äntligen vardag

jag har inte gjort något som jag skulle göra idag. min tenta är fortfarande kvar och likaså det där dumma maria-metod pappret.

man är helt slut när man har varit hela dagen ute i solen.

nu ska jag käka middag, har inte riktig hunnit det, och kolla på ett GA avsnitt. det är först när jag kollar på GA som jag känner av att det är vardag. och det har inte varit vardag dom här senaste dagarna. bara en massa flumm. haha.

the frill

åh. det här ÄR i-landsproblem. jag ska nämligen tvätta håret nu. och det värsta är att det kommer vara sådär äckligt megarent imorgon så att det inte kommer att gå att göra något med håret. så jag funderar på att om man tvättar håret och sedan sunkar ner det med styligngrejer så borde det ju funka att göra nått med det imorron?

smart.

gratis är gott

113361-563

en sån här fick vi gratis idag. och dom är skitgoda. konsistensen är äckligt härlig. sådär lite tjock, men inte trögflytande. ok nu ska jag käka middag. men helst av allt vill jag bara vara ute. det är en SYND att sitta inomhus.

what to say, what to say

det gick med klänning. dock blåste den upp några gånger. jag och nicole satt och degade på en bänk halva dagen typ. brorsans nacke kommer snart att gå ut ur led snart så mycket som han skakar på huvudet när han ser oss där på bänken, halvt liggande och stirrandes rakt ut på alla intressanta människor. 

och det är skooooooooj. skoj med sol och stortorget. sedan kom suat och förstörde den fina stämningen för vi blev tvungna att snacka på engelska. lite svårt att ställa om sig ibland.  

på vägen hem sen, mötte jag hojfen-josef. herregud, den människan är trevlig. jag har sagt det hundra gånger, men han är sådär proffsigt trevlig, så även om han inte skulle vilja snacka med mig så skulle han inte visa det .
och så ska dom ju spela imorgon på bananfesten! iiiiiiiih cant wait verkligen. det är sånt sjukt röj när de spelar. it will be really spännande. och timbuk ska också uppträda sa han. woooooho. härligt härligt.

ja ja. sedan skyndade jag mig till nova för att möta upp annika i något omklädningsrum. och vi hittade inget speciellt. men jag ville ha nått linne tills imorgon, så att jag kan fullborda min zigenar-look. och annika mobbade ju mig halva vägen. och vägrade sedan hänga med in på netto. men som tur var så jobbade inte nettosnubben.

haha och på tal om nettosnubben. för några dagar sedan stod jag och olduz och snackade vid bussstationen utanför våra hus, och då kommer nettosnubben, för han skulle hem. och han var riktigt rolig faktiskt. snackade på, och han bryter ju lite på svenska (kosovoalban), men det gick bra att prata med honom haha. han undrade vad jag skulle göra med min lägenhet (jag förser ju honom med uppdateringar om mitt liv varje gång jag står i hans kassakö) och när jag ska till malta. trevlig snubbe som kommer ihåg saker.

aaaaaaah. nu är jag lite stress. puss

kan man ha klänning?

ah härligt väder. fast det ser ut att blåsa lite.
vaknade inte för så länge sedan. och jag hatar att sova så här, eftersom jag snoozade i fyra timmar, drömde en massa äckliga grejer. sånna onda drömmar.

jepp. ska bara klä på  mig nu och så sticker jag in till stan och möter förhoppningsvis upp nicole.

och imorgon är det juni. wohooo. sommar ju!

kära hagga

jag ska sova väldigt snart.

men det är typ vissa grejer som har lett till att vissa grejer har blivit som dom har blivit. hela veckan har varit konstig. och jag har  typ ingen koll på dagarna längre. uppsatsen har rubbat hela min tidsuppfattning. men snart är det över.

grejen är den att jag vet vad som stör mig, och det är tiden går så jäkla snabbt. och jag vet att jag ex kommer att sakna lund när jag åker hem upp till kycklingryd. det är ju här allt händer. det är ju det här livet jag vill leva. jag vill nog vara student för evigt. det har hunnit hända så mycket grejer under dom här två åren här. och nu låter jag jäkligt klyschig, men jag har lärt mig så mycket om mig själv, och nu snackar jag inte om praktiska grejer (betala räkningar och tvätta haha).

jag är klyschan personifierad typ. nu ska jag sluta snacka en massa crap och gå och sova.

bitchybic

min msn är lite kosntig, den funkar inte.

ajdin åkte för cirka en halvtimma sen. och det var skoj här med honom. han fick sin födelsedagspresent. jag tyckte att det var en helt okej present. köpte en iron maiden tröja, och smart som jag är så tog jag fel storlek. smart. jag är så smart. kan aldrig riktigt lära mig det där med storlekar. ajdin är förretsen 24 nu. alla börjar bli gamla hihi.

det enda vi gjorde var att käka. vi handlade på netto och så gjorde jag maggans panncakes. jag är så jävla bra på att göra pannkakor, om jag får säga det själv. och sedan hann vi även med att käka smoki och glass. och ajdin var elak och slängde i smoki i min glass. jag fick nån plötslig skrattattack och kund e inte riktigt lugna ner mig.

ajdin är min favvobitch. han är den snälle och jag är den elake. men det är så det ska vara. 

  
jag gör panncakesen, very duktigt - göööött. förresten är det någon som tycker att läppglanset är bra? - refusing

    
ajdin snyltar på mitt snabba internet - och jag ser lite bitsk ut- ajdin posar - och jag dricker morotsjucie. härligt.
ja det var ju kvällen sammanfattad i väldigt tråkiga bilder där vi ser likadana ut på varenda en. men sånna moments måste man ju också ha.

nu är min vän här

och nu sitter ajdin här och väntar på att jag ska göra pannkakor till honom. vi var på netto precis och handlade lite saker som behövs.

och varför ajdin är här, jo, för att han ska få sin födelsepresent, en väldigt fin present. vi får se om han uppskattar det. och gör han inte det så är det fasen tanken som räknas. haha. ja ja.

ok ok. nu ska vi säkert käka smoki eller nått. härligt. väldigt påhittigt haha.


lund är bäst

jag saknar lund redan. och jag har int ens åkt hem än. snyft. ja, jag vet inte vad jag ska säga mer än förutom att jag verkligen tycker om den här staden.

anannanananananananas

113361-555
jag tycker det är gott med torkade ananasklyftor. skitgot faktiskt. det är bara det att priset inte är lika gott. men billigast är dom hos libanesen iaf. gött.

who do u think u are?

det här är lite småtragiskt. men jag lyssnar på det smörigaste av det smöraste. jag lyssnar på bryan adams. det går bara utför haha. ja ja. funderar på att sova. men det känns lite konstigt. allt idag. hela dagen har varit skum. eller inte skum. den har ju varit rolig.

vi satt på the torg och svettades. herregud vad varmt det var idag. till och med min fiende korpen höll sig undan. fan vad jag hatar den korpen, den tror att den äger torget. men idag syntes den inte till.

sedan satt vi på herkan och höll brorsan sällskap medan han käkade. frankan syntes inte till. och lika bra, han hade nog inte blivit glad över att vi nu dricker gratis när vi är på herkan. från att ha gått till att vara de mest olönsamaste kunderna, är vi nu verkligen de mest olönsamaste kunderna i herkans historia.

ok. nu är jag lite trött faktiskt. har inte fixat något av det jag skulle fixa. får göra det imorrn. nu rä det dags att sova. puss puss

nattbesök

håller på och fixar lite grejer här. måste diska innan jag lägger mig, annars kommer jag vakna i smutdiskstank och detär inte mysigt.

annika kommer förbi snart. trevligt med lite sällskap. fast jag är van vid att hon kommer på obekväma tider så att säga. antigen så ringer hon på på morgonen, eller så knackar hon på fönstret mitt i natten, och skämmer livet ur mig typ.

äntligeeeeeen

FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRDIGA!

nu kan jag börja slappa igen! woho.

uppsats för sista gången

sista dagen för uppsatsen. det känns riktigt skönt. så får vi se hur det går, och går det dåligt så lär vi fixa det sen.
så idag, så lär vi väl sitta hela dagen och halva natten haha.

så idag så behöver vi PEPP PEPP PEPP! vi får tänka på madrid haha.

ja ja. vet inte ritkigt vad jag ska skriva mer förutom att vädret är sådär. haha.

dags nu kanske

ok nu ska jag sova. härligt.

frank the bank

okidokipoki. haha. jag kom och tänka på charlottes snubbe trey. han skulle ju alltid säga okelidoki, nått sånt. allstå charlotte från sex and the city snackar jag om nu.

igår var vi på herkan. as usual. ni vet vart ni kan hitta oss ifall det skulle krisa sig. det var en riktigt skoj kväll. började med en liten förfest hos annika som resulterar i att vi alltid kutar till bussen, även om busshållplatsen ligger precis utanför hennes ingång. men det är dom där äckliga trapporna som ställer till det.

först var det lite tomt på herkan. och vi stötte på murat. även om han nog inte kommer ihåg oss eftersom han slängde iväg lite komplimanger efter oss. ingen blyg snubbe. nåja.

haha. och sedan började det bli asfullt med folk. haha. och vi hade det ritkigt skoj faktiskt. annika försökte att få till det med den där blonda bartendern, och nicole hade ju brorsan (brorsan heter ju nått annat, och det är ju lite perverst att kalla honom brorsan nu efter så lång tid men whattaheck) som servade drinkarna. medan jag, jag hade otur att få frankan på halsen. suck. han skulle snacka hela tiden och komma med sånna dåliga repliker (vad fina armband du har höhö). ok frankan. hejdå.

sedan dansade vi loss och det var inte så mycket slemm ute igår, trots att det var löning. de höll sig inomhus igår verkade det som.
mm.
ja nu pladdrar jag på här känner jag. känns mer som att jag snackar för mig själv.

   
hönorna - tänderna är inte SÅ vita. det är blixten haha - pannika posar

  
en ilsk nicole eftersom klänningen åker ner hela tiden - och så vi uppe och degar i baren - mini annika och jätte magz

bananer i pyjamas

min data segar sig rejält och därför gör bloggen också det. plus att mina fingrar segar sig. kan inte skriva som man ska. men fasen vad jag har saknat att blogga.

idag satt jag och nicole hos mig hela dagen. vi satt med uppsatsen. vi satt, men vi skrev inget. vi satt helt konstigt nog i sex timmar utan att skriva något. kanske ett par meningar. sedan blev vi hungriga av allt sittande så vi gick och beställde mat på aptiten. gubbarna var inte lika äckliga den här gången.

