vi börjar dagen med två bra nyheter

jag är glad över två saker. det ena saken är att topshop-bruttan ringde igår och sa att jag kunde få ett tillgodokvitto för mina söndriga gubbisar. det innebär att jag har trehundra spänn att slösa på toppan, men med tanke på att jag inte tycker om toppans dyra kläder som man ändå kan inhandla exakt likadana på H&M typ, så kommer jag fördmodligen glömma bort det fjuttiga kvittot. medan hon skrev ut kvittot hann jag spana på henne lite och upptäckte att homegirl rakar sina ögonbryn. inte hela brynet utan rakar bara till formen på dom. eh nasty, påminner mig om snubbar som rakade mellanrummet mellan ögonbrynet innan de upptäckte pincetten eller vaxremsan.

den andra bra saken är att jag skickade hem ett paket till switzerland igår. ni vet, det är inte en större skillnad på switzerland och sweden. jag tryckte ner så mycket som möjligt och dessutom hade jag snöre till hands så jag virade snöre runt typ tjugo tröjor som sedan krympte till storleken av två. vakuumpåse a la Magda. det funkade fin fint, så tre sådana buntar hade jag. garderoben ser nu oroväckande tom ut. jag har cirka fyra tröjor att välja mellan och att ha samma kläder två gånger på raken är inte riktigt my thing. men jag har inget val och är gardroben i storleken av en väska så man får man tyvärr vänja sig.
jag och bananen kånkade på varsitt paket till postkontoret och jag fick betala 310 svenska kronor för att skicka hem paketet på 8,62 kilo för att vara exakt. eftersom jag inte har någon inbyggd miniräknare i mitt huvud så .......skulle det kosta 680 kronor, enligt datorn, för att åka hem med allt med ryanair. jag kom till malta med en 28kilos väska och typ en 8kilos rygga. förhoppningsvis klarar man sig undan övervikten nu. HOPPAS.

ja det var dom två bra sakerna. nu ska jag sätta mig ute på balkongen och läsa lite. hehe. snobbigt det lät.
113361-1258

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0