mys

gud vad man önskar ibland att man hade någon att mysa med. nu nu nu! istället är jag själv. deppar inte för det, men just nu när jag är på myshumör så vore det fint. nu ska jag kolla på casanova. själv.


älskad

faaaaasen!! jag hatar skiten, när det suddas ut, när allt försvinner och man måste skriva om hela inlägget.

jag och nicole såg Inte här för att bli älskad på kino. en film som inte har så mycket att göra med något, förutom passion. det händer inte så mycket och den kan väl upplevas som tråkig. det handlar mycket om känslor, och det märktes inte allra minst på nicole som vid något tillfälle kramade hårt om min arm. haha. mmm. ja så var den filmen, man satt och hejade på dom och rös typ under filmens gång.

chips

jag är så sugen på chips. ångrar att jag inte köptre chipspåsen på hemköp. nu sitter jag och rapar kebab istället. nu äcklas ni av mig, jag vet det. men det gör inte så mycket.

innan

vad svårt det är att bara sitta och plugga. jag har bäddat upp mig här i soffan med laptopen på bordet och försöker göra något vettigt. det går inte så bra. jag undrar hur jag kunde vara så duktig på gymnasiet och vilken disciplin jag hade. det var inte något tal om att göra något som helst annat om inte läxorna var färdiga. och dom gjordes oftast dirket efter middagen. jag var en riktig planerare på den tiden och duktig. undrar om det är mitt öde att vara så här misslyckad.

dessutom så har jag slarvart bort mitt pyttelyse och kommer förmodligen att få böta för att jag cyklar utan lyse. och det är inte precis till någon fördel att polishuset ligger på den gatan jag måste cykla förbi.

tangentknapp

det var en lång natt och morgon. jag vaknade vid halv två och halsov till två och gick definitivt upp vid halv tre. drömde en massa grejer som jag inte visste om det var på riktigt. sedan vaknade jag någon gång för att jag hörde att sånt tangentklapper, och då trodde jag att någon satt vid min data. allt var så himla kosntigt. men nu är jag pigg och ska sätta igång med hemtentan. sedan ska jag och nicole gå och se en fransk film ikväll. myspys kväll med andra ord.


män

på tal om att hitta den rätte. jag läste en vettig grej i Cosmo (som var en vecka försenad!). det här kunde man läsa:

Lita på magkänslan...
Forskarna kan förklara varför du inte kan bli kär i den där mannen som du rent teoretiskt tänker skulle kunna vara en sådan bra pappa. det är ditt luktsinne som signalerar att ni har för lika gener, vilket är dåligt för eventuella barn. och när luktsinnet säger nej är det bäst att lita på känslan, inte på hjärnan.

...men inte om du äter p-piller
när du äter p-piller väljer ditt luktsinne en man med liknande gener = inte bra genetiskt.


så nu vet vi det. lite intressant är det iaf.

trygg

det blir aldrig som planerat. trots att jag har gått och varit trött i mer än fem timmar nu och lovat mig själv att gå och lägga mig vid senast tio så har det inte blivit av.

och trots att mitt huvud haft brist på bra tankar de här senaste dagarna så var det ändå en rätt vettig diskussion jag och nicole hade idag när vi satt på mondo. vad händer när pirret i magen tar slut och allt bara blir till tråkig vardag? ska man stanna kvar i ett förhållande då, enbart för att det är tryggt eller ska man ut och leta efter nytt? vad komplicerat det blir när man vill vara med någon för att man känner sig trygg och älskad men att man inte känner detsamma. jag vet faktiskt inte vad jag vill ha sagt här. jag är nog förvirrad.

noll

har suttit här och filat ner mina naglar helt. dags att börja med hemtentan imorgon och då måste man vara bekväm.

ska kolla på ett satc avsnitt och sedan sova.

djävul

det blir så att man är trött hela dagen. bara för att man sitter uppe på msn hela natten. låg i soffan och slötittade på the devil wears prada. sedan ringde mamma och sen pappa och jag måste lära mig att alltid stänga av mobilsignalen för jag rycker varenda gång den piper.

idag i skolan så minns jag inte något av föreläsningen. jag sov med öppna ögon och skrev snacka-skit lappar med nicole. jag tror inte att det var någon som riktigt hängde med. alla bara satt och skrattade. fast i smyg även om maria säkert märkte det.

längtar tills fredagen för då kommer irma till mig! jeeeej! det ska bli så kul!

det var dagens.

nu

kanske borde man sova nu.


snusk

nu hade emanuel snappat upp något viktigt. bra! äntligen lite action i skolbiblioteken. dock fel sorts action måste jag nog tilllägga. haha.

dublinbilder

lite bilder från dublin.

     
moln - en ö i havet - bussen

     
ajdin i flyget - dublin - Temple Bar

        
sittning - vi - ajdin på bron

     
jag på bron - gatumusikanter - shopping

        
ajdin fånar sig - mitt i gatan - strike a pose


myt

jag önskar jag vore en av dom tjejerna som alltid smörjde in sig med bodylotion varje gång dom har duschat. jag undrar om det bara är något jag har fått för mig. jag brukar också göra det ibland, men det känns bara tråkigt och tar lång tid. trots att det finns flera olika sorter i skåpet så orkar jag inte. men jag skulle vilja göra det.


tydlig

måste förtydliga mitt tredje sista inlägg. vi gick inte hem tillsammans som vissa har trott. vi bara sellebussade åt VARSITT hem.


bajs

så, väntar på att gruppen ska komma så att vi kan göra färdigt det här arbetet som ska lämnas in imorgon. jag tycker inte om sådana här arbeten, det är bara jobbigt och ångestframkallande. är man lat/korkad/dum så påverkar det tyvärr hela gruppen. och jag är alla tre sakerna.

stolt

äntligen kan jag stoltsera med att jag officiellt har gått upp till fd Pundaren, numera bara Måns, och sagt åt honom att sänka sin jävla skitmusik så jag kan höra min egen.

typ nästan så var det. han skämdes, med all rätt, och undvek att titta på mig. eller så skelar han och tror att jag står någon annanstans än vad jag gör. han hade kanske smygknarkat lite till sin knarkmusik.
hursomhelst så bad han dessutom om ursäkt, jag såg väl alltför kritisk ut. jäkla mes. jag hatar sånna meskillar som inte har nått vett i huvudet.

Svartklubben

kom hem dyngnsur efter en knäpp kväll. sellebussade med micke och robban upp till nicole där vi förfestade lite och sedan stack vi till svartklubben där det var ont om snygga människor. jag, nicole och emelie festade på så gott som det gick även om jag var helt seg, emelie blev lite småseg och nicole också. alla blev sega med andra ord (ibland ska jag hålla på och krångla till meningar).

en norrlänning som hette Johannes började prata med mig. först tänkte jag men herregud vad vill den här människan, sedan tänkte jag varför inte ge honom en chans att bara snacka lite. hade jag gått fram till en människa så blir jag hellre snällt bemött än elakt (det är väl sjävlklart för alla antar jag). han var så nervös och osäker, äkta på något sätt, och hade så snälla ögon. samtidigt som det var lite mes över honom så var det även något annat. detta något annat ledde till att jag satt och snackade med honom länge och sedan åkte vi buss hem.

jag ska inte ens försöka vara filosofisk, för det är jag verkligen inte, men ibland undrar jag att om man reagerar på ett annorlunda sätt än vad man brukar göra så lär livet ta helt andra vändningar. ibland måste man nog göra så som helst inte vill göra bara för att liksom se..

ja ja änaff. lite bilder.