och efter det så blev helt pigga och skrev en hel del. i tre timmar var vi verkligen aktiva. men man blir rätt knäpp och seg. det är skönt att det är sista dagen imorgon och att den sedan ska in på måndag.

och nu är jag nyduschad och fin. funderar på att sova. men blev lite pigg efter att ha käkat en bääännäna.

den här uppsatsen

god eftermiddag. satt här och käkade frukost medan nicole satt och degade i soffan. nu är det väl tänkt att vi ska sitta med uppsatsen och jobba lite.

båda är megasega. men jag är nog mest seg. bläääääh. och vädret är inte speciellt fint. synd.

sova nu då

dags att sova nu. det är fint väder ute verkar det som. ah härligt.

måste bara borsta tänderna och sedan bädda ner mig. härligt!

en bussresa

hm. precis hemkommen från en fin kväll på herkan. jag är så himla trött och hungrig. funderar på om jag ska göra nån macka och kolla på ett GA avsnitt och sedan sova.

hm.

precis när jag och annika steg av bussen här utanför husen så började nån liten kille snacka med henne. han ville låna telefonen för att ringa hem. både annika och jag tvekade. jag är så misstänksam mot yngre killar. trodde han skulle springa iväg med mobilen eller nått. inte för att min mobil är nått att vifta med eftersom den är rejält schleten men anyways, så lånade jag honom mobilen. inte för att jag litade på honom utan för att han påminde om min bror.

jaja. man blir lite sentimental så här dags.

hagganbaggan är trött som en gam

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT! haha.

men det ska bli förändring på det. snart. efter måndagen kommer jag att kunna pusta ut.

ni ska bara veta att det straffar sig att vara slapp. haha. ja ja

har inte tvättat håret på evigheter, och jag planerar inte att göra det ikväll heller. för jag har ingen att göra mig fin för. HAHA. det är min ursäkt det.
nu har ni värsta ohygienska bilden av mig. bra. behåll den bara. haha.

ok. party ikväll då. vettifan hur party det blir eftersom tröttheten aldrig riktigt släpper. men fasen vad jag är sugen bara på att dansa och ha skoj. så så får det bli.

ok. ni kära bloggläsare som läser, bara bra. ge inte upp hoppet om mig. snart är jag tillbaka med massor med skitinlägg som ni kan frossa i.

puss puss

denna enorma trötthet

de här senaste dagarna har varit tröttsamma. i skolan från 10 och hemma vid 20. dessutom har jag punka och går till skolan varje dag.

jag är så trött att jag återanvänder mina kastruller och stekpannor. jag diskar inte mellan de olika måltiderna. jag orkar inte. det ligger dessutom en stor hög med bestick i diskhon. jag är inne på min sista gaffel och kniv innan jag måste diska resten.

jag lever i min pyjamas. den åker på så fort jag stiger innanför dörren.

jag orkar inte koka nudlar eftersom det tar för lång tid. därför käkar jag nästan bara mina konstiga grönsaksblandningar.

jag öppnar inte posten. jag orkar inte.

och det första jag funderar på när jag kommer hem är om jag ska sätta mig i soffan eller fåtöljen. båda är lika farliga. jag är rädd för att jag kommer att somna direkt.

men nu. nu ska jag kolla på ett GA avsnitt. och ikväll börjar väl projecct runway? så det ska bli skoj.


förbannade och älskade uppsats

nu har vi suttit och varit aktiva i tre hela timmar. de andra tre timmarna innan vi blev aktiva hann vi slappa, skratta och käka kycklingsallad i gräset.

och nu ska vi hem och förhoppningsvis vara aktiva. det här med c-uppsats känns inte så himla pepp, vi bara sitter och flummar.

för att förbereda alla på chocken så säger jag det redan nu, att det finns risk att den inte blir så bra som ingrid the bear förväntar sig. läskigt.
usch. ja ja. annars har vi sommaren på oss att komplettera skiten.

fast jag säger så här, jag är postiv (det är jag för det mesta), men (ett stort MEN) jag har insett att jag hellre gör ett slappt jobb, men att jag gör det med någon jag skrattar med, än med någon som alltid får godkänt och som jag helst av allt inte vill jobba med.
jag har erfarenhet av tråkiga och jobbiga människor och jag tar hellre en komplettering eller whatever än går hem och gråter vareviga dag i två månader.

så. det är min livsfilosofi. för att sammanfatta den kort eftersom det hela känns lite flummigt: hellre kul än massa strul.

ok. hem och käka schnicle nu. puss puss


Malta

113361-548
Malta syns knappt. en liten plupp i havet.

113361-547
och är är staden vi ska till. wihuu.

det börjar visst bli lite seriöst här

idag hade vi möte på kårhuset med dom där utlandssnubbarna och brudarna. det var rätt många som skulle åka iväg och plugga utomlands. och bland alla dessa plugghästar och seriösa människor satt jag och nicole.
folk som inte känner oss måste verkligen tro att vi är överambitiösa, men det är vi inte, vi har bara konstig tur.

en snubbe föreläste om utlandsstudier och fördomar. hur människor är och hur svenskar är. och han var riktigt rolig. flera gånger kände man för att skratta högt, men det skulle inte gå. jag hade skämts då. jag skäms för så naturliga saker egentligen.

när vi sedan "minglade" (opassande ord på ett krystat möte mellan människor man inte känner) kom det fram en snubbe. han skulle till spanien. ingen orkade socialisera med honom. det måste ha haft något med hans fula sandaler och spretiga tår att göra. usch.

blä

lite blogg här i skolan. sitter med uppsatsen och käkar på en banan. hejohå

nattsyssla

113361-546
man får egentligen inte duscha eller något sådant efter klockan 22 för då sover folk typ. och vattnet hörs inte så mycket egentligen. så hoppas mina grannar har överseende med att jag rakade benen nyss. skulle inte hunnit imorgon.

och medan man rakar benen, en i för övrigt väldigt tråkig syssla, så hinner man tänka en massa grejer. jag insåg hur mycket pengar betyder för mig. om jag ex hade så pass mycket pengar hade jag gått på en sån laserbehandling som tar bort hår för evigt. tänk att slippa raka benen? herregud. och så hade jag gått på professionell tandblekning.
typ sånna smågrejer hade jag gjort.

och den där tandblekningen. hm. jag tycker inte att jag hade så missfärgade tänder, men jag vet inte. den blekte bort lite skit faktiskt. men det funkar nog ännu bättre om man har rejält missfärgade tänder av typ rökning och sånt.

tandblekning

jeah. imorrn är det fint väder!

jag köpte sånt där tandblekningskit idag. håller på och bleker tänderna nu. jag är väldigt mänsklig. vet dock inte om jag ska tro på skiten. man har sån ful skena i munnen, man ser helt miffo ut. litesådär skräckfilmsvarning. nä men det jobbiga med skenan är att man ska ha den tio minuter i munnen.

jag skrattar liksom konstant så det är lite svårt att hålla den på plats. dessutom bildas det väldigt mycket saliv i munnnen. dregel varning. usch äckligt. jag bör inte vara så här detaljerad om ni inte ska börja äcklas av mig.

vet inte riktigt om det här kommer att funka. det känns väldigt oseriöst och jag har en känsla av att jag kommer att tröttna på det. men annars kan ni köpa skiten för 150 spänn på kicks.

och så bibblan

113361-545

medan jag är i gång. här är till alla bokfetischister; lunds hetaste place to go; universitetsbiblioteket. sexigt.

idag gick vi hela dagen

113361-545

länge sedan jag pooouuustade (engelskt uttal) en skobild. så alla fotfetischister; njut.

boney m

ok jag måste bara skriva en till skitgrej innan jag gör mackor och kollar på ett GA avsnitt. och det är att om ni verkligen, verkligen vill bli glada så ladda ner Boney M. haha. det finns fan inte roligare musik.
speciellt låten rasputin. haha. den är så rolig.

Ra Ra Rasputin
Lover of the Russian queen
There was a cat that really was gone
Ra Ra Rasputin
Russia's greatest love machine
It was a shame how he carried on

eller låten Brown girl in the ring

Brown girl in the ring
Tra la la la la
There's a brown girl in the ring
Tra la la la la la
Brown girl in the ring
Tra la la la la
She looks like a sugar in a plum
Plum plum


haha, skrattchocker utlovas. haha. mer fjollig och fjantig musik finns inte.

image543

gud vad härligt

en av de absolut bästa sakerna med att bo själv är att man alltid kommer till en tom lägenhet. en tyst och tom lägenhet. ingen galen familj som högt utropar när man öppnar dörren "eeeevo moje sultanije" (pappa) eller "mamcic se pozelila svoje smrdohe" (mamma). och även om det är mysigt så blir det jobbigt i längden.

varje dag förra sommaren fick jag allstå höra detta när jag kom hem från jobbet. jag tycker om det. men m&p är för käcka ibland allstå.

så nu. nu försöker jag verkligen att bara njuta av den underbara tystnaden. bara stänga dörren och låta det vara knäpptyst. herregud vad härligt.


hundra flugor i en smäll

mycket trevligt att träffa på annika på vägen hem. hon gick tydligen rätt länge bakom mig innan hon kom ifatt mig. vi var båda rätt schletna och hon vägrade hänga med in på netto.

jag hade inte heller någon större lust att gå in på netto eftersom min mage var helt svullen och mina fötter var halvdöda pga alla skoskav som de envisas med att dra på sig.

inne på netto var det en  halvskabbig liten tant som frågade mig om tonfisken hon höll i var i olja eller vatten. hon kunde inte läsa. men den var i olja. och det är den väl alltid?

jag gjorde misstaget att ställa mig i nettosnubbens kassakö. efter att vi hade hälsat påpekade han att jag hade en fluga i pannan ("du har en såndär liten fluga i pannan"). mysigt verkligen. den lilla jävlen hade slibbat sig fast i min redan nerslibbade panna. flugan, inte nettosnubben.

jag tror inte att jag har någon crush på nettosnubben längre. han är liksom inte spännande längre. dessutom hans hår har blivit mycket längre, och det går inte att styla frissan. han borde klippa sig.

hejdå

ni kommer inte att få läsa något mer idag. gå och soooooooov människor.

