shake your bon bon

jag vet inte vad jag tycker om min bloggdesign längre. den representerar inte mig och mina hatåsikter känner jag. den är för färgglad. iofs så är jag färgglad på dagen, men det är då inga blogginlägg skrivs eftersom jag har noll inspiration och måste snorta lite socker för att komma igång. natten är min vän och jag tänker inte överge den vännen för något.

nä men fyfan, det är ju lite hemskt när alla börjar dra från msn vid den här tidpunkten. nicole den bananen drog för länge sedan eftersom hon "sov sittandes" som hon kallar det för. jag tror att jag seriöst lider av någon psyskisk åkomma (vad fan är åkomma förresten?) som tvingar mig till att sitta upp på nätterna som en porrsurfande snubbe.

nej det är dags att lägga av med det här oerhört fula beteendet. men så länge som jag kan minnas har jag varit sån här. när jag gick trean på lågstadiet, för en livstid sedan, gnällde mina lärare för att jag "gäspade mer än de andra barnen". wtf? sen när dömmer man kids efter hur mycket de gäspar. mobbskola. de tog även kontakt med mamma för att säga att jag var så trött på lektionen. uttråkad skulle jag kalla det för.

Kommentarer
Postat av: P-O

Alla är inte morgonmänniskor Magda, kom ihåg det, det är ju inte förrän nu dom de har börjat förstår det. Jag själv kommer inte igång förrän vid 10 tiden, tur att man har flextid på jobbet. :P
I skolan var det 8, på jobbet är det när du vill bara du gör vad du ska.
Btw din sida är helt okej jfm min (kanske någon text som är svår att läsa men okej). Jag bara ändrade färgen på några bakgrunder till svart, sen pallade jag inte att mecka mer. =)

2008-01-10 @ 10:11:49
URL: http://http://pos.blogg.se/
Postat av: mag

po: lyckos dig som har det så. jag skulle inte banga att vara en lyxhemmafru som också jobbar flex, typ vaknar vid 12 och fixar dagens middag och sedan bara slappar vid poolen. jasså. nu blev det lite inressant, vilken text? jag hatar bloggar som hgar luddig text så det vill jag absolut inte ha på min blogg! blä.

2008-01-11 @ 00:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0