     
N & M & E - snygg-nicole - vi

korridor

så nu sitter jag hör hos Nicole medan hon gör sig i ordning. de andra sitter ute i köket och förfestar och snart ska vi till Sydskånanskan och daaaaaaaaaaaaaaaaaaansa. jes jes.

regn

ikväll är det party igen. jag, nicole, robban och micke ska ut och röja lite på nationerna. vädret är piss, det regnar, men som tur är så har jag nya stövlar.jaaa. dom ska på ikväll, premiär!

nu ska jag vika lite tvätt.

etna

ajdin och mirza hämtade mig igår.och mirza kände inte igen mig trots att jag vinkade som en galning i dörren. sedan satt dom här och degade i en halvtimma, den tiden det tog för mig att fixa halsbandet. mirza hann även camma lite med nicole. undrar bara vad hon tyckte om det haha.

ajdin körde och trotsade den hårda vinden. det var knökfullt när vi kom fram till klubben i hgb. bandet var suveräna som vanligt. fast bara en enda crvena jabuka låt. lite besviken är jag nog. det var massor med folk, dom flesta kände jag inte, men lärde känna MIna iaf. hon var var den enda blondinen där så det var inte svårt att klura ut att det var hon. haha så mysig och go människa! konstigt att man kan känna att man känner en person någorlunda bara för att man läser dennes blogg. haha. trots att det var första gången jag träffade henne så kändes det som att vi mötts förut.

träffade även adis och sanjin. länge sedan man såg dom. eller adis har jag bara träffat en gång tidigare. sedan var det ju ajdins och mirzas kompisar, en jajcanin som hette ervin och så en till kille som hette edo och kände igen mitt namn. han minns mig när vi bodde i kycklingryd, direkt där efter att vi kommit. trevligt att han kom ihåg mitt namn. jag kommer inte ihåg honom för han var lite äldre. coolt var det iaf.

så himla skön stämning det är där borta. allt ärbara så himla bra när man är på etna.

           

etna - Mina & ja - Mirza & ja - Ajdin& ja - pojkar

mat

de senaste inläggen har handlat om hur trött jag har varit, tyvärr så har jag inte bytt spår än och fortsätter istället om att skriva om tröttheten. vaknade för två timmar sedan, hade bokat tvätttid, allt stank så himla mycket av röken från igår. nu ska jag käka överbliven pizza till frukost och ta min dagliga dos av Satc.

trött

jag är så trött. behöver sömn. god natt allihoppa.

reunited

113361-67

länge sedan man sågs med nicole. hela två timmar.

pizza

så nu sitter vi här hos mig, jag och Nicole. vi satt och käkade, hon kebab och jag pizza. har varit vaken sedan halv åtta och tvingat mina gruppkamrater att ta sig upp till mig vid halv nio för att gå igenom arbetet. degdag idag och om det inte blåser ikväll så ska vi till Hgb och Etna. jeeej.

vädret är rätt okej bara att det är så himla blåsigt som sagt. lägger upp lite bilder senare från dublin. nu ska vi fortsätta snacka skit.

väg

nu är jag tillbaka! dublin har varit rolig och jag är astrött nu. skriver mer om det senare. måste packa upp och sticka till netto och köpa bröd. känner mig även ovanligt stressad pga skolan. nu är det dags att sätta igång på allvar med det. imorgon är det etna! det längtar jag till asmycket, speciellt eftersom jag missade det förra gången.

skriver mer senare. puss

stress

jag försov mig! vaknade för en timma sedan och har jättebråttom. måste packa lite snabbt nu. flyget går vid tre. hörs igen på torsdag! puss puss

hem

nu ska jag iväg och packa lite. tåget åker vid åtta så vi måste ta oss till värnamo också. ´
lund, here i cuuuuum!

bajram2

det är helt omöjligt att inte dras med den härliga stämningen när det är Bajram. det var vid något tillfälle då vi alla satt hos farmor som jag blev väldigt rörd av allt:et, känslorna, människorna. så jäkla skönt att ha en familj som man tycker så mycket om.

dessutom hör det ju till att alla pratar i mun på varandra. teven var på hög volym (Deno och Lala tittade), radion var på, eftersom farmor lyssnade på något program på nash, jag och Irma i hallen, irma var på väg och gå och föräldrarna satt och skrattade. allt i en enda röra. men faaasen vad skönt.

           


Bajram

Bajram Mubarek Olsun!

det har varit en fin morgon. har regnat som aldrig innan och jag vaknade med kramp i benet. har mottagit och skickat en massa sms. har inte så mycket tid att blogga egentligen. ska klä på mig snart, så ska vi till farmor och äta middag. sarma rocks!

puss

bil

vi kom nyss från jönköping. tyvärr råkade jag ut för en slarvgrej när jag höll på och övningskörde tillbaka hem. vi var mitt inne i en rondell och jag och pappsen missförstod varandra. han sa åt mig att hålla mer mig på höger sida medan jag trodde att han menad att jag skulle svänga och blabla. så jag började svänga men upptäckte att det var fel så jag började svänga tillbaka och pappa fick panik och trodde jag höll på att köra av  vägen, fast jag hade koll på situationen men blev så jäkla förvirrad av honom. som tur var så hände ju inget, men det var ju lite kusligt, kunde ha gått värre. vi blev nog alla lite chockade. nu låter det som att det var värre än vad det var haha.

ja ja hur somhelst så hittade jag inga stövlar jag fastnade för. hittade bara ett par örhängen och såg rätt många människor. försökte att ta ett kort på min familj. det är väldigt sällan alla tre blir bra, och det här är inte en av dom tillfällena. men snälla är dom.

113361-61


100

nu när jag väl är i gång så kan jag nämna att Mina knep den 100ade kommentaren! woho! pris utlovas! haha!


Asex

påklädd och fin är jag nu. strax ska vi bege oss till jönköping. mamma ska klippa sig och jag måste hitta typ höstskor så jag också slipper gå runt i mina dygnsura starke. jag sov knappt i natt, satt uppe till halv fem och löste gamla VR korsord. mamma har börjat kalla mig Deda, eftersom han jämt sitter med korsord.

jepp och nu ska vi åka. spännande att åka till A6, var länge sedan jag var där. puss

krevet mahala

zaspao je mjesec, spava kao top.

besatt

det jag saknar mest just nu är att kunna titta på sex & the city. jag är helt fast och känner mig tom inombords när jag inte har tittat på åtminstone ett avsnitt per dag. vad konstigt att man kan leva in sig i en serie som jag precis har gjort. det har nog aldrig riktigt hänt innan. just nu skulle jag behöva ett avsnitt för att sedan kunna gå och lägga mig och somna gott.

gott

113361-60

aaah så gott. mamma är så snäll.

slappt

vilken slapp dag det har varit. meningen var att jag skulle upp tidigt och dricka kaffe med mamma, men jag fortsatte sova och det gjorde hon också. hela dagen har bara varit evigt mys. jag har inte gått ur pyjamasen sen jag tog på mig den igår. och den lär sitta på tills imorgon också.

drömde mycket. en händelserik natt med andra ord. bland annat att mina blommor hade blommat ut i lök, massor med chalottenlökar fanns i blommorna och så drömde jag att jag gick på en catwalk i jättehöga pumps som jag var livrädd för att ramla i. fast det var en skön känsla, så himla mäktigt var det. jag har nog bara kollat för mycket på project runway.

meningen idag var att träffa irma, men hon hinner inte eftersom hon har för mcyket att plugga så vi får ta det imorrn istället. gud vad jag har saknat henne också!

så konstigt deppig dag det är. jag har bara rivit ur en massa korsord ur gamla Vecko Revyn tidningar, har inget annat att göra.


