jag ber om en ny mage

herrejösses jag mår så dåligt. så fruktansvärt dåligt att jag inte minns när det var så här sist. det är inte psyket den här gången, så jag ska inte gnälla om hur trött eller depp jag är haha.

nej. värre än så, fysiska smärtor är tusen gången smärtsammare. jag vet inte vad som är på g med min kropp men efter att vi hade kommit hem i natt så fick jag så ont i magen, som träningsvärk ungefär, som att jag hade gjort tusen situps på en minut. allstå, så då gör man det alla gör när man har ont i magen. ska jag skriva ut det eller äcklas ni?
ok, man BAJSAR. så, nu är det sagt.

nä men seriöst, jag avled!!!
och nu ligger jag här med tusen tröjor på mig, svinont i hela kroppen, mitt ena ben darrar, bara det ena benet, inte det andra. konstigt, den kanske kände för att ta över hela ansvaret istället för att dela på ansvaret med sin vänstra vän. jag mår så dåligt så jag funderar på om jag ska kräkas. tyvärr har jag ärvt min pappas MEGAkänsliga mage, min framtid är redan skriven. det räcker bara med att ta en titt på honom för att inse hur mina framtida år kommer att vara.

jooooooooooj. hocu kuci, ne mogu ovako kad sam bolesna. 

dessutom blir jag så jävla nervös när jag är utomlands och är sjuk. tänker hur fasen ska jag klara mig här, hur ska jag hitta sjukhuset, hur funkar det med försäkring (ok det vet jag), hur ska jag ta mig dit, hur ska jag fixa allt, IFALL något händer, när jag inte ens kan sos-numret här på malta. hejdå.

Kommentarer
Postat av: stine

åhh stackare:( hoppas de blir bättre

2008-01-19 @ 07:11:20
URL: http://stineb.blogg.se
Postat av: Angelica

Hmm, jag vet inte heller var det är för nödnummer :S Men är inte 112 ett lixom allmänt överallt nummer???

2008-01-19 @ 12:10:09
URL: http://pelicaistoravarlden.blogg.se
Postat av: magz

stine: tack hörru :)

angelica: ingen aning, jag har också för mig att man kan slå 112, hoppas iaf:D

2008-01-19 @ 13:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0