hollywood aint no place for lovers anymore

jahapp. det här med att skapa hemsidor i dreamweaver är säkert askul om man är lite mer seriös och kreativ, men om man är rätt ointresserad så är det inte så sjukt skoj. en enda positiv grej med den här skiten är att man sedan kanske kan flasha till sin bloggdesign lite. tidigare har man bara klickat och testat sig fram *stupid*.

jag har sjukt sockerbehov, och sockerbehovet är lustigt nog som störst när jag vet att jag bör göra något viktigt men inte vill göra det, som ex nu då jag BÖR (måste) plugga men istället sitter jag här och käkar en macka med honung (det enda söta jag kunde komma över här hemma). ja det var väl det.

jepp

det har varit en lite skum dag idag. fult väder ute vilket innebär att jag inte kan gå ut och handla, men tur att man har bröd hemma, det kommer man långt på he he. jag vaknade vid 9 idag och skulle gå upp och vara duktig. gjorde mig frukost och kollade på ett OTH avsnitt till det, efter det avsnittet kollade jag på ett greys-avsnitt och sedan var jag skitsömnig, så jag däckade på soffan och sov till 14. det var typ min dag. nu ska jag käka middag och kolla på ett ANTM-avsnitt. kanske plugga lite efter det haha.


uppfostringsskolan

idag när jag var på maxi så råkade jag välta ner en mindre kartong med majonästuber. det var sådär skoj och jag kan vara rätt osmidig ibland. anywho det var bara halva maxi som vände sig om och stirrade på mig. ehh...hej hej *vink vink*.

idag när jag var på maxi (tjatigt va) så såg jag även ett par som gled runt med sin lilla son i shoppingvagnen. jag är lite dålig på att uppskatta kidsens ålder, men gullungen var högst ett år gammal. mamman var rätt flashig, sådär snyggt sminkad och klädd och pappan var mer liksom avslappnad i sin stil men ändå vårdad. deras son var också väldigt söt, välklädd OCH de hade fixat hans frisyr *rolling eyes*. seriöst, det lilla burr han hade på hjässan var vattenkammat och han hade hade en liten mohawk. jag tycker det är sjukt irriterande med föräldrar som stylar sina barn. det är okej så länge man klär dom hur man vill, men jag tycker att man går över gränsen när man börjar fixa och trixa med en frissa som ungen couldnt care less about.

varför väljer vissa föräldrar att styla sönder sina barn? kändisar gör det för att barnen ska keep up with their image, deras perfekta image, men hur många "normala" familjer med småbarn fixar verkligen frisyr på sin unge? jag tycker det är skitskumt. varför inte låta barnen vara barn utan någon som helst press på hur de ska se ut? den tiden kommer ändå komma och då lär det bli ett helvete för de flesta för man bryr sig om vad kompisarna säger och vad kompisarna har på sig och sedan sticker man till JC och köper exakt likadana jeans, varför då utsätta sina barn och vagga in dom i en utseendesfixerad värld vid så tidig ålder?

min mamma klippte mig alltid kort när jag var liten, jag var den enda bruden i vår hood som var kortklippt, hade hon inte klätt mig i rena, fina och perfekt strukna klänningar så hade man tagit mig för en liten pojke. men inte fan gjorde det mig något då. jag lekte på, busade, vägrade äta mat och det närmsta utseendesfixering jag kunde komma var när jag cuttade min lugg alldeles själv.
i fyran (då är man 10 bast typ) så började vissa tjejer i klassen sminka sig. inte bara lite mascara, utan ögonskugga, rouge och hela kitet. såg förmodligen förjävligt ut. varför är det alltid den blåa ögonskuggan som tar varje ögonlocks oskuld?? jag är glad att min mamma förbjöd mig ögonskuggan och mascaran och allt det där. men varför, VARFÖR ska så unga flickor sminka sig? jag kommer ihåg hur både mamma och pappa förfasades över dessa brudar i klassen som sminkade sig och jag höll med dem även på den tiden. jag tyckte mest att det var synd att slänga pengar på en mascara när jag kunde spara ihop lite till cash och köpa mig en ny barbie.

barn måste få vara barn och det är faktiskt föräldrarnas ansvar att se till att de har en sjyst barndom utan någon som helst negativ påverkan från omvärlden. ibland kanske sätta ner foten och säga NEJ till rätt saker så att inte kidsen växer upp till förvirrade och vilsna människor bara för att föräldrarna inte kunda tygla dem när de var små, för ibland gör man faktiskt ungarna en tjänst även om de inser det först tio år senare.

jag, min älskade morbror och min nycuttade lugg.

en trött zebra


det här är när tyra banks säger there is no passion in your eyes giiirl!! ja, jag är trött.


i can cut u in two pieces

idag har jag typ degat hela dagen, trots att det ändå finns mycket att plugga till den här delkursen. examination på dreamweaver nästa tisdag och tenta nästa fredag. jag har nog inte riktigt koll på den här kursen faktiskt...kanske dags att sätta igång med böckerna.

mat, glass och one tree hill idag, var tvungen att ta en paus mitt i avsnittet och sova lite. jag älskar att somna på soffan *mysdeluxe*, snarka in och vakna sådär lagom förvirrad. jag kan fasen öppna en sovmottagning här för man blir sjukt sömnig när man vistas hos mig.

anyways, jag proppade i mig halva glassburken, men jag skyller på ägglossning. på tal om att skylla ifrån sig, antigen så skyller man på mens, ägglossning, PMS, depp eller dagarna mellan mensen bara för att kunna proppa sig med mat utan att få dåligt samvete. iofs så brukar jag inte ha så asdåligt samvete, men det brukar smyga sig på under vintern, det råder ju en allmän tjockisepedemi under vintern eftersom alla bara sitter inomhus, käkar cookies och glor på ensam hemma2 för tjugofemte gången typ. jag tänkte faktiskt ta en promenad men sen när man såg att det var becksvart runt halv 18 så var det rätt kört. nämen allvarligt, kul att gå ut och gå en runda med mp3en i öronen och en våldtäktsman fem steg bakom en *paranoid brud 22*. jag vet inte hur ni blir, men jag är asparanoid när jag går, kollar alltid över axeln tusen gånger, sänker musiken bara för att höra om någon går efter mig och har nycklarna i handen IFALL fall. när man var yngre så hade man dessutom 112 inknappat i  sin nokia 3310.

jag brukar typ fantisera ibland, eller fantisera är väl lite att ta i, att någon idiotdude hoppar på mig och i fantasierna är jag alltid asförbannad, jag slår sönder snubben, jag kan karate, jag klöser sönder hans fejja och sticker en nyckel i ögat på honom, kickar mellan benen, allt ALLT liksom, och sedan när han ligger där sönderslagen så håller jag ett fett föredrag för honom. sen skulle man nog reagera helt annorlunda i verkligheten i fall nått sånt hände (ne daj boze) men AHHHHHHHHHH jag tror nog att jag hade blivit skitpissed då också, ba vem fan är du att ta på mig?? asshole.