100

det här är mitt 101:a inlägg sedan jag började skriva. det är i snitt 3,7 inlägg per dag. duktigt duktigt. så nu kan ni räkna på hur många dagar jag har varit aktiv på just den här bloggen.

bilder

           

deno slappar - pappa haha - jag - Majka H - Vi två!

   

  

myspys

så nu är mamma hemma också. har suttit och myst lite med henne. hon är så himla härlig, skrattar hela tiden och är inte det minsta diskret. har försökt att ta flera bilder med henne men hon lyckas alltid blunda när blixten slår till. helt omöjligt. så nu sitter hon där i soffan och käkar yoggi med bananer och tjatar på pappa att han ska hänga med på någon peter jöback konsert i göteborg fast pappa inte vill.
ska sätta mig och mysa lite till med henne och deno.

home

så nu är jag på plats i kycklingryd. jag trodde att jag inte hade saknat min familj så mycket, men det hade jag faktiskt. pappa hämtade upp mig på tågstationen i värnamo och sedan övningskörde jag hem. jag kommer nog hinna bli gammal men aldrig ta körkortet utan övningsköra med pappsen.
pappa kände inte ens igen mig, han gick nästan förbi mig, men kände igen resväskan. han var glad över att jag hade klippt mig. hans eviga dröm typ om att jag ska se så ung ut som möjligt. jag vet att han saknar den tiden då jag och deno var små.

farmor var redan på plats hos oss och vi var så himla glada över att se varandra. min härliga farmor. tyvärr var hon tvungen att sticka till klubben, det var teravija på g.

ska lägga upp nån bild på min familj snart också. ska bara föra över.

färgpalett

så nu har jag lagt färg i håret också. måste sitta med det typ en halvtimma. under tiden ska det kollas på top model! jaa. wohoo!

är lite stressad. har inte städat lägenheten än och hatar att komma tillbaka till en stökig lägenhet. får göra det imorrn istället. och packa också! ska åka hem imorgon till mysiga småland och pyttiga kycklingryd. träffa familijen. jjeeaj. fast konstigt nog så har jag inte saknat dom skitmycket, dom saknar mig mer.

måste hinna göra en ansiktsmask också. så mysig kväll jag har framför mig. puss puss

klippbild

ok. tog kort med webcamen istället. jag vaknade nyss och därför ser det lite konstigt ut. haha.

113361-54

baksidan

113361-53

och framsidan

pigg

haha vaknade nyss och är pigg nu. ni är väl säkert nyfikna på resultatet? haha. allstå jag får inte till nån bra bild som gör frisyren rättvis. hursomhelst så blev det nog rätt bra tror jag. mankan ha olika synpunkter och åsikter, men jag är konstigt nog nöjd. inte ofta jag blir det. jag intalat mig dock att håret kommer att växa ut och vara fint och glansigt och sånt. haha.

ska bara ladda batterierna så lägger jag upp en bild.

dags

är så nervös! haha. det var länge sedan jag var så här nervös. vet inte om det var nervositeten som ledde till att jag försov mig idag haha. snart ska jag iväg och träffa nicole. tur att hon hänger med som stöd för annars hade det varit jobbigt. usch. puss puss


hair

jaha. klockan är inte så mycket, enligt mig. men jag är astrött. ska nog sova väldigt snart. chattar för fullt med ajdin och micke (haha). det har varit en skön kväll. har småstädat lite, slappat, sorterat foton, snackat i telefon och betalat en massa räkningar. jag börjar samla på mig vuxenpoäng.

imorgon ska jag göra en stor grej. jag ska klippa mig. kort. haha. usch. jag känner mig rätt taggad, men samtidigt så känns det som att bli av med en stor personlighetsgrej. grillade emil lite idag och pumpade honom på fakta om vad killar tycker om kort hår egentligen.
jag satt och gnällde för nicole, honom och helena. jag kommer att uppleva mig själv som mycket mer aggressiv, och det sa jag till dom. jag är så himla gapig så det långa håret bidrar till någon slags jämvikt. jag vet inte, jag babblar på, men emil sa en bra grej idag och det var nått med att jag inte alls är aggressiv utan bara högljudd och nått sånt och så att skrattet ligger inte i håret, dvs jag kommer inte sluta skratta bara för att jag klipper mig, eller nått, nu är jag helt ute och svamlar.

så vi får se om jag är nöjd, eller om jag lipar imorgon. grejen är den att jag vill verkligen klippa mig, men det känns och är känslomässigt jobbigt. håret har ju ändå hängt med mig hela mitt liv som snyggare magda (dvs åren efter att man fyllt 15, alla var ju skitfula innan dess).

jaha. jag letar efter korthåriga förebilder just nu, så jag inte känner mig som den enda människan.

spännande. och är det så att det inte ligger nån bild uppe på bloggen så är det förmodligen för att jag sitter hemma och gråter och inte orkar söla ner hela min data.


kallt

när ska dom sätta på elementen här i lägenheten? det är för kallt. askallt. måste gå runt med täcket hela tiden. nyckelpigan sover i en snäcka som jag la fram. mysigt.

berg

nu är det läge att hänga ut seno. vårt lilla hata/älska-förhållande har nått sin topp. han kan aldrig vara snäll eller trevlig. iofs så kan jag också vara riktigt jobbig. men du är aldrig snäll seno!

nästan prefekt

idag var vi duktiga. igen. andra dagen i rad. fantastiskt. intervjuade prefekten på teologiska instutionen. han var snäll och babblade på. på föreläsningen satt jag och nicole och skrev lappar till varandra. så omoget men så roligt. vi satt på athena, medan nicole käkade sin pasta med oliver. sellecyklade ner till stan med emil gjorde vi också. träffade rktigt snabbt jack och darmin. länge sedan man såg dom. jag cyklade hem med min baguett i cykelkorgen.


säng

nu har jag chattat sönder mig. dags för en skön sömn och lite frid i hjärnan. sov gott. puss

bubamara

idag när jag var och slängde skräp hittade jag en liten nyckelpiga i hallgången. den stod där på väggen och frös. mina moderskänslor tog över och nu kryper nyckelpigan på fönsterbrädan. så liten. stackare. har inte hittat sig nånstans att sova över vintern, så nu degar den här hos mig istället.


namn

nutella är mitt andranamn. fasen vad det är gott att bre nutella och sen värma i micron. och som pricken över i:et, ett satc avsnitt. jaaaaaaaaaaaaaaa.

socker

usch vad segt. att blogga borde vara ett heltidsfritidsintresse, jag hinner ju inte blogga när jag har massor med saker att göra hela tiden. och jag är så trött så jag somnar. måste få i mig lite socker så jag piggnar till och sen är jag åter tillbaka.

chatt

jag vet inte. kanske dags att sova. men jag är inne i chatt med irma och en seg ajdingdong. ska nog ta och kolla på ett satc avsnitt efter det här och sen sova. puss

idol

så nu är hon uppe på väggen. min nya idol. den fulsnygga kvinnan vid namn Penelope Cruz. hon gör sig fin där uppe.

planschen var enormt lång, när jag mätte den så var den ca 180 cm, så jag fick klippa bort en rätt stor del. det känns skönt att det nu bor en tjej här med mig. det känns faktiskt inte alls så ensamt. det räcker bara att jag sneglar lite snett åt höger och så är hon där med sitt enorma huvud. tryggt.