livslina

det är en very najs dej tudej.
satt här och käkade frukost och kollade på GA. jag är helt fast. kan inte riktigt överleva dagen om jag inte har tittat på åtminstone ett avsnitt.

min lägenhet är väldigt ostädad. undrar om man ska röja undan här lite? men jag tror inte att jag orkar det. lider väldigt mycket och mår dåligt pga av de JÄKLA finnarna som har bosatt sig i mitt ansikte. wrong place to live säger jag bara, så nu har jag halva ansiktet täckt med tandkräm.



dr karev

säga vad man säga vill, men dr karev är hetast! vilken blick. suck.
jag har nog kommit över julian mcmahon, nu är det karev som gäller.

image542

snart

och nu ska jag bara titta färdigt på GA och så ska jag sova. soluppgång snaaaaart! puss puss

min kväll ikväll är en kväll

image541nu ska jag mysa lite här. käka lite mat och sedan glass. inte vilken glass som helst. näääheee. utan världens godaste. jag måste testa alla smaker.
och så ska jag bädda mig ner med GA-avsnitt. aaaaaah. min kväll är gjord. underbart.

party igår

känner mig lite halvskyldig till att bloggaom gårdagens kväll eftersom den var sjyst.
vi var på helsingkrona med martin, max och jonas. max polare var bandet som skulle uppträda.

det var lite skumt att spendera en fredag någon annanstans förutom på herkan, så jag och nicole kom väl på oss själv flera gånger med att längta efter lite hederlig r'n'b. vi såg väl lite vilsna ut där vi var, men sedan började vi släppa loss lite. haha.

hojfen-josef var även där och tjatade lite om att jag skulle komma på spelningen idag i malmö. det kändes dock inte så lockande med tanke på var den skulle vara haha. och han är sådär en trevlig människa, skitsocial och käck. dom är nog rätt lika allihop.

nja nja. det var inte så många igenkänningsbara människor på helsingkrona igår. kände bara igen de tråkiga tyskorna heike och steffie från reklamkursen.

sedam började det spåra ut lite när martin gick för att hämta ett glas vatten för att sedan skvätta på mig och nicole. inget smart drag eftersom vi var rätt bra på att hämnas på honom.

tjat om efterfester hit och dit, och sedan gick alla ändå hem till sig. martin och jag tog selle ner till stan. han köpte kebab och så satt vi på torget och tjötade. jag hann sukta lite efter herkan, och den hann stänga och en klunga med människor kom ut.

och så var det dags att cykla hem. det var kallt. och massor med polisbilar.

    
vi två - giving the eyeee - jonas och max leker parlekar - bingolottos hittills bästa budskap

   
på väg hemmåt - martins kiiiibab - jag fick agera colahållare - och så plockade jag med mig en liten bukett hem



stackars redhed

just det ja. ännu en tråkig grej. redhed har fått punka. min kära trogna cykel. det är lite jobbigt att behöva släpa henne genom stan. jag får lämna in henne på verkstaden. vet inte riktigt hur jag ska klara mig, det känns som att jag har förlorat ett körkort jag aldrig har haft.


dumma dag

hela dagen har varit crappy. önskar att jag kunde säga allmänt crappy, men icke. det var liksom bara för mycket grejer.

jag sov fyra timmar från och med det att jag la mig vid nio i morse till att mamma väckte mig vid ett. förutom grejer som jag fick reda på under natten som verkligen inte var roliga, så hann det hända även en del gejer under dagen. dagen har med andra ord inte varit så rolig, den har varit kort och konstig. och jag hatar sådana här dagar.
dagar då man inte orkar med något och vill bara sova.

tur då att jag gick ut med nicole. kom precis hem. vi satt på donken och torget. och en skabbig dansk kom fram och frågade vilket som var det bästa partystället i lund om man inte hade studenleg. och han var typ 40 bast. haha.
ålderdomshemmet, borde vi ha sagt, men istället sa vi... gissa?
Herkan! hehe.


hejdå

lång natt. nu ska jag sova. hejdå

ikväll

slapp dag idag. sitter här och försöker skriva med naglar som precis har blivit lackade.
det är så himla underbart ute ju. gött.

ikväll är det party på helsingkrona som gäller. det kommer nog bli skoj.
ska käka och sedan börja göra mig iordning. lite förfest hos nicole. woho.

snygg

idag känner jag för att vara värsta snygg. så det får bli klänning idag.
ibland kan det vara kul att piffa upp sig (riktig tant-fras) och bara ta en runda och känna sig megasnygg. och det här är en sådan dag.

en runda till netto och runt kvarteret, så är min dag gjord haha.

jaha det var det

jag skulle ha tvättat för en halvtimme sen, men glömde bort tiden, så nu när jag gick ner så stod det någon annan i tvättstugan. suck.

det känns som att jag har slösat bort hela min dag på inget. jag gick upp sent, sen satt jag och kollade på DH och käkade. och nu är klockan plötsligt 3.
jag kunde ha gått på stan och spanat med nicole istället.

herregud vilket underbart väder. det får bli en snabbispromenad. jepp.

allt är inte möjligt

jag får så mycket inspiration av att spana folk på novaraja. det är min stora inspirationskälla. dom borde sponsra mig för alla gånger jag omnämner dom.
det finns så otroligt många smaklösa människor, typ 70 % av alla. för det mesta snubbar som inte är medvetna om sina egna begränsningar.

jag är så långt ifrån en victorias secret-model (även om MYCKET är fejk, nåja), så jag ger mig inte in på en modellkarriär, jag kan inte sjunga (tondöv som sagt) och söker därför inte till idol. jag har skitdålig kondition och försöker inte bli någon elitidrottare. blabla. listan är lång.
jag är allstå medveten om mina begränsningar.

så när en snubbe skriver och frågar mig om jag vill ställa upp på webcamsex så inte han medveten om sina egna begränsningar. han kan omöjligt vara det för att, för det första; han är äldre, för det andra; han kan knappt stava, för det tredje; han är desperat och för det fjärde; han är ful. och nu menar jag inte "han är ful"- på det acceptabelt fula sättet, utan han är FUL-FUL.

så min stora undran är vad i helvete tänker dessa äckliga, perversa gubbar när dom skickar pervomail till tjejer som är hälften så gamla som dem själva. tror dom att dessa brudar kommer svara på deras knackligt komponerade mail? vad tror dom? jag fattar fan inte det. tänker dom alls?

folk borde fan inse sina egna begränsningar och ta dom för vad dom är.


lite nytta, lite nöje

det känns som att den här bloggen enbart handlar om hur mycket jag lipar, vad jag käkar för mat och hur trött jag är.

herregud vad tråkigt säger jag bara.

jag kanske ska börja med en outfit-blogg.
haha. eller inte.


inte diskreta klubben direkt

det här var inget bra slut. inget bra slut alls. jag kollade på sista avsnittet i säsong 2 av Greys Anatomy. ni vet det där när Denny dör på slutet. a, allstå herregud.

jag skäms för att erkänna hur mycket jag grät. det känns mer okej om det är sådana diskreta tårar, men nu släppte det totalt. vet inte riktigt hur min hjärna fungerar och om den är som den ska. men när izzie började böla, så började jag också. inga tysta snyftningar, utan riktigt bölande, ni vet sånna där BUUÄÄÄÄÄHUU BUUHUUUEEE. typ.

jag måste sluta kolla på serier, och bara hålla mig till böcker.

image531
ja, typ så här.

mat

det gäller ju att improvisera lite ibland. så jag rörde ihop lite grejer och det blev laxsallad till slut. och majonäs. jag klarar mig inte utan majonäs. det går att käka det till precis allt enligt mig. gött.

113361-529

en liten tripp

jag kan bara säga så här; det var ju tur att jag inte gick ut i gympabrallor till netto. för det var knökfullt med folk. alla möjliga människor som gick och rotade bland frukten. nästan så att man blev lite irriterad för alla skulle roffa åt sig dom bästa bananerna.

jag tror att det var min megablåa sjal som räddade mig. rotade fram den ur någon låda, och sedan kunde jag verkligen inte komma på var jag hade köpt den, den framkallade liksom inga minnen. säkert från någon kinaaffär i bosnien. det vore det mest logiska. den är så färgstark.

113361-528

hetare än hett

finns det något sexigare än vältränade lår på snubbar, helst sådana fotbollslår. ouuuh. och armar. helst lite seniga armar. ok. nu ska jag till netto.

inte så het

ueh. hårt liv jag lever. har slappat hela dagen och nu måste jag till netto för att köpa äpplen och vaniljsås. den som gissar vad jag ska laga för något får smaka.

hoppas jag inte träffar på någon för jag känner mig inte som den hetaste bruden på vildanden just nu. jag har fått en grövre finnattack i mitt redan så sargade ansikte. dessa små bestar som bara dyker upp. gud vad jag hatar dom.

jag får köpa en påse och sätta på huvdet.


seriejunkie

jag är det perfekta exemplet  för vad Stewart Hall skulle kalla en dominant läsningsart. jag läser av medietexter på ett dominant sätt, vilket innebär att jag har väldigt lätt för att sätta mig in i handligen och engagera mig i seriens innehåll.

jag blir sådär lite deppig om ett avsnitt slutar deppigt, så jag måste fortsätta kolla tills det slutar lyckligt. och går jag och sover direkt efter att avsnitt, så kommer jag med högsta sannolikhet vakna och vara vid samma sinnestämning som jag var precis innan jag somnade. glad eller depp, beroende på hur avsnittet slutade.

värst var när jag hade plöjt genom alla SATC avsnitt. jag var helt tom, och det är därför vi håller på med en C-uppsats om SATC. haha. nä skojar lite.

när jag tittade på nip/tuck var det likadant, fast bara lite värre, eftersom dom flesta NT avsnitt slutar helt jäkla olyckligt och äckligt realistiskt.

Greys anatomy hade ett deppigt slut igår och förrgår.
så ni kanske kan klura ut att igår var ingen bra dag.

   

dessa fyra kollar jag på nu; DH, Heroes NT och GA.

lat

jag sov tre timmar i natt. det kanske förklarar min enorma trötthet just nu. ska käka glass och jordgubbar och kolla på ett GA avsnitt. sedan är det dags att sova mina vänner.