ok ska "avrunda" (hahah fan vad mesigt att säga avrunda egentligen) inlägget med att säga att när brudar har ägglossning så är dom tydligen som mest attraktiva för dudes eftersom man utsöndrar feromoner som dudesen omedvetet känner av och lockas av bruden. lite coolt faktiskt eftersom man då kan snärja vilken snubbe som helst, man typ lockar och "lurar in" honom i något och får honom att tro att man är världens hetaste he he. lite häftigt faktiskt.
när vi ändå är inne i det här med kropp och sånt, brudar som käkar p-piller lockas av "fel" snubbar eftersom pillerna får dem att tro att det är The Man, när det in fact inte är det eftersom dom aldrig skulle välja samma snubbe om dom inte hade gått på piller, det har också något med dofter att göra, dom krockar och det blir "fel". risky att sluta käka piller när man är i ett förhållande, dagen efter att man har slutat avreagerar man sig på snubben ba stick jag är trött på dig *sura tjejen*.

så dudes, lockas ni av en tjej ni i vanliga fall inte gör så fråga lite försiktigt om hon har ägglossning!! och se till att ni skaffar en brud som inte går på piller innan ni träffas HAHA , så kan ni vara säkra på att hon har valt er för att hon själv ville utan någon som helst pillerpåverkan. bara ett tips liksom.

cije si pile pirgavo, sto nisi meni sudjena

det är så soft. kom hem för typ en halvtimma sen. det är så underbart att bo själv, när man trillar in i lägenheten och in i tystnaden, stänger igen dörren och lutar sig mot den (som i en film typ haha), man känner verkligen hur lugnet och lyckan sveper om som en filt i kylan. ahhh vad poetisk jag var nu va? lite väldigt olikt mig måste jag nog säga.

nu lyssnar jag på balasevic (riktigt balashevic-väder idag), ska fixa lite mat, kolla på oth och tareeee lungan vaaa.

khåren

kära gamla kåren som gäller ikväll. krissan och sofia kommer förbi och så kör vi en fyrmanna förfest, lite tomt utan dom andra girlsen som envisas med att åka hem typ varannan helg, så är det nån mer som vill joina oss så vashegud. men det ska bli skööööj!! längtar efter dansgolvet. 

ajdin ligger och läser nån sån produktkatalog från typ biltema och jag sitter här och bloggar *autistiskaklubben.se*.

ok ett väldigt vanligt i-landsproblem, men jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. suck.

listen up

godmorgon, nu är vi uppe.
nu ska vi gå en sväng på stan och shoppa. läppglans och mascara!. wohoo!!


abbatime

idag när vi var på giraffen så hörde jag abbas lay all your love on me och nu har jag spelat sönder den här hemma.
AHHHHHHHH så braaa!!! partyfarty!!

ytligabloggen.se

jag testade faktiskt ett riktigt snajsigt läppglans idag, lite sådär lilarött typ. funderar STARKT på att köpa det imorgon, och jag tror nog att det blir så också. såg också den nya mascaran från loreal, lite dior-wannabemascara över den, fast typ hundra spänn billigare. det är också också ett köp. aaaaaah längtar. förresten sa jag det att jag hade köpt ny pumps?? JAAAA så jävla fina så ni anar inte. imorgon är det premiär för babesen.

riba ribi grize rep

haha jag sitter här vid datan och ajdin gör middag. så snällt va? idag har vi gått runt lite i kalmar, inte i stan, utan typ andra sidan stan. vi var på net on nets lagershop och där köpte ajdin en dvd till mig som en slags inflyttningspresent. SNÄLLT va? ja det tycker jag i jalla fall. och nu sitter jag här och funderar på om jag ska fixa mina naglar eller om jag ska fixa lite med mina ljus. haha nu skalar ajdin lök, jag erbjöd honom solglasögon men han tackade nej.

jag testar ajdins nya coola klocka som ser ut ungefär som en elektronisk fotboja *chanel springcollection 2008*

ajdin fixar maten

gissa vart vi var idag?


mariekex

idag kollade vi på youtube-klippet i datasalen igen. det var krissans och sofias tur att se den. jag skrattade så jäkla hårt så att jag fick torka tårarna ur ögonen. så gött. finns inget bättre än när man skrattar sönder sig. okej, nu kommer jag få ännu ett straff, kommer säkert gå utanför dörren och träffas av blixten, big man kommer gillra en fälla iaf.

nähe nu är det snart dags att fixa till mig lite och sticka till stationen och hämta min bäztiz ajdin. han ska vara här över helgen. undrar om vi kommer att överleva eller om vi kommer att ta kål på varandra? ni har nog märkt att stämningen mellan oss två kan vara rätt rå och kylig. men vi tycker om varandra ändå.

no one, no one, no ooo-hoho-onee

jag lyssnar på BSB!!
känns så skumt att säga be-es-be, det var en evighet jag sa det iaf. så smöriga dom är, fast det tyckte man inte när man som 12 åring hade en crush på nick och sovrummet omplåstrat med posters från OKEJ och frida.

jag tror att gud straffade mig alldeles precis faktiskt. idag när vi satt med xhtml-kodningen (böööööring) i datasalen så visade aida mig ett youtubeklipp på en brud som var helt sne i fejjan, litesådär som när man leker i photoshop och drar ut bilden åt alla håll *nu kommer jag straffas igen*, lite så såg hon ut, och hon sjöng alicia keys no one. HAHA allstå det var verkligen kul, jag tror att dom flesta hade skrattat åt det, men under tiden då jag halvlåg på stolen av garv påpekade aida hela tiden att gud skulle straffa mig och att jag var elak som skrattade blabla (även om hon också skrattade), att jag skulle få sånna barn etc etc. jag brukar också köra med sån skrämselpropaganda då och då, men idag var jag för trött för att orka sansa mig.

så duschade jag alldeles nyss och medan jag schamponerade in håret gjorde jag något plötsligt ryck med nacken så att hela den stelnade till, det var som att någon drog i en sträng, och tungan stelnade till också. det har ju något med muskeln att göra antar jag, men allstå jag stod och blundade i säkert en minut med en paralyserad tunga och nacke. haha fatta vad hemskt allstå, nu skrattar jag igen, men om något hände och man inte kunde göra något medan man stod nude i duschen. VEM skulle man ringa? skoj typ att ringa 112 och säga att man ligger naken och inte kan röra sig, de hade klassat det som porrsamtal och slängt på luren.

men iaf, efter att det hände så var youtube-bruden min FÖRSTA tanke *creepy*.  