113361-52
hon är het
113361-51
bara för att ni ska få ett hum om planschens storlek

bra

förresten glömde säga att jag är tillbaka. den glada, positiva mags. jag hade ju en liten deppvecka, en ovanligt deppig. fast nu är jag back och jag är såååå redo för alla utmaningar. eller nått.

chokladmjölk

det blev en snabbträff med nicole på stan. först gick vi till biografen där jag skulle hämta min efterlängtade plansch. och det var lite kruxigt att ta ner den. men gubben var snäll och hade kommit ihåg mig. nån annan tant tjurade däremot för att han tog ner planschen åt mig.

det fanns knappt något folk på gatorna och alla cafeer var stängda. stänger dom alltid så här tidigt på söndagarna? men vi hann iaf sitta en halvtimma på Coffee point med varsin chokladmjölk.

sedan stod vi vid cykelstället i typ en halvtimma och snackade. det blev kallt och vi cyklade hemåt åt varsitt håll.
positiva nicole och positiva mags, det är vi det.

        

satc

finns det något godare än kycklingbitar med majonäs? nääää. hihi. nu ska jag njuta av min middag och kolla på satc. inne på fjärde säsongen nu.
och finns det ´något bättre än satc? nää. hihi.
jag är fast. det är så mycket som händer där.

majonäs

jag cyklade till ica malmis. när jag skulle ta upp plånboken ur korgen upptäckte jag att den inte låg där. så jag låste upp cyklen och cyklade tillbaka samma väg som jag kom. cyklade sen till malmis igen samma väg som jag åkte och cyklade tillbaka. köpte majonäs och glass. sedan cyklade jag igen samma väg som jag åkte, cyklade tillbaka, cyklade igen och till sist cyklade tillbaka.
allt för en majonäs skull.

pms

jävla pms. jag är på såååååååååååååååååååååå dåligt humör. jag hatar hela världen och alla är så mycket bättre än mig. nu måste jag ut och cykla. iahfäoahfäåisdufiohåfö

soffa

jag kan inte ens komma på var vi var igår. det stället allstå. antigen så var det krischansta eller helsingkrona nation. känns som att jag aldrig riktigt kan skilja på dom två.

adde och rickard hade väntat på mig en rätt lång stund verkade det som för när jag kom till seven eleven så hade dom nästan förvandlats till statyer av sig själva. det var rätt kallt. vi gick upp upp till nicole och jag saktacyklade hela tiden.

sedan festade vi där som jag inte kommer namnet på. jag är så jäkla trött nu, orkar inte skriva mer.

           

tugg

fan. jag får börja respektera dom här libansesiska nötterna som jag handlar in hos libanesen. jag bara proppar i mig dom utan att ens ritkigt äta sakta. jag är så skittröttt. känns ändå som att jag har lite energi
kvar för att kolla på ett satc-avsnitt.

trollkarl

så satt jag i syons gröna fåtölj i en timma och pratade om allt som jag inte skulle prata om. Tobbe är den sortens syo som även funkar som pyskolog. jag vädrade mina tankar om typ allt och han berättade mycket om sig själv, hur han är och var innan. och han skrattade mycket åt mig och sa att han kände igen sig och jag skrattade åt honom för att han var så flummg. så vi satt väl där och bara skrattade åt människor som fjäskar, om seriösa doktorander och snobbiga proffessorer från Österrike.

jag vet inte om jag fick något riktigt grepp på utbildningarna och vad jag ska göra i framtiden. men han fått mig att hoppas på journalistutbildningen, de tankarna hade jag gett upp lite. i vår fortsätter jag läsa på MKV iaf.

sedan fick han abstinens och var tvungen att gå ut och röka. och jag cyklade hem mer hoppfull än vad jag var en timma tidigare.

dörr

medan jag höll på att dammsuga så ringde det på dörren och där stod nicole. jag blev glad och överraskad. hahah. hon hade med sig kladdkaka och dricka. haha. hon är ju för härlig. istället blev det det gamla vanliga, pannkakor med nutella kryddat med skitsnack. en helkväll med andra ord.

haha. det blev lite skabbilder också men dom publicerar jag inte eftersom jag inte vill att ni ska bli rädda och drömma mardrömmar.

knack

äh det kanske bara är choklad som behövs som Mina säger. jag märker att jag inte heller har något bröd i köket. önskar jag hade haft en springpojke som jag kunde ringa och så kunde han sticka och handla åt mig. så jag blir tvungen att klä på mig och besöka netto trots allt.

det här var första morgonen den här veckan som jag fick sova ut. sov till halv två utan avbrott från någon borr eller annat oljud. så skönt. jag var tacksam.

igår höll jag på att gå upp till Pundaren. han spelade så där hög musik igen. grejen är den att jag aldrig riktigt vet om det är han som gör det, eller om det är grannen jämte mig. för lutar jag mig mot väggen så hörs det hos den andra grannen, men annars så låter det som att det kommer uppifrån.

beväpnad med mobilen och nycklarna sticker jag över till den andra ingången (där grannen bor). när jag kommer in i hallen och lutar mig mot hans ytterdörr så hör jag plötsligt någon som öppnar någon dörr på andra våningen.
jag inser jag att jag står där i morgonrock, håret åt alla håll och i tofflor. så jag går snabbt ut ur det huset och in till min ingång. jag kan inte hålla på som jag gör. hade någon sett mig vet jag inte hur jag hade förklarat mig ur sitationen. nancy drew får jag börja leka på dagen istället.


pojke

ibland, när man inte har något annat att göra så gör man bara löjliga (men roliga) tester. som det här, som går ut på att ta reda på vilket kön ens barn kommer att ha. fast det är ju en fördel om man har en man som kan svara på samma frågor, då är chansen ännu större att testet är något att lita på.

113361-44

take my hand

jag har så ont i huvudet av att bara vara jag.

jag är i den andra fasen av ett känslomässigt kaos som har pågått i tre dagar nu.

joj

Kapne dan pa dode noc
Prode noc pa kapne dan
Korak naprijed natrag dva
Ode godina.

Oko podne budim se
Ovako citam novine
Lose vijesti preskacem
To mi ne treba.

Godine prolaze
Proklete, neka idu bez mene.

Upali svijetlo mracno je
Kada lezis kraj mene
Hocu da vidim proljece
U tvojim ocima.

I korak naprijed natrag dva
Valjda nam je takva sudbina
E da je barem ostalo
Vise dobrih bendova.

Kad je tako malo, malo vremena
Ja ga necu trositi, kako ne treba

nöt

jag satt och rotade i min påse med osaltade nötter och så hittade jag den här coolingen till nöt. det ser ut som att det är en nöt som lyfter på ögonbrynet, så där som tuffa killar gör, och så har den en näsa och en tuppkam. underbar liten nöt. hihi


återvändning

jag och nicole såg filmen Att Återvända med Penolope Cruz. hon var inte heller en sån som jag tyckte var snygg, fördmoligen för att hon oftast spelar tråkiga och misslyckade komediroller, men efter att ha sett den här filmen så är jag förälskad. hon är helt vanlig, har rynkor,mörka ringar under ögonen, slarvigt hår och en liten, vad fasen kallas det, typ en liten hudupphöjning, en sån där "Carrie-vårta på hakan", sådan har hon fast precis invid ögat, och en mindre. allstå fattar just nu inte vad jag babblar om, men slutsatsen är den iaf att hon är naturligt fulsnygg och därför måste man älska henne. så jag hoppas innerligt på min plansch som jag ska hämta på söndag och hoppas också på att ingen hinner före mig.


sabotage

113361-42


adis misslyckade försök att skrämma mig. misslyckade, men väldigt välgjorda försök måste jag nog ändå säga. stackaren har inget liv, dålig på att uppdatera sin blogg är han också. skärpning adise!

glad

när jag loggade in på Nova Raja så hade jag fått ett litet privat inlägg av en tjej som läste min blogg och tyckte den var bra. då blev jag glad så hon har en stor hälsning här!