...och så kommer Gorg med vädret

ja det här med malta. haha. det känns seriöst. eller det börjar kännas rätt seriöst nu.

den snubben som är ansvarig för medie- och kommunikations institutet på Maltas universitet verkar vara en skojjig gubbe. tobias säger ju också att han är väääldigt trevlig och kramig sådär.

anyways, vi mejlade honom idag, för att påminna dem att skicka några papper som behövs, och mejlade iväg ett seriöst mejl där vi skrev "you" med stort Y (då niar man) och sånna där formella smågrejer. och gubben svarar nästan direkt och lägger till ett ps. på slutet:

Pity you're not coming here right now ... it's over 30 degrees here today, and already sweltering. NOT as warm in Lund, according to the internet!

Sorry, can never resist mentioning the weather to a Swede!

Take care.

HAHA. vi svarade med ett:

ps. the weather here in Lund is also just as fine as in Malta, well maybe not as hot as in Malta, but we're getting there soon!
Have a lovely day and see you soon!

värsta positiva och käcka mailet. herregud. och jag som hatar sånna.


seriösa klubben

ja. i datasalen igen. vi är ltie småseriösa faktiskt, sitter med uppsatsen igen. fast helst av allt längtar vi nog till stortorget och solen.

vi var inne och snackade med tobias också, det var trevligt. vilken peppmänniska han är. det ska bli skoj att komma till malta, om vi nu gör det, eftersom dom fortfarande inte har hört av sig. fast snaaarrt. nåja.
träffade på PO också. skoj!

jepp. dags att fortsätta vara seriös.


kaffe sucks

ah ännu en underbar dag.

jag var ute och gick lite. det är rätt skönt. utan musik dessutom, vet inte riktigt hur jag klarade av det, men konstigt nog gick det bättre än vad jag trodde. man fick tid till att fundera typ.

dessutom drack jag kaffe (!!!), en halv kopp. herregud. sedan mådde jag illa. hur klarar man av att dricka kaffe? HUR? det måste vara något av det äckligaste jag druckit, har fortfarande lite illamående.
tacka vet jag saft.

gott

image522
ja det här var ju min mat idag. göööööttt. jag satt uppe hela natten och gjorde snicle.

min mat

jag har glömt bort hur roligt det är att laga mat. håller på här med lite grejer som jag hade i kylen.

förutom vanlig mat så hade jag även en massa potatisar som hade blivit helt igenväxta med rötter. och även en massa vitlök.herregud. minns fasen inte när jag lagade mat sist.

och i frysen så har jag en massa hemmalagad mat. det har jag också helt glömt bort. så snacka om att det ska ätas prasa, kupus och snicle de kommande dagarna. gött.


äntligen inne

puh. hela dagen i datasalen idag. det var jäkligt skoj. vi satt mest och snackade och skojade, och lyckades trots detta få ihop ett råmanus som vi lämnade in idag. det fattas dock lite på analysdelen, men herregud vad vi ändå lyckades få ihop idag. gött! så får vi se om ingrid the bear är snäll.

det blev ett par härliga repliker, kommer dock ihåg bara dessa två.

både jag och nicole började sega rejält vid datorerna och hon började smågnälla lite, så då utropade jag högt, i en fullproppad datasal:
- vill du ta en snabbis då?
och jag syftade på en promenad, bara att min mun inte riktigt hängde med. vi skrattade gott.

andra gången vi skrattade gott var när vi snackade nått om micke och robban, och micke sa:
- kände att han dog inombords.
medan nicole tolkade det som
- kände han att han var bög inombords?

jag är så himla trött nu. verkligen, verkligen trött. funderade på om jag skulle till netto, men jag tror fasen inte att jag orkar det, trots att det ligger typ 30 cm ifrån mitt hus.

ja ja, jag ska steka mig lite lax nu och käka.

nej, det gör du inte

ah. den här låten påminner mig så mycket om förra året. den spelades konstant ju, på radio match iaf. jag vet inte om den spelades på dom större radiostationerna eftersom jag aldrig kunde få in dom, kunde bara få in radio match. gun och bertils hus var ju inte precis så mottagligt för något. speciellt inte för radio, tv, eller mobil.

jag kunde snacka i några minuter innan det blev buzzigt i luren och jag var tvungen att slänga på luren. och annika kunde inte få in de danska kanalerna på sin tv, men det kunde jag. hursomhelst. allt handlade om att stå i rätt läge. min radio gjorde inte det. och inte mobil heller.

danska är fult. verkligen fult. värre än tyska. men den här låten är helt underbar. speciellt när hon tjejen börjar sjunga. suck vad den påminner mig om förra året precis innan sommarlovet, så där vår-sommar.


cash

om det kliar i min vänstra handflata då betyder det att jag kommer att få pengar eller?
ja det skulle sitta fint med lite cash.

glass igen

undrar vad alla människor som inte sover gör nu.
det är härligt att sitta uppe.
bara jag och djannybanny som sitter och skriver på uppsatserna. gött.
jag kommer nog somna sent ikväll med.  ja ja. back to work.

ben&jerry

image521wazza?

hörni. jag var tvungen att ta en runda in till stan och 7 eleven för att köpa ben&jerrys glass. och jag ångrar mig inte det minsta. det är så jäkla gott. vanilj med kakdegsbitar i. typ som pepparkaksdeg. GOTT. helt sjukt gott. nåja. nu är det dags att fortsätta lite här på uppsatsen.

bråk

mina grannar är bra på att bråka. dom slåss och skriker. en tjej och en kille. allstå jag vet inte, men det är typ det läskigaste jag vet när folk bråkar och skriker.
men när jag skriker och bråkar så är det inte alls så farligt. hm.


tack

waaaaaaaaakey. vaken är jag nu iaf. min granne började spela ashög musik, jag tror att det var en liten revenge för den musiken jag spelade i morse. väldigt hög musik. jag sjöng också. då låter det inte bra, så grannen var nog lite upprörd.

dags att käka frukost. undrar om man ska äta överbliven pizza eller något helt annat?

godnatt

ok underrbart väder idag med. lite regning kanske. jag ska sova nu. hejdå.

inte mer vett än så

http://www.expressen.se/noje/1.677079


man förväntar väl sig inte speciellt mycket när det gäller serbien och deras skitpolitik. jag blir sur. och, om de nu anser att det är så "framåt" och att de försöker lägga allt bakom sig, varför då hålla på med sina tre sketna fingrar när halva europa tittar? snacka om att skita i det blåa skåpet och gräva sin egen jävla grav.

så därför upprepar vi den här underbara bilden som säger mer än mina tusen ord:

113361-519

och ärligt talat. låten SÖG.
heja ukraina. ni var bättre.

vår sccccchlagernatt

hm. det här var nog en av de galnaste uppesittarkvällarna på länge. det låg något i luften tror vi alla tre, fördmodligen lite pizzalukt blandat med chipslukt, dipp och lite kroppsliga odörer. typ haha.
 
vi började mysa tidigt i soffan för att kolla på   jovan stördomir som inte hade något vettigt att säga, men låt gå.  nicole var glad och hejade på sverige även om hon tyckte att the ark var lite hopplösa. annika beslöt sig för att blogga lite snabbt innan vi kom igång på allvar. jag var mest seriös av oss alla, så jag gjorde iordning en röstningslista där man kunde rösta på klädsel, låt och framträdande. dags för sverige! hurra. vi hejade på, men det hjälptes inte, för olas "nakenchock" uppskattades bara av de nordiska längerna och england, eller UK, men som nicole sa USA, och efter att jag upprepade gånger sagt USA? reagerade hon och sa nä jag menar england. bra nicole. koll på kartan.  på listan fick bosnien snabbt de bästa poängen och i was happy, fick däremot tjata till mig lite extrapoäng från de andra domarna som satt med mig i soffan.  kvällen fortsatte i rasande tempo och våran självklara favvo (förutom bosnien) var ju ukraina! (håkan!) så underbart roliga, synd att de inte vann. nåja.  vi frossade hela kvällen. chips, smoki och chokladpudding, det blev en enda röra i magen , men schlager är ju bara en gång om året. allt gick väldigt snabbt, ändå började vi spåra ut totalt. det låg något i luften vi var schletna som fan och massa äckelsamtalsämnen dök upp fast dom skriver jag inte ner.nicole var tvungen att surfa runt lite för att återhämta sig lite  jag däremot, var långt ifrån återhämtad och låg bara och degade i soffan och reste mig bara upp när jag var tungen att ta chips. besvikelsen var fet när fel låt vann, vi vaknade till liv direkt och satt helspända till slut var nog annika ändå tvungen att visa sitt missnöje  !

ukraina once again

allstå så fort jag hörde ukrainas låt, kom jag att tänka på en gaaaaammal gammal låt.......

 

...nämligen brenas låt. haha. refrängen är typ likadan.
 

jag älskade brena när jag var liten. herregud. haha. sjukt ju. ukraina borde ha vunnit!! dom var sååå mycket bättre. serbiens låt var slö som fasen.

ukraina borde ha gjort det

åh suck. jag är så jäkla trött. filade ner mina naglar så nu kan jag skriva normalt på tangentbordet igen. snackade även i tel, så jäkla onödigt egentligen, men vad gör man när man har tråkigt.

just det ja. ukraina borde ha vunnit. jag tycker dom var bäst. eller de tyckte vi alla tre. haha. ukraina rediga vinnare.

bosnien

BOOOOOOOOOOOOSNIEN!!!!
HEEEEEEEEJAAAAAAAAA!!!!!
WOOOOOOOOOOOHO

proppfeta

jepp. proppmätta och tjocka är vi nu. gubbarna som jobbar på pizzerian är verkligen inte mysiga. dom tittar som galna. det är väl bara snubbar som kommer in och beställer pizza, så när tre halvskabbiga brudar kommer in så är det fest. nåja.

halva pizzan återstår och vi är proppmätta.
ikväll kommer vi verkligen att svulla. vi har köpt chips och chokladpudding.