breathing your love


haha jaaa den här vill jag höra på lördag!!

i ja sam se tebe pozelila!

min fina mammsing ringde, hon vet ungefär när hon ska ringa. så pladdrade hon på tills batteriet nästan hade däckat. men det känns bra. det känns bra när hon pratar på och jag hummar och mmm:ar.

jag, min glugg-lisa aka mama och deno när dom var här och hälsade på hos mig.

jag vill verkligen skriva av mig allt men det GÅR JU INTE!!!! jag är så jävla overprotective när det kommer till mina egna känslor. jag känner mig så förvirrad ibland, det är så blandade känslor och jag sitter här för mig själv och småskriker typ "ååhhh", eller inte småskriker men ni vet sådär när man bor själv och inte har någon att avreagera sig på så då blir det att man avreagerar sig på tomheten och tystnaden. jag är åhhh:ig och jag vet varför jag är det.

but you're just a boy

AHH! varför varför varför????

lite picsz från idag


edz och ajdopajdo

(seriöst, fattar inte riktigt vad som hände med min fejja här på bilden. kass min, måste verkligen lära mig att posa)

edina ska ha cred för omfixningen av bilderna, själv är jag för lat för sånt. men schnygga är vi när vi är retuscherade.

ljuuuuubavi, daj mi ljubaviii

jag är sjukt pigg fast klockan är mycket och jag brukar vara död vid den här tiden på dygnet. sitter här och käkar lite nötter och ska dricka te, känns rätt vuxet.
edina och aida gick för någon timma sen, vi satt hos mig och tjötade lite men innan det satt vi på dream och tjötade där. det är så befriande att bara kunna snacka bosniska med någon. det var iaf mysigt med dom. hann även byta pumpsen. dom är rätt sexiga, älskar dom.

okeeeej. är det tisdag idag förresten? jag har ingen koll på dagar och datum. JO det är det, wohooo. okej hills nästa.

watc up?

begravningsväder idag. jag försov mig och missade som sagt en...eh viktig lektion, men jag tar igen det. fick även tillbaka tentan, positivt resultat där. braaaa maggisss!! någon har kallat mig maggis någon gång, vet inte vem, men jag gillar det och använder det när jag pratar med mig själv faktiskt, då när jag känner mig liten och ledsen och behöver peppa upp mig haha. ja ja, man får vara töntig.

på tal om väder och regn, vem hade trott att det var så svårt att gå uppför trappor när jeansen sitter som fastklistrade runt benen, jag fick faktiskt knäppa upp byxorna, sjukt men sant, för att kunna gå uppför, var rädd att dom skulle spricka annars. och på tal om byxor, jag fattar inte riktigt vad det är med mig och gylfar, idag hade jag gått med öppen gylf hela dagen, inte för att det syntes något men ändå. jag glömmer att dra upp den föööör ofta.

och nu sitter jag här och väntar på att eddie och qaida ska komma förbi. vi ska gå ner till stan och ta en kaffe och jag ska till h&m och byta mina skor mot rätt storlek. och så har jag köpt en FIN klänning men jag vet inte om jag ska behålla den, delvis för att jag känner mig smått tantig i den och för att jag inte har något tillfälle att ha den på mig, det är mer en sån typ finklänning. vi kanske kan rösta?

okej men nu är dom snart här. ska knäppa byxorna och dra upp gylfen så ses vi på stan?


jaha

helvete! jag försov mig idag, en viktig lektion idag dessutom. ah helvete, jag hatar när jag försover mig och förlorar tid när jag inte har planerat att göra det. men det är min grannes fel. jag hörde bruden igår och satte därför i öronproppar och vaknade halv 10 idag. bra bra. idag skriver jag lapp och ber henne att hålla käften, jag betalar också för att bo här.
anywho hörde precis womanizer nu och blev rätt partypepp. woho party. nu ska jag till skolan.

you are under my spell

hej, och fasen vad kass jag har varit på att uppdatera, tråkigt men mest för min egna del faktiskt. man skulle kunna tro att det inte händer något i mitt liv, men det händer mycket, det händer lite varje dag, men allt kan inte skrivas ned, vissa saker bör inte heller skrivas ner (lite privacy här va), de allra flesta saker vill jag skriva om men det går inte på grund av många orsaker. böring i knöw. jag får faktiskt tänka på att min pappa läser ibland så för att slippa att han dör i förtid så sparar jag lite detaljer (deno, det där med att RENSA historiken funkade visst inte?), nä men det är inte så farligt, han har väl sett och hört det mesta och har nog slutat förvånas när det gäller mig i alla fall.

jag funderade lite på bloggen idag. jag har bloggat i lite mer än tre år, de första inläggen (på min första blogg som nu är borttagen) skrevs i lund, i samband med flytten och allt det nya började jag blogga. sen dess har jag bloggat, alltid för min egna skull eftersom jag har sett det som ett substitut för en riktig dagbok *lat*, eller så nära en riktig dagbok man kan komma iaf. men jag har alltid uppskattat alla som har orkat läsa igenom all min skit och som har kommenterat, även de stupid ones hihi.

terapi för mig är att blogga. jag får ner allt i ett inlägg och sedan känns det som att man har dragit ut problemet ur huvudet. jag orkar inte heller belasta andra människor med mina problem, men om jag ska vara sådär rationell och objektiv så har jag faktiskt inga problem tack gode gud för det haha, men när man känner sig sådär grinig och ful så är det skönt att blogga om det, man belastar inte folk på samma sätt som i verkligheten. okej känner att det lät lite fel nu, lite pyskovibbs över det här nu men jag har INGA problem haha, för att förtydliga det hela, jag är en very much happy människa som trivs med allt jag har och det jag inte har sörjer jag inte, men om det är något jag vill ha så ska jag ha det!!! hehe. hejdå.


cigani


vacker!

och ännu en gypsylåt.

inte för att det kvittar men

nu ska jag gå på stan en stund.

bajs

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS.

snark

nyduschad och fin. inte ofta man är det. men idag slår jag på stort, det är ju trots allt söndag. nu ska jag faktiskt äta kellogs och kolla på ett one tree hill avsnitt (adisa du har smittat mig!!!) och kanske även äta glass haha. det får man på söndagar *smirk* och sedan kommer jag blögga lite, för er typ 3 personer som verkligen vill att jag gör det. håller på och däckar just nu. okej. MAT nu.

ja det var en lång efterfest

eh är hemma. nu.
trött som en sinnesjuk häst.

efterfest

heeeeeeeeeeeej party

men först ica

paaaaaaaaarty ikväll dårååå?? syns vi på palace?

flowerpower

åh jag är så hepppiiii!! det börjar verkligen bli jättemysigt i min lägenhet nu. dessutom har jag gått och blivit en sådan som pratar med sina blommor, typ bebisspråk. lite kusligt att jag verkligen börjar prata med dom när jag vattnar dom, klappar dom lite över löven och peppar dom och så. det blir väl automatiskt så när man har blommor hemma.