måste klä på mig snabbt nu, ska gå på bio med nicole. det ska bli så himla skönt att bara komma ut efter dagens allt.


hög

jag sov bra i natt. första natten på länge faktiskt. sen vaknade jag av hammrande och borrande. ååhhh jag blev så irriterad. dom håller på med tvättstugan snett under mig. nån fuktskada. så klockan åtta fick jag gå upp.

dom håller på hela tiden. känns som att dom hammrar precis ovanför huvudet på mig. musiken är på ashögt för att jag ska slippa oljudet.

diadem

ja den här dagen var sannerligen den mest skrattiga på länge. jag vet inte om det berodde på att jag och nicole inte satt jämte varandra idag på föreläsningen, eller om jag var för trött eller om nicole var så jäkla rolig som hon var.

först  var vi hos The Libb (Libanesen) och handlade lite grönsaker och sånt. och han pratar verkligen alltid med mig, det är väl det där invandrarsyndromet; oavsett vilket land du kommer ifrån så sympatiserar du med invandrare oavsett var de kommer ifrån.

sedan cyklade vi till nova lund och där påbörjades skrattfesten och den enda inbjudna var jag. nicole försökte hålla en låg profil. jag fick fem starka och högljudda skrattattacker. den första var rätt oskyldig och början på allt.

vi var inne på bikbok och nicole hittade ett rosa diadem som vid ändarna hade ett långt snöre som hängde, och som man skulle knyta bakom nacken när man hade diademet på. detta fattade inte nicole och allt var väldigt förvirrande för henne. så hon började knyta dom här snörena under hakan och menade på allvar att hon inte fattade hur folk skulle kunna gå så här med diademet knutet under hakan. jag,däremot, fattade inte hur nicole på allvar inte förstod vitsen med snörena. jag var i skrattchocktillstånd och kunde inte förklara för henne. hon fattade noll och tyvärr blev det ingen bild eftersom tjejen som jobbade i affären inte hade annat för sig än att utbyta hatblickar med oss. absolut ingen förståelse för nicole. dålig stil.

sedan fortsatte nicole med sina erövringar inne på Bianco där hon rev ner stövlar som stod uppradade på ett högre ställ.
inne på JC fingrade hon på en plansch och jag kunde inte få ut där där diademet ur huvudet. till slut började JC killarna titta konstigt på oss och jag hann se att ena hann peka på oss, men trodde inte att jag hade sett det.
på donken syndade vi. eller rättare sagt jag syndade. och där garvade jag också en lång stund.

nova lund har en sån entredörr som snurrar runt, alltå en sån stor glasskiva, så man kan antigen stå på ena sidan av glaset eller andra, ochså snurrar den och så är man antigen inne eller ute. så precis när den ska til att byta sida så hoppar jag in i entredörren och på andra sidan står folk, och av säkerhetsskäl så stannar dörren upp så att ingen ska kunna klämmas. och eftersom det var så nära inpå "vändningen" där jag hoppade in, så stannar dörren helt haha. och där inne står jag och skäms och skrattar ihjäl mig några sekunder.
en lång skrattdag och ett långt blogginlägg. jag är så dålig på att förkorta händelser.

     
lite soffprovning på bolagret

  

dagens outfits


catwalk

jag kom hem nyss. var ute och promenerade, så fick jag värsta grymma iden, som grynet skulle säga. varje gång man har sin ful-dag ska man absolut inte sitta hemma, utan man ska ut och promenera. men inte på vilken promenad som helst. leta reda på en bra cykelbana där du vet det åker bilar förbi.

jag har en runda som går precis längs med motorvägen. så ska man ladda mp3en med bra gå-i-takt-musik och ha på sig sina snyggaste gympakläder. sedan ska man låtsas att cykelbanan är en catwalk, att bilarna är alla dom som sitter på front row och att man har på sig en glammig silkig klänning och stilettos. så går man i takt till musiken, svänger med höfterna, går sådär sexigt som modellerna på catwalken och känner sig sexig. man behöver ju inte överdriva, men ändå ta ut svängarna. 

det är sjukt hur bra det fungerar! jag är helt i exktas över denna ide. ibland är det jobbigt att möta bilisternas blickar, men hey det kvittar ju, för dom passerar så snabbt ändå. och promenaden känns redan hundra gånger roligare, bara man drömmer bort sig.

klassfesten2

Här kommer lite fler bilder från klassfesten.
              

skrap

jag tycker inte om när folk försöker förstå sig på mina känslor. när dom försöker få mig att förstå mina egna känslor. jag vet hur jag känner. jag behöver ingen som intalar mig att det jag känner är fel eller rätt. och även fast jag säger att det räcker, att jag inte vill höra mer, slutar den inte, utan blir bara mer övertygad om att den har rätt. men du har fel.

anklar

nu har jag rensat i garderoben. lagt fram vintergrejer även om det känns ritkigt deprimerande. det mest deprimerande är att lägga undan sommarskorna. jag har inga andra. vad ska jag ha på mig nu? inte stövlar och sånt. det roliga är ju att jag måste köpa nya höstskor. jag har fortfarande inte riktigt fallit för ankelstövlarna, men kommer väl rätt snart att göra det. jag passar inte i dom heller så jättemycket, mina ben kommer att bara se kortare ut, eftersom ankelbootsen "kapar av" benen visuellt. synd.

min huset-mitt-emot-granne har en enorm tv-skärm. den ser ut som att den svävar ovanför golvet, skitkonstigt. dessutom spelar han nått spel som ser roligt ut. fast jag fattar fortfarande inte hur tvn står.

legend

en låt som går på repeat hela tiden just nu är John Legends nya, Save room. den är så himla gullig speciellt när han sjunger i andra versen this just might hurt a little, love hurts sometime when you do it right lalalala.


klassfest

så är hemma nu. bloggar lite innan jag hinner glömma nått tills imorn. vi hade ju en liten klassfest-förfest hos Linda i hennes tvåa. vi var inte många, men vi var jämnt antal tjejer och killar som nån påpekade så fint. Leo valde att citera Goffman flera gånger under kvällen,trots att vi hade lagt honom bakom oss sen den tentan.
ja, allstå det hann ju inte hända speciellt myckt, men snacket var livligt, altifrån Pandora till studievägledarens läggning (han är inte honosexuell!). jag var livrädd för Lindas katt och varje gång Nicole nuddade mig med foten trodde jag det var katten. leo sa att jag befann mig på samma nivå som dom, trots att jag inte hade druckit. sedan cyklade jag, han och nicole till ÖGs, medan dom andra degklumparna tog en taxi.

