akons bästa vän

jag måste bara berätta en sak när jag ändåså är på g. 

idag på mtv så var det ju som vanligt top 10 at 10 och det var akon och hans låtar. det här med att hålla isär en artist som artist och artist som privatperson är supersvårt, jag kan oftast inte tycka om någon artist/skådis om de har skitskumt privatliv, typ tompa cruise, han är en sådan typisk som jag på senare tid verkligen har börjat ogilla på grund av hans sekt/religion/whatever och på grund av att han hoppade i Opis soffa mitt i programmet. man ba, öhhh 40-års kris någon? ok så jag tycker inte om honom. jag kan inte heller tycka om michael jackson pga peddorykten hit och dit. det är äckligt, men musiken är bra, så här kan jag också hålla isär atist/privat och samma sak med akon. musiken är bra men jag typ småhatar akon.

jag skulle kunna skriva rätt mycket om varför jag hatar honom. det är nästan så att jag inte kan titta på honom när jag ser hans videos på tv. för rätt länge sen läste jag en intervju med honom på aftonbladet där han i princip sa att han hade en skitstor snopp, eller typ att han är känd för sin giant dick. GUUUUUUUUUD jag ville seriöst typ spy över dataskärmen!!! vilken normal människa säger något sådant i en intervju, som dessutom inte ens blivit tillfrågad om saken?? vilken?? akon naturligvis, och vad tror han nu? att han och hans snopp är guds gåva till kvinnorna?!?! gud, nu blir jag sådär upprörd igen typ, men allstå män som ska hävda sig på det här sättet är dom näst-mest avskydsvärda männen som bara snackar om sex och som ska skryta om sina fulingar. jag avlider på riktigt av förakt. och så ska han alltid ha sånna riktiga hor-videos där varenda tjej där är till för att tillfredsställa honom typ, dom åmar sig och han står där och jag spyr. så jag komemr att för alltid ha hans dick in my mind och jag kan liksom inte slå ut den bilden ur huvudet (tänk inte på det. tänk inte på det. tänk inte på deeeeeeeeet!!!!).

ok. det var det. jag hatar akon.


idag är jag en i gänget, en av hurtbullarna

vad gör alla människor som går upp astidigt?

jag tänkte att jag skulle bli en av dessa för en dag åtminstone. så idag gick jag upp när min bror gick upp vid sju för att gå till skolan. det var SÅ psykiskt jobbigt, men jag hade tur med vädret i alla fall! det var ju soligt och frostigt. inget shorts-väder precis. jag tror inte att min kropp är van vid att göra sådana här drastiska saker, jag mådde illa belive it or not. när deno hade gått till skolan röjde jag undan all disk och stoppade in det smutsiga i maskinen, sedan dammsög jag, moppade golven och dammade av grejer. tänkte att medan jag ändå är i farten så kan jag städa toan också. jepp, så vid halv tio var allt färdigt. jaha ok vad gör man nu då typ, så jag ringde irma och snackade med henne i en timma (det ekade i hennes nya lya haha) och sedan hämtade jag posten också.
idag såg jag verkligen framemot att posten skulle komma för jag trodde att senos skiva skulle komma och att mina böcker skulle komma, men varken det ena eller det andra i brevlådan. bajs i helvete. nu har jag inget att läsa ÅÅÅÅÅH. det är så jävla mobbat att inte läsa böcker.

hursomhelst. inget att läsa, inget att göra, inget att röja undan. inget, liksom inget. i vanliga fall hade jag sagt faaaaaaaaan vad skönt och skrattat så rått åt alla som tvingas gå upp så tidigt medan jag fortfarande ligger i min varma säng och vaknar bara till då och då, bara för att liksom påminnas om att jag INTE måste göra det som alla andra gör. men nu har jag slappat i typ tre veckor och jag känner att jag antigen 1. sover bort hela dagen så att dagarna går snabbare, för det är ju omöjligt att gå upp tidigt och sedan sitta och stirra innan  klockan ens slagit 11 eller 2. skaffa mig ett jobb. jag tror att det lutar åt alt 2 även om ettan är lockande.

så ja, klockan är snart två, kylie på mtv, fint väder ute, kanske en promenad skulle sitta fint?


män och matlagning

något av det första min pappa sa idag, när han kom från jobbet och hade spanat in maten i köket var "är det inga grönsaker till det här?" och sedan mumlade han nått om ingen soja, ingen sås, torrt blbla. jag hade fetinglust att skrika åt honom från badrummet, men det hade känts lite fel eftersom man inte skriker åt sin pappa. men mest knep jag igen eftersom jag inte vill förstöra den lugna och harmoniska stämningen jag hade byggt upp i badrummet, ljusen, bubblet, boken, you name it. det var liksom inte värt att ligga sur där bland alla bubblor i karet och läsa bitterfittan alldeles upprörd över så simpla grejer som mina torra nudlar. 

fast sen tänkte jag ba laga din egen mat, men gnäll inte på min. så länge som jag knåpar ihop nått så var tacksam för det händer väldigt sällan att jag ens gör det. det är så himla typiskt att gnälla över min mat, jag som knappt lagar mat och när jag väl lagar så är det det minst komplicerade sakerna jag gör, som idag nudlar med kyckling.
nu är min pappa långt ifrån mansgris, men det är klart han är mansgris jämfört med mamma ex. alla män är ju mansgrisar, det behöver jag inte ens skriva ut, alla vi vet ju att det är så. ta det här tillexempel med matlagning, när pappa tillagar något, det blir ju alltid gott, men det är som att vi typ inte får säga fan vad äckligt, för han har ändå ansträngt sig. allstå, en man ANSTRÄNGER sig i köket och då ska man inte klanka ner på honom, medan en kvinna förväntas kunna allt sånt, så man har då rätt att klaga på maten bara för att man inte tycker att hon har ansträngt sig tillräckligt. fattar ni eller?? jag kännner mig riktigt förnuftig här men det är kanske inte lika självkart för alla.

så för att komma till slutsatsen: lever vi inte efter lika villkor här i huset? man och kvinna jämsides och jämlikt eller något? jag ansträngde mig som en tönt i köket idag och gick upp lite tidigare (12) för att fixa krubbet. ska jag inte belönas som en man belönas när han uträttar exakt samma sak??

ja, det var väl det jag funderade över när jag låg och skavlpade i de små vågorna i badkaret.


blupp blupp

jag vet inte vad jag gjorde mitt i natten men jag vaknade i alla fall med en fetingbula vid typ örat. det gör så ont så att jag knappt kan peta mig i håret längre. jobbigt värre.

idag är det en så enormt omotiverande dag så att jag dör. jag har iofs lagat middag idag men inget annat förutom det. laddat ner juno för den ska jag se ikväll, men det är så tråkigt så att jag funderar på att börja tjacka lyckopiller för att få upp min glad-kurva, men jag tror att det är humörsväningar som gör mig självmordsbenägen/jag-älskar-hela-världen 24/7 i några dagar till. bajs i helvete.

nu ska jag gå och dränka mig i badkaret, ta ett bad med andra ord, bubbelbad också för att vara lite Engla-vardagslyxiga. gud så jävla härligt. jag dör av happiness typ.


tre saker av papper

jag har roligt medan jag gräver i mina olika lådor. så här scannade jag in tre andra grejer till.
113361-1335
det här är min allra käraste och bästaste autograf från bäst-bästa Zera! LUVLUVLUVLUV.
113361-1336
och det här är en teckning som mamma har sparat. den målade jag när jag var fem bast och vi bodde i koprivnica. jag målade ju lite olika grejer, de flesta av dem oigenkänningsbara, dock en barnvagn till vänster, jag antar att det ska föreställa min lillebrors, och ett ÄPPLE till höger. UUUU. det var typ det första jag lärde mig att rita haha *tindrande ögon*
113361-1337
haha, det här är det första och enda hatbrevet jag fick under den tiden jag skrev för finnveden. jag hämtade brevet på redaktionen, gick till skolan och sedan skrattade jag, albin, simon och mands åt det haha.

ibland kan det gå snett

jag hade en riktigt tråkig dröm.

jag drömde att jag gick till en tatuerare och sa att jag ville ha en tatuering runt halsen, typ som ett brett halsband som gick strax nedanför halsen och runt den. tjejen som tauterade frågade mig om jag hade funderat på något motiv och jag sa nej, men du kan tatuera in vad du vill. medan hon tatuerade funderade jag på vad det skulle bli och där någonstans glömde jag smärtan av nålen. när hon var färdig tyckte jag att tatueringen var skitcool för jag hade på mig en tubtop så det blev snyggt till, då haha. jag tittade ner på tatueringen och såg att hon hade tatuerat in 1986 med stora siffror och det var bra, jag tänkte typ ingen har ju något sådant här.

