finns det horor på malta?

någon har, genom att ha sökt "horor på malta" kommit in på min blogg.

113361-1287


förvisso är det bara en människa som har gjort det, men är inte det ändå jävligt skrämmande att det finns svennar där ute som just söker efter prostituerade ute i främmande länder? seriöst vad är det för äckel som gör det, vad är det för intelligens-befriade män som gör det? de kommer och viftar med cashen och får valuta för sina smutsiga pengar. är de så oförmögna till att ragga som normala killar som hänger på krogen eller är de lata och därför är det smidigare att bara pejja någon för en avsugning?

det känns som att det bara är frågetecken nerkluddade överallt i det här inlägget, men jag är verkligen fundersam.

och sedan det här eviga tjatet om att legalisera prostution, handikappade som gnäller om att de känner sig ensamma hit och dit, så LAM ursäkt till att vilja legalisera skiten. använd era händer om de fungerar som dem ska eller gå för all del i kloster och bli helig. det är inte alla som får ligga här i världen herregud, sex är väl ingen självklarhet. tänk om varje fulis här i världen skulle säga att han vill legalisera prostituonen bara för att kunna BETALA någon för att  få sig ett nyp "ba hej jag är tyvärr för ful för ett ligg, men jag betalar dig gärna så tar du hand om det....är det okej..eller?" ett kanske drastiskt argument, men det är ingen skillnad på varken den fule eller den handikappade i den här frågan.

en lika löjlig ursäkt är att "dom vill hora sig, dom tycker om det", som man så ofta får höra. den mest använda förklaringen på det argumentet är att bruden eventuellt inte har pengar till att klara sig och ser då prostutitionen som en utväg ur det hela, och så är det, lyxhoror finns inte. snabba pengar på kort tid, sad but true. men vaddå vill, hon måste nog snarare, och bara för att man gör saker som man måste innebär inte det per automatik att man älskar att göra det. hade någon erbjudit dom ett hus, försäkring och ett sjyst jobb så hade dem knappast tvekat. efter att jag har sagt det så säger killen jag diskuterar med (konstigt nog alltid killar som har det argumentet) "men vaddå, tror du inte att hon njuter det minsta?". eeeh say what? kanske om hon har en extrem fetisch för gubbar med ölmagar, smuts under naglarna och hår på ryggen så kanske, men det är inte precis så att brad pitt tar en spontanrunda i horkvarteret om man säger så.
I aint byuing that bullshit såvida det inte finns statistik och siffror som tyder på att de tycker om sitt s.k jobb.

en annan grupp menar att legaliseringen skyddar kvinnor som sysslar med prostutation, ok exakt hur? det är fortfarande idioter som är kunder, och kvinnor kommer ändå att utsättas för misshandel, våldtäkter och mord då de är "i tjänst".

legaliseringen av prostitution innebär typ tusen steg bakåt i utvecklingen, och dessutom vill jag inte att mina framtida barn ska växa upp i ett land där det finns ett YRKE som enbart är till för att tilfredsställa män. yuck.


Kommentarer
Postat av: hannah.

om man är ensam kan man ju alltid sätta på datorn och söka efter en liten film på nätet. jag menar lite gamal hederlig porr (kanske från malta?) är väl inte fel. hahaa... istället för å köpa horor menar jag... eller aah.

2008-01-24 @ 01:31:38
URL: http://B57.blogg.se
Postat av: Johanna

Det finns många typer utav män som köper sexuella tjänster, handikappade är bara en liten del av dem. Undersökningar visar att så mycket som 13% av sveriges män någon gång köpt sex. För många av dem så känns det helt enkelt mer angelämt att köpa en eskort istället för att plocka upp någon på stan tillexempel. En stor del av de som väljer att köpa sex är dessutom gifta och har på så vis tillgång till sex i hemmet. Många torskar köper ser det helt enkelt inte som att köpa sex utan en människa och det är det de tänder på. Läs mitt inlägg om prostitution !

2008-01-24 @ 01:36:41
URL: http://beautifullistener.blogg.se
Postat av: hannah.

haha ja! dessamma! jag har spelat sims2 förfullt så va det en bild på sim city i en lärobok (av någon anledning?) så blev jag så sugen och rota ut de gamla spelet. SJUKT KUL!

2008-01-24 @ 01:50:38
URL: http://B57.blogg.se
Postat av: magz

hannah: haha, ja med dagens internetutbud bör det väl inte vara så svårt...?

johanna: tack för siffran, en rätt sjuk siffra med tanke på hur många (få) män det finns i sverige. men jag funderar på om legaliseringen även innebär att det blir mer acceptablet att köpa sex. då kanske alla "fina" män kommer fram, för egentligen så är det väl rätt många "fina" och välbärgade men som köper sex.
intressant kommentar, länka tillbaka ditt inlägg om du vill, för jag hittade det ej.

2008-01-24 @ 01:52:18
Postat av: Johanna

Jag måste tyvärr säga att siffran skulle fara i skyerna om det vore så att vi legaliserade sexköp. I en intervju