På Ögs var det ös. asmycket folk, fattar inte att dom inte har nån gräns. det är astrångt på dansgolvet och alla armbågas hela tiden. en gång fick jag till med agera madrass åt ett hånglande par, dom lutade sig på mig hela tiden. skabbpar. då fick jag använda mina armbågar.

så där festade jag, nicole, leo, micke, robert, linda och anna. kul och festa lite med klassen istället för att bara gå på en massa seminarier.

en kille frågade mig om jag var bosnier. kul med folk som ser direkt att jag är bosnier. han sa att han var trött på blondiner och att det inte funkar med sådana i längden, vilket ju är lite väl klantigt sagt.

en annan kille sa "men är det inte du som är nadine.. eller vad hon nu heter, hon från idol?", du menar natalie sa jag då, aaah, sa han, det är henne jag menar, men herregud ni är ju skitlika. jag sa att det kanske berodde på hårfärgen, neej det är inte bara hårfärgen, det är typ... hyn.
haha. vilken kille säger nått sånt? du menar att vi är lika bleka eller?, sa jag. han skrattade.

en cheeseburgare på donken och sen selle-cyklade jag, leo och linda hem.


    
nicole och cider, nicole och jag

       
leo leker goffman, de två viktigaste korten i plånisen

  
linda och anna, leos flygande potatis

så mina vänner nu ska jag sova. hoppas ni har haft en lika fin kväll.

iväg

113361-24


jepp, och nu ska vi iväg.


jaget

snart kommer nicole och så ska vi göra oss i ordning här hos mig, eftersom det är klassfest på vildanden hos Linda. ska bli väldigt kul att träffa klassen privat också. vi får ta tillfället i akt och ta av oss våra masker och gå bakom scenen som Goffman skulle säga, eller snarare ta på oss masken, för ikväll ska vi vara snyggast! haha. eller inte. haha

bagare

jag förtjänar en degstämpel i pannan. jag är helt sjukt degig, jag tycker synd om min kropp för att jag plågade den så hemskt under den här veckan. ska kolla på ett satc-avsnitt och sen sova.


musik

Britney är bäst. det är min glad-och-komma-igång-musik hihi. det är så skönt att bara lyssna på lättuggat pop. och när har hon tänkt och göra comeback? läste  nånstans att Mel B planerar en Spice Girls återförening. JAAAA. hoppas det blir nått!

kostur

jahapp. tentan är avklarad iaf. nu ska jag käka lyxlax och måste sticka till affären, men vädret är piss, tänkte jag skulle belöna mig med nån tidning och polly. fast jag är så seg och har ont i hela kroppen. typ sklettet.

prata

Mirza får komma till tals.

lista

är du vegetarian? nej
om nej, varför inte? För att jag inte vet vad jag skulle äta förutom kött
hur många har du dejtat?
Sex stycken, tror jag, det är inte många, men dugliga var dom iaf.
har du nåt jobb? Jag är student. Det sägs att man ska se det som ett heltidsjobb.
Om ja, trivs du med det? Ja det gör jag verkligen

när gjorde du senast något riktigt dumt?
Kan inte komma på nått som är så dumt.
favoritfik? Mormors bageri
vad tycker du om sex före äktenskapet?
Inget fel, så länge man trivs med personen man är med.
projekt just nu? Att klippa mig kort, en lång intalningsprocess i mitt eget huvud.
barndomsidoler?
Brena och Tajci

vad tycker du är äckligt?
Smutsiga toaletter, jag försöker att inte titta där jag vet det är som äckligast, men gör det ändå. 
vad har du på dig just nu?
Pyjamas och linne, har inte bytt till något annat sen förrgår
när och var grät du senast?
I förrgår. Jag grät över alla döda människor jag inte har lärt känna, som ex min döde farfar, min morbor Suvo och tetka Sadeta. det är skönt att gråta.
något beroende?
Nutella. Jag MÅSTE få in mig minst en macka varje dag.

vem
hånar du? Alla som lyssnar på turbofolk, jag kan inte låta bli, även om jag vet att det är fel. Och folk som är snyggare än mig.
delar du mest minnen med? Irma, definitivt, hela mitt liv har hon varit där.
stör du dig på? Alla översittare
gosar du med?
Med mina skämskuddar

vilken
tidning läser du? VeckoRevyn
buss åker du oftast?
fyran
frisyr har du?
Uppklippt i hela håret och långt

vad gör du nu?
Dricker te och tuggar tuggummin
vad gör dig till en bra människa?
Jag källsorterar och skrattar så ofta det bara går.
vad gör dig till en dålig människa? Jag kommer aldrig i tid och snackar rätt mycket skit.  
när spydde du sist? I juni. Det bara kom.
är du en bra flickvän?
Är det rätt kille så är jag nog det, annars är jag lite hursomhelst.
vill helst ha nu? En mille på banken
är du flörtig?
Nä det tycker jag inte, men vissa förknippar leenden med flört. 
dagens sång? U + ur hand, Pink
vill du hångla?
jättegärna
favoritkaka? brownies
lyssnar på nu?
Pinks, den går på repeat.

skit

ok en liten paus från icke-pluggande. evo ciza, nån tänker på mig. jeeej.

patetiskt

S26: jeli zivis u lundu ili studiras

Ja: studiram

S26: oki ma bezveze pitam nisam te vidio ija sam u lundu stalno pa zato pitam

Ja: nije bas da stanujem na ulici ili na busstanici pa da me vidjas svaki dan

S26: nema veze gdje stanujes mozda si saostala pa neizlazis nigdje bojis se naroda da si u lundu znao bi te nazalost neprovaljuj se


HAHA. jag fattar inte det, vissa killar tar illa upp om man är lite tyken. i sink hi iz d one koji je zaostao. och lund har ju typ tio invånare och han känner alla tio!

Irma

113361-23

My all-time-fav-grl



Sarajevo

113361-18
Newlyweds

113361-15
Dunja & jag

113361-16
Anja, aaaah miss u, the good ol' times

113361-17
Bombasticna Dunja & Jag



ljus

den gladaste låten just nu måste vara scissor sisters i don't feel like dancin'. man blir så glad och pigg. jag börjar ändå känna att jag är lite sömnig. har inte sovit hela natten. min blick hänger inte riktigt med när jag vrider på huvudet och mina fingrar är inte så flinka på tangentbordet. men det går inte att sova när det är så ljust ute.

sexiga brudar

jag fattar inte varför gifta människor hänger på Nova Raja? inte för att det är någon slags uttalad singelzon; dom flesta hänger där nog ändå för att hålla kontakten med vänner, men varför väljer man som gift make/maka hänga där och dessutom ta kontakt med andra tjejer/killar? är man gift ska man väl typ..vara med varandra, eller nått. 

dessutom, så är det vissa som, förutom bröllopsbilder i fotoalbumet, även fläker ut sin maka i bikini. varför? för att signalera att han har en pangbrud som ingen någonsin kommer att kunna få, förutom han själv?

det är inte enbart den här snubben, utan många killar som har lägger upp "sexiga" (även sexighet är relativt), eller kanske bättre att säga, bilder med tydliga sexuella anspelningar, i sitt fotoalbum. hur fasen tänker ni? blir ni kåta av att tänka på att en annan kille eventuellt attraheras av era tjejers poser? är ni bara ute efter bekräftelse, att någon annan ska säga "sexig brud du har" för att du själv ska fatta det?

och hur tänker tjejerna? känns det skönt att dela med sig sådana här bilder? känner de sig mer älskade och bekräftade om pojkvännerna pryder albumsida efter albumsida med deras rumpor och bröst?

jag antar att detta är en mognadsfas som förhoppningsvis går över, men det är absurd att tjugoplusare håller på så här. speciellt dom gifta.

bra

jag vet att när min stress börjar komma så blir jag duktig, så nu har jag suttit en HEL timme, utan att ha gjort något annat, och pluggat. duktigt duktigt. nu fattar jag hela Severin och Tankard boken. ska käka frulle nu och sen fortsätta. sova på dagen och sen vara aspigg hela natten, gå och göra tentan och sen sova igen hela fredagen. typ. ahha.


normala

klockan är halv fem och jag ligger inte och sover som alla andra normala människor. jag sitter inte och pluggar, jag gör inte ett piss. försökte klura ut hur mycket tid jag har lagt på den här tentan. om jag räknar bort alla timmar jag bara har stirrat in i väggen, kliat mig i huvudet och irriterat mig på mina naglar, så blir det sammanlagt (utan att överdriva det minsta), cirka tre aktiva timmar av pluggande. det kommer seriöst vara ett mirakel om jag klarar tentan.

vad är det som gör att jag inte klarar av att sitta bara still och läsa in all skit? varför har jag dessa problem? jag ska nog gå en sån kurs i studieteknik, det här lär inte hålla i längden.

jag bara längtar tills den är över, så att jag kan gå över till mina normala rutiner. gå upp normalt, käka frukost när man ska käka frukost, gå till skolan, träffa människor, man känner sig helt sjukt isolerad när man pluggar. gör jag något annat "vettigt", typ dammsuger, så får jag ångest över att jag inte pluggar.

jag är ju fasen smartare än det här.

lista

ego, igen, jag vet.