sedan var jag hemma och tittade mig in i spegeln och då såg det ut som att hon hade tatuerat in 1987 istället, så blev jag lite sur för jag visste ju att jag hade sagt 1986 till henne. så fick jag lite panik över det och funderade på hur jag skulle förklara min tatuering eftersom jag inte riktigt kunde stå för den så kände jag ba fan vad jobbigt, jag hatar när jag inte har förklaringar till saker. så drog jag på mig en turkos thirt och då stack den asfula tatueringen upp.

så ringde mamma och jag vaknade och var så glad över att jag inte hade tatuerat mig så fult. hehe.


min lilla spaltis

jag grävde lite i mina lådor idag och hittade mina gamla tidningsurklipp, som mamma hade klippt ut of course, från den tiden då jag var krönikör på finnveden.nu. jag var fast skrivande krönikor från och med 03 till och med 05 har jag för mig. hursomhelst här är två inscannade krönikor jag har skrivit och jag vet inte ritkigt längre vad jag tycker haha, jag står för alla krönikor jag har skrivit men många av dem har en viss naivitet över sig vilket jag iofs även skrev i min avslutningskrönika; "Det kommer att bli så himla trevligt att läsa mina krönikor om ett par år och verkligen inse att jag var oerhört naiv, och inte alls lika insiktsfull som jag känner mig nu". jaha,  vad bra att jag har en viss självdistans he he.

okej, här är en från typ feb 2005, allstå tre år sen! hahaha kolla in värsta seriösa posen! 
 113361-1336
ja det är lite grumlig inscanning. och här är en till från vintern 04 har jag för mig.
113361-1337
ja det var det. nu ska jag gå och snarka hela natten lång.


Party på Herkules

blögg igen dårå.
i fredags var vi uppe med tuppen igen typ. vaknade omänskligt tidigt för att vara jag, vid nio. vi käkade frulle och sedan stack vi ner till stan för att hitta en herkoutfit för kvällen. det var dösvårt. jag hade även klipptid hos disa, som är den mest komptententa frisörska jag har stött på, så det var kul att träffa henne igen. söt, snäll och klok.

efter klippningen stack vi och käkade på mondo, och omg men tanten var riktigt trevlig och bjöd på ett leende till och med. det händer inte ofta men det är värt att gå dit för en mondomacka eftersom den slår alla andra mackor. vi gick på stan en lång stund men träffade ingen vi kände igen. böring.

jag hann ju med ett par liveblögginlägg från vår lilla förfest för två och vi kan väl säga att vi hade det kul haha. sedan trippade vi iväg till bussen och fick trippa tillbaka till korren igen eftersom jag hade glömt mitt leg (OBS!!! no more pass, jag uppgraderade till leg istället) och till sist var vi utanför herkan. näääjs. inne på herk mötte vi PO, emil och hans killpolare så vi hängde mest med dom. musiken var en besvikelse, ny dj som sabbade varenda låt, ok för att han vill ha kul och mixa sönder skiten, men han kan väl se till att göra ett bra jobb och mixa så dåligt som han gör kan han göra på fritiden, tack. varken brorsan eller tunnisen jobbade och det var ju också lite tråkigt, hade sett framemot att hälsa på the tunnis.
en sak som hände på dansgolvet och som förvånade mig över hur konstigt funtade vissa människor är, jag och nicole står och dansar på dansgolvet och plötsligt kommer det fram en liten iraniebrud fram till oss och undrar på tyken blatteskånska varför vi stirrar på henne. både jag och nicole stod som frågetecken och tittade först på varandra liksom för försäkra oss om att det var på riktigt och sedan tittade vi ner förvånat på henne, hon var typ femtio cm hög, och vet inte riktigt vad vi ska säga. skojar hon eller är hon seriös. hon bara upprepar surt sin fråga och jag tror att det var jag som frågade om hon var seriös och nicole sa att vi inte glor på henne utan på omgivningen. herregud hon var inte ens i ögonhöjd för oss och jag är fan inte den som orkar titta ner om jag inte måste och så går hon och påstår att vi tittar på henne. suck, allstå vissa människor behöver allvarligt talat komma ner på jorden och känna jorden mellan tårna typ. jag tror inte att hon riktigt fick den reaktion hon ville ha ifrån oss, snacka om att känna sig dum och tro för mycket om sig själv så hon trippade tillbaka till sin plats på dansgovlet. kort därefter kom hon tillbaka och bara började shakea sin ass framför mig och nicole och än en gång stod jag och nicole förvånade och bara stirrade på henne oförstående. det måste vara ett skämt tänkte jag och så vänder hon sig till mig och säger du, jag ser att du stirrar på mig och gör så här, och så slickar hon sig om munnen när hon har sagt det. HAHAHA. allstå hahaha, jag visste ännu inte om hon var seriös så jag skrattade till lite och hon sa nått mer och sedan gick hon. trevlig brud måste jag säga. hon gav sig klart på fel människor eftersom  jag och nicole är dom fredligaste på the dancefloor, visst spanar vi på människor, men vem gör inte det, saken var bara den att vi den här gången misstog sig den lilla bruden rejält eftersom varken jag eller nicole ens hade skänkt henne ett ögonblick förran hon stod där framför oss.
ja det var om det.

vi träffade även på alan och sahand, och sahand var mindre än vad jag mindes honom. och en fest är väl ingen fest förran man får champagne i håret som nicole så fint sa, och det det vi fick. mot slutet tjöt brandlarmet och kort därefter stack vi hemmåt.

och snackade fram till halv sex, däckade och vaknade vid 12.113361-1329
världens sötaste bebis som hänger på Tiger.
113361-1334
emil, bönis, jag och lillis
113361-1333
även PO var med.
113361-1332
113361-1330
innan utgång, bönis är söt!
113361-1331


*poff poff*

ni som hänger med vet att jag har varit i lund och ni som inte gör det så kan jag nämna att jag har varit i lund. tre snaaaaajsiga dagar som får mig att redan nu längta till tillbaka till lund och studentlivet.

i torsdags gjorde vi tentan, den natten hade vi sovit tre timmar och sedan gick vi upp, döda som aldrig förr. den dagen var vi även på SOL (KJOL som Näsan skulle säga)och det var en trevlig känsla man fick när man gick runt där, dock så blir jag alltid lite illamående när jag ser alla ekonomibrats i sina välstrukna skjortor och prydliga jumprar med ralph lauren loggan tryckt på vänstra bröstfickan och den slickiga lillgamla frissan. yuk. har inte brats en tendens att se jäkligt lillgamla ut? typ lite småfula. det är sådana man skrattar mest åt när man bläddrar i skolkatalogen tjugo år senare och som man samtidigt konstaterar att de ser nästan yngre ut nu än då, nähe blixten haha. det är så uppenbart att vi lever i ett klassamhälle oavsett om folk menar att det inte är så, och gör vi inte det så är det alldeles uppenbart att det finns en grupp av människor som försöker att klä upp sig till en viss klasstillhörighet.

senare åkte vi till nova lund och gick runt och spanade efter invandrargäng, ett för mig och nicole väldigt positivt ord för då får vi ta del av mörka snubbs. "invandrargäng" är således inte ett ord med enbart negativa konnotationer. besvikna över shoppingen (men jag hittade ett par heta pumps) åkte vi buss hem, fixade oss och sedan hämtade micke upp oss och vi åkte till herkan för en kvällsjuice. frankan syntes inte till och det var nån ny barre, charmig som tusan, som vi aldrig förr hade sett. pluspoäng för utseendet. vi satt där någon timme och snackade om allt möjligt. micke hade inte ändrats något och det var najs att träffa honom, sist var nån gång i början av sommaren, när han skjutsade oss till flygplatsen säger han. en anmärkningsvärd grej var att Koftan var kvällens DJ, men han var inte det i fredags (BU). efter att vi hade suttit där till elva skulle vi sticka till göteborgs (nation) klubb som ligger i Sargassos gamla lokaler. gött att sargasso är nere det var bara en massa white-trash människor som hängde där. brudar med mega urringning a la 2002 och sönderblekt hår och söndernoppade öronbryn. snubbarna var inte mycket bättre, snusande och fulla bönder. undrar bara var dom hänger nu (inte på herkan iaf HAHA)?

ett fett konstaterande: jag hatar fulla och odrägliga snubbar av hela mitt hjärta, av hela min kropp och hela min hjärna. det är helt sjukt hur mycket jag hat jag hyser för den här typen av människor (brudar förekommer också, men ytterst sällan). HATAAAAA OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖ. känner redan nu att jag blir svettig av hat bara jag tänker på hur jävla fula och elaka alla är som står i olika köer, som i torsdags när vi fick stå i kö till Kålles i femtio minuter innan vi gick ut ut kön. under dessa femtio minuter hann jag få hundrafemtio armbågar i midjan (av småbrudar och dvärgsnubbar) och fejjan (megalånga snubbs), bli nertrampad på fötterna tusen gånger typ, inträng i det där kravallstaketet alltför många gånger, stackars tarmar, och tusen flåsandes människor in my fejja. alla trycks, trängs och hade de kunnat så hade dom klättrat upp i huvudet på mig. både jag och nicole var irriterade på alla dessa fulla människor give me the k-pist nu typ. från att ha stått till nästan ingången knuffades vi alltid tillbaka in i kön av alla idioter. hoppas dom fick valuta för sin fula fjortisfylla och var bakis dagen efter så att dom ville dö.
vi gick hem.

och snackade till fyra igen.

