvättat lakan, morgonrock, kuddfodral och lite kläder. ikväll är första spinningpasset, hoppas jag inte dör. dags för en nap nu.

lördagsbilder

nähe kanske dags att sova nu? jag har suttit uppe och surfat och degat. jag gick lite på stan idag och köpte gympabyxor och ett partylinne. skojigt att gå ut på lördag. allsåt jag borde sova. nip tuck är snart slut och jag släcker ner här.
ltie pics från i lördags då idahoe gjorde sin intervju och samma kväll var vi på bistro.

duktig var hon!

jag och kriss supportade

bajstro

ajmän och jag

party

sretan rodjendan mama

idag fyller min mamma 45 år.

volim te puno.

brunette goes blond

i lördags gjorde vi detta.

bara rullstolen som fattas

ja vad ska man säga, åldern börjar ta ut sin rätt. datan allstå, inte jag. jag är fortfarande rätt fräsch och pigg. även om det där med pigghet kan diskuteras riktigt länge. jag vet inte ens om det här inlägget kommer att postas eftersom min data är lite ur led och inte vill öppna upp vissa internetsidor eller skrivbordet. så har jag tur så hamnar det någonstans annars så hamnar det ingenstans.

nikada

ahfyfasen vad skönt att vara hemma. nu ska jag käka och sedan däcka.

RSS 2.0