hej alla mobbare, i hate you

jag tror att jag lider av en personlighetskris. borde man inte vid det här laget vara fullt utvecklad både psyskiskt och fysiskt? jag undrar bara. jag var så snäll och söt under hela min grundskoleperiod, halvsnäll/taskig min gymnasieperiod, förvirrad/snäll/asball (lite senare) under min lundaperiod och nu bara håller jag på att förvandlas till värsta miffot. en fortsatt utveckling på det som jag faktiskt trodde var slutet, men tydligen inte. vem vet kanske blir jag till slut en riktigt bra människa.

det är en sak jag inte fattar och det är typ alla som var grovt mobbade under sin barndom får värsta revengen och blir megakändisar. varenda kändis har tusen skelett i garderoben varav minst en av dem är mobboffer. det är rätt strongt. jag har alltid hatat mobbare.

MEN mobbare, av en konstig anledning finns det två typer av ex-mobbare. den första typen är den som verkligen är intelligensbefriad och inte ens vet vad det innebär att äga en hjärncell. oftast har det varit skitheta hela sin skolperiod, ALLA har frågat chans på dom och det är så jävla högfärdiga. när de uppnår vuxen ålder fortsätter de på samma bana. helt trångsynta och tror fortfarande att bara de ser någorlunda bra ut så är saken biff. de fattar inte ens att de mobbade och de tror fortfarande att det är "sånt som tillhör skolåldern" (snacka om att vara tragisk).

sen har vi den andra typen av ex-mobbare som tog sitt lilla förnuft till fånga och insåg att de hade varit skitstövlar i princip hela sin barndom och valt en väg som passar dem bättre nu. de kanske jobbar extra för bris (existerar det fortfarande?) eller gör något annat vettigt av sina crapiga liv.

hursomhelst så vet jag inte hur jag gled in på det här ämnet, men sen sak vill jag berätta för er och det är att alla de mongon jag kände under min skoltid är fortfarande lika dryga som de var då. när ska de börja ändra på sig undrar jag. det kanske aldrig kommer och det gör det sannerligen oftast inte för varje generation uppfostaras det tusen av ungar till djävulens avkommor typ.

fyfasen vad jag hatar mobbare och andra högfärdiga människor. jag vill slå på dom typ. HÅRT. haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0