113361-1323
jag släpade upp en väska från nicoles förråd, den som inte fick hänga med till malta. dock hade den lås på som jag inte hade nyckel till, men en snubbe från korren knipsade upp låset och det var typ som julafton som nicole uttryckte det.
113361-1324
utanför SOOOOL! jeeeeah. här vill jag hänga i höst igen.
113361-1325
käkade på Mikai. thaaaaaaimat is the thäääng.
113361-1326
nicoles ben och mina fötter på bild, dom där bruna pumpsen köpte jag. heettt om jag får säga det själv.
113361-1327
micke på herkan, värsta seriösa minen.
113361-1328
bönis och jag forever


one of us is not going to die young

jag är hemma nu. haha.
kom igår.
käkade middag precis eftersom jag gick upp vid tre idag.

dags att sova

113361-1322
nyss hemkomna från hörk, men bilden togs idag, SÅÅÅÅÅ trötta var vi.

och nu är vi trötta igen, nicole håller på och däckar här i min (hennes) soffa. öh jaha, hon har visst däckat ser jag nu.

habibi kör på nu

haaaaabibibibi habibibi yaaa nooooouurr el eeeein

cmooooooooooooooooon partypeople. undrar om man ska be Köftan spela nån lite mer rolig låt, dvs nån mer arablåt. synd att brorsan inte kommer att vara där ikväll. ååååååh.

marty var äru?

just nu pågår en fin lite förfestfix, vi mejkar oss, klär oss, plattas och lyssnar på arabmusik, seriöst, fattar ni hur bra vi har det? vid elva sticks det till herkperk och det ser vi fram emot. hoppas på att Koftan är dj ikväll så att man kan dansa till härliga hederliga rnb låtar.

PPPPPPPPPPPPPPPPPARTTYYYMAAAAARTYSMARTTTTTY.
undrar om marty festar i malmö nu?

ikväll så

vad säger prästen när han svarar i telefon?
- Herregud är det du?

HAHAH. det är den enda roliga historien jag kan, men nicole skrattade inte ens.

jag är såååååååååå trött, däckade på soffan när nicole duschade. ikväll är det herkan som gäller.


premiär för i år

nu ska vi fixa oss och sen kommer micke i sin stylebil (haha) och hämtar oss, så bär det av till heeeeeeeeerkan.


två bilder

113361-1321
113361-1320
dööööööööööööönk.

sommar i lund?

rubriken är inte den påhittigaste men den är helt klart den mest fundersammaste (mest fundersamma, jag vet). jag har blivit gammal. detta fastslogs med hjälp av tre punkter; jag klär på mig, jag är snål och jag har ingen klädsmak.

Ψ jag klär på mig
och här är en viss återkoppling till rubriken, är det sommar i lund eller vad är det jag och nicole inte ser eller känner men som alla andra gör? idag gick vi till SOL (språk och litt.centrum hihi) för att talas vid med den nya syon och för att hälsa på tobbe som inte var där. medan vi gick till SOL och stan möttes vi av tjejer som var så lättklädda att vi fick ståfräs på armarna. för det första var det helt kallt, dimmigt och regnigt och för det andra så gick jag och nicole i vinterjackor, stövlar, vantisar och mössa. deras "dagens outfit" bestod av leggings, skinnjacka och ballerinor eller tygskor med inga strumpor på!! hallå, seriöst modet är absurt och det ser så groteskt fult ut med blåa fötter. jag och nicole förfärades (HAHHA vilket tant-ord) över allt och undrade where the hell är päronen?? ju äldre man blir desto mer klädsmart och komfortabel blir man, tacka åldern för det och tacka för tjatiga föräldrar man hade som femtonåring.

Ψ jag är snål
jag är så snål, tidigare kunde jag tycka att en tröja som kostade 200 spänn var inget, typ nada, men nu, nu har jag svårt för att släppa iväg cashen så lätt, det blir att jag står och velar fram och tillbaka och VÄGER mellan de olika alternativen, typ kommer jag verkligen att ha på mig den här tröjan så ofta, och vilka kombinationer kan jag luska ut med den här tröjan. tacka ungdomen för att man inte brydde sig om sånt för mindre än ett år sedan. im getting old. jag måste börja slösa igen för att komma tillbaka till mitt forna jag.

Ψ jag har ingen klädsmak
jag gick runt bland hyllorna på H&M och inget var liksom tillräckligt fint eller tillräckligt style osv, inte bara på H&M utan de flesta affärer på Nova. antigen så är det sjukt fula kläder och trista färger som hänger framme eller så är det bara jag som har tappat omdömet (när det gäller klädsmak) totalt. oftast det tidigaste tecknet på ålderdom, hur ofta ser  man inte "unga kvinnor" som går runt på stan och ser helt hopplösa ut, eller mammor med scrunchies i håret och ingen make och allt sånt. allstå jag är seriös. eller så är jag fortfarande van vid att det ska vara varmt, och färgglada kläder och allt sånt.

bajs hej och hå, ikväll ska jag ha på mig mina nya pumps. det var det nya jag köpte idag. så hetsnygga, förmodligen kommer dom att håva in ett ligg ikväll.

skillingegänget i lund, fortfarande

jag måste bara nämna en grej innan jag börjar blogga om dagen. eller tvp grejer; ena har blivit nerskriven innan och det är att jag har SÅ svårt för nicoles tangentbord på henns laptop, den är mini och fingrarna står och gnider sig mot varandra medan man skriver. det tar en minut att skriva en mening och jag känner mig lika smidig som min pappa när han ska försöka sig på att skriva ett mail.

den andra saken är att nicole har gått ner till emelie för att hämta sin kamerasladd, så det blir kanske några bilder som kan läggas upp på bloggen. min kamera är fortfarande död och kameran på mobilen är sugig, den fokuserar i flera sekunder innan den trycker av och då är det redan för sent, inga kodak-moments med andra ord, men nicoles mobil duger fin-fint.

det tredje är att nicole istället för att säga Gunnesbo, som det så fint heter (det som står på buss nummer 4), säger gunnesbro. jag lovar att hon tror att det är typ nån Gun och hennes bro som området är uppkallat efter, men det är fel. en annan anmärkningsvärd grej är att hon och jag pratade om andrahandsbokhandeln och hon snackade på om nån snubbe som hade kommit in och pratat om scener ur Skilling-gänget. SKILLING!!! jag dör haha. saken var den att jag inte heller riktigt kunde komma på vad dom hette, men skilling-gänget lät bara fel, till slut kom vi på att dom hette Killing-gänget, men vi har inte en aning om hur det uttalas. Killing som i kille eller killing som i kjol?


i Lund

hihi!!!!!!!!!!
jag är så strålande glad för nu är jag tillbaka i lund, är dock inte helt van vid nicoles tangengtbord ich det tar en evighet att skriva en mening. på tåget plågades jag av en unge som envisades med att stirra på mig, men jag kände mig som värsta kärringen som vägarede hälsa på den lilla flickan, men jag ooooorkade inte gulla, var för upptagen med att dagdrömma.

när rullade in i lund fick jag en sååå stark hemkänsla, det var helt fantastiskt att veta att jag var tillbaka i lund, även om det bara är några dagar, det var så, jag har inget ord för det medn det var otroligt skönt. på stationen väntade nicole och det var också en sån sjukt skön känsla, vi blev båda tårögda höhö kärringstämpel på oss båda. det kändes som att det var en evighet vi sågs sist, fast det bara var tre  veckor. min käääääära sambo. nu var allt normalt, tillbaka i lund, vi två, armkrokade oss genom stan och till döööööönken.

imorgon har vi tenta. haha. nu ska vi plugga hahah.

så shopppppppppping imorrn, noooooooooovaaaa lund here we comeeeeeee!

körd

stressssspressss. har inte ens tid till att logga in mig synlig på msn för då kommer jag fastna. måste hinna käka, packa väskan, fixa mig i ordning och skriva ut ett dokument. sedan måste jag gå till stationen med en tung väska, printa ut biljetten och sedan sätta mig på tåget. på ett sätet i tåget.

