inget mer nä

i skolan.

behöver jag säga nått mer.

plockeliplock

inatt drömde jag att mitt handfat hade proppat igen. jag använde min sugpropp för att rensa. medan jag höll på så flöt det upp massa vatten och gojs och när jag var färdig så hade jag dragit upp mitt hårspänne, som på riktigt har trillat ner i handfatshålet, men även en vitrypincett!!

men iaf, jag glömde ju bort drömmen, sen när jag skulle plocka mina ögonbryn i morse så ba hm jag borde verkligen satsa på en vitrypincett eftersom den här jag har nu är så kass.

jag tror min hjärna vill säga mig något.

la roux

kan inte påstå att jag är into electropop, tycker att det låter lite fööööör mycket tvspelsmusik och såå vaaa... MEN fan vad jag älskar den här låten. eller snarare hennes röst, den är skitfin.

måste bara klä på mig

nu ska jag en svängis ner på stan och möta upp mändz!

jag vill kanske äga dom


okej försökte göra någon typ av printscreen egentligen, men har inte lärt mig hur man gör på en mäc. så det fick bli en taskig bildstöld istället.

iaf. dom här härligt ljusdiarrefärgade skorna (älskar verkligen den färgen!! sandfärgade skulle någon annan kanske säga?) har jag verkligen försökt att låta bli att tycka om. och egentligen ser jag inte någon mening med att äga dom heller för, ja jag vet inte, för att dom är fula helt enkelt.

men dom är så fula att dom blir fina till slut!!!!! vet inte om jag kan motstå dom.

eh är det normalt

att inte vilja sova just nu? har sjutusen anledningar att gå och lägga mig men det vill sig inte! vill bara sitta här och mysa med min mäc. åh på tal om mäcs, nu är jag sugen på en riktig tomatoemäck.

gräsand


jag är tydligen gräsänka den här helgen. fick det förklarat för mig idag av kriss och idahoe. iman är iväg på jobb i norra sverige, i umeå för att vara exakt. vad kul det hade varit om det finns nån som läser bloggen i umeå, ni kan väl hälsa iman ifall ni ser honom. han kommer inte vara den fräschaste då han andas fis och svett i en studio "tillsammans med en arab" så som han brukar säga, men det gör inget.

idag var första dagen då vi slutade tidigt i skolan. jag gick på stan med flickorna, spanade utbudet och köpte bara med mig ett par jeansleggings. är inte helt nöjd eftersom fickorna på leggingsen sitter för brett isär vilket gör my ass ännu bredare rent visuellt. får se om det är ett jej or nej.

nu ska jag städa här lite och så.

P-piller


så här ser allstå framsidan ut på informationshäftet till Yasmin, p-pillret. en glad tjej som ligger på en blomsteräng och bara njuter och ser ut att vara "redo för allt". på varannan sida i häftet är det bilder på happy brudar som åker rutschkana, dansar vid poolen och är iklädda baddräkt på stranden. yasmin ska tydligen vara ett av de bästa pillrena som finns att köpa eftersom det inte påverkar brudar så hormonellt som de andra tabletterna gör.

på andra sidan i lilla infohäftet kan man läsa följande "...p-piller har använts i mer än 40 år...". min första spontana tanke var 40 år......40 fucking år och ännu har man inte kommit på ett enda preventinmedel som killar kan använda sig av? lever vi i en skämtvärld? i 40 år har kvinnor knaprat piller, fått blodproppar, gått upp i vikt, blivit deppiga pga av alla hormoner, och ja allt detta för att männen ska kunna få komma och spruta i skötet? det känns jävligt absurt att män inte har något motsvarande p-piller utan bara kondom som dom inte ens är villiga att använda. om vi lever i en så smart värld med massa manliga smarta forskare hur kommer det sig då att inte en enda har valt att satsa på killpiller?

ppiller är bra på många sätt, speciellt för de tjejer som har mycket mens eller apjobbig mensvärk, annars så känns den rätt så ofeministisk faktiskt. alla ska ta ansvar för sina sexuella vanor och ovanor och många kvinnor väljer att ta ansvaret på det här sättet. BRA TJEJER!! mindre bra att det inte gynnar oss speciellt mycket dock, men vad ska man göra för att undvika att bli gravid. p-pillret är som att säga OK kör på, jag ansvarar för att DU inte ska göra MIG med barn. pillret är verkligen ett sätt för att enbart markera att det bara är tjejers ansvar att se till att de inte blir på smällen.

