vad får det lov att vara?

vad ska jag säga. jag är inte trött, jag kan börja med det. dom här dagarna har jag sovit för mycket och fyllt på med energi. alltid när jag hör någon säga "fylla på med energi" tänker jag på Sims, där simsarna måste ha olika saker som tillgodoser deras behov. det bästa är när dom är trött och man skickar iväg dom till sängen, sedan spolar man tiden så att det går snabbt och den där räknaren för sömn plötsligt går från att vara röd till att bli grön. det går så snabbt liksom.

jag tror att nicole har hostat för mycket på mig för nu börjar jag också få extrema hostattacker, dessutom är det mögel runt fönstret och jag är faktiskt lite rädd för att andas in den luften, den är så äcklig liksom.

nu börjar jag bli trött här känner jag, har legat i sängen sedan ett, men sitter nu i vardagsrummet. jag blev hungrig till slut, det enda jag kunde tänka på var mat och jag är inte en av de människor som kan äta ett russin och sedan sova gott, nope, jag käkar värsta frukosten med mackor och yoggi. det var allstå hungern som tvingade mig upp och jag gick ut i hallen för att tända lyset, och precis när jag har tryckt in knappen uppstår det en miniexplosion i vardagsrummet. eeeh. jaha, lamporna tänkte jag och tryckte på knappen i mitt rum, men det funkade inte heller. så jag antar väl att det var proppen som gick.

dessutom oroar jag mig nu på riktigt för min benjo på hakan. den vill liksom inte bli normal.

jag börjar sakna mitt rum hemma i sverige. jag kan verkligen känna lukten av den nu.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag önskar att jag var en Sims och någon kunde fylla på mig med energi. Det suger att alltid vara trött. :S

2008-01-31 @ 13:00:03
URL: http://hemmaplan.webblogg.se
Postat av: magz

jag med om jag ska vara ärlig.

2008-01-31 @ 14:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0