jag ser såå framemot dom här dagarna, kommer ju bli roliga. hihi.

if i could escape

tjenispenis (känns riktigt bert-aktigt att säga det, men bert var kul så han får hyllas lite). gick upp för två timmar sedan, jag märker att intresseklubben antecknar höhö, men tanken var att jag skulle upp tidigare för att göra sarma med mamma, det blev inget av det. idag har jag massor med småsaker att göra men en storsak, och det är ju tentan som är på torsdag. idag ska jag även hinna med peddi och manikyr, färga håret och duscha. tufft schema, en mjukisdag idag eftersom jag har huset för mig själv fram till kvällen.

jag gillar äpplen

CRVENAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABUKKKKKAAAAAAAAAAA!!!!!!
I LOOOOOOOOOOOVE.


jag har extrema cpryck som gör mig galen av kärlek till mitt abosluta favvvofavvooband. så jävla underbara. snäääääääällllllaaaaaaa kom till sverige, det är så jävla torrt på musikfronten just nu. jag döööööör.

come over here pussycat

mitt i allt pluggande började jag fundera på katter och deras s.k parningsliv. jag kommer ihåg att jag blev lite konfunderad när annika berättade att greta var kastrerad. vaddå kastrerad, hon är ju en brutta, var min första tanke och jag skulle fråga henne efter att hon hade avslutat sitt snack, liksom lite ohövligt att bara bryta mitt i även om det också händer.

greta är en brutta, vad har hon att kastrera? äggisarna eller? jag har aldrig varit ett tillräckligt stort fan av djur och har därmed aldrig träffats av sådan här information, men nu är jag genuint intresserad eftersom greta kommer att ingå i min bekantskapskrets de närmsta månaderna, såvida inte annika förbjuder mig att träffa henne efter all skit jag har snackat om henne. men jag gillar gretis.

en arbetskompis från mitt sommarjobbsställe berättade att hon stoppade i ett p-piller varje dag i kattmaten till sin katt. VA? jag trodde ärligt talat att hon drev med mig eftersom jag tidigare hade visat tendeser på okunskap när det gällde katters samliv. jag sadlade om till mitt skeptiska fejs varpå hon upplyste mig om detta och att det funkade så.

det var där värsta.

inte nog med att människosläktet (mest den kvinnliga sidan) har det komplicerat när det gäller allt pillipill med det där nere så har även katter det.

ja, jag kommer nog aldrig att skaffa mig ett husdjur, det verkar alldeles för komplicerat. men jag funderade på en annan sak, kan man inte bara ha katten inomhus, att hon (nej tack till hanar) aldrig någonsin går ut, då lär det väl inte bli så jobbigt?

jag minns även när micke förra åren snackade om att han skulle vilja ha en liten katt, och på tal om dig micke om du läser det här: din gamla tenta från MKVB är min nuvarande koran! taaack.

familjedag i jönköping

i lördags var vi i jönköping på A6. tanken var att jag skulle shoppa, typ en outfit till på fredag, men jag hittade inget. jag förstår faktiskt inte det riktigt, nu är det ju inte någon världskris bara för att jag inte hittade ett najsigt partylinne, men jag måste ha något nytt! när man väl söker så finner man inte något. köpte bara ögonfranslister och genomskinlig mascara från isadora som används till att slicka fast ögonbrynen på plats. jag träffade absolut ingen och det var skönt ha ha.

så länge man inte har körkort så får man acceptera att när man åker till jönköping så gör man det i syfte för att köpa en massa billig mat (släng dig i väggen hemköp) och för att käka ute. en liten familjeutflykt och det är jy mysigt, men inte alltid när de tre övriga familjemedlemarna vill åka hem och jag vill spana vidare bland klädhängarna.

sedan åkte vi till pizzerian alfaco (heter den så?), en eventuell turk/kurd/irak/syrian (hade lite svårt för att luska ut nationstillhörigheten på de halvsöta snubbarna) ägd pizzeria där pizzorna är godast i hela jönköping typ.
mot slutet av vår lilla familjedag åkte vi till willys som för några år sedan var starkt influerat av heta invanders från diverse länder, men nu var det skitmycket blonda filurer som gick runt bland hyllorna. all heder åt willys, det är här vi hittar pasteta, dzem od sipaka, och annat gojs från bosnien. LYYYX. stammis på willys från och med nu!
113361-1317
this is what made this body. fast hemlagad jufka of course. tänk att man han hitta sånt här på willys -ögon som tefat typ-.
113361-1318
jag och min bro på willys. medan mamma gick runt bland hyllorna stod jag, pappa och deno och tog kort. deno har blivit så lång, fattar inte när allt det här hände.
113361-1319
vad tycker ny om mitt nytillskott i bokhyllan? jag började läsa medan vi väntade på mamma, sedan köpte jag den. så BRA! haha. jag älskar lite mer bitter litteratur.

gimme gimme some lovin'

update på datafronten, jag vet att det finns några som är intresserade (PO är du med?):

vi ska köpa ny data.

HAHAHAHHA. jag avlider. det är rätt strongt att förstöra datan, men jag har FÖRSÖKT på alla sätt och vis att fixa den, jag har slitit som ett djur typ. hursomhelst, pappa verkar inte så jättesur. det är ju inte precis så heller att vi torkar häcken med cash men någon måtta får det väl vara, så ja...

haha, det är ju tur att jag har snälla föräldrar annars hade jag fått stryk, men pappsen och jag är tighta som oskulder brukar vara så det fixar sig, han förstår mig, med tanke på att mina nerver dog i samband med senaste kraschen. fast jag ska försöka lite till. ser hellre till att han slänger cash på mig än på en data.


manic monday

det är ju måndag idag. hela dagen har jag nästan trott att det var söndag eftersom jag i vanliga fall sover över hos farmor på lördagarna när jag väl gör det. jag och hon satt uppe, eller snarare låg i varsin säng,och snackade till halv tre tills någon av oss däckade. ingen av oss mindes idag hur och när vi hade somnat. på morgonen blev jag väckt av irma och tetka haha. men så hade jag sovit till elva också, i samband med allt detta fixade farmor iordning sirnica och så satt vi tre och käkade. att vara hos farmor är som att ta ut en semester i förtid typ, slappt, ingen som bråkar om tv-kanalerna och någon som gör iordning världens godaste pita. typ drömbilden av en semester, glöm palmer, vita sandstränder och solnedgångar ha ha.

och nu är klockan halv sex. eeeeeeeeeh say what, när fasen blev den det?? lite chockad är jag nog. ska "försöka" sätta igång med mitt tentaplugg nu och sedan kanske färga håret om jag pallar.


the sweetest thing

jag ska snart iväg till farmor nu, jag ringde för länge sedan och sa att jag skulle komma så hon lär väl vara lite småstirrig nu med tanke på att hon säkert kört in en pita i ugnen. det blir en fin övernattning hos henne, jag tycker om det, vila mig lite från familjen och datorn. en annan sak som jag slka göra är att jag plugga till omtentan som är nu på torsdag vilket innebär att... LUUUUUUUUUUUUND på onsdag! jag längtar! pppppppartymartyyysmartyyy på fredag på.....HERRRRRRKAN. ja det är dags för en liten återförening tycker jag. alla som inte betyder något är inte medbjudna men alla mörka hetingar är så klart alltid välkomna.

björkmans erövringsplaner

jag var så himla bloggsugen igår, men när jag känner för att blogga, sådär sent, så funkar inte bloggen. det gick inte att komma in hela natten. böööring.

jag har blivit en schlagernörd, det är intressant att spana på alla deltagare, lyssna på låtarna och kommentera outfitsen. och en sak är säker och det är att jag verkligen inte skulle skämmas om sverige skickade iväg dom där två rödingarna, som vann igår, till eurovisionfinalen. dom var ju såååå bra, påminde skitmycket om Mika, rösterna allstå, inget annat. men det mest härliga var när man carolas småbesvikna min när luuk sa att hon hade kommit med i andra omgången. HAHA. stackare, kanske dags att komma ner på jorden nu?

en annan sak som jag funderade över är svenskarnas, eller kanske inte svenskarnas för det är inte alla, men säg typ SVT och christer björkman, dom är så angelägna om att få vinna skiten att de gör i princip nästan vad som helst. jag vet inte om man ska kalla deras val av låtar för smarta eller inte, men man kan lugnt säga att de är medvetna val dem gör. hade inte finalen ägt rum i belgrad, serbien, så hade aldrig mickey (mirza) huskic gått vidare, inte för att låten eventuellt är dålig utan för att han sjunger den på bosniska. när det var snack om att han skulle framföra låten på både engelska och bosniska blandade sig ledningen in i det hela och rådde honom att bara satsa på bosniska. med det skulle han lättare vinna balkan-rösterna, menade man.