och nu när jag tänker efter; även om det fanns ett killpiller så är det inte säkert att man hade litat på att han VERKLIGEN hade tagit sitt lilla piller. med tanke på att killar är så slarviga med kådisar så känns det inte så pålitligt det där, njäääh det vore ju lite att vara ute på djupt vatten. ett piller om dagen, to much liksom *cool kille, 22*.

sedan läser man i varannan tidning att även tjejer ska ha kondomer i plånkan, väskan eller necessären, för idag är vi så "pass jämställda" att det är en självklarhet för tjejer att ha en armé av kondomer redo att användas. eh HELL NO. det är fan det sista jag tänker göra, det vore som att säga ja men visst vi delar på ansvaret, som att man inte hade tillräckligt med ansvar så som det är! den som har kuken bör ha kondomen och ska inte behöva påminnas om detta. sen när påminner killar sina tjejer/onenightstands om att inte glömma ta pillret? just det, typ never. och inte nog med att jag ska behöva komma ihåg att varenda kväll proppa min kropp med hormoner som jag inte ens vet riktigt vet gör med min kropp och själ, så ska jag även behöva ansvara för en fjuttig kondom? asså give me a break.

känns som att det här med att tjejen ska ansvara för kondomen är ännu ett jävla påhitt från männens sida eftersom de inte pallar, varför då inte splitta på det. för det första killar så; är det sjukt rude att inte ha kådis med sig om man planerar att ligga. du signalerar att du inte bryr dig tillräckligt om tjejen eftersom du inte orkar fråga om skydd. och för det andra; är det SÅ respektlöst. det är inte varje mutta som vill agera sädesbehållare. orkar fan inte med killar som enbart tror att det är det muttan är till för. orkar allmänt inte med killar som tänker med kuken. vilket ca 85% gör sådär rent spontant varje dag. vilken hoppfull värld vi lever i hörrni.

idag gick jag inte till skolan

jag mådde inte bra. lovar att det var minst två personer i klassen som fördmodligen kommenterade det i stil med "ja jag skulle också vilja vara ledig...." vore så jävla typiskt vissa personer, asså ORKA med all falskhet. folk är så jävla lustiga, vissa kan vara så sjukt otrevliga i skolan sen när man träffar de på kåren så ba HEEEEEEEEJ *bestbuddies*. fast det är väl typiskt det med, al stvarno nemam zivaca. jag kanske också upplevs som dryg ibland, men det är bara det att jag verkligen inte orkar engagera mig i folk som ena sekunden är trevliga för att sekunden senare vara dryga, schizofreni nästa liksom?

men iaf. vaknade och kände mig så jävla bakis fastän jag inte var det. det snurrade i skallen och jag kunde ej ställa skärpan med mina ögon. ignorerade det, gick på toa och fixade mig. sminkade och allt men kände att nä det här går fan inte. satte mig på soffan och glodde. ville gå speciellt eftersom jag redan hade sminkat mig. allstå så jävla ovärt att vara färdigfixad och för att sedan sitta hemma. slösade smink och tid på inget. inget! oftast brukar jag tvinga iväg mig till skolan om jag är färdig, är jag inte det minsta fixad så är det lättare att stanna hemma. somnade sedan om vid 13, vaknade vid 17, somnade sedan igen en timma senare typ och nu sitter jag här igen och funderar på om jag ska gå och sova igen haha. asså ÄLSKA den här unkdoften som ligger som en tunn slöja över hela min kudde. tycker inte om att ligga i helt nytvättade lakan, dom luktar så plastigt.

och nu kommer nån idiot där bakom skärmen sitta och sucka men ÅHHHH VAD ÄCKLIG HON ÄR SOM INTE TVÄTTAR SINA LAKAN REGELBUNDET!!! ja fyyy stackars mig. har ändå aldrig förstått mig på folk som tvättar sina lakan varannan dag eller som använder en tröja bara en gång innan de slänger in den i tvätten. den hinner ju liksom inte ens bli smutsig :S om man luktar ju inte svett efter några timmar i ett linne. inte konstigt att 75% av alla svenska kids lider av astma.