Vad heter dina föräldrar: Suada och Šahin
Antal ljus på din senaste tårta: Tjugo
Hårfärg: Mörkbrun, måste dock färgas om.
Favoritfärg: Bourgogne (en röd-sort)
Bostadsort: Lund
Har du varit i några andra världsdelar: nej
Snuttefilt eller kramdjur: snuttefilt
Färg på strumporna: svart-vit randiga
Lyckotal: 3
Favoritfilm: Butterfly Effect och Savrseni krug (men det vet ni väl vid det här laget)
Bästa veckodagen: svårt att välja mellan onsdag och fredag
Favorit TV-program: Laguna Beach
Favoritrestaurang: Una, i Jajce
Sport att titta på: svårt, men det får bli konståkning på is
Snabbmatsrestaurang: Donken
Senaste sjukhusvistelse: Pappas infekterade tå haha
Favoritdricka: Fanta Lemon
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Grönt hemma, här creme
Hur många gånger kuggade du på körkortet: har inte ens testat
Var är du om 10 år: i min talkshowsoffa
Vem fick du senast e-mail från: Dino Z
Är du dömd för något brott: haha nej
Vad gör du när du är uttråkad: mimar framför spegeln
Vän som bor längst från dig: Anja i Sarajevo
Vad retar du dig på: vääääldigt mycket.
Läggdags: typ väldigt sent
Favoritlek: Hoppa hage
Skostorlek: 38, 39, beroende på skor
Favoritpålägg: mild ost
När köpte du något åt dig själv sist: Barnängen schampo
Vilken är din bästa egenskap: att jag skrattar lätt
Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: att skaffa jobb
Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: ja
Mest intressanta stad du varit i: Venedig
Favoritgodis: sura
Vilken film såg du på bio senast: Pirates of the Carribean 2
Roligaste konserten: Crvena Jabuka, båda gångerna!!
Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: som uttråkad
Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att jag inte kan koncentrera mig, utan fyller i en massa onödiga listor.
Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: till LA

ur en students synvinkel

113361-14



comforting lie

jag har inte pluggat något idag. strongt av mig. nu ska jag i alla fall steka lite pannakakor och kolla på Top Model och weeds, och sen ska jag plugga. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. puss

279

279 sidvisningar idag! wohoooo. gud, jag är riktigt positivt överraskad. och jag veeet att vissa andra har hur många sidvisningar som helst per dag, men för mig är detta stort. så sabba inte min kortvariga glädje haha.
det verkar iaf vara så att det inte bara är något Freak som klickar sig in på min sida konstant.


nu siktar vi mot 300! jeeaaaah. haha. haha.


måsten

okej, jag vet inte. jag vill helst sova, men känner mig tvingad till att plugga eftersom alla andra gör det. jag väntar också på att bli lite piggare. är lite seg just nu. varför känns allt så mycket roligare än att just plugga? att städa är som roligast när man egentligen måste plugga. jag är sugen på att spela lite sims också. skärpning!

Lista

ego, jag vet.

har du pojkvän/flickvän? nej
är du kär? nej
hur tidigt stiger du upp? På eftermiddagen, den här veckan
vem/vilka vet mest om dig? Irma, Nicole och Ajdin
gillar du att slåss eller? nej
vad har du på dig just nu? En självlysande pyjamas och ett linne
vad ska du göra ikväll? Plugga och blogga
när var du senast riktigt full? Har aldrig varit det
är du seriös? nej
hur många biologiska syskon har du? ett
isåfall, vad heter de? Deno
hur många timmar sover du per natt? typ tio
vilken färg har du på håret? mörkbrunt
och frisyren, hur ser den ut? Långt, uppklippt där framme
vad har du för färg på ögonen? blågröna
vad vill du ha för färg på ögonen? Mina är snyggast
vem är snyggast i världen? Johnny Depp
ska du duscha idag? Har redan gjort det
vad är det för veckodag? tisdag
är du uppväxt i stan eller på landet? I stan
har du utländska föräldrar? Ja, stolta bosnier
gillar du att laga mat? ja
hur många par skor har du? Sist jag räknade hade jag 26
var har du ont? I min finne
vem är bäst just nu? Min data
använder du hårspray: knappt aldrig, det blir så stelt
favoritserie: sex & the city och Life as we know it
gillar du seriehjältar? nej
killar eller tjejer? tjejer
salt eller socker? socker
gillar du ketchup? ja
är du bra på att måla? ja
sommar eller vinter? Sommar alltid!
vilken tid gick du upp idag? Vid halv två tror jag
vem kramade du senast? Nicole
vem pussade du senast? Mamma
säger du "kex" eller "chex"? kex
vad längtar du till? Tills tentan är avklarad
favoritalkohol? Bojkottar alkohol
vad tycker du om ditt utseende? medel
varför fyller du i detta? Man kan låtsas att man blir intervjuad
vad heter dina husdjur? Min ”döda” kanin hette Nosa, hon är död nu
hur kommer du bo till hösten? I min underbart mysiga lägenhet
har du körkort? Gud nej
hur gammal vill du vara när/om du får barn? Högst 25 för första ungen
Humör just nu? Skitpigg, lite irriterad på Ajdin och glad
Favoritgodis? Brownies, fast de är ju kakor
Är det nåt du absolut inte äter? Skära grisar
Sommarplaner? många
Saft eller alkohol? Fanta
Hur många kuddar sover du med? en
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska, definitivt
Sparare eller slösare? Jag har ett shoppingkonto, så jag är både och J
Bästa film? Savrseni Krug och Butterfly Effect
Kommer du ihåg din första kärlek? ja
Älskar du henne/honom fortfarande? Nej, jag var så liten
Har du några homosexuella vänner? Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja
Ser du på kärleken som ett misstag? ibland
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? jättemycket
Rädd för insekter? Gråsuggor och silverfiskar
Det här är jag bra på? Sminka vänner
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna frysa tiden (Piper)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har redan en navelpiercing, inget mer
Anser du att du är stark? ja
Vad gör du om du får hicka? Hickar vidare

vatten

jag har pluggat nu lite, men ska ta en dusch nu med tända ljus och allt. 60-tals musik är på högsta volym. och jag vet inte varför, men det känns lite sådär lyxigt att lyssna på det och duscha, ni vet som i dom där gamla filmerna där tjejerna trippar runt i rosa badrockar, fluffiga tofflor och badmössa på huvudet. jag förtjänar lite lyx i den här slitna vardagen, sedan är det mammas kupus och laguna beach som gäller.allt är allstå precis som vanligt.