ett andra medvetet val var Andra Generationen. seriöst? låten är rolig, men eurvisionlåt? knappast. hade låten handlat om något annat än kebab och sljivovica hade det varit kanske lite bättre, med andra ord; Andra Generationen hade ALDRIG kommit med i delfinalerna om det inte hade varit så att finalen inte hade ägt rumt i belgrad. makedonien, även det ett balkanland, och bara det faktum att de sjunger om något så välbekant som sljivovica så hade de håvat in rösterna från makedoniens grannländer också, samt från makedonien.

ett tredje, kanske mer låååångsökt val, men ändå inte, måste vara den ryska bruden the nicole som sjöng låten razborka. ingen har väl undgått att serbien är megatjenis med ryssland, så varför inte slå två flugor i en smäll och få röster från både serberna och ryssarna. smaaaart. att låten var den dåligaste av alla bidrag behöver jag inte ens skriva ner.

så för att knyta samman säcken och hela skiten, ÄR inte björkman jävligt smart? slug också för den delen. klart som fasen att han ser vinnarpotential i låtar och artister som i vanliga fall aldrig hade kommit med, han ser också euro-tecken lite överallt och därför väljer han medvetet de låtar som kan klara sig snäppet bättre i belgrad än christer sjögren.
så länge det gynnar sverige och björkman så...


beautiful girls

det man inte har i huvudet har man i tuttarna, lite som natacha peyre. hon har tagit det här med felstavning till oanade höjder, ok om man missar en extra bokstav eller har en bokstav för mycket, men när man börjar stava om orden helt och hållet så är det väl värt att nämnas?

ur natachas blogg: "Eftersom jag varit sjuk så länge så var jag hos läkaren igår, han gav mig pensiline och en hostmedicin med morfin"

jag tycker att det är rätt uppenbart att natascha vid sexton års ålder drömde om tuttar, stureplanslivet och ett framtidsjobb för playboy, istället för att sitta i skolbänken och läsa Svenska A som de flesta andra gymnasieettor. hade sverige infört språktest för asylsökande nu så hade inte natacha klarat testet så som det ser ut idag (om hon av någon anledning hade flyttat till hefs mansion, bojkottat sitt svenska medborgarskap och sedan flyttat tillbaka till sverige). och SFI är väl inte något för natacha antar jag?

det här med att dömma folk efter utseende, folk som man dessutom inte känner, är inte helt my thäääääng (så jävla najs att säga det), fast det händer, men mest dömmer jag folk efter hur de beter sig och är allmänt, rent så där personlighetsmässigt. så jag antar väl att jag har rätt att dömma natacha för hennes stavning med tanke på att jag läser hennes blogg dagligen, varför vet jag inte eftersom den inte ger mig något, men det är ett intressant tidsfördriv.

bröst. det var bröst jag skulle skriva om. jag har alltid varit anti-plastikoperationer, och det är ju lätt att vara det som het och slät femtonåring i sin efter-pubertala kropp, men ju äldre man blir desto lättare hittar man brister. tacka media för alla brister vi ser på våra kroppar. aaaaaanyways, många mår ju uppenbarligen rätt dåligt för att de har små tits, sneda näsor, utstående öron och you name it, och mår man piss för sånt här så är det väl rätt najs och man kan hosta upp pengar för en lite korrigering. DVS så länge man gör det för att man själv inte pallar av att se sig själv i spegeln, men gör man det som i ex natachas fall, i syfte att tjäna pengar på sin kropp så är jag fortfarande jäkligt anti-plastikoperationer. när man opererar sig enbart för att ens kropp ska duga som tillfredsställningsmaterial i tidningsformat åt tusentals snubbar så är det lite skevt, men gör man det för att orka tillfredsställa sig själv så kör på.

nä men ärligt, jag tycker att natacha ska ebaya sina sillisar (om hon nu ens tar ut dem), sälja dem dyrt och använda pengarna till en språkstavningskurs, så får hon lite valuta för dem också, för så vitt jag vet så har hon inte hamnat på playboycovern än.


en toffel vid namn oliver

igår satt jag vid datan och min bror satt jämte mig och läste någon tidning, i bakgrunden spelades oliver dragojevic. någonstans mitt i låten börjar oliver sjunga ooooprosti mi pape, varpå deno säger förvånat - pape?
GUULLLE.


image1316

ett datasnille, tack

jag tror att mina nerver avled precis. de begick kollektivt självmord. jag är inte ens frustrerad längre, bara modlös typ, önskar verkligen, VERKLIGEN, att jag hade cash så att jag bara kunde köpa en ny jäkla data istället för att utsätta mig för detta helvetesplågeri.

jag har lyckats formatera om skiten fyra gånger, och varenda gång däckar datan efter att den har laddat ner dom där windows updatesen. den startas om men när den ska sätta igång igen så stirrar den där fula svarta skärmen tillbaka på mig, IGEN.

hur fasen ska man veta vilken update man inte ska installera när den laddar ner 61 st och de flesta är säkerhetsuppdateringar?                                                                                            

och min spacetangent är handikappad, den vill inte alltid göra mellanrum mellan ord, det är nån sån lite fjäder under tangenten som krånglar antar jag.

döööööööööööööööööö.


jag hatar datorer, utom när jag behöver den

jag har ännu inte lyckats formatera hemdatan än. eller formatera och formatera, jag har rensat allt skräp men jag har inte lyckats installera windows. imorgon har min familj varit datalösa i en vecka, det är ju tur att dom har teven annars hade jag väl varit rätt straffad vid det här laget, men snäll som jag är så erbjuder jag dem faktiskt min data, även om det sker någorlunda ovilligt. jag börjar bli lite lagom knäpp när det kommer till deras data allstå, men jag hoppas att datageniet inom mig väcks snart, för att det är nöd nu.

det enda nyårslöftet

eh. hur ska jag formulera mig för att ni ska få en så korrekt bild av sitationen som möjligt...saken är den att jag och annika har börjat gymma! haha. ja, under kan ske, men ännu bättre vore det om vi också tränade istället för att förpesta det lilla andningsutrymmet vi vistas i med all skitsnack.

kycklingaryds gym är typ en löpmaskin i ett nötskal, bokstvaligt typ. ett litet rum med ett antal maskiner som rosslar alltför mycket, annika lovade att ta med sig oljan nästa gång så att vi kunde smörja de tröga sakerna. eftersom det är så litet så får man bara vara sex personer åt gången högst, skrattretande för er gymnördar som förser alla maskiner med svett, i know, jag tycker också att det är lite småtragiskt. men så slipper vi också alla skitheta brudar som egentligen inte ens behöver träna och alla snyggsnubbar som man inte kan ta ögonen ifrån om man ens så ville, dessutom slipper vi också alla muskelberg som parkerar sig vid en maskin och vägrar att släppa taget om den.

de två gånger vi har hängt där har det bara varit annika och jag, och det är ju skönt, det blir mycket mer avslappnat så, även om det innebär att vi säkerligen tränar mindre än vad vi hade gjort om det hade varit några sisådär fyra pers extra. men så vill jag ju också bara styla mig för annika och inte någon annan.
idag stånkade vi lite extra, det blev till och med en och en annan svettrand mellan titsen, så det betyder väl att vi är på god väg till att bli lite snyggare än vad vi redan är.
113361-1315
ge er aldrig på annika, hon tar fem kg i bröst/armmuskel maskinen.
113361-1314
annika var så hurtig så hon råkade smälla till rodden så att batterierna flög ut den där lilla grejen. HAHA.


stjärtens dag

alla hjärtans dags, alla mammors dag, alla pappors dag, alla någons dagar är så onödiga egentligen. jag föredrar att inte fira något och jag funderar inte vidare mycket på det egentligen, men så typ håller man på och surfar runt på olika bloggar och varannan blogg har bilder på sina snubbar. oftast står de tillsammans och pussas och precis när de gör det så knäpps kortet. ibland ser det lite plastigt ut, typ eeh älskling om du kysser mig nu och så håller du posen i fem sekunder tills jag tar kortet, det känns lite....inövat ut.

jag är ingen george lucas

ah this is so much fun haha.
jag är i full gång med att formatera min data, håller på och bränner över alla bilder och spanar allmänt inne i datan.

man hittar så mycket skit och så många roliga bilder. mottagna filer är en guldgruva, alltför många wackopictures.

medan jag var på jakt efter en sådan återställningsskiva, så hittade jag en annan skiva från 2004 typ som inte har med återställningt att göra, men jag kan väl ändå passa på att berätta att på den skivan ligger det en amatörfilm. inte av porrsorten, utan en som jag, mands och daniel spelade in när vi gick i tvåan på gymnasiet. i filmen spelar jag en elak kurator och daniel spelar ett extremfall typ. hela filmen går ut på vår konversation och det är bara jag som snackar.