lördagens partybilder

jag har fortfarande inte kommit över min mäc-förälskelse. den tonar liksom inte ut. det går inte en enda dag utan att jag säger ÅHHH vad jag ÄLSKAR den här datan. jag vet att det låter absurt och småtöntigt men på riktigt, det var länge sedan jag kände av en så stark teknikförälskelse.

men ni till det som är meningen med inlägget. tog mig lite tid till att lägga upp bilder från lördagen då vi var på kåren och festade.

först började vi hos mig. den här gången var det bara jag, aidå och kriss och naturligvis iman. det är lite svårt att gömma honom på toan så han får smyga fram och förfesta med oss också. här gör han sin äckliga drink white russian. en drink för russin med andra ord.

efter lite festande och buggande hos mig stack vi på förfest längre ner på gatan längs esplanaden och hängde en kort stund hos edina och sedan stack alla till K på födelsedagsförfest.

klassfest på hög nivå, men vi stannade inte så länge utan stack till kåren för att slippa köa för länge.

det var fullt med folk på kåren och fan vad kul det var. det var länge sedan jag hade en BRA partykväll, första sedan jag kom till kalmar iaf. asså tappade fan partylusten helt pga det.

sedan joinade iman, parham och ash oss också.

SKAKA PÅ DIIIG!!

azzå fina människor man hänger med. vill aldrig byta sällskap.

min klänningsknut. det var varmt den här kvällen, första gången på länge det med.

jag måste vara den enda som inte fattar vad sånna här fingertecken betyder. vad gör ash liksom? ett O? vad står det för? *väldigt o-ghetto tjej*

mazel tov bejb!!

assssssååå party!!

ja det var en lyckad kväll. tog en stund innan vi fick ut våra jackor från garderoben. sedan stod vi säkert 15 min utanför pizzerian och diskuterade huruvida vi skulle vidare på efterfest eller köpa pizza. vi köpte pizza sen satt vi hemma hos mig (och iman haha) och käkade och snackade. sen var jag trött och folk började typ sova. ja det var det.

asså dear friends

sitter här och återupplivar mig själv genom att lyssna på din gata. har hittills inte kunnat göra det på min nya mac eftersom jag inte fattade hur man installerade nått plugin som var nödvändigt att ha. iman sitter och kollar på fotboll och svär när det passar honom, har inte sett honom så aggro som när han kollar på fotboll. vi diskuterade det här med att vara besatt av fotbollsspelare och jag nämnde en kille som var småbesatt av totti, jag menade att det är samma besatthet som när någon tjej i 20års åldern är besatt av robert pattinson, men iman menar att det inte är samma sak eftersom fotboll handlar om identifikation. (haha, i parantes eftersom jag förstår det delvis men ändå) kan inte hålla med helt om det, utan jag jämför det med vanlig kändisbesatthet.

okej total onödig diskussion men jag har inte så mycket mer att skriva.

lilla fisen

asså iman älskar att rensa ludden mellan mina tår. gärna samtidigt som han spelar sitt fotbollsspel. verkar vara lugnande för honom.

hellu

förlåt jag har noll tid till att blogga. den här tvkursen är tidskrävande och är den inte tidskrävande så är den fritidskrävande så jag känner att jag måste vila mig från ALLT inklusive bloggen. skitsynd. men jag måste försöka blogga för min egen skull så att jag inte glömmer bort tid som har varit.


klockan är 2 och jag borde sova men jag är hungrig

fyfan jag och iman skrek som fan just nu. hoppas inte hela korridoren reagerade på detta. vi bråkade lite om en nakenbild som jag inte ville ta bort från min mobil. iman blev upprörd. kanske rätt logiskt med tanke på att det var han som var motivet på bilden.

bajram

Bajram mubarek olsun till alla som firar!