113361-13
Hejdå skabbmaggan, nu ska du duscha!

knäpp

min data är lite för snabb. allstå jag fattar inte, den dubbelklickar av sig själv ibland, trots att jag inte dubbelklickar på musknappen. varför är det så här? asirriterande!!!!!!!

eller ex om jag klickar på Bakåt-knappen på så bläddar den två internetsidor bakåt. är det nån inställning? gud snart slänger jag den i väggen.

scarlett

mitt ansikte ser ut som ett minfält. bara en massa röda pluttar överallt. det är tur att jag inte behöver visa mig offentligt fram tills fredagen, då har det förmodligen lugnat ner sig lite. dessutom slipper jag slösa dyrbart smink. och det är EN grej som är positiv iaf.

jag kollade genom Glamour tidningen nu och såg en bild på Scarlett Johanson. jag har, fram tills nu, nog varit en av få människor som har tyckt att hon inte var något speciellt, men nu tycker jag att hon är skitsnygg. hon har perfekta läppar och näsa, fattar inte att jag inte såg det innan.

tomt

det är helt sjukt hur mycket energi jag har och hur pigg jag är. det måste vara något fel på mina gener eftersom ingen i min familj kan sitta uppe så länge utan att åtminstone somna någon gång.

jag tycker om det här. när ingen är typ vaken och det inte finns något folk på gatorna. det är så himla härligt.

jag känner ju att jag bara sitter och skriver en massa skit nu så jag slutar för stunden. hih.

paus

en paus som skulle vara på tio minuter blev istället till en timma och tjugo minuter. varför pluggar/sover inte jag? fattar seriöst inte ibland vad jag håller på med. och nu när jag tittar på mina naglar märker jag att det är dags för en grundlig manikyr.


död

man får inte ha knäppa familjemedlemmar
för då kan man bli skjuten

man får inte bli kär i fel kille
för då kan man bli våldtagen

man får inte käka fel mat
för då kan man dö

man får inte ha en älskare
för då kan man bli styckad

man får inte gå i närheten av stora hundar
för då kan man bli uppkäkad

man får inte gå på krogen
för då kan man bli misshandlad

man får inte gå på fel skola
för då kan man bli skjuten

man får inte läsa aftonbladet så här sent
för då kan man bli knäpp

lathet

F: Vet ni vad höjden av lathet är?

S: Att köpa färdigskivad Gouda ost, istället för den vanliga där man själv hyvlar fram skivorna.

Jag är så stolt.


plugga

nu har jag gått och sagt "prick klockan ..." i tre timmar, men prick klockan 22 så börjar jag plugga. nedräkning. usch. hur ska jag kunna slita mig från datorn. HUUUUUUUUUR?

fuj

idag när jag var inne på netto så såg jag det som jag fasar mest för; världens fulaste sandaler, på en kille som stod framför mig i kassan. jag fattar inte varför varenda kille ska envisas med att gå i dessa fula skapelser. dom ser bara ut som förvuxna bebisar när dom har dom på sig. ingen under 45 bör ha sådana i garderoben. det kvittar om dom är bekväma, vill man vara manlig ska man lida pin och inte ha det bekvämt. dom är klumpiga och fula och barnsliga. killar ska helst gömma tårna helt eller visa fötterna helt. det är nått gulligt med killar som går runt i flipflops.

nu är det laguna beach som gäller!

Fickstorlek

                              113361-12


curice

mama mi je rekla da budem ozbiljna
da se dobro pazim i da ne nagazim takvog mangupa
zato nemoj, brate, nemoj da me napadas

pa kaze
sve bi me curice ljubile
a ti me neces, ti me neces
sve bi me curice ljubile
a mene neces, dragi moj



iiiih hihi!


tornado

jag vaknade för två timmar sedan mestadels på grund av skumma drömmar. nu drömde jag att jag var i Bosnien, mendet var ändå liksom Sverige, eftersom det kryllade av svenskar. vi var hos mormor och morfar och hela deras hus var liksom som vanligt bara att det var byggt av glas. ett enormt glashus allstå.

alla var nervösa och eftersom tornadon skulle komma när som helst. det var oväder och alla sprang runt omkring som yra höns. jag var också rädd för jag tänkte på min data (!) och att den skulle förstöras när tornadon kom. det var bara morfar som var lugn.

sen blev jag kissnödig och skulle kissa, men toan låg precis utmed huset, men där fanns ingen dörr eftersom glaset hade krossats av vinden, så jag bad Deno vara vakt och sa åt honom att skrika till om någon kom. så medan jag sitter där på glastoastolen så säger deno att en gubbe kommer, och han upptäcker mig och frågar mig vad jag håller på med, så jag låtsas att jag bara sitter där och säger inte att jag kissar. och han står där och vill snacka vidare men jag blir irriterad och säger att tornadon är på väg och att han bör gå hem till sig, bara för att han ska dra liksom.

sedan så  är jag tillsammans med A och han kysser mig (!) haha. (jaa lite spänning ska det finnas också), och min pappa kommer in och jag måste presentera honom för pappa som verkar lite lost eftersom han frågar mig om jag har låst lägenheten i Lund, trots att vi befinner oss i Bosnien.

sedan rullar det på med att tornadon börjar komma och jag blir asrädd och vaknar.

usch mamma har sagt att om man äter precis innan man går och lägger sig så drömmer man mer än i vanliga fall.
jag käkade prasa precis innan jag skulle gå och lägga mig igår. det var gott.

ludd

vet ni varför det är bra att ha piercing i naveln och till viken nytta den är? jo, man slipper allt navelludd. haha. bra va?

nattskift

sådär jag, nu ska jag sätta igång och plugga lite. fixa lite ten och massor med frulkt och i'm ready to make nice. jag måste fasen klara den här tentan! jaaaa. jag ska klara den. du är bäst magda! wohoo!!

100

hörrni, idag, eller rättare sagt nu, så hade jag lite över 100 sidvisningar, bara idag! wohoo! jag vet att dte finns dom som får in över tusen per dag, men ja ja.

det är lite roligt, men jag glädjer mig säkert förgäves, för det är väl nått freak i någon fjärran stad som sitter och konstant klickar in sig på min sida för att jävlas. och nu när jag skriver det här så sitter han säkert där och skrattar också.

men tills freaket träder fram, så kan jag åtminstone låtsas att det är människor som bara längtar efter att jag ska posta ett nytt inlägg hihi.

städa

lägenheten är jättestökig. jag måste städa nu. var nyss på Ica och köpte lantchips hahah. nu blev nicole sugen tror jag. sen ska jag nog göra pannkakor idag också. det får vara dagens middag. sen ska jag väl plugga lite också. tentan närmar sig. men om jag är postitiv och ser framemot tentan så kommer det vara mycket lättare att plugga också. så nu är det happyface på och bara och sättta igång.


svartklubben

efter påtryckningar från nicole så känner jag mig skyldig till att blogga lite om gårdagen. vi var ju på svartklubben och partajade där, det var länge sedan sist, typ Valborg. allt var väl detsamma, mycket hiphop och sånt och snygga killar. några som vi kände igen var där, bland annat Snobbkillen från Penthouse som kom och frågade oss om vi var -86or, sedan var konversationen slut när han kände av nobben. Jucket och hans kompis Näsan var där, dom kände nog igen oss också, dessutom har jag fått för mig att Jucket är en BKS (bosnier, kroat eller serb), han har det där typiska utseendet. en Pyskokille händge efter oss hela tiden också, vart vi än gick,kom han efter. helt sjuk. det har nog aldrig hänt förr att någon har varit så efterhängsen.

kvällens höjdpunkt var iaf att jag blev kär. i en mörk yngling som nicole och mia inte alls tyckte var snygg. han hade underbara ögon som utstrålade hetta och mystik. när vi fick ögonkontakt smälte jag till en pöl på golvet, typ, nästan. hela han var så vanlig, vanliga jeans, inga hårprodukter i det korta håret, kort sagt helt ostylad, snygg.

han dansade med skabbrudar. varför? det var en besvikelse. jag trodde inte att han hade så låga krav, eller var det jag som hade låga krav? det lär vi aldrig få reda på haha.

        

RSS 2.0