ja hocu bas tebe, tebe bas

te oci ko u srne, velike i crne da mi das.

vet ni, nu är jag på fullaste allvar seriös när jag skriver det här. alla människor har vissa rädslor inom sig, det behöver inte vara personliga rädslor, utan att man är rädd att något ska hända ens mamma, pappa, syskon, hund eller vad som helst. jag har tusen sånna rädslor inom mig, att något ska hända mina närmaste är det absolut värsta som skulle kunna hända.

men om man bortser från det och är mer sådär halvtseriös (även om jag är helseriös), så var mitt halvårs rädsla att jag skulle gå in på sakmuzika.com och upptäcka att crvena jabuka skulle ha konsert någon gång i vinter då jag verkligen inte kan åka till sverige då jag är här.

och vet ni vad2? det har inte varit någon konsert! hurra. jag menar det verkligen: hurra. jag hade suttit och gråtit här i mitt kalla rum av saknad och tomhet.

och vet ni vad3? rent teoretiskt har de konserter i sverige vartannat år på våren, MEN, de hade ingen konsert i år. därför skulle de rent teoretiskt sådär kunna ha konsert detta år, rent teoretiskt någon gång i slutet av april - början av maj. jag vågar verkligen inte hoppas, men jag hoppas av hela mitt kalla hjärta. DÅ skulle jag verkligen kunna kalla 2008 för ett jävla bra år.

SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLASTE GUD, GÖR ZERA SKITFATTIG SÅ ATT HAN KÄNNER SIG TVINGAD TILL ATT DRA UT PÅ EN TURNE (för vi vet att det bara är när ekonomin är skit som han ställer upp på konserter i länder där de som band inte uppskattas som de bör göra). ÄVEN OM DET ÄR MED SKABBSAKMUZIKA OCH SKABBKEMAL ELLER SKABBSEKIB (även om du gärna får skippa turbofolkgänget den här gången).

det är helt sjukt vad balkanfolkets kulturstatus har sjunkit, när de bästa banden tvingas till att dela scen med seljacine. helt otroligt sjukt.

Kommentarer
Postat av: Ice

Gillar din blogg, riktigt snygg va den :)
och GOTT NYTT ÅR!:)

2008-01-01 @ 17:19:58
URL: http://ajslandic.blogg.se
Postat av: diinchii

jag har hört att CJ borde komma till sverige snart, så jag håller tummarna verkligen för sist var de ju för typ två år sedan:P

2008-01-04 @ 22:11:57
URL: http://diinchii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0