Woho, hoppas ni får det asmysigt.

efterfesten

jaaa.........då sitter man här och har efterfest. vi har käkat pizza och nu har parham, aida och kriss däckat här. jag sitter och surfar och iman småmyser med parham i sängen. undrar när alla ska gå? haha. usch vad ogästvänligt av mig men jag är trött. fast det rä mysigt här med dom ändå, känns som en storfamilj. alla är samlade till bajram som är idag.

hiphopburka


förvandlingen har börjat..........sakta men säkert.

tjenizpeniz

då var man hemma igen efter en lång dag. kändes dock mycket kortare eftersom vi slutade tidigare i skolan. hade redaktionsmöte där vi bestämde inslag till vårt magasin som vi kommer spela in om knappt två veckor. jag och två andra killar från gruppen kommer att göra ett inslag som innehållsmässigt kommer att handla om tro med inriktning på kändisar och typ att många ser kändisar som sina gudar.

gick på stan sedan med aida, kriss, ida och sofa. hittade en kappa. kände mig i tid för en gångs skull och som aida sa "det här är första gången maggie köper något för originalpris istället för rea". så sant så.

ikväll vet jag inte vad som händer. kanske blir det söderport tillsammans med några tjejer. imorgon ska jag iaf sova ut. och eventuellt köpa ett läppstift som jag provade idag.

hej skitblogg

det tar emot att skriva här i den här bajsiga världen. jag är inte deppig eller så, så att ni inte tror att jag har gått in i väggen, drunknat eller på något vis skadat mig själv, im still alive, dock väldigt skeptiskt till det mesta. allstå ärligt talat vad fan har hänt med mig? jag vet att det delvis beror på den här kursen som vi går nu, en tv-kurs som förutsätter att man ska vara i skolan från tidig morgon till sen kväll om man nu kan kalla klockan 18 för kväll. den gör mig trött och jag är orkelös till allt. iofs så är jag rätt slapp i vanliga fall också men det här är fan till och med för slappt och trött för att vara jag. den här helgen har varit efterlängtad.

jag har tappat mina rötter. måste börja lyssna på musik som påminner mig om mig och göra sånna grejer. så lätt att glömma bort sig själv bland alla onödiga människor. har svårt för griniga, bossiga, dryga människor. har svårt för så mycket men jag brukar tänka bort det och sedan stör det mig inte så mycket egentligen bara det att jag måste få prata av mig. och det är då jag kommer till bloggen och tänker meh vem fasen vill läsa om det här egentligen och varför ska alla få kunna ta del av mina tankar, och så kretsar det lite kring huruvida det egentligen är så jävla vettigt att skriva så öppet när alla kan läsa, och ärligt talat så rör det inte mig ett piss om vem som läser vad, jag står för allt jag skriver även när jag skriver att jag sitter på toa och skiter, men det enda läskiga är att inte veta vem som läser. så jag vet inte hur jag ska göra.

en annan sak är att jag inte vill skriva på svenska alltid. ibland vill jag skriva på bosniska bara för att en del människor inte ska fatta vad jag snackar om. jag vill bara kunna snacka massa skiiiiiiiiiiiiiiiiit, jag vill inte behöva begränsa mig. vill att alla mina svenska vänner ska fatta, men jag vill inte att mina svenska ovänner ska fatta HAH, några bosniska ovänner har jag inte, inte vad jag vet om iaf. jag vill veta om ni står på min och inte på motsatta sidan av dataskärmarna som delar oss!!!

NÄHE NU ÄR DET FAN DAGS ATT SKÄRPA SIG MAGDA.
nema vise smisla!!!!!!!!!!!!

känner mig fisig. najstvarnije. iman blir säkert glad över infon.

godnatt.

sjebana

kako mi je vise sve dosadilo. bas sve. i evo sest je sati, bila sam budna vec sat vremena i osjecam se tako sama. trebala sam ustati u sedam sati i spremati se za skolu a ne ide mi se ni i skolu i ne radi mi se sa glupim ljudima. i trebam hiljadi nekakvi stvari srediti. i grlo me boli i placem i pravo sam patetisk. mrzim sve, nije mi ni do cega, evo i glava me pocela boliti, hoce ko ima glavu ko sto tata kaze. da mi je samo zaspati i nikad se probuditi.

kollar ni på femman eller?

det är ju pernilla wahlgren!! assssså i loooove pernilla. pernilla är bäst. hade jag fått välja en intervju så hade det blivit hon.

kalasbilder

då var det lilla kalaset över. batteriet i min lilla mäc är på gränsen till däckning. jag skyndar mig lite snabbt.
det var trevligt men framför allt mysigt.