   

slapp

och här sitter vi och slappar. käkar smoki och snart börjar eurovision som vi ska titta på. och pizza. göötttt. värsta mysarslapparkvällen.

min lägenhet

jag hade lite tråkigt, så jag tänkte jag skulle bjuda på en liten lägenhetsvisning. min underbara lilla lägenhet som jag älskade från första stund. varje kväll innan jag lägger tänker jag på att det bara är en månad kvar i den, för sen åker jag ju hem.

jaja. vi börjar.
   
precis när man kommer in i lägenheten, jag blir megaglad varje gång jag stänger dörren och låser den, då tänker jag bara aaaaaah det här är mitt, bara mitt. och halsdukarna har jag inte lagt undan än. bästa utsikten över min dyraste ägodel, min data, min älskling, min bitch. och så utsikten. pene vakar över rummet. det känns tryggt.
    
och så lite prylar som hänger och slänger. inne på toan där jag tillbringar en fjärdedel av mitt dygn eftersom jag duschar i flera timmar. i parfymhyllan.

   
min kära blomma som växer lite dåligt. utsikt över redhed och hennes polers. utsikt två. härligt med vägg då slipper man alla skurkar. och så min andra blomma.

   
kvinnorna i mitt liv och jag med dom. några halsband. marilyn vakar över min kyl. ja tack till kuponger.

   
tidningar. läser sex böcker samtidigt så därför tar det sex gånger så längre tid för att läsa ut dom. min anteckningstavla med små lappar, biljetter och dublinvykort. och så lite plugg.

gött.

tröstsamtal

haha. det här var ju lite roligt. jag korar nog det här till det roligaste samtalet för dagen. nicole ringde och var helt panikslagen över att klockan var halv fyra och att hon precis hade vaknat. haha. jag var rätt lugn, är ju van vid sånna situationer så jag gjorde mitt bästa för att trösta henne.

carolina gynning

på tal om frisyer så tycker jag att carolina gynning aldrig varit hetare som när hon hade den här frisyren. hon ser helt oemotståndligt sexig ut. oftast tycker jag att kortare hår är sexigare än längre. längre hår är mer flickigt och vackert, medan kortare hår är hot.

sedan finns det folk (=killar) som alltid kommer att säga att längre hår är sexigare, snyggare bla bla. men om en tjej har längre hår till varje pris så är det ju bara fult. för det första; extensions är ugly som fasen, såvida man inte gör det hos någon stjärnfrisör som får det att se äkta ut. för det andra; långt hår som är slitet och "burrar" sig längst ner är FULT,och det syns extra tydligt när man plattat det. med andra ord; vi behåller kvasten utanför dörren, och inte i på huvudet.

och sedan har vi tunt hår med endast tio hårstrån på huvudet som kämpar men helst av allt vill ge upp för en kortare frissa med uppklippt hår. dessa människor passar inte heller i långt hår.

killar passar aboslut inte i långt hår.

my conslusion: bättre att ha kortare hår som de flesta faktiskt passar i, än en sopkvast på fel ställe.

image479

godmorgon/god förmiddag

jag är verkligen tacksam, inget smör eller klyscha nu, men är helt äkta tacksam när jag vaknar lycklig varje morgon. det är så fruktansvärt mysigt att vakna med sol i ögonen. ok änaff med mitt tant/vuxen-snack. bara det dom här två meningarna borde höja mina vuxenpoäng.

ja ja.

idag ska det sittas med uppsatsen hos mig, och sedan på kvällen så kommer annika också över och vi ska kolla på eurovisonfinalen.
den bosniska låten, hm, jag har inte ens laddat ner den. jag tycker den är liteeee för långsam. och den har dessutom inget sådär i låten så att man verkligen känner att ah fan vad bra låten är nu ryser jag, inget sånt.
den är typ lite sådär när man själv kämpar med att fixa en bra frisyr och först blir frissan okej, men efter en minuts dansande så är den förstörd. typ sådan är låten, som en frissa som håller dåligt.

a ja. nu ska jag käka. jag är hungrig. tur att jag har bröd den här morgonen.


godnatt/godmorgon

nu ska jag sova. nu är jag mer calm och easygoing. min hjärna är befriad från alla onda tankar just nu. jag ska sova gott. det är morgon! hurrraaaaa!

puss puss på er alla


tröga jag, i farten igen

jag hade ett samtal med ajdin igår också. han var lite upprörd över att jag (eventuellt) skulle till malta i höst, eller inte för att jag skulle det, utan för att jag inte hade talat om det för honom för de tre dagar sedan jag och nicole fick reda på att vi hade blivit nominerade.

och jag är trög. jag är trög och seg som lava. jag har så svårt för att ibland vara seriös, för att inse att saker kanske är mer realistiska än vad jag föreställer mig att dom är.

allt är overkligt för mig tills att det verkligen händer.

för det är först nu jag faktiskt funderar på att det handlar om fem månader. det är inte så fasligt mycket och det går snabbt, men de människor jag tycker mycket om kommer jag inte att träffa. och det är nog det värsta med det här hela.

samtidigt är jag jäkligt förväntansfull.

jag tror jag är trött. det är därför jag låter så sentimental, eller vad man nu ska kalla det, men så här lite lipig och ful.

what to say

jag var tungen att rulla upp persiennen, eller vad jag ska kalla den, för nu börjar det bli morgon! underbart! det är rätt ljust ute, lite grått, men ah, underbart.

lite snabbloggning här innan jag bäddar ner mig för dagen.

herkan ikväll var ovanligt kul. annika kom förbi och degade en stund medan jag gjorde mig i ordning. hon var inte så hurtig och snabbade inte på mig. men när vi sedan stod och väntade på bussen kom hon på att hon hade glömt tändare och läppstift hemma, så hon sprang iväg snabbt medan jag fick stå där och charma busschauffören, och så äntligen steg hon på bussen och vi åkte vår lilla tripp in till centrum.

martin och jonas hängde även på. skoj med lite testestoron tyckte vi alla tre. det var röj på herkan. tunnisen var flitig och sprang runt omkring och röjde undan glas och sånt. brorsan flörtade med nicole hela kvällen, annika raggade på m och jag satt och spanade. och trump (i hate trump öahsdöahsdöh, nästan) dök upp och var väldigt trevlig, nästan så att jag smälte till en pöl.

och vad hände mer? hm. vi dansade som galna, och jag önskade umbrella-låten och djen var sjyst och spelade. wihuuu. frankan hängde och slängde och smuttade på en massa drinkar hela tiden. martin och jonas var trevliga. snubbar som kan dansa utan att dricka. gött. fler sådana åt folket. en äckelgubbe sa fan vad sexig du är, till mig och annika ville ge honom en smäll. annika är ett bra vapen. gabriel (dragspels-snubben) var där och spexade loss i sin väst a la startrek. härligt.
haha. sedan sellebussade jag och annika hem och nu sitter jag här alldeles, alldeles ensam. haha.

    
i väntan på bussen - annika är väluppfostrad - framför spegeln ready to party - alla dricker öl, men jag blir pigg av fanta

   
martin leker kurragömma - m, jonas och n myser i soffan - a helluva hand - vi är trötta efter umbrellan

    
partybruds - pannika och jag - nicoles favvohagga är jag

hemma

hemkommen från herk the perk. jag fick en sån deja vu känsla precis. det var lite läskigt. jag vet inte. ok. käkade mackor precis. herregud vad hungrig man är på natten.

Losa my prince

min röst låter läskigt lik Loshas när jag sjunger simpatija. antigen är det han som har för feminin röst, eller så är det jag som har för maskulin, för våra röster möts precis där nånstans. jag skulle kunna extraknäcka som hans röst då och då. fast bara på simpatija-låten.

image467
i love you

förfest a la mags

Magzi säger: göttt

Magzi säger: men du jag måste verligen äta kex nu och kolla lite på tv

Magzi säger: vi hörs lite senare

Annika - säger: hahhahahahahah

Annika - säger: lät som du skulle göra värsta viktiga grejen


pepp

i'm pepp inför ikväll. hopppas det blir skoj. funderar på om jag ska ha den här nya klänningen. känner mig som en tant i den. jag tror jag ska kapa den här klänningen också, den är för lång.

ja ja, nu ska jag käka cookies och kolla på ett DH avsnitt.

-------------------------

känner mig som värsta virgin mary i den här klänningen. snyft. det var ju inte syftet.


shopping

gud vad jag är trött.

helt slut efter en shoppingtur på Nova och ÖB. köpte två klänningar, skor och småprylar. jag kommer ju leva på sommarkläder en lång period nu. så jag intalar mig att det enbart är bra köp.

nicole var lika seg som jag, och envisades att vi skulle gå till öb. där prackade jag på mig kex, trots att jag inte skulle köpa nått gott.

allstå. känner mig lite stressad, för vi ska ut snart typ. och jag måste hinna sova en liten stund. så vi hörs senare.

image466

mat på bordet

guten tag alles.

det regnar ute igen, tyvärr. jag har inga kläder som är anpassade efter regn. jag har liksom uteslutit regn, men påmindes om orsaken till varför jag inte tycker om våren.

en hemsk sak idag är att jag inte har någon bröd. så min frukost består idag av juice och bananer. det bästa med att bo hemma är att det alltid finns mat i kylen och bröd i brödpåsen, och om det av någon anledning är slut, så visste man vem man ska skylla på. nu har jag bara mig själv att skylla.

det är inget bra tecken för mig det här, att inte käka frukost innan jag går någonstans. inget bra tecken.

image465

systembolag och pevaryl

det finns två roliga reklamer som jag skrattar högt åt. den ena är från systembolaget där den blonda tjejen säger "du kanske inte vill köpa ut åt mig, men då vill kanske inte jag gå ut gymnasiet" med sån äkta upprorisk jag-är-så-vuxen-röst, som man själv använde när man var lite yngre. HAHA. jag älskar verkligen den reklamen, den har verkligen fångat det äkta fjortisbeteendet.

den andra reklamen är från Pevaryl. ni vet den där, där en tjej har på sig hörlurar, hon sjunger något (har glömt bort vad hon sjunger) och så scratchar hon sig där nere, samtidigt som tre snubbar kommer in i rummet och tittar på henne och flinar åt varandra medan hon står och skäms ihjäl. HAHA. jag älskar verkligen den reklamen med. dom lyckas verkligen fånga äktehetskänslan i reklamen.