vi hade det riktigt roligt under inspelningen och allt kördes på improvisation, palla att skriva manus, det blir roligast så. själv förstår jag inte riktigt att jag lyckas hålla mig så allvarlig, men någon gång under den korta filmsnutten säger jag något i stil med "och du är ju ett så kallat PSYKFALL", som följs av ett MEGAGARV som är rätt så oplanerad. ja herregud, jag skulle nog inte passa som en hjärnskynklare eller liknande.

jag hittade återställningsskivan också efter lite grävande bland dammiga cdskivor och annat krafs. dessutom så har jag lyckats med det så möjliga, jag hade börjat formatera hemdatorn (en stationär sådan) och någonstans där mitt i fastnade jag i soffan och när jag var tillbaka så var datan avstängd och man kunde inte göra så mycket mer än att stirra på en svart skärm som stirrade lika tomt tillbaka på mig. ja det var det. kanske lyckas jag snärja någon datatönt eller så tar jag tag i saken med egna händer.
113361-1313
mands spelar en elak elev
113361-1312
jag ser så innocent ut, så ung, så frisk och långhårig haha. mittbena var the thäääng.


smekisar

idag när jag loggade in på facebook så såg jag det här:
113361-1309
ok för alla de nicknames jag har fått innan, men nicole tar ju priset. hon nöjde sig inte med bara ett nickname utan hon la till sex stycken extra. och det är ju oftast det som jag kallas för. Raggis brukar nicole ropa när jag är frånvarande på msn, gamen är när jag råkar se ut som en gam på vissa bilder, geten är när nicole har tråkigt, haggan är när jag är på mitt bittra humör och, baggis är när nicole tröstar mig, galoschen är när nicole inte har något bättre att säga än ja du din kär galosch och fejkmussen är när nicole är på sitt onda humör. men min absoluta favvosmekis är haggis, jag lystrar till det som en lydig hund lystrar till sin husse. då blir jag extra snäll.

finbesök

gud vad seg bloggen är. det går inte ens att blogga properly utan att det hackar sig.

igår satt jag hur länge som helst hos annika i mina jeans med bootcut från nian. dom satt åt som fasen men jag tänkte att det var läge att prova kläder man inte har haft på sig på en evighet. hos pannika var det riktigt nääjs. vi babblade väl på om allt och smed lite planer för vad vi skulle göra den här terminen. kort och gott, jag slutar väl aldrig att chocka henne. nä, jag och min lilla pannika har rätt mkt gemensamt, dock inte kattkärleken.
syftet med vårt möte var delvis också att jag skulle träffa hennes katt greta. jag har aldrig sett en mer hårigare katt, lurvig, svart och kaxig. annika tvingade mig till att hälsa på kattskrället, men sen när jag hade hälsat så började jag tycka att hon ändå var en okej katt. rätt söt också, en lagom tyken brud. när jag sedan föreslog att greta skulle paras ihop med the cat så var annika jäkligt tveksam och menade att hennes katt var alldeles för fin för en utomhuskatt. jag ska se vad jag kan göra.

113361-1306
annika med sin lurvboll
113361-1305
den här bruttan särar på benen alldeles för lätt, så fort jag började klappa henne var det kört
113361-1307
hon försökte smita men jag höll fast henne


whats going on

jahapp, så här sitter jag på min vanliga dataplats i vardagsrummet, det är bara här som jag får in trådlöst. idag sov jag till halv fem. allstå, vad tror ni? är jag deppig? irma sa att jag kanske var det. jag är i alla fall inte medveten om det, men det känns ju lite lustigt att jag bara vill sova, framåt kvällen vill jag dock vara uppe och tjöta.

på tal om att tjöta, nu sitter farmor här och tjötar. hon tvingar oss att översätta ett par meningar från Glaomour för henne. hon lyckas i varje fall engagera min bror och han anstränger ju sig, vi andra är inte intresserade men lägger in en och en annan kommentar för att visa att vi ändå lyssnar på henne.

jaha och nu är klockan redan halv nio. haha. hur gick det till? nä, jag har ju egentligen rätt mycket att göra men det blir inte riktigt av. jag är fortfarande i min lilla malta-sörjande period. bajs.
nu ska jag ta tag i mina naglar och fixa dom.


vad gör gun och bertil idag?

113361-1308
maj06. annikas och min utflyttningsfest.

breaking news!

maltas näst-snyggste kille, benji, ändrade sin status på facebook och went from being "in a relationship" to "single." kanske dags att åka tillbaka nu?


tjooho

eeeh. jaha. jag vaknade för tjugo minuter sedan.

blööögg

bloggtorka? njae.
slapp? mjo.
press? JA, av en viss böna.

det här inlägget skrivs enbart på grund av nicole som pressar det mesta ur mig (ööh). hon tjatar och tjatar om att jag ska blögga, och trots att jag sitter med henne på msn hela tiden och hon vet hur läget i kycklingaryd är så vägrar hon ge med sig, så jag får ta och vässa pennan och författa ett mästerverk.

nu har jag varit hemma i tre heldagar och en halvdag. samtidigt som dagarna har känts väldigt långa så har dom känts korta också. jag har sovit mest, allstå verkligen sovit bort dagarna som en och en annan extremdeppig människa, dock har jag inte tiggt om tabletter och annat lugnande men jag har bett min familj att ha förståelse för min pyjamasanvänding. igår tog jag av mig den till förmån för jeans, linne och köft. jag, deno, lala och elma var och kollade på teatern, som var bra. vissa av lokalskämten fattade jag inte, men det mesta gick att skratta åt ändå, och det viktigaste var ju att irma var hur bra som helst i sina dansnummer. efter teatern byttes det om till pyjamas igen och nu sitter jag här och småsvettas.
i vanliga fall skulle jag och nicole fråga varandra ifall det luktade gott efter att  den ena hade stuckit in pekfingret in i armhålan och känt av fuktigheten, men eftersom hon inte sitter mittemot mig så får hon en nästan-live rapport: det luktar inte så farligt, jag håller på och svettas ut deon fortfarande.

imorgon ska jag träffa pannika. det blir lite spännande. sist vi sågs var väl hos henne och imorgon ska jag antagligen till henne igen för att träffa henne och greta. i för övrigt kan jag agera matchmaker och para ihop greta med the cat från malta. ni vet katten som alltid degar på biltaken, en skön lirare är han, en riktig karla-karl som skulle behöva en bestämd hona vid sin sida, och greta är nog säkert en sådan brutta.

hej sverige

godmorgon!
jag vaknade precis. jag har verkligen lovat mig själv att jag inte ska gnälla över väder när jag är här i sverige, men allstå det är ju självmordsbenäget väder ute. orsaken till att jag sover så länge är egentligen att jag vaknar någon gång då och då och tänker att det är ju fortfarande natt ute, haha, och så fortsätter jag att sova.

det vilar fortfarande en slags smekmånadsfas här hemma, ingen gnäller över mina sovtider än, men nästa vecka kan jag väl börja förvänta mig något sådant.

igår var första heldagen hemma och jag njöt bara av att kunna gå barfota hemma inomhus och maten. mamma hade gjort kupus (JEEEJ) och irma var och hälsade på också. nu ska vi käka igen haha, och den här gången blir det meso med kromirici u rerni och senare ikväll så ska jag på teater, skillingarydsrevyn, där irma är med.
det ska bli skööööj.

annika talar ut

pannika beskriver sitt nytillskott, sin katt Greta.

Annika säger:inte naporna som katter brukar vara..hoppar inte upppå bord och över allt, tigger inte mat när man äter.. hon chillar mycket, påminner om dig HAHAHHA


2008-02-05 tisdag 22:53

hela dagen har varit en evig avskedsdag typ. Min sista dag som bytis idag, känns lite skumt, jag vill inte att det ska vara över än, inte nu när jag har kommit in i allt. Alla var så söta idag i skolan och önskade mig lycka till och jag överreagerar säkert eftersom jag känner mig sådär lite känslosam typ haha. jag satt en rätt lång stund med avril och jon idag, och sen med danilo i datasalen, och efter det mötte jag upp gamling-joe som var så himla söt. Det betyder så mycket när någon säger att det var jätteroligt att träffa en, även om den personen kanske inte menar det, men ja ja, han önskade mig i alla fall även lycka till och plockade upp modemet som han återlämnade i Birkirkara. Jag hängde inte med eftersom jag inte var färdig med assignmenten, och då sa han på fullaste allvar typ men varför hörde du inte av dig tidigare, jag kunde har hjälpt dig. Ok inte för att jag skulle sitta med gamling-joe och skriva på min assignment, men han är så oerhört hjälpsam. När det krisade sig en gång med gasen hemma i vår lägenhet så sa han direkt att han skulle försöka hjälpa oss, och redan nästa dag hade han lyckats hitta en gascylinder som han hade köpt av en vän. Jag vet inte om det beror på att han själv har barn i vår ålder och därför känner han väl något slags "ansvar" över oss. Ok det var lite om joe.