inför kalaset

okej nu har jag faktiskt lite bråttom. om ca 40 minuter kommer min tetka, nisvo, kussar och majka. vi ska fira deno och pappa lite eftersom båda fyller år. har inte ens gjort mig färdig, måste börja ta kalas på lite större allvar än vad jag gör idag. allt sker i sista sekunden för min del och jag orkar aldrig engagera mig, inte ens när det är mitt egna kalas. tycker det är svårt att köpa presenter och köper sällan verkligen sådär genomtänka presenter, utan mer presenter jag flyger på.

mina peers går här och bär ut köksbordet för att alla ska få plats och inte trängas i vårt lilla kök och jag sitter bara och ser på. känner inte ens något dåligt samvete över min icke-engagemang. orkar ej. jag är gästen den här helgen och då får man vara lite passiv.

när eftertexterna på slumdog millionare började rulla igår när vi kollade och låten jai ho (orkar inte kolla upp stavning) började så säger min mamma så här

mama: jaiii hooo... to mi zvuci ono ko nase "djeess baa"
magda: ....

okej time for me to go now.

blogginlägg från tågresan

hellu.

nu har jag en kort stund att blogga i textredigeraren, har gått ifrån Anteckningar till det här programmet sedan jag bytte till mac. ingen större skillnad förutom att man skriver i courier när man skriver i anteckningar. jag har inget internet så det här kommer väl pubbas när jag kommit hem.

snart får jag catch up med min familj och har förhoppningsvis en väntande pappa på tågstationen i värnamo. eventuellt en mamma också.

det här var första gången jag inte panikade över ett jag lämnade lägenheten. för det mesta brukar det vara så att jag sitter på tåget och undrar om jag verkligen låste lägenheten/stängde av spisen/drog ur kontakten/etc men nu så har jag en iman hemma hos mig i min lägenhet. sedan vi kom tillbaka från grekland (kan fortfarande inte fatta att vi var i grekland för knappt 2 veckor sedan, känns som att det var en EVIGHET och jag är redan i behov av en till semester) så har vi gjort så att vi har bestämt oss för att bo i min lägenhet. han har fortfarande sin lägenhet kvar ifall vi typ skulle spåra ut på varandra och behovet av ensamhet skulle bli för stort så har han ett ställe att "dra sig tillbaka till" haha. i och med att vi hänger så mycket som vi gör så blir det mer normalt att vi även bor tillsammans, även om det rent officielt och praktiskt inte är så. vi har väl mest hängt hemma hos nig sedan vi blev ihop. men iaf mitt hushåll har ökat med en person och ni vet vem det är.

fast jag hade gjort en hemlig deal med mig själv, iman skulle ha en prövningstid på två veckor och sedan efter det skulle jag avgöra om han verkligen kunde titulera sig med namnet Mr Magda Efternamn. jag har "jobbat" hårt med att lära honom allt han har missat under sommarlovet, såna smågrejer ex tvätta händerna så fort man kommer in i lägenheten, disk och annan städning och han är duktig! nu menar jag inte att på något sätt förminska eller underskatta eller förlöjliga honom genom mina uppmaningar utan jag vill verkligen bara berömma honom. han lyssnar på mig, inte på det där "står ut med tjatet"-sättet utan han är gullig och ändrar sig liksom för min skull!! asså guuuuulllle. sån kille vill man ju ha, sån som lyssnar och tar åt sig när jag ber honom ändra vissa av sina rutiner. dessutom lagar han asgod mat och det är det bästa. alla hans maträtter är så yummie och det är smakexplosioner i munnen när man käkar. och nu hoppas jag när jag kommer tillbaka hem på söndag att lägenheten är iordning och att allt är som det ska vara. men det är det säkert. puss assy!!

back to chickentown

nu åker jag hem! hihi.

känns som att detta går överstyr

iman spelar sims 3 och blir sur på riktigt över att jag inte vill spela med honom. eller för att jag inte vill hjälpa honom med att skaffa jobb åt hans sim. jag vill bara sova. jag är fan TRÖTT men han verkar inte fatta det.

till min bror deno

börjar det här inlägget med att önska min bror ett lycklig 20års-år eftersom han fyller år idag. han är faktiskt en jävligt bra bror, och han blir bättre och bättre för varje dag.

men jag vill även säga förlåt för allt jag har ställt till med för dig under de år vi har levt tillsammans. så här kommer en lista:
# förlåt för att jag slog dig i huvudet en gång när jag var sju år gammal och du var fyra. jag blev förbannad och dängde till dig rätt rejält. fick en fet utskällning av pappa som menade att det är en SYND (grijeh) att slå någon i huvudet. sedan dess har jag aldrig slagit dig.