gäääääääääääääsp

OMG jag är SLUT.
idag städade jag som om det vore bajram imorgon. vilken städning det var. det var nog inte tänkt så från min sida, men när jag började med allt så slutade det med att hela huset var rent. måste verkligen bara berätta kortfattat vad jag har gjort, mamma hade blivit stolt om hon hade hört mig. jag började med att tvätta persiennerna, ja persiennerna, ingen chock nu, dom var supersmutsiga, vattnet som rann av dom var väldigt mörkt. men det var ju lite trixigt att stå och tvätta dom när dom hänger i fönstren, fast det fixade sig, var bara lite tråkigt att behöva göra det. sedan fortsatte jag med att sortera skorna in i lådor och slänga alla banankartonger som stod där i hallen, ÄNTLIGEN är dom borta, ingen kunde vara mer lycklig än jag (mamma möjligtvis).

dammsugaren var redo och jag började med att dammsuga i köket, under diskhon, där papperskorgen är, men där bakom typ, ni vet att man kan dra bort den där plankan och dammsuga "under" själva skåpet *krånglig förklaring* men anyways, jag dammsög typ ett kg smulor. asäckligt. så medan jag var på g med att dammsuga äckliga ställen så tänkte jag äh jag drar ut spisen också och dammsuger. jag d-o-g av äckel!! typ aaaaaaah äääääääckligt, har svårt för att skriva ner allt, men det var typ spindelnät på golvet där spisen stod, såser som hade runnit längs spisen, geggor, brutna nudlar, kött och massa massa andra oidentifierbara smulor och krafs som jag inte ens hade lust att spana på, jag halvblundade medan jag dammsög och torkade av allt. men nu är jag åtminstone lugn med spisen. så moppade jag hela lägenheten, och jag vet inte om jag tog i eller så, men moppen gick av på mitten haha, jag fick moppa helt böjd som en liten gumma.

och nu sitter jag här med helt torra händer, sår lite överallt, nagellack som har gått bort. stackars händer. nu ska jag göra iordning lite andra grejer och sedan så käkar jag och kollar serier resten av kvällen.

mys


igår var det ju en liten deppdag så för att avrunda kvällen kollade jag istället på  något happy, sex & the city filmen, men blev snyftig då också, ni vet den scenen när carrie slår big med blombuketten AHHHH gud vad sorgligt. anyways, den är ju ändå glad den filmen.

och till det käkade jag faktiskt en av de godaste kladdkakorna jag någonsin har ätit. obs! inte jag som har gjort, jag fick den av en kvinna i klassen som tack för att jag brände ner photoshop till henne. till det skrev jag exakta anvisningar (samma natt  hade jag varit ute och festat haha, men det blev ändå bra verkar det som) på hur hon skulle göra, hon hade tidigare nämnt att hon inte har någon aning om hur man laddar ner etc (allstå föräldrarnivå-kunskap över det), nu är inte hon sååå gammal, men typ i mammas ålder och då är det klart att man blir sådär att man gärna hjälper till, hade det varit min egna mamma så hade jag velat att någon hade hjälpt henne också. jag är helt enkelt svag för mamma-pappa-typer som är dataokunniga. men hon hade fixat installationen och igår kom hon allstå med en burk kladdkaka. aaaaaawwwww gulligt!!

tja

jag sov tolv timmar sammanlagt. la mig vid 23 igår och däckade direkt, och vaknade av att min bäztiz ajdin ringde mig vid halv 12. härligt. är helt död nu.

men ska sticka till ica och handla och sedan har jag lovat mig själv att idag fixa allt med lägenheten, mina ikeapåsar är fortfarande inte uppackade, tills på lördag ska allt vara färdigt. myyyyyys. oke, heråå nurå.


living hell

ja..var ska man börja? lätt egentligen, vi börjar med soffan, där jag har suttit sedan jag kom hem idag från skolan. har verkligen tillbringat halva dagen här, ohälsosamt som fasen, men jag behövde det. idag är jag också extremt blödig, bokstavligt talat, ligger här i en menspöl (men snart är det över. wihu. party....typ) och gråter till det mesta. jag är extremt känslomässigt rubbad under dom här "kvinnordagarna".

but anyways. jag kollade på "säg att du älskar mig", den filmen där en tjej blir våldtagen, ni vet den med haddy jallow? jag har velat se den länge och glömt bort och blabla men idag så såg jag den. allstå jag grät mig igenom hela filmen, känns lite som att blotta sig själv när man skriver att man gråter, men herregud vad jag grät, inte diskreta snyftningar utan sånna högljuda buuhäää-ljud. våldtäktsscenen är en av de värsta jag har sett, så extremt äcklig och förnedrande och...allt. det var verkligen, jag vet inte vad jag ska skriva, jag kan inte säga något vettigt, jag kan inte helt sätta mig in i det hela, men man känner smärtan som är vardag för så många unga tjejer och kvinnor som har blivit utsatta för övergrepp. gud, jag blir så ledsen nu, stackars, stackars tjejer. hur går man vidare? och hur tänker man om man som kille har våldtagit en tjej? har man inga skuldkänslor, har man inget hjärta och samvete? hur ser man på framtiden, om man gifter sig, talar man då om för sin fru att man har förgripit sig på en tjej när man var yngre, och hurdant förhållande får man till sin dotter, hur förklarar man för sin 16åriga dotter att hon måste vara försiktig när det gäller killar för att dom kan ställa till med dumma saker, när pappan själv våldtog en tjej när han var i dotterns ålder? allstå hur går det ihop? tänker man inte på konsekvenser? jag känner sånt jävla hat mot alla män som beter sig som assholes, som inte vet hur man uppskattar en tjej på rätt sätt och som inte respekterar hennes kropp och vilja, som är så svaga psykiskt att de ger sig på en annan människa fysiskt enbart för att känna sig starka på åtminstone något plan när dom inte kan det på andra.
jag lämnar ämnet nu. det får räcka för idag.

så för att återhämta mig efter filmen så läste jag bloggar, och bland annat en kvinnas som jag har läst i typ två år, hon fick reda på att hon hade cancer och nu har det bara blivit värre. hon hade varit ute och provat peruker och på en bild hade hennes man och son dragit perukerna över sina huvuden och jag blev extremt rörd och snyftig och allt var bara *bbuhuuhhäääh*

jag är verkligen snyftig nu, kan inte rå för det. men jag blir så ledsen för så många saker, krig, sjukdomar, mobbing, misshandel, övergrepp, våld. det känns som att jag ibland gråter för all världens olycka. typ taking a day off för att gråta ut sådär riktigt ordentligt. usch. men det känns skönare efteråt. man rensar kroppen på allt psykiskt slagg.

okej fattar att det är värsta cpkänsligamomentinlägget, men tja, så får det vara ibland.

baaaaaaaaaajjjjjjsa

Hallo, wie gehts??

här sitter jag i datasalen och har precis gjort färdigt lite photoshopgrejer. är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt trött och känner att jag överdramatiserar allt jag gör. nu ska jag hem och fortsätta med min städning/röjning/inredning som jag påbörjade igår halv 12. asmysigt. ska bli skoj att komma hem nu och äta lite mat också.