Jag stack sedan hem och hann knappt äta upp min macka (middag haha) förrän det ringde på dörren och hyresvärden Joe, candy, darren och en annan dude kom. Efter gårdagens lilla incident då jag var rätt pissed, var darren trevlig och bad om ursäkt för att han hade släpat den där duden för att kolla på vår lägenhet så här sent. Ursäkt accepted. Stämningen var dock lite krystad när alla hade gått in i lägenheten och jag och candy stod själva och kallsnackade om skolan haha. så sa hon hela tiden your country, typ are u going to study when u get back to your country?, och it must be cold in your country now. Haha, jag kände nästan för att fråga henne vilket land hon menade, hon hade inte kunnat svara, nollkoll på läget har hon, tacka vet jag Joe som engagerade sig totalt vad det än gällde. Det slog mig även hur nästan skrynkelfri hy hon har i fejjan, jag har aldrig egentligen funderat över hur gammal hon kan vara, men jag antog typ över femtio i alla fall, men hon har för fin hy för den åldern. Jag tror alltid att folk är äldre än vad dom är.

Hursomhelst, Joe kom in sedan i vardagsrummet, medan de två andra snubbarna rörde sig runt i köket. Och joe är också så söt, han ville bjuda på kaffe, typ att vi skulle ha en avskedsfika haha. han tjatade lite men jag hade inte tid och dessutom så sa candida något på maltesiska och sedan började de småtjafsa typ. Hon sa väl säkert men joe, kan du sluta bjuda in flickan på allt möjligt, nu gör vi oss av med henne, inget kaffe. När hela gänget skulle gå efter typ tjugo minuter så skulle vi då ta farväl om man säger så haha. darren räckte fram handen och önskade mig lycka till blabla och snackade på om hur trevliga vi hade varit och sedan blev det så konstigt för jag tror att han sträckte sig fram för att kindpussas, men det kanske han inte gjorde, så då sträckte jag mig också fram och så blev det sån lite awkvard situation, det hade varit lika konstigt att kindpussas med typ någon kassörska på supermarketen, en person jag träffar ofta men bara i sådana självklara sammanhang,doesnt make any sense, skitsamma.

Så kramade jag joe och pussade honom på kinden och då var jag tvungen att göra detsamma med candy också. Jag klämde hennes hand ordentligt och smällde av två kindpussar på hennes kalla och skrynkelfria kinder.

Och nu är jag precis hemkommen efter en så himla trevlig och rolig oprostajna-fika med sanjo och jocke. TACK snubbar, jag hade så kul med er. Vi snackade om så mycket och kom väl fram till en del vettiga grejer. Sanjin skulle börja läsa, jocke skulle börja äta och jag skulle komma ner och jobba som hemhjälp och bo gratis haha. det kändes verkligen skumt att sedan säga hejdå till dom, det var nästan lite sorgligt. jag tycker det känns jättekonstigt att jag inte ska träffa dom  på länge, egentligen känslan överhuvudtaget, att man ska lämna människor man tycker om bakom sig.

Så många människor jag har haft chansen att träffa, så många från olika platser från hela världen och alla har sin historia att berätta. Historier som skiljer sig så mycket ifrån ens egna. Så mycket som jag har fått uppleva, så mycket som jag har fått se och lära mig. Jag är så glad över att jag alltid tror på mig själv och över tron och rösten jag har inom mig som alltid peppar mig även i de jobbigaste stunder. Jag är så jäkla glad över att jag stolt kan säga att jag har klarat det!

Du är bääääääst määääägs, i love you. Ego kanske, men ingen kan älska mig mer än vad jag älskar mig själv hahaha.

Klockan är snart tolv, jag ska packa, duscha och sussa.

Imorgon, abd, på skavsta kommer min hjälte, min tajko, att vänta på mig.


2008-02-04 måndag 23:58

Nästsista frullen på balkongen idag, jag börjar märka att strykbrädan är lite böjd nu haha. jäkla vad det var svettigt att sitta ute, hela mitt fejs var helt glansigt av alla svettdroppar typ.

Det har varit en skitskum dag. Det började igår natt då jag inte kunde somna pga hostan, när jag väl somnade så vaknade jag hundra gånger om, vid fem på morgonen gick jag upp och värmde mjölk, sedan somnade jag om och vaknade vid tio, när det var tänkt att jag skulle upp vid åtta. Redan där hade jag missat gyllene timmar då jag skulle ha avslutat min assignment. Det här med att göra grejen i absolut sista sekunden är verkligen min grej. Efter att ha degat på balkongen småstädade jag lite snabbt och kort därefter började det rassla vid utedörren, så jag bara jaaha...? Är det någon som försöker komma in typ, blev lite nojjig, och jag står där i vardagsrummet i mina fulingtights och ser ut som en korv när Candida (Joes fru, hyresvärdinnan) öppnar dörren och vid hennes sida står en kvinna med en bebis i famnen och Darren bakom dem. eeeeeeh jaha, välkomman in hörrni. Fast det sa jag inte, istället sa jag va fan e det här för sätt att komma, this is unacceptable! Candida hade en lägenhetsvisning på g och trodde att både jag och nicole hade åkt i söndags. Så står jag där överumplad och skitsur, hon hade trott att lägenheten hade stått tom. MY GOD. Jag hatar candy, hon är en sån bitch och hon har världens slappaste handslag, känns som att klämma på en död fisk. Så säger hon oh im sorry, i didnt know u were still here blabla, can we come in? JAHA, pratar du ens med joe din man eller?!! ja ja kom in för all del medan jag står här svettig som en fis, ok för att darren inte är en riktig heting, men han behöver ju inte se mitt ofräschaste jag precis. Det var SÅ (håller upp tummen och pekfingret) nära att jag bara sa no candy, you can not come in, men så såg jag hur darren och kvinnan tittade på mig, och jag tittade på bebisen och kunde verkligen INTE säga nej, det hade varit så elakt. Så gick dom in och candy ursäktade sig och sa att hon verkligen hatar att det här hände, yeeeah right jag tror dig verkligen. Not.

Nåja, ringde sedan GO Internet för att fråga om någon kunde komma och hämta upp låne-modemet, men de gjorde inte sådant sa det. Jag ringde tre gånger till tre olika telefonister och alla var tjejer. Jag hade otur. Så imorgon ska jag till Birkirkara med..........Gamling Joe. HAHA. Aldrig i hela mitt liv hade jag trott att jag skulle bli så tjenis med honom, jag störde mig skitmycket på honom ifrån början i höstas. Idag när jag träffade honom i skolan så "beklagade" jag mig lite över situationen och han erbjöd sig skjutsa mig dit. YES. Bra joe. Det är sådant jag vill höra. Senare idag så messade han mig och jag översätter "Hej sötnos, hur går det med assignmenten?". Jag vet att han inte menar något med det så SÅ, men jaha. Så jag messade tillbaka ett rätt "kallt" meddelande typ "när skjutsar du mig imorrn biatch?" och tackade honom, och jag får tillbaka ett "jag gör allt för dig my sweet friend". Hoppas han inte förväntar sig något i gengäld nu, han har trots allt ena foten i graven typ. Ja, det här med maltesers allstå, en evig gåta.

På tal om internet så drömde jag om router-snubben, att vi var ihop eller något. Han är så het. Han är verkligen het. Han har så charmiga ansiktsdrag, när han ler så får han sånna kis-ögon. Åh, routersnubben kommer jag nog sakna mest att titta på.

Så gick jag vidare till Desktop-datasalen och vid sitt lilla skrivbord satt fjollan andrew och sörplade kaffe. Han hade klippt sig. Han är också en sån ytterst irriterande typ av människa som är trevlig mot dig när det går dåligt för dig, typ hånar en när man gör fel fast på ett trevligt "jag vet bäst" sätt. Idag kunde jag inte riktigt hitta usbhålet för att koppla in mp3spelaren så frågade jag honom och han kom och hjälpte mig, typ här ska du koppla in den lilla gumman. Sedan satt Abba med mig och babblade på som fasen och önskade mig lycka till och kramades gjorde vi. Efteråt gick jag till en annan datasal och där satt Danilo från montenegro (jag tänker alltid på den där danillo-yoghurt när jag hör hans namn) och han snackade på som fan han också. Jag kände mig megastressad över allt jag hade kvar att göra. Sedan började han tjata om en fika (ajde bre na kafu) och imorgon ska jag eventuellt "fika" med honom då, funderar på hur jag ska komma undan. Samtidigt känner jag mig som en taskmört eftersom det är så uppenbart att han är i behov av att snacka nashki med någon. Balkanfolk har verkligen en tendens att dra sig till varandra när man är utomlands eller i sverige för den delen, som nicole sa någon gång för länge sedan på herkan när jag hade träffat en bosnisk snubbe "jaha, så ni är polare nu".
Jag förstår honom fullt ut, jag minns mig själv när jag precis hade kommit ner hit, och behovet av att snacka bosniska var enormt. Jag hade inget internet, därmed hördes jag inte med någon, så när jag träffade Sanjin första veckan här på malta så var det så jäkla skönt att bara kunna slänga in bosniska ord när man snackade.