# förlåt för det värsta PMSutbrottet jag fick när jag var hemma förra året, allt gick ut över dig och jag kommer fortfarande ihåg det i detalj. kan inte förstå hur jag reagerade och fick dig att må. det var verkligen ett tillfälle då jag kände att jag var den värsta syrran i hela världen.

# förlåt för alla de gånger jag har skrikit på dig utan orsak oftast i samband med att jag inte orkat vänta på dig eller orkat vänta på att du ska fixa nått och så blir jag otålig och jobbig och allt.

# sorry för alla de gånger jag har lurat i dig att du är adopterad PÅ RIKTIGT. speciellt de gånger då jag även lurat i dig det trots att mamma sagt att du inte är det.

# lessen för alla de gånger jag har tvingat på dig att leka med mig, ex leka bibliotek, leka affär, leka skola, och lastish, fast du verkligen vägrat.

# lessen för alla de sjuhundra gånger jag har hotat med att rymma hemifrån om du inte ställde upp på att leka de ovannämnda lekarna. och för alla de gånger jag tagit på mig ytterkläderna saaakta sakta, allt för att du skulle hinna ändra dig (kul att leka under press. not), för att sedan ta nycklen, gå utanför dörren och tala till dig via brevinkastet. du grät, jag var evil. mamma och pappa var på jobbet. det bästa var att jag fick trösta dig efteråt.

# och lessen för att jag fick dig att tro att jag var magdas elaka tvillingsyster indira som hade rövat bort magda och du bönade och bad om att "indira" skulle lämna magda i fred. helt på riktigt. och jag bara nej *EVIL KID*

# när vi ändå är inne på lekar, förlåt för alla de gånger jag har spelat död. eller spelat att jag tar livet av mig. speciellt de gånger då jag, detta också efter att deno inte velat leka med mig, låste in mig på toan, spolade asmycket vatten i badkaret och låtsades drunkna, allt medan deno bankade på dörren och grät högt. asså mongo på riktigt.

men som sagt förlåt för allt jag har ställt till med hehe. love you, PUSSSSSSSS!!!



min pojkvän i ett nötskal

iman har ungefär samma funktion när vi äter som bajsfisken har i akvariet när de andra fiskarna bajsar eller vad dom nu gör som bajsfisken plockar upp. det vill säga, han plockar upp all mat som blir över när jag har käkat färdigt.

idag köpte vi med oss hem kycklingsallad. som alltid i kycklingsallader så flyger man på en kycklingbit som är senig. denna bit flög jag på idag, tuggade på den lite, kände att den var äcklig, tog den ur munnen och la den på platslocket som följde med förpackningen och la det på bordet. iman hade vid den här tidpunkten precis ätit färdigt.

två minuter senare.
iman: ..vad är det här? *väntar ej på svar* *stoppar i sig den tuggade seniga kycklingbiten*

10 sek senare.
magda: *för chockad för att säga något*

2 sek senare.
magda: HhhhhAHHA

en stadspromenad ute i solskenet.............

...som inte var solsken. det var blåsigt och kallt.

jag och iman gick en sväng på stan idag för att jag skulle hitta presenter till min far och min broder. ena fyller 20 och den andra vet jag inte riktigt vad han fyller. jag hoppas han fyller 49 i år och inte 50 för då har jag inte köpt någon present som är värt åldern om man säger så.

hursomhoe, vi fortsatte inne på ze kväst och sedan satt vi på en bänk utanför åhlens och såg bara allmänt romantiska ut, så romantiska att man som avis betraktare spyyyyyyyyr. nämen så här var det: vi satt på en bänk, iman läste nån gratistidning och jag satt med benen i hans knä och bara degade. en typisk bloggläsare (vill ej namna någon för att det skulle ta alltför mycket plats här i bloggen) skulle göra värsta romantiska grejen av det hela, placera ut kameran med självutlösaren på, knäppa en bild, photoshopa bilden så att den ser "gammaldags romantisk" ut och sedan publicera den på bloggen och göra värsta mesiga grejen av det hela. har aldrig förstått mig på gammaldags kärlek eller något som är gammaldags, typ ah vi skriver brev, bränner kanterna för att det ska se gammalt ut, eller ännu bättre ta kort med en polaroidkamera, brilijant idé, alla kommer älska mig för min påhittighet (som inte är SÅ påhittigt) *spelar speciell, unik OCH svår*. orka med alla sånna människor. har aldrig förstått mig på folk som orkar göra grejer av allt ba åh en sten, lets make a stenmur. förmodligen en brilijant idé i en låtsasspeciells människas liv.