3 spoons of sugah

jag har lyckats knocka min pekfingernagel med något för det gör ont varje gång jag anstränger fingret, det typ ilar till i nageln, så att sitta här och hamra på tangentbordet med pekfingret är plågsamt.

ikväll har det varit en sugababes-kväll. jag kommer i mina sugababes perioder rätt ofta, får sånt sug och så lyssnar jag sönder dom en hel dag. jag älskar dom verkligen, har älskat dom sedan dom började trots att brudarna har bytts ut. bäst var den andra uppsättningen (andra skivan).

anywho, kom helt av mig nu eftersom jag gick och satte ihop några boxar jag hade köpt på ikea idag. jag var på ikea idag med andra ord. det var...spännande och jag kände mig väldigt vuxen hih! köpte på mig en massa saker, bland annat en huuuge vas som kommer att fungera som en fiskskål, jag ska nämligen bli med fisk. wohoo. kände att det behövdes något mer levande här i denna lägenheten. det var så soft att gå på ikea idag, det tog iofs rätt mkt tid att hitta dit *status: lokalsinne saknas* så virrigheten jämnade väl ut softet. men det var soft, jag hörde inga ljud, inga barn som skrek, såg bara när dom öppnade och stängde sina små munnar medan världens bästa musik spelades i mina öron. jag slösade mer än vad det var tänkt, men mamma och pappa sponsrade shoppingen den här gången (HVALA mama i tajko! kupila sam samo fine stvari hihi)  så jag hade noll med dåligt samvete. dock var det lite jobbigt att släpa hem alla grejer.

alltså jag är så puckad ibland, jag gillar inte att åka stadsbussar för att jag alltid åker fel, så istället tog jag cykeln till ikea, men det visar ju sig så klart vara så mycket mer komplicerat att kånka hem allt på en cykel istället för att ta reda på bussnummer och station. ja ja. såg lite kul ut när jag gick hem, svennar i bil brukar i vanliga fall vara diskreta och glor sällan ur bilen, men nu stirrade varenda bilförare på mig. stackars redhed, en packåsna det är vad hon var idag och jag var hennes trogna grek.

nu ska jag sova.

snart tar jag in på hotell

allstå det här ville jag verkligen, verkligen inte blogga om på grund av att min P läser bloggen, ni vet nog vem P är, men jag vill inte skriva ut hela benämningen på honom eftersom risken finns att hans öga fastnar för det och fortsätter att läsa, så kanske, kanske läser han inte detta inlägg. vi får hoppas. men jag kan fan inte hålla mig, måste tala ut om detta *psykfall*.

igår hörde jag min granne ovanför mig nuppa för andra gången. jag orkar inte använda LADDADE ord just nu eftersom detta terrar mig fortfarande, och okej för att dom nuppar, det hörs ändåså inte i vanliga fall, FÖRUTOM bruden som vrålar och skriker som att hon håller på att bli slaktad. allstå jag kan inte fatta att hon är så sjukt högljudd av sig så att det hörs ner till mig. i vanliga fall hör jag inte något av grannarna, varken musik eller annat men den här bruden tar ju fan priset, hennes stämband borde kräva OB-tillägg för igår. så höll det på kanske i några minuter (kändes som timmar), sedan blev det tyst, och jag hade i för övrigt svårt att somna igår, så precis när jag är på väg att sjunka in i sömn så SKRIKER hon till typ tio gånger och jag rycker till av rädsla. mitt hjärta dunkade som hos en livrädd hare typ, jag hatar att bli väckt på detta sätt. bruden kommer fan ta kål på mig. så tog det en evighet innan jag lugnade ner mig och fick en normal puls. när allt är lugnt och när jag verkligen tror att nu fan orkar dom nog verkligen inte mer, det får räcka, mina öron orkar inte heller mer, så händer det en TREDJE gång, hon skriker flera gånger (allstå det är inte ens stön, det är verkligen skrik) och mina öron våldtas igen.

jag överdriver verkligen inte inlägget. det här är fan the truth and nothing but the truth. händer det ikväll igen så kommer jag skrika jag med, av ren rädsla för mitt eget pyske. minns en gång i lund när min ovanför-granne spelade booten anna typ 15 gånger mitt i natten och jag impulsskrek HÅLL KÄÄÄÄÄFTEN allt vad jag orkade, sedan däckade jag av ansträngningen och var helt sne dagen efter.

igår hade jag inga zivaca (nerver) för att drämma till i taket med moppen, äger tyvärr ingen oklagija but wish i did. lät dom hålla på och längtade tills dom skulle sluta. hon är fördmodligen hes idag, rösten var utbränd och tog semester och jag är trött som ett svin på grund av jobbiga bruden och på grund av mina mardrömmar OCH på grund av insomnia. jag hoppas av hela mitt hjärta av att hon var ett one-nightstand och att nästa brud är lite tystare, annars lär han vara döv innan han ens hunnit fylla 30, men det värsta är att JAG kommer att ha men för livet!! jag dör.

snart

nu är jag uppe. sov inte ens två timmar. jag funkar inte som jag ska egentligen, men familjen är här om ca en halvtimma och då ska jag vara så energisk som det är möjligt. det sista jag vill vara är grinig och orkar-inte:ig. ska städa undan lite grejer nu och klä på mig och så kommer dom. gött.

nocas si strasno, strasno sama

jag mår så pissigt. har inte sovit hela natten, förutom någon gång då jag somnade och drömde mardrömmar. det här är den värsta natten sedan jag flyttade ner till kalmar, eller den värsta natten på länge i vanliga fall också. jag har inte så svårt för att somna men nu gick det verkligen inte, trots att jag var dötrött. jag hade testat allt men inget har funkat. ingen man kunde ringa och störa heller för det var så sent. vid femtiden gick jag och la mig på soffan, vid sextiden kände jag mig äcklig efter att ha drömt så jag gick och duschade i mörkret med ett par ljus tända, det var soft, men jag blev inte så mycket mer trött efter det. försökte sova igen, blev hungrig och nu sitter jag här. jag känner mig så jävla trött bara, ont i benen av trötthet och ansiktet känns skrynkligt. allt känns bara så cp. det absolut tråkigaste är att mamma, pappa och deno kommer och hälsar på idag, rätt snart, vid 12 och jag kommer vara så trött. jag vill inte vara trött när dom är här.