HAHA. haha. så fort jag tänker på pevarylreklamen så skrattar jag lite för mig själv.

mtv

är det bara jag som har sjukt låg volym på MTV? jag måste nästan höja på högsta plutten om det ska höras något. ska man kanske skriva till dom på mtv och be dom höja volymen lite?

satc

jag sitter och lipar. VÄRLDENS BÄSTA SERIE!.

boken i blåsväder

idag när annika kom och "spontanbesökte" mig satt hon mest bara och snackade en massa skit om kackerlackor, försökte skrämma mig, men vid något tillfälle grabbade hon tag om my forbidden book och började kladda i den. jag var livrädd för att hon skulle börja läsa mina dagbok, men hon sa bara helt kolugnt nä jag ska inte läsa den, du behöver inte oroa dig. och den schletna skriboken vilade tryggt i annikas famn. och jag var konstigt nog inte orolig.

det är en SÅN snubbe man behöver. som inte måste veta allt och som inte måste snoka igenom allt. och som låter en dagboken ligga framme utan att ens så andas på den.

image464

carrie

jag missade halva eurovisiontävlingen på grund av seno. men det var ett trevligt samtal så jag kan bjussa på den.
överlag så tycker jag inte att någon var speciellt bra, av dem jag såg.

allstå. jag sitter och kollar på sex and the city nu, går på trean. och det är en sån underbar serie. jag älskar den. och det här sista avsnittet är en gråtfest rakt igenom. carrie är så underbar. alla är underbara. a herregud. jag sitter här och snyftar nu.

image463

ska vi verkligen?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

guess whos going to malta i höst?

ahhhhhhhhhhhhhh. jag kan verkligen inte återhämta mig riktigt. jag kan fortfarande inte fatta att vi ska det, måste snacka med tobbe imorrn för att verkligen, verkligen försäkra mig om att vi ska malta.

fast vi har ju fått kontrakt och allt sånt. så då måste det betyda att vi ska till malta väl? haha. aaaaaaaaaaaaaaah.

surt

jag skriver inget vettigt på dagen. jag skriver knappt något. min hjärna är inte gjord för att skriva på dagen.
det är hopplöst.

och det regnar ute. kan det bli tråkigare?

diarrebok

ok. ett sista inlägg.
måste bara nämna att jag har börjat skriva i min riktiga dagbok igen. men det är ingen "söt" och rosa dagbok med fluff på framsidan, nej, det är en rough och sliten skrivbok. det var dags och jag var tvungen att skriva av mig lite igår.
lite som självterapi, något mitt hjärta och hjärna är i stort behov av. dessutom har jag lovat mig själv att varje natt åtminstone skriva en sida. ska försöka hålla det löftet.

mitt största oro just nu är dock alla klåfingriga gäster, vet inte riktigt vart jag ska gömma boken när jag får besök. vill verkligen inte att någon ska läsa den. det står bara om en massa människor jag avundas, hatar, småälskar, och älskar att hata, dessutom mycket skitsnack som ingen får höra, heta drömmar, massa klagande och lite pepp.

och en till sak. jag funderade på det igår. typ alla som bor sambos och sånt, hur gör dom med dagböcker? även om jag gifter mig och lever tillsammans med någon så vill jag faktiskt inte att den människan ska läsa mina fula anteckningar om diverse saker.
jag funderar seriöst på ett bankfack, det står alldeles för confidential info i min schletna skrivbok.


"go o' gla". BLÄ

ok. det kanske är dags att gå och sova nu. fast jag vill inte egentligen. jag tycker om natten. jag får fetingångest av alla skalman-människor som lägger sig prick 22. egentligen är det nog bara en väldigt omedveten önskan om att jag själv ska vara sådan.

vakna käck och pigg varje morgon. istället för halvt mörbultad och grinig. fasen vad jag skule vilja ha det så, makar en morgon i veckan.

å andra sidan så hyser jag inte speciellt varma känslor för käcka och hurtiga människor. jag tror att jag började tycka illa om sådana människor när jag gick på fritids och dom där fritidsfröknarna skulle vara så jäkla käcka och kränga på en fula regnkläder och sedan tvinga ut på skogspromenader med kall fika för att leta efter äckliga kryp. och det var nog där mitt enorma hat och äckel väcktes för kryp och daggmaskar också om jag nu tänker efter. 

jag var ingen bitter unge, men om det var något jag hatade så var det skogsutflykter. tyvärr var man inte tillräckligt smart för att kunna skolka.

och på tal om käcka människor, så finns det inga i min närhet. tack och lov. jag hade inte stått ut annars.


jag är smart

ibland känner jag mig rätt påhittig, och eftersom det är ont om sådana tillfällen, så bör dessa tas på högsta allvar.
någon gång, för kanske två veckor sedan, eller tre, så kom jag på ett väldigt fyndigt ord; Turg!

en turg är en blandning av en turk och kurd. smart va? det finns ett par sådana, typ Fared, Amir och hans gäng.
ett samlingsnamn för den här sortens människor.

jag borde ta patent på ordet.


det lönar sig att plugga

jag skulle sova. det gick inte så bra. trots att jag försöker banka in en viss sovrutin i mitt huvud så går det inte. värdelöst.
det är nu som jag vet vad det innebär att tappa tron på sig själv.

att lägga mig kl 02 på natten är lika normalt för mig som att vakna klockan 10 på morgonen och snooza i ytterligare två timmar. väldigt normalt med andra ord.

fast imorgon. jag har lovat mig själv. det är lite mer än en månad kvar av skolan och då ska jag fan inte ändra på något utan bara slappa. för sedan i juni ska jag jobba i några veckor, och då blir jag tvungen att gå upp kl sju typ.
så tragiskt. alla som tvekar på plugget och allt det där, så säger jag bara PLUGGA!

vuxentest

Din vuxenpoäng

Namn: Magz
Datum: 2007-05-09
Ålder: 20
Vuxenpoäng: 7.7
Uppskattad ålder : 15


det kanske förklarar hela min livssituation :D haha
här görs testet.

kär

haha.
hon som var på fråga olle, vet inte vad hon heter, men gud vad rolig hon är. jag är lite småkär i henne.

jaha. jag ringde mina föräldrar idag och ingen svarade. och dom har inte ringt upp. vad är det för stil? men när jag inte hör av mig på pricken så blir dom knäppa.
ccc.


trött

hjälp vad jag är trött. tänkte jag skulle käka och kolla på ett avsnitt av GA och sen sova.

fokusgruppen idag hos nicole gick bra. alldeles lagom mycket folk och alla var pratsamma.

gud vad trött jag är.

en vild morgon

jag sov lite längre idag än vad som var tänkt. det var inte bra.
men nu ska jag sätta igång och vrålskriva till uppsatsen. fokusgrupp ikväll igen. den här gången kommer vi nog vara lite proffsigare än förra veckan.

jag drömde massor med grejer. alla var roliga, vissa vågar jag inte ens skriva om, för dom är lite barnförbjudna. hihi. nädå. haha. men bara lite.

frulle next.

hejdå2

ok godnatt på riktigt nu.

godnatt

ok. jag är trött. jag ska nog lägga mig och läsa lite nu.
sov gott fulisar


fakju2

åh jävla trump. jag önskar han läste skiten jag skrev om honom. jag gillar inte ens snubben. han har bara ett sånt skönt skratt och sexigt leende. jag är inte bitter. jag satte honom på plats. jag är så töntig.
jag tycker inte om honom. han är störd. han är verkligen störd. han går runt i en grön jacka. en GRÖN jacka.

fakju

ibland får jag en släng av tourettes syndrom. som nu, jag var verkligen tvungen att skrika FUCK högt en gång. det kom lite plötsligt.
och sedan fick jag ett sånt ilskt dampryck så jag var tvungen att skrika i kudden.

jag tror att någon la något i mina cevape.

men nu är det bättre.

cevapi

jag har blivit så lat när det gäller matlagning. oftast har jag ätit ute, den senaste månaden. och när jag väl är hemma så blir det bara mackor och en massa frukt jag äter. och trots att jag ibland tycker om att laga mat och improviser så orkar jag inte längre.

så nu steker jag cevape. det är enkelt. jag orkar inget annat.
cevapi är nog bosnisk snabbmat.

image462

la la

förlåt för den megalånga listan. jag hade lite tråkigt.

lista

Kär: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? i ett varmare land
Tänker du på självmord? nej. men ibland har man velat dö, smärtfritt helst.
Tycker du att du är attraktiv? ibland känner jag mig som en 10, men när jag går utanför dörren så är alla snyggare än mig.
Dricker du? mycket vatten
Använder du droger? internet är min enda drog.
Röker du? nej
Vilket schampo använder du? loreals, den där röda
Vilken parfym använder du? hypnôse och stella mccartney
Vad är du rädd för? höjder och sjukdomar
Gillar du att tvätta? ja det är roligt med nytvättat
Gillar du berg och dalbana? NEJ.

Senaste?
Filmen du hyrde?
oj. länge sedan, kanske nån gång i åttan haha.
Filmen du köpte? aldrig. jävla slöseri med pengar
Låten du hörde:  "dunka mig gul och blå", hon frida
Låten du laddade ner? "umbrella", rihanna
Personen du ringde? Deno
Personen som ringde dig? Pon
TV-program du såg?  cops, sent igår natt
Person du tänkte på? mamma och pappa, dom är nästan som en person haha

För eller emot?
Utnyttja någon? emot, men ibland har man utnyttjat folk till småsaker
Självmord? emot
Ungdomar som röker? bara dom inte röker i närheten av mig
Använda droger?  emot
Sex före äktenskapet? för
Köra onyktert? emot. jag hatar alla som dricker och kör.
Förhållanden? sunda förhållanden är jag för, men dåliga förkastar jag

Favorit?.
Mat:
kupus
Låt: ah. gud så svårt.
Sak att göra: prata
Sport: ingen
Dryck: fanta
Kläder: klänning
Film:  svårt. tittar verkligen sällan på filmer.
Bil: en med fyra hjul och fyra dörrar helst.
Serie: sex & the city

Har du någonsin?.
Gråtit över en pojke?
ja
Gråtit över en flicka? jepp
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? nej
Blivit arresterad? nej
Träffat någon från internet IRL? många haha

Antal?
Gånger du vart kär?
dödskär har jag aldrig varit
Gånger ditt hjärta brustit? den har småbrustit lite då och då
Hjärtan brustet på grund av dig? ja du, det är inte många
Tjejer du kysst? inga
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? hm. det finns ett par på msnlistan, och det är väl dom. typ fem pers haha.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? många, typ fler än 50 gånger iaf
Ärr du har på kroppen? två. ett då jag fastnade i taggtråd när jag gick i trean, och ett från nyår 06 då en brud stampade mig på foten med sylvass klack.