kårkvällen i lördags

så här såg det ut när vi gick ut i lördags. började med en förfest hos mig. lekte leken som vi såg i inglorius basterds. jag var daniel westling först. sedan gissade vi bland våra klasskamrater. då blev jag tetka. sedan gick vi till till kåren. aida kom på att hon hade glömt sitt leg och cyklade tillbaka hem. därför är det inte många kort på aida. vi stod i kö. festade sedan. blev trötta och gick hem längs esplanaden. käkade till teven. somnade inte länge därefter.


kanske dags att sova nu?

ikväll var det min och imans "unningsdag". det innebär att vi vår köpa nått sött och svulla i oss. till middag käkade vi en av imans asgoda måltider. idag gjorde han nyttig grönsakssallad med cevapibitar i. ni fattar inte hur gott det är!! och vi är asmätta. jag ansvarade för efterrätten som bestod av varm kladdkaka med vaniljglass. och nu sitter jag här med en mage som skriker TT. den gör ifrån sig något obehagligt ljud som skulle kunna uppfattas som väldigt ledsamt. det låter som magen är ledsen och vill bajsa. men det går sådär. jag har inte tid att bajsa!! måste fan sova. blir stressad. okej. nu går jag och lägger mig.



hejhej

nu är jag uppe. idag känns det bättre, känner mig mer magda-normal.

vi var som sagt ute igår. det var sådär. jag var inte det minsta full, hatar att ens nämna att jag är full eller liknande men för att sätta er in i sammanhanget lite bättre så kan det vara nödvändigt att göra det. är man inte full på kåren så är det inte lönt att gå ut. jag hatar alla fjantiga nollor som gör allt för att passa in, som sjunger sånna där instutionssånger fast dom inte ens vet vad dom handlar om eller varför dom ens sjunger dom. stör mig på alla dom där som går runt i overaller och peppar folk till att bli så fulla som möjligt. om det är det enda syfte dom har så borde dom inte finnas enligt MIGGGGGGGGG. och jag råkar veta bäst så alla borde lyssna på mig.

nä men på allvar nu, jag är jätteanti nollning kombinerat med supning. det känns som att det bara verkligen är osäkra människor som väljer den vägen, människor som tror att vänskap kommer i samband med fyllor och kräkningar. som tror att ju fullare de blir desto mer accepterade blir de. sen är det ju skillnad på fylla och fylla, man kan vara lagom lullig och soft och så kan man vara aspackad och äcklig och bara vara en allmän samhällsplåga. ibland känns det som att nollning i samband med alkohol är utnyttjande av folks svagheter, man får folk att tro att de inte hittar vänner om de inte hänger på nollningarna och super, och de svaga är de nya studenterna som kommer direkt från de trygga skötet aka gymnasiet där grupperingar, utanförskap och kämpande om kompisar är vardag. när man väl kämpat sig igenom ettan i gymnasiet och hunnit skaffa kompisar så ska man behöva gör det igen nu på högskola i kampen om kompisar och då tror många att det här är det enda sättet. magda säger: BUUUUU.

nu ska jag äta.


moram se stvarno uozbiljiti

i poceti se spremati.

för mina svenska vänner:
jag är inte partypepp.

klockan är åtta och jag har ännu inte börjat fixa mig. jag och iman snabbstädade den här lilla lägenheten och nu är vi tillbaka där vi var innan vi började städa. vädret ute är asfult, jag har utslag runt munnen och allt är bara blä. har kommit in i någon slags depperiod.

trodde inte att jag skulle behöva säga det här men jag måste nog ta till flaskan om jag ska komma nånvart ikväll. ledsamt och omoget, men måste göras.