jadan narod

nämen hörrni, ha det så skoj på bonnekonserten nu!!

bistrobilder

okej, här är onsdagens bilder då jag, aida, kristin och sofia var på bistrobar.

aida och kristin hade med sig kladdkaka och grädde. och titta vad vi skrev. okej, få människor kommer att fatta, det står för journalistik och medieproduktion. woho. vi är bäst.

ignorera banankartongerna och tomma väggarna. al-qaida, soffsis, jag och krissan. vi ställde kameran på teven haha.

sedan var vi på bistrobar.woho. skitmånga fjortisar och porriga brudar i playboyoutfits.

och så vi tre. vad tycker ni förresten om min nya hårfärg?? jag säger hot, men det ser mer rött ut pga blixten. lite tråkigt att man inte är så snygg utan blixten.

kristin på sin hoj.

sofia på baksätet på redhed. vi cyklar hem.

hey little rich girl

tjenisar penisar och muffar!

jag kom precis hem efter att ha varit med krissan hela dagen typ. vi gick på stan, men det var riktigt deppväder, lite svårt att pigga upp sig när man bara vill blunda under ett täcke. okej, inte så drastiskt, men njjjjaeeästan. jag är så stolt för jag har lyckats hitta två presenter, en till pappa och en till deno, deras födelsedagspresenter. båda väldigt fina, hoppas dom tycker det också. jag spanade även in mitt konto idag, och framtiden är inte ljus förran nästa csn kommer, därför blev det inget till mig. böring. sjukt deppigt, eftersom jag inte har fått något bostadsbidrag, ringde försäkringskassan idag och tanten ba a handläggningstiden är åtta veckor *nöjd röst*. jasså, jaha okej. men då ser jag framemot 3usen spänn alldeles snart så det känns ändå rätt okej.

när det började regna stack krissan och jag in på det där cafeet som ligger nästan vid stationen, vem äger det? någon syrian kanske eller iranier? svårt att veta. jag gissar på iranier. så satt vi där och kollade på the hills på tre olika tvskärmar och en fet projektorduk. jag måste säga att jag förvånades över min egna kunskap om the hills för när kristin hade några frågor så kunde jag svara på allt *geek*.

och nu är jag som sagt hemma och tar det lungan. ska städa lägenheten, typ toan och köket. jag kan faktiskt tycka att det är avkopplande att städa, man tänker inte så mycket på hur man gör det, man bara gör det, medan man tänker på tusen andra grejer. väldigt sådär okrävande och soft arbete. vill dock inte städa hos andra, så kom inte med skämt som "men då kan du ju få städa hos mig he he". nej nej. imorgon kommer min familj och då ska det se respektabelt ut här hemma hos mig. JAG LÄNGTAR EFTER DOM!! hihi, är väldigt familjekär när jag väl saknar dom.

ett ps. har jag sagt det innan kanske?, men amy winehouse, allstå herregud vad hon är bra! jag är helt fast när det gäller hennes låtar, speciellt valerie-låten. kommer ihåg för något år sedan då alla verkligen avgudade henne och jag ba äh inget för mig, men nu är jag stuck! riktigt bra städmusik.

nu ska jag städa. wiiiiiiihu. herrrååå.

carsija

ok en sväng på stan nu!!

papa dee och gänget

jag får nästan lite dåligt samvete över att jag inte gick på föreläsningen idag, men jag var så trött, tänkte att det är mer rude att somna på lektionen än i sängen så därför stannade jag kvar. nu ska jag strax käka frulle och sedan sticka till skolan.

allstå måste bara berätta om vad jag drömde, jag vaknade helt knäckt och asledsen. i drömmen så var jag hemma och slappade när jag plötsligt hörde att någon skrek, sådär jättehemska skrik. jag hörde att det kom utifrån så jag öppnade mitt fönster, och när man kollar ut genom mitt fönster så ser man direkt garagen, och i en av garagen stod en man och misshandlade sin fru med ett basebollträ. hon skrek till för varje slag hon fick och man hörde det där äckliga ljudet när någon slår en människa. allt var så offentligt på något sätt, som att man tittade på ett program som var till för allmänheten. han var klädd i en läkarrock för att inte få blodstänk på sina vanliga kläder och hon var helt ihjälslagen med blödande näsa och armar, och allt var ah bara blodigt liksom. gud vad jag hatade honom! allt var så jävla hemskt så jag började störtlipa och skrek åt honom från fönstret att han skulle sluta och jag tänkte finns det inte en enda vettig granne som kan gå ner och slå ner honom. så skulle jag ringa polisen men istället för 112 tryckte jag in 122 och kom fram till nån snubbe och jag ba hallå är det här polisen, han ba nej, men jag kan vara din polis och så skulle han snuska sig. allt var så absurd och jag kunde inte komma fram till polisen och jag grät och jag hatade den där jävla mannen!!! ah seriöst så när jag vaknade så trodde jag att jag verkligen skulle kunna skjuta ner honom om jag träffade honom på riktigt, men han är ju inte misshandlare i vanliga fall, inte vad jag vet om iaf.

jag hyser verkligen hat för alla män som slår sina fruar. jag hatar dom!!!!! dom kan DÖÖÖÖÖÖÖ och bli våldtagna av djävulen i helvetet. fyfan så jävla ynkligt att slå någon som är svagare än en själv och sin egen fru dessutom. vart fan försvann vettet i huvudet??? va?? jävla män. och papa dee kan ruttna i helvetet han också. aldrig hade man trott att han skulle slå sönder sin fru. lika bra att han hamnar på löpen och på aftonbladet och expressen och allt vad det är för man SKA veta att han är en hustrumisshandlare och en jävla tölp. jag tycker man ska hänga ut alla som på något sätt förstör för andra människor.

och ett ps. katarina wennstam (hon som har skrivit om våldtäkter "en riktig våldtäktsman" och boken "smuts" ni vet? läs smuts om ni inte har läst den. man läser ut den direkt, jag LOVAR. så megabra bok som handlar om en familjeman som köper sex och som dessutom är advokat), anywho katarina kommer snart ut med en ny bok som kommer att handla om just misshandel och där man får följa en polisman som är hustrumisshandlare, och tydligen är det så att det som polismän oftast förlorar jobbet för är för att de misshandlar på sin fritid. lite sickooo. älskar katarina.

nu är jag lite mindre frustrerad känner jag. känns gött.

do i look like i sell drugs?

jag pubbade ju aldrig lördagens bilder. så här kommer dom också.

där sov nicole!! förresten nicole, nu när jag såg chipspåsen på bordet, bara så du vet så hade du glömt den haha.