Pålägg som gäller: majs och polisalama
Dagens dryck: vatten

Senaste?
Boken du läste?
spelet, neil strauss
Personen du fick e-mail av? adde
Personen du fick brev av? premiepensionsmyndigheten haha
Personen du fick sms av? nicole
Saken du köpte? hårfärg

Vad har du gjort idag? slappat, varit på netto och haft ångest
Var det kul? haha. skoj att träffa adisa, men inte det andra
Brukar du svära mycket? tyvärr hela tiden
När stiger du upp på morgonen? det beror på,men typ 11
Gillar du att slåss? ibland om jag känner att jag är arg och vill slå någon. men det gör jag ju aldrig
Vad har du på dig? pyjamas
Vad ska du göra ikväll? slappa tänkte jag
Vad är du allergisk mot? inget tack och lov.
Var har du ont? ingenstans
Använder du hårspray? ibland
Kan du stå på händer? nej haha.
Håkan Hellström eller The Ark? the ark
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup? kanske
Är du glad nu? ja haha
Var du glad igår? hm haha. ja det var jag nog.
Vad dansar du till? nelly furtado
Stockholm är... ? stressigt
Göteborg är?  mysigt
Kan du sjunga? nej. min pappa har även påpekat för mig att jag är tondöv. det sved lite.
Spaghetti eller makaroner? macaaaaaaaronis
Land du vill besöka? (just nu:) spanieeeeeen

nej

nä jag tror inte jag orkar cykla till csn nu. inte pga lathet utan för att dom stänger om 20 min.

jag mår piss. jag är trött. beror det på vädret? för jag känner att jag bara vill gömma mig. inte gå ut nånstans eller nått.

och jag måste göra något åt mitt hår. klippa det eller vad som helst.

åh suck. mina enorma i-landsproblem. herregud.

bemöt mig vänligt

jag är så jäkla trött. ibland slås jag av en sån fet trötthet att jag bara måste lägga mig ner och sova lite. unfortunately kan jag inte göra det nu, eftersom jag måste till CSN kontoret. hoppas dom är trevliga för jag orkar verkligen inte handskas med jobbiga människor nu.

bratsen och deras hår

om jag fick välja att för alltid ha helt rent hår, sådär helt nytvättat och ostyrigt, eller halvskitigt så skulle jag  välja halvskitigt, alla gånger. jag står inte ut med när det är så här bmvfjbhgerydfgpsudhf. jag blir sur när jag inte kan fixa det. och mitt stackars tangentbord får ta skiten.

och på tal om rent hår. dom här bratsbrudarna, eller snobbarna vad ni nu kallar dom, de har alltid sådär fruktanvärt rent och fräscht hår. det ser alltid nytvättat ut. hur gör dom? det måste vara deras interna secret snobbar emellan. och så slänger dom över två tredjedelar av håret på ena sidan så att det ser ut som att de har gått i motvind i åtta timmar. och ändå lyckas det se så välkammat och prydligt ut.

men så finns det dom som rufsar och tuperar till håret så att det ska se ännu större ut, och det ser bara för jävligt ut. haha. om det är något jag skrattar högt åt så är det dom frisyrerna. närmare åttiotalet går inte att komma.

----------------------
letade lite bilder på stureplan.se och det tog inte lång tid tills jag fann exakt det jag letade efter. HAHA.
image461
sorry bruds

boybands

jag kom på mig själv med att högt säga vad fan är det här för låt?, för den lät rätt okej. eller öh, bra, men sådär lite för mycket romantisk för min del. när jag sedan klickade upp mediaplayern och såg att det var westlife så skämdes jag lite. westlife var ju bra när man var 14 bast, inte när man är 20. så nu skäms jag ännu mer.


solen lyser, himlen är blå

lördagen igår var också underbar. så jäkla härligt väder. så jag annika och nicole satt på, ja gissa, på herkan. på uteserveringen, mysigt som fasen.

jag får panik när jag tänker på att det är mindre än en månad tills jag ska hem till kycklingryd. suck. men det kommer ju också bli skoj.

   
annika käkar laktosfriglass - sommarskor - caffe latte - utanför herkan

fake it til' u make it

nä jag vet inte. jag är inte helt nöjd med håret. det blev inte så mycket ljusare, men det går väl inte att förvänta sig så mycket mer när jag är en fejk-svartskalle just nu.

någon gång skulle jag vilja bli sådär megablond, inte orange eller gul, utan blond. men jag tror att vissa människor bara inte passar i det, och jag är en av dessa många människor.

dags nu

nu ska jag färga håret. kommer nog inte bli så mycket ljusare, mer kastanj och lite slingor i. vi får se hur det blir. jag är så van vid det här mörka håret.


billiga brudar

i fredags då. vi var på herk the perk. surprising. not. dom flesta vet nog var jag håller till på fredagarna. den här gången hängde dock annika, emelie och henne snubbe med mig och nicole.

jag och annika satt hos henne någon timma och förfestade med chips och skitsnack. alltid mysigt med min pannika. sedan vägrade hon cykla in till stan, så vi tog bussen. jäkla slappt måste jag nog erkänna. men annika ville väl inte att vinden skulle sabba hennes frill.

i fredags tog vi dock rekord i att inte slösa pengar. brorsan (bartendern) gav oss tre drinkar för 30 spänn. haha. det är inte precis så att herkan fördubblar sin vinst när vi är där och hänger.
en rolig kväll, men jag segade till mig rejält mot slutet och blev förbannad i hjärtat när en jäkla snubbe satte sig på annika och sedan börja putta undan mig också. ok, en snubbe är fel ord, "en patetisk och full gubbe som inte har en fru och raggar på yngre tjejer" - en bättre stämpel.

det hettade till lite mellan en viss person och Brorsan, och man kan väl bara säga grattis sötis. haha.

så åkte vi hem, jag och annika hem till henne. fortsatte käka chips och jag snackade bara en massa jäkla skit. stackars annika, hon fick stå ut med mycket. men hon är nog van nu.

   
vi slipper inte undan Sassy - emelie och annika - inne på toan of course

  
vi är på väg hem nu, schletna och glada - crappy, not happy fyra på morgonen - annika bloggar bara en massa skit 

fildelare

jag filade fötterna nyss. i brist på annat, önskar jag att jag kunde säga, men det var det inte. fötterna var i behov av lite omvårdnad. jag filade upp typ hela filremsan, den är nästan utsliten nu. surt.

medan jag är igång och städar och pysslar, så tänkte jag att jag skulle putsa fönsterna också. jag tror jag är den enda som putsar fönsterna då och då. jag har inte sett någon annan göra det.


an original housewife

jag är uppe, inte med tuppen, men nästintill. helt fantastisk att jag lyckades släpa mig upp trots att jag kände mig som en schleten flodhäst. jag bad deno ringa mig idag och väcka mig, och tack och lov så gjorde han det, hade han inte gjort det så hade jag fortfarande haft en äcklig klädhög här i rummet.
och jag måste tvätta lakanen. det luktar. fyfasen. jepp.

hejdå

godmorgon och godnatt.

gooounatt

nä, ja tycker det känns sjukt att jag ska behöva gå o sova nu. nu vill jag ut och köpa frallor och käka. färska frallor.

nu när jag tänker efter så gick jag upp så här dags under hela min gymnasietid. kvart i sex brukade jag gå upp. tåget gick vid tio över sju.

och neeeeeej. det tar inte så lång tid att göra mig i ordning, eftersom jag inte duschar på morgonen som alla andra gör, utan för att jag ville ha tid till att käka frulle och läsa se&hör. frukosten var det heligaste för mig, och det är det fortfarande. jag fungerar inte om jag inte har ätit frukost.
så jag avsatte faktiskt 20 min till att äta och läsa. haha. och om jag av någon anledning inte hann äta frukost, då sket jag faktiskt i att åka till skolan.

nu ska jag sova. fasen vad mysigt. jag vill nästan dra med mig täcket ut och sova ute. det är jättemysigt. man går verkligen miste om mycket om man inte stannar uppe tills solen går upp. soluppgången är något av det bästa jag vet. undrar om farmor har klanjat? eller är det för sent? runt halvsex brukar väl det vara dags så här års? 

godnatt.

i torsdags

i torsdags mötte jag upp nicole på herkan. hon satt där med sinan. och det var fan kul att se han, länge sedan. månaderna i tyskland gjorde sitt och enligt nicole ser han mycket smalare ut. han ser alltid så glad och pigg ut när man träffar honom.

sedan gick han och jag och nicole degade kvar på herkan. vi mötte upp sinan igen sen som bjöd oss på chokladmjölk och smoothie på coffeehouse. det är så himla typiskt för invandrarsnubbar att hela tiden bjuda när man är ute och sitter på ett fik eller vad som helst. jag har faktiskt inte mött en enda svensk snubbe som har bjudit. inte för att man kräver det eller nått, men det är en fin gest.

sinan är rolig, han skojar hela tiden. en rolig turk i sina bästa år. hans polare som jobbar på CH kom ut sen också och satt med oss. han var en jäkla blandning av bosnier-makedon-turk. och när vi sitter och steker oss i solen och tänker att det inte kan bli bättre så kommer Sean (han heter inte sean, men det lät jäkla likt sean) ut med pannkakor och glass. gott.

   

snart är det morgon

jag är trött. men vädret ute är underbart. jag älskar när det börjar bli morgon. kommer att dra upp rullgardinerna och sedan sova och vakna med solen upptryckt i fejset.
jag har faktiskt tvättid imorgon vid 12. jag bokade precis nu. måste verkligen tvätta bort röklukten. pallar fan inte av det allstå.

etna2

jag stinker rök. mitt hår, hud och även naglar stinker rök. allt luktar rök. dumt att duscha nu, men jag är jäkligt sugen på det. man luktar verlkligen crap när man vistats länge i ett rökfyllt rum. jag klarar inte av ciggarettrök- och lukt.

men anyways, om man bortser från lukten så kan man ändå konstatera att det har varit en rolig kväll i helsingborg. det var inte lika röjigt som det brukar vara, det beror kanske på att trummisen saknades. det var mycket folk och ett skojigt gäng.
åkte dit med ajdin, mirza, lejla och en jobbig fishie i baksätet.

det blev ett par släppa-loss-moments med mirza och ett par Crvena Jabuka låtar.
etna-kvällar är likställda med no-worries-för-skitmusik-kvällar. och det är bra som fasen.

i bilen på väg hemåt snackade vi kärlek. eller mirza gjorde det, och fishie flikade in med kommentarer ibland. jag var trött. och jag är trött nu också.

   
zamir & fishie - en "fin" bild - det ser ut som att jag petar fishie i näsan - såriga fötter, dom får stå ut med mycket i dessa sommartider

   
etna spelar YES dom är bäst - fishie posar - på väg hem, mirza är söt, jag är ful

klockan är mycket

jag önskar att jag kunde skylla på fylla och allt annat som idiotmänniskor skyller på när det får ur sig saker som de sedan ångrar och viftar bort nästa dag som fyllesnack. det enda jag kan skylla på är hunger och trötthet. varför känner jag så här? en äckligt desperat känsla av att vilja bli älskad och älska.