en lördag

här sitter vi i soffan, jag och iman. jag är tyst och surfar, han är tyst och spelar något fotbollsspel. vi gick upp 1 idag, gick på stan strax efter det för att äta och för att hämta min h&m kjol som kunde ha köpts igår om inte köpet hade nekats. kändes lite mongo men att kolla kontot efter semestern var inte prio nr 1. den blev min och jag vet inte om jag ska ha den på mig ikväll, den känns lite för lång för att vara en sexlig liten partykjol. viker upp den i värsta fall eller tar en gammal goding. garderoben känns fattigaste ever eftersom jag inte har shoppat något i sommar.

kom hem och somnade sedan igen. vaknade nu för ca en halvtimma sedan och kände mig bara så irriterad. det är väl delvis därför det är tyst här eftersom iman inte vill sätta igång någon som helst reaktion. och jag är så, jag vet att jag inte borde ha sovit så länge som jag gjorde eftersom det sabbar mig rätt mycket.

ikväll ska vi festa. börja här hos mig och sluta på kåren, såvida inte jag slutar på psykhuset så som jag känner mig nu.

2a

mogu iskreno reci da mrzim 4 osobe u mom razredu. nije da mi smetaju, vec mi SMETAJU i pomalo ih mrzim. i to je to. mozda jednom napisem zbog cega ih mrzim, but trust me, i vi bi ih mrzili kad bi vam opisala kakve su te osobe. i to je to.
bloggen är lite konstig layoutmässigt här hos mig när jag loggar in. kan inte se något och måste hålla på och bläddra för att se grejer. onödigt info som kändes viktig att få ut.
vi var på ikväll. jag och tjejerna. vi såg inglorious basterds. den var asbra. se den på bio helst för full effekt. måste kännas lite extra bra om man dessutom är jude.

1igen

vad händer med den här bloggen egentligen? vet inte riktigt hur jag ska börja skriva igen eftersom jag inte har skrivit på länge men jag forsätter väl som vanligt.

bachelorette börjar snart och mycket har inte ändrats eftersom det forfarande är mitt favvoprogram. trodde jag hade missat finalen men NOT och jag är mycket happy för det.

iaf om vi ska ta en snabbisupdate: jag åkte ju till stockholm för två veckor sedan. där tillbringade jag några dagar hemma hos iman. blev inte så stor kulturkrock som jag hade trott. bosnier-iranier, inte SÅ stor skillnad, bara att iranier äter så jävla mycket persilja och vi käkar inte lika mycket. kommer väl lägga upp lite pics så att ni får se hur jag, småstadstjejen, klarar mig i sturrstan. efter sthlms-dagarna åkte jag och iman iväg en vecka till kreta, chania för att vara ännu tydligare. sista minuten som verkligen blev SISTA minuten då jag har en förmåga att ställa till det genom att skjuta upp sånna här saker. iaf vi kom väg och stannade där från lördag till lördag. kom hem sent i söndags och ville bara däcka. och så blev det också.
vet inte hur många av er som har mig på fejjan men där har jag lagt upp bilder om det är någon som verkligen är intresserad, känns lite segt att uploada här på bloggen.

(tycker så synd om Jeremy just nu. men man förstår ju deanna.)

skolan började i måndags och jag hade dödsångest. minns ej när jag kände för att dö på grund av att jag var på väg till skolan. tog på mig min svartaste outfit och gick 20minuters promenaden. allt kan ha varit ett hormonellt misstag eller rentav någon typ av lathetsskada men fan vad SVÅRT det kändes. ville bara springa in på försäkringskassan och sjukskriva mig resten av livet typ. först idag anade jag lite positiva känslor när jag satt och kissade och peppade mig själv. jag vet inte vad det är som gör mig sån här, det är inte det att jag inte tycker om skolan, även om jag känner mig lite skoltrött, men är inte sugen på arbetsliv, jag har mina fina tjejer jag hänger med och jag har en iman som jag träffar i skolkorridorrerna och som jag sellar med hem sen. jag tror att alla mina negativa känslor är koncenterade till de asjobbiga morgonrna *dör en fet smula, eller nej, dör en hel limpa*. har noll partysug, fattar inte grejen med att gå ut en onsdag och vill bara ligga och mysa med min mäc.

ja det var lite tankar om det. återkommer väl till bloggen snart.

RSS 2.0