Och imorgon är sista heldagen! Åh herregud, allstå jag har en sådan panikkänsla, först och främst för att jag måste till skolan och köra lexin så jag kan avsluta mina assignments, sedan måste jag hinna till b-kara med joe, sedan planerade jag att hinna med en snabb fika med sanjo, hinna säga hejdå och sånt. Hinna till supermarketen för att köpa godis, fixa naglarna, duscha, packa och städa mitt rum. Jag fattar inte att jag ska åka tillbaka, jag fattar inte att det har gått så snabbt, jag känner mig så dum när jag säger att jag inte vill åka tillbaka. Jag kommer att sakna det här livet riktigt mycket (säger jag nu he he). I like it here.

Gud jag kan verkligen inte fatta det. Idag när jag satt och gjorde ettan så blev jag nästan tårögd.


2008-02-03 söndag 20:23

hej igen, det känns verkligen megafjantigt att sitta vid word och blogga. Nicole messade och sa att det var 3+ i sverige och att jag skulle njuta av vädret. Jag vill inte till sverige pga vädret, jag känner ingen direkt lust till att åka hem. Det är verkligen bara för familjen jag längtar till sverige, annars är det inget speciellt som lockar med sverige just nu.

från början var det tänkt att jag bara skulle ta en kort promenad men det slutade med att jag gick hela vägen till st julians och tillbaka. Hela strandpromenaden till st julians var full med folk, nästan omöjligt att gå, småbarn som var utklädda, jag antar att det är sista dagen av karnevalen idag. Aaah, det är så mycket jag vill få med nu, det är det här livet som jag kommer att sakna, möta massor med människor, alla spontanta utgångar, alltid någon man träffar, det här med att folk inte är skygga, blyga eller diskreta, alla galna grejer, att bara gå ut i tshirt, att det alltid är sol när man vaknar, att sitta på balkongen och käka frulle, alla smågrejer som är vardag här, men sällan förekommer i sverige, allt det kommer jag att sakna.

Hade det nu varit så att jag inte hade varit tvungen att åka tillbaka hem så hade jag stannat här.

Så jag satte mig på en bänk på strandpromenade och spanade och blev lite lätt nostalgisk. Kom att tänka på första dagen, inte ankomstdagen, utan första dagen i vår lägenhet, en så megavarm söndag. Vi släpade varsin 30kgs packning upp till tredje våningen, städade lägenhten lite (jag diskade all disk som vi skulle använda haha, för att slippa de andras bakterier), bytte om och stack sedan till sliema. Det var så obeskrivligt varmt, början av oktober, jag minns att jag hade min madridkjol och linne och allt var så skitigt eftersom vi inte hade tävttat sedan vi hade anlänt till malta. Vi köpte kebab och medan vi letade efter en bänk att sitta på stötte vi på sanjin och karro. Gud, det känns som att det var för flera år sen. Allt var så nytt och annorlunda, jag vet att jag tjatar om vädret, men fan vad det betyder mycket att ha sol varje dag, det betyder så mycket. den natten sov vi som stockar. Efter att ha sovit sex nätter på univershitty residence med allt buller och skrik 24/7, inbillade man sig att man var döv när man fick sova i sådan rofylld tystnad.

Näpp, dags att fortsätta att plögga.


2008-02-03 söndag 14:20

Jag sitter på balkongen och strykbrädan fungerar som liggunderlag. Idag är jag officiellt inte längre sambo, tillbaka till ungkarlslivet nu igen, åtminstone för tre dagar. Nicole åkte idag, taxin hämtade henne här utanför och jag vinkade av henne. Så enormt sjukt att veta att det har gått så snabbt, det kändes som att det var igår vi flyttade in. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, och Nicole kommer inte heller att tro sina öron, men det känns ensamt! Haha, kanske för att jag vet att allt det här inte har varit en dröm och att Nicole verkligen har åkt hem, PÅ RIKTIGT. My gawd, känns skumt. Min kära sambo åkte för sex timmar sedan och jag har redan börjat föra något som kan liknas vid monologer.

Det finns så mycket att berätta, hela dagen igår och idag är en sån skum dag. Jag har sovit lite, gjort mycket och först nu har jag tid till att sätta mig ner och göra det jag faktiskt är bäst på; slappa och tänka.

Gick upp vid halv nio idag för att Nicole skulle åka, död som en zombie, efter att ha sovit typ tre timmar i natt. Efter att hon hade åkt körde jag igång en sista (sista Nicole! HAHA) tvätt, duschade och däckade sedan i solen på balkisen, vaknade en timme efter det av att en granne stod och skrek till en annan granne.

Idag har jag tre skolassignments att fixa, och jag har inget Internet (det märks väl att jag skriver i Word?), och inget internet=ingen wikipedia (källkritisk, say what? haha) och ingen lexin=jag måste fixa det sista imorgon i skolan. Men det ska fixas. En annan sak som jag har reflekterat över sådär mellan sömn och godisätande är mitt Internetberoende. Fast å andra sidan så är jag kanske inte beroende av Internet så mycket som jag tror eftersom jag inte har så svårt för att erkänna mitt s.k. beroende, förnekelsestadiet var jag på för några år sedan, medan riktiga missbrukare inte ser sitt missbruk. Blabla, ok änaff, saken är den att jag har så mycket tid till att göra allt annat om man inte har Internet, jag har plötsligt så mycket tid. Helt sjukt, så sjukt mycket vettig tid att spendera på riktiga saker. Samtidigt så begränsar mig Internet totalt, jag kan ex inte kolla mail, skypa med m&p, hänga på msn (duh) eller skriva mina assignments haha. Ändå är det skönt på något avslappnande sätt, känns som att vara tillbaka på -97 fast nu har jag inga barbiesar att leka med
Ska sticka och ta en promme nu.
113361-1303


stress

jag overhettas pa riktigt, ar inte ofta jag gor det pga stress. och framfor mig sitter varsta nykara paret som haller po och tafsar pa varandra hela tiden. aaaackligt. get a room eller nagat.

wuuuuzzza

jag har inte internet hemma.
och jag har sa mycket kvar att gora. tva assignments kvar.

som på ett löpande band

ubit cu se.

det blir på något vis lättare om jag skriver hur helvetesjävlapiss dåligt jag mår. lyssna nu, jag har knaprat ipren sedan måndag. två tabletter om dagen, en på morgonen för att klara av dagen och en på kvällen för att somna så snabbt som möjligt. tio tabletter är nästan en hel tablettkarta. tio tabletter har jag tagit och nu känner jag för att ta tio till. jag har lidit av feber, förkylning och magroblem. jag har svettast som en gris på nätterna och jag har levt en isbits liv på dagarna. förresten, nu är vår gas nästan slut så redan här kan man glömma värmen, gas som man i för övrigt får ont i huvudet av. vi har en tub som är helt slut, och en som är nästan slut, den ska räcka till att värmas och till att laga mat. jag måste kunna värma min mjölk, jag måste. jag har även haft ont i huvudet i samband med förkylningen. på dagarna och nätterna hostar jag som en galning, kommer jag igång så slutar jag inte att hosta förrän jag dör av utmattning. min benjo är säkert hudcancer. och mensen våldtar mitt psyke i alla hål som existerar. jag har ont i magen och alla känsloceller skriker ut dont touch me or i'll kill you. min stora tröst har varit internet och ikväll går vårt abonnemang ut, klockan 24. nu får man övergå till simons otroligt slöa internetuppkoppling. jag sitter och dricker på min mjölk full av teflon, inte ens mjölken är fläckfri. jag bör väl sätta igång med att tentaplugga.
är det någon som har förståelse för allt det här? det finns faktiskt inget värre just nu, inget värre. inga afrikabarn, inget krig och absolut ingen annan som gnäller får mitt medlidande just nu. JAG MÅR SKIT.



nista vise nije normalno.

mrzim

sve sve sve je glupo. svesvesve. mrzim sviju. mrzim sve. samo mi treba jedna dobro jaka tableta i jedan mekan krevet i tisina. i nista vise.

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

me

jag blir inte bättre. jag orkar inte blogga. jag måste plugga.

RSS 2.0