och jag sällan desperat. bara trött och hungrig.

eto tako ti je to

ibland.
sällan.
men ibland. när jag hör en viss låt. jag får ett sånt sug i magen efter den här människan. ibland får jag känslan av att jag vet hur det känns för honom, och jag blir lite ledsen. men efter allt som har hänt, och allt som inte kan repareras, så är känslan av att vara fri från honom bättre.

etna

wohooo. jag hann. körde på en redan säker outfit. känner mig dock lite tantig i min blommiga klänning men det får duga.

skoj dag idag. lite stressig. och jag har inte hunnit ringa min bror som degar där hemma. måste fan göra det innan jag somnar ikväll.

wohooo. etna! jag längtar som fasen. hoppas det håller samma standard som innan. pussar

klädsel

vad fasen ska jag ha på mig? panik. snyft.

helsingborg

jaha och nu är jag stressad igen. det blir helsingborg ikväll och etna konsert. wohoo. ajdin ringde och var snäll mot mig.

kom precis hem från herkan med annika och nicole och nu är jag skabb, vettifan om jag hinner fräscha till mig. snyft.

promenead

äh jag får lägga upp lite bilder fårn gårdagen lite senare. jag måste fixa till mig nu. en liten promenad med annika

dagens

guten morgen.
jag har precis käkat frukost. jag är jäkligt trött faktiskt. dessutom råkade jag smälta brödpåsen i brödrosten, så jag var tvungen att göra ett nytt hål i brödpåsen för att kunna ta ut brödet. jag är SMART. och min poli-salama har fått köldskador så nu kan jag inte käka den.

en hopplös mööööörron.

bratsen

dom här bratsen som kommer in är så sjukt väluppfostrade. jag blir alltid lika förvånad när jag kollar på deras leg och ser att dom är lika gamla som jag.

går alla brats en kurs i väluppfostran och beetende? för alla är ju likadana typ.

folk som kommer

lunchtiden är den bästa tiden. då är det lagom mycket folk.

en  del människor kommer in och säger bara ett ord typ "socialrättsprocess". social-vaddå? bok, kurs? dom förväntar sig verkligen att man direkt ska veta och blir ibland lite otåliga, fast jag stirrar inte upp mig. konstigt nog känns det som att man har all tid i världen.

andra kommer in och säger allt, titel, författare, de rabblar upp det på två sekunder och min hjärna hinner inte komma ihåg ett piss. vissa har mer överseende andra mindre.

och så finns det dom som kommer in och börjar fråga mig om mig. typ jaha men du pluggar också eller? jasså mkv, är det kul då?
nyss var det en snubbe som frågade mig om jag brukade festa på nationerna och i så fall på vilken. HAHA. det var lite roligt. jag avbröt med att säga att hans bok tyvääär inte finns inne.

martys sparta-polare var här inne. vi snackade lite. jag är hundra på att han inte känner igen mig alls. det är bara jag som är helt psyko och aldrig glömmer bort ett fejs. inte hans heller med andra ord. så jag låtsades som att jag inte var helt säker var jag hade sett honom.

får man surfa egentligen?

det kändes lite duktigt att vakna klockan sju idag, utan att mobilen hade pipit eller något. men det var lite väl tidigt så jag somnade om efter att jag hade borstat tänderna.

och nu är jag på jobbet. kära lilla bokhandeln. och det är så uppenbart att jag gör allt annat än jobbar. iofs finns det inte mycket att göra, inga kunder och inga böcker att lägga undan eller sortera. så jämt när tråke går förbi så klickar jag ner sidan, och det är fööööör obvious att jag surfar runt.

det är lite tabu att surfa. när man gick i skolan fick man inte besöka typ lunar och sånt. och samma sak känner jag nu. det känns som att någon kommer att säga åt mig. så för att testa hela den här grejen hade jag aftonbladet-sidan uppe när han gick förbi. han sa inget. iofs så säger han aldrig något.


fokus på sex and the city

woho. bloggen fungerar.

och även om den skulle ha funkat igår vet jag inte om jag hade hunnit blogga något eftersom jag och nicole körde vår fokusgrupssintervju igår hemma hos mig. fem killar och två tjejer, och så jag och nicole trängdes i min lilla etta. det var lite knöligt, men mysigt haha.

vi kollade på sex and the city och sedan diskuterade vi kring serien. det är rätt sjyst att skriva en C-uppsats enbart om serien haha. hoppas vi blir godkända också. men nu har vi lite material på g iaf, så något blir det.

taaaaaaaaaaaaack fokusgruppen, ni var underbara igår!


stress

STRESS!

jag har typ en timma på mig att snabbstäda innan fokusgruppen kommer. haha. det har varit en riktigt rolig dag. bara massa slapp på stan med sinan och nicole. haha.

men nu måste jag fasen städa lite.

varför?

jag är arg, pissed, ilsk, förbannad, whatver you call it.

en bra morgon egentligen. men det är vissa saker som får mig att se rött. eller vissa förteelser. och det är alla dessa människor som är tillsammans med någon men som är helt jäkla osjälvständiga.

jag är, jag vet inte vad det är. eller jag vet. men jag skriver mer om det när jag har käkat. nu kan jag knappt stilla min hjärna.


ILKSKA

så här känner jag just nu: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH


snart är det väl kronofogden som gäller

alla kan göra missar på sitt jobb, men herregud, vissa människor är verkligen helt okapabla till att göra sitt jobb ordenligt. jag är så SUR nu.

var tvungen att ringa det här bredbandsbolaget för att de hade skickat ut kravbrev till mig pga av en obetald räkning som redan var betalt. och medan jag mejlade dom hundra gånger för att tala om detta så svarar ingen på mailen.
dessutom är deras hemsida riktigt svårnavigerad och jag fick leta hur länge som helst efter vilket telefonnummer som helst för att kontakta dom. och stå i kö fick jag göra i tio minuter. herregud. jag blir så upprörd. och telefonsnubben i andra änden är ju inte skyldig, men han tillhör deras jäkla företag så han får faktiskt ta skiten.


musiken är nog viktigare

det här är helt fantastikt! jag har äntligen fattat hur den där biblioteks-funktionen på media playern fungerar. haha. det är ju bara att lägga i alla låtar och så är alla där inne, och är shuffleknappen intryckt så kommer det låtar som jag inte har lyssnat på evigheter! helt sjukt. jag låter helt megakorkad, men jag är glad iaf. haha.

om jag fick välja mellan att vara döv eller blind så hade jag valt dövheten, för jag älskar att titta på människor. och hade jag fått välja mellen att för alltid titta på tv eller lyssna på musik så hade jag valt musiken. för jag klarar mig ärligt talat inte utan musik. jag gör inte det. om jag så ska till netto måste jag ha mp3spelaren på. det är helt sjukt deppigt utan musik.

glass med jordgubbar

uääh. lite torrt på bloggfronten idag. jag och nicole har suttit typ hela dagen och kollat på SATC avsnitt och äntligen valt ut de två som fokusgruppen ska få titta på imorgon. spännande. haha.
vi hann även trycka i oss en pizza och pizzagubben på Aptiten var lite slemmig.

och nu myser jag med mig själv och kollar på topmodel.

113361-438

tisdagsmys

det känns lite som innan när jag och annika bodde ihop. vi brukade titta på tv rätt ofta tillsammans och även nu sitter hon här hos mig och tittar på desperate housewives medan jag sitter och bloggar. vi är så tråkiga egentligen, som ett tråkigt par haha. men ett tryggt tråkigt par.

jag käkade faktiskt cevape idag och jag tog kort, men jag vet inte, cevape ser så skumma ut så jag vet inte om jag vill att hela världen ska se dom.

     
jag käkade glass med banan, gött - annika vill verkligen bli fotograferad. not - och så tittar hon på DH. blixten är megastark märker jag nu, för det är släckt i rummet, förutom en lampa och ett par ljus.
 

när man var liten

är jag den enda som lyssnade på den här låten när jag var liten? ingen annan verkar ha nått koll. den påminner mig verkligen jättemycket om tiden när jag var liten, och den där gula sångboken jag hade.


maaaaaaat

jag tog en liten runda med annika. det är så skönt att bara gå. så vi gjorde det och sedan en snabbtripp till netto där vi träffade på olduz (tvättstugetjejen) och sedan gick vi hemåt.

och nu steker jag cepave, åt inte det i söndags som jag trodde att jag skulle göra.

netto min hjälte

netto sviker mig inte. trots att det är första maj och allt borde ha varit stängt, så välkommnar mig netto med öppen famn. jag måste ha bröd och bananer.

valborgsbilder

förfesten var på emelies korre på VGs (woho VGs), och pågick typ i allas rum. det var så jäkla mycket folk och hela kvällen var flummig, det kändes som att man hade varit uppe i flera dagar i sträck. det var för mycket människor, för många nya miljöer, men det var skitskoj! ah orkar inte ens riktigt berätta allt, det var en lång dag/natt.

      
inne på emelies rum - pizza i vardagsrummet, alla var rätt hungriga - söta ellen

       
emelie & hennes kompis - ellens nya snubbe som påminner jäkligt mycket om honom - skabbvardagsrum, alla har gått för att sjunga kareoke - fågelungar haha.

      
emelie och jonas står på tur och vi är i max rum, som ÄR den mest renaste rum jag någonsin har varit i, han tog det verkligen som en komplimang vilket han ska göra haha - martin spexar loss med micken - inne på hallands och posen är på g - VGs party, galet med liveband som bara spelade gamla 70tals låtar haha. asgött

 
martin vägrade vara med på bild - posé josé

creeejzi night ahha. och sedan efter partyt slappade jag och nicole i hennes rum i nästan två timmar. och när jag är på väg hem, runt tre, och går nerför trappan så träffar jag på martin och jonas igen som drar in mig i max rum och tvingar mig att sjunga, vilket jag vägrar och sedan sellar jag ner till stationen med martin. haha.

matvanor

guten tag alles. bitte setz euch och så börjar vi alldeles strax med redovsningen av valborgsnatten.
jag ska bara ladda med en macka. är så hungrig. jag fattar inte det, jag kan vakna när som helst och vara ashungrig.


RSS 2.0