en turistbild på larmtorget

sen käkade vi på cafe dream

dags att börja fixa sig inför partajet

wihuuu här är vi färdiga

först kom a, k och e och så satt vi hemma hos mig.

sen kom även f och b.

och så tilkom det lite andra ppl.

dinchek och jag

bryyyyydar

jag, nicole och nicole på kåren. blev inga andra bilder på kåren, vet ej varför.

hår

eh...just nu ser jag lite lila ut i håret. men jag håller mig stenhårt till anvisningarna där det står att man inte ska tvätta ur färgen ur håret oavsett hur nyansen ser ut. när jag kletade in färget i håret så hade det en sluta läs nu om du äcklas, mensröd nyans, sådär djupröd färg. nu är det iaf bara en kvart kvar. ingen bistrobar ikväll om jag ser för konstig ut. nämen det blir nog bra det här.

hihi

jag vaknade precis. haha. gud vad härligt.

fredagens bilder

har inte pallat att blögga men här är ett par utvalda bilder från i fredags. jag gjorde ju tentan, stack hem och fixade lite och sedan hämtade jag upp min lilla böna på stationen. ett kärt återseende, jag var nog den som hördes mest på perrongen. vi gick och käkade på dönken. de bästa dönkenstunderna har jag med nicole. sedan gick vi lite på stan, gick hem och lämnade grejer och gick lite till på stan.

här är jag utanför mitt slott. nicole tyckte det var viktigt att ta kort. kom inte och hemsök mig nu.

och här står vi på nån bro, den efter kåren ni vet. woho.

här är schnygga bönan, på väg in i ett shoppingrus, synd bara att det inte höll i sig så länge. shoppingen suger som sagt här i kalmar. växjö next.

senare käkade vi thaimat. gud vad gott det var *munorgasm* och på kvällen gick vi på bio. vi såg wanted. vill verkligen INTE rekomendera den filmen. sjukt usel. dåliga repliker, för mycket inzoomningar av angies fejja, för mycket blod och våld och för mycket orealistiskt. asdålig med andra ord. på vägen hemmåt träffade vi på typ halva klassen, alla uppklädda och fina och jag och nicole i mjukisbrallor och lite schletna haha. sen gick vi hem och myste.

atomsko skloniste


eh ännu en goooooooooooing. lovelovelove.

icke-insatta människor förväntas inte förstå det här.

azra



moj draganeeeeee

gu-hud värsta nostagi-iiiih-känslan nu när jag råkade höra 100 puta. så jävla kass låt, men herregud vad den gör i hjärnan och hjärtat. i miss jajce!! alla kvällar i City, vi brudar och så bartendrerna haha, och drinkarna och skämten och ALLLLLLLLT.


sova

helvete jag håller på och somnar!!!! inte bra. VAKNA!! *örfilar mig själv*. det känns som att det kommer att bli en låååång dag. suck.

spagetti och sånt

gud så soft att vara hemma. vi slutade tidigare än väntat och nu sitter jag här och väntar på att mitt köttfärs ska tina upp så att jag kan laga mat. det är lite smågrejer jag ska fixa idag, typ dammsuga, moppa golven, tvätta och färga håret. än så länge har vi inget stort att plugga till därför måste man se till att hinna göra allt annat *duuuktig*.

jag har även beslutat mig för att sluta nappa varje eftermiddag efter skolan, för på kvällen har jag svårt att somna, jag vet inte om det beror på att jag sover på dagarna eller för att det är för ljust i lägenheten pga det där dumma lyset vid fönstret. måste nog köpa sånt där sovgrejs man har över ögonen, vet inte vad det heter haha, men ni fattar nog vad jag menar.

träffade även på brasse som jag trodde hade haft fest nu i lördags. men jag hade kollat fel datum och tackat nej och krånglat in mig, och så visar det sig att festen är först om två veckor. jag var rätt off när vi snackade haha, han fattade inget och jag fattade inget. ja ja, jaa asbra på att hänga med. not.

nu är det dags för mat. woooooooho.

nicke, nilla och magda

det har inte varit mycket blöggande av väldigt förklarliga skäl. men det fattar ni väl. anywho. ska strax till skolan, vår nya kurs börjar idag; bild, form och webb. jag gillar inte webbdesign och sånt tjafs men jag kanske förälskar mig den här gången. låt oss hoppas *gruppbön*.

nicole åkte tidigare idag, sellade henne till stationen, min fina böna. kände mig som en mamma som vinkar av sitt barn. snyft. ja ja, nu är det väl min tur att hälsa på i lund snart.

ok en dagens bekännelse. folk läser tidningar när dom käkar frulle eller så kollar dompå tv, jag läser bloggar. orka hålla på att vara allmänbildad hela tiden LIKSOM *fjortis*, en av de obligatoriska bloggarna är pernilla wahlgrens. det har tagit mig lång tid att erkänna detta, och jag har slutat skämmas för att jag gör det.

fest

PPPPPPPPPPPPPPPP to the a-r-t-y.


okeeeeeej. peppade, glada och fina??? jaaaa!!


Bönan gästbloggar


Gääääääääääääääääääääästblogg! Nu ärjag finally här in da ghettooooo, Kalmar! Det har vart en fullspäckad dag med shopping, spaning,stark mat å bio. Å jag fick äntligen  träffa min underbara Bagga igen, lika fin som vanligt va hon! Heeeeeting. Inte mycket som har ändrats sen i maj me andra ord! Magdas tangentbord är ingen lättmatch så nu ger jag upp kampen med mellanslagsknappen. Ciao!

magzzZZZas agenda

jaha då har poppa hittat tillbaka till bloggen igen....känns sådär, men jag hälsar honom ändå välkommen. HEEJJ TAJKO!!

deno, snälla rensa internethistoriken, så att det inte händer igen typ haha. annars får jag väl börja censurera mig själv. närå inte så farligt. men eh, RENSA!!!

tentan idag gick bra. asenkelt typ, fast det känns som att jag kommer faila den om jag säger att den var enkel och att jag kunde allt haha, så skitsamma. väntar på resultatet. kändes lite skumt att sitta där, jag är van vid dom där två tanterna som brukar sitta som tentavakter i lund och nu var det nya tanter. jepp det var det skumma.

kom hem och däckade en stund. och nu har jag blixtstädat. ska fixa mig nu och ner på stan för att hämta upp nicole.

rosa naglar

aida gick precis, hon satt här och stund och tjötade om tentan. härligt, känns lite som att man kanske kan allt. eller eh.. inte allt. långt ifrån. men äh det går som det går.

håller även på med min middag. jepp, MIDDAG, som jag lagar alldeles själv *making momma proud*. är sjukt sömnig, vill verkligen nappa en stund men jag har inte tid med det. det ska bli underbart när tentan är över imorgon, även om jag inte känner någon jobbig känsla alls. kunde ha varit vilken dag som helst imorrn.

