kanske, kanske inte

jag är så jävla onödig och odisciplinerad. jag behöver någon som står jämte mig här med piskan i handen. missupfatta gärna inte.

vad har jag gjort i ett par timmar? inget. jag har suttit och tryckt i mig kex medan jag har bläddrat igenom varenda jävla sida på asos.com. tll och med min ansiktsmask har stelnat totalt, jag orkar inte gå och tvätta av det, istället får jag skrapa bort den med toapappsrullen jag har här bredvid datan.

jag är glad över att jag inte bloggade igår efter klockan 19 då jag var ett psyko. hade jag gjort det hade jag inte varit skoningslös mot någon i min närhet och dagen efter hade jag haft det hett om öronen. tur att man ändå har en viss spärr inom sig som säger åt en att du ger fan i att blogga nu. eller jag vet inte om det rentav var av slöhet som jag inte bloggade, kanske, kanske inte.

förresten så har jag klippt ner mina naglar, dom är svinkorta och jag kan inte peta mig sådär skönt i håret som jag brukar göra. det är ju nytt år och ny början. jag vet inte varför jag symboliserar korta naglar med förändringar. vid varje gång som jag har känt jävla-skitstövel-som-ställer-till-det-nu-ska-det-bli-ändring-på-det och fram med nagelsaxen, filen och det röda nagellacket. kanske för att det är lite mindre drastiskt än att klippa av sig håret och färga det rött varje gång något händer.

nu har det inte hänt något, det är bara nytt år som sagt, och uppsatstider, då går det inte att sitta med långa naglar och knappa, helt meningslöst.
nu ska jag smörja mina fötter och sedan drömma hett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0