backstreets back

PEEEEPP. det behövs lite pepp just nu. nicole ska iväg snart och göra sin första salstenta, så vi sitter här och lyssar på glada disneylåtar och toni braxton, vilket inte är så glatt, men väldigt sångvänligt inbillar jag mig. vädret  wunderbart och allt är allmänt vädigt bra förutom dessa tentor som terrar min hjärna och hjärta.

imorgon har jag en tenta i comunication overview, ett ämne som sammanfattar cirka 30 olika ämnen inom media och kommunikation. det är så mycket att läsa och jag pallar inte, det mesta känns dessutom som att man redan kan sedan innan, herregud lite kunskap har jag nog ändå lyckats banka in i min inte så alerta hjärna under dessa 2,5 år jag har pluggat. så imorgon litar jag på min egna tur och kunskap, för jag har knappt läst något av det man ska läsa.

på onsdag har jag en tenta i communicating with music, och jag har tyckt att den kursen har varit svårast, mest för att det har varit helt nya saker och många praktiska, nya termer, nya ämnen och nytt allt typ. jag vet ärligt talat inte hur den tentan kommer att gå, och eftersom jag inte har någon tidigare kunskap i detta så vågar jag inte heller riktigt lita på mig själv.

tiden får utvisa som man säger.

förresten vad tror ni om tito beltran? är han skyldig? han ser så jävla sliskig ut att jag tror att han våldtog den där buttan, men eftersom han inte är medveten om sin sliskighet så anser inte han själv att det var en våldtäkt.

nu lyssnar vi på BSB. backstreets back alriiiight. everybodyyy yeeeaaaah, rock ur boddyy, yeeeaah.


Kommentarer
Postat av: nicole

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

2008-01-21 @ 16:22:07
URL: http://malta.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0