måste även hinna duscha och städa. men jag tror inte jag hinner med städningen , så nicole förvänta dig inget superflashigt och superrent haha.

jepp en snabb update. måste även hinna ringa mamma och B, är så dålig på att komma ihåg det. skäms fan.

pluggpeeeepp

en kul grej, det här är mitt 2004 inlägg jag skriver. woho. missade tvåtusengränsen, lite drygt. rent teoretiskt är det egentligen fler inlägg än så, men om ni kommer ihåg, så tog jag bort typ 50 inlägg förra året haha.

okej, sista pluggdagen idag. tenta imorrn. bläh.

ne, ne daj na sebe

jag blir så emotional när jag lyssnar på CJ allstå. det är så många känslor, tankar och minnen i varenda en av låtarna. så mycket av allt, jag eh känner att jag inte är helt bra på att skriva när jag är en emotional baby. men att gå på konserten, allstå AAAAAHHHH, bara få uppleva den där känslan igen.

jag håller så mycket fast vid dom gamla låtarna (prije ratne) även några efter-ratne haha, men de helt nya skivorna är inte riktigt min grej, det känns som att hela gruppen har slappat till sig, och jag vet att zera är gammal och alkoholist, men va fan jag blir så besviken, känns verkligen som att han sviker alla som älskat bandet. känns lite jobbigt att jag faktiskt blir besviken på riktigt, jag känner inte igen mig så mycket i de nya låtarna, kan tyvärr inte en enda för varenda en låter verkligen som mamma-pappa-musik dvs gamlingmusik, vad hände med den härliga teenageperioden, conversedojjorna (ok dom hänger fortfarande på men ändå...) och allt det där härliga som träffar en rakt i hjärtat?? *superbesivket fan*

och den här lilla förändringen som gruppen har sysslat med har pågått under en längre perdiod och jag vet att musikbranschen i fd. jugge SUGER AS med alla sina turboidioter och deras turbofolkskitmusik och att det är i princip omöjligt att ha någon framgång alls som pop/rock artitst i bosnien, speciellt om man är ett s.k före kriget artist/band (alla gamla hederliga band), MEN GE INTE UPP HOPPET OM OSS ALLA SOM LYSSNAR PÅ BRA MUSIK! känns meningslöst att skriva något sånt här, men fan allstå vad jag är djupt besviken på all "musik" som lyssnas på idag och på folk som inte har en aning om vilka ex parni valjak, azra  och andra band är, och som ENBART känner till bijelo dugme för att alen the asshole gjorde en duett med indira *dör av äckelhet*.

jag önskar att jag hade fötts på 60talet som mina föräldrar gjorde, så att jag kunde ha njutit av den underbara perioden då i fd jugge, uppleva allt som dom har fått uppleva, alla känslor, händelser och konserter med bra musik, alla gitarrspelande snubbar och allt allt allt. men mest önskar jag att jag hade fötts då för då hade jag sluppit den usla musikmarknaden. jämt när jag säger det (brukar säga det rätt ofta he he) och pratar med mamma så brukar hon säga att det är väl bra att jag inte föddes då för då hade jag varit gammal idag. lilla mammsen, hon kan verkligen inte trösta. men jag tackar henne och pappa för all bra musik dom har låtit mig växa upp med.

okej, blev ett blandat inlägg men hoppas att ni get my point.


crvena jabuka



JAG VILL MEED!!

dobro jutro


jag skulle nog nästan passa i lite bredare näsa. eller hur?

nu ska jag fixa mig snabbt och sen till kårkontoret. HOPPAS dom har kvar gästleg.

pluggis

[och det här 03:30]

en låt som jag verkligen inte tröttnar på är just dance. juuuuuuuust daaaaaaaaanceeeee. blir så himla partypepp när jag hör den, oavsett tid på dygnet.

nu har jag faktiskt suttit och pluggat i typ fyra timmar. fantastiskt. jag är fantastik rättare sagt. har fett med disciplin på kvällen, och när jag väl sätter mig ner för att plugga. det räcker att jag läser något en gång och så är det inne in my head.

till den här tentan läser jag inte något i böckerna, bara lite smågrejer som jag inte förstår av mina egna anteckningar, men inget annat. alltså, jag pallar inte det heller, och sen så är anteckningarna från föreläsningarna det viktigaste och det som kommer att komma på tentan...hoppas jag. kuggar jag på den här tentan så vet jag hur jag INTE ska göra nästa gång. känns ändå som att jag har lärt mig lite hur man skriver och pluggar till tentor, har gjort typ ett X antal tentor (omtentor för den delen också haha). men jag känner mig ändå pepp på den här tentan, känner att jag fattar det mesta, kanske för att det är intressant.

jag fattar inte vad typ 80% av alla i min klass är stressade av. vi snackade lite om tentan idag och jag nämnde att jag inte ens hade börjat plugga - HAR DU INTE BÖRJAT PLUGGA?? *stirrigaklubben.se* nej klart jag inte har, jag är slapp och lat. men det sa jag inte, ibland önskar jag att jag själv kunde stirra upp mig lite och bli stressad, men jag är  typ buddhornas buddha när det gäller sånt. mediterar mig inte till något, utan softar runt bara. jag blir inte ens stressad av andra människor. nä, mig rubbar man inte så lätt. jag tar min obligatoriska middagsnap, äter flingor och mackor, surfar, läser och festar, ger och får kärlek. haha det är typ min livsfilosofi, då kommer man faktiskt rätt långt.

jepp. kanske dags att sova nu? imorgon måste jag dessutom sticka och köpa gästleg till nicHole, glömde igår, och idag hann dom stänga. hoppas dom har några kvar. längtar till helgen. ska bli så mys och funnnnnyyybunny.


jag vill ha

[haha det här skulle ha pubbats 03.15 men bloggen cepade sig.]

hm. bloggen är nerstängd nu, så jag bloggar som vanligt i anteckningar istället.

allstå jag tror nu på riktigt att min data kommer att lägga av när som helst. den går och väntar på teknikens domedag. den krånglar jättemycket, kan stängas av bara sådär. förstår ärligt talat inte varför den är så krävande, jag ger den jättemycket uppmärksamhet, kör antivirusgrejset ofta, men ändå så jävlas den med mig. en kul sak är typ om man knackar på typ datan, så slutar ljudet funka haha, så måste man knacka en gång till för att det ska komma tillbaka. skitirri, pallar liksom inte leka knock knock whos there?-leken varje gång jag har datan i knät.
det är nog verkligen dags att starta fjäskningsprocessen för mamma och pappa, idag kan man ju få en data för 3tusen så det borde dom ha råd med. men det gäller som sagt att börja i tid. börjar nog redan imorgon. det var ändåså rätt länge sen dom köpte nått till mig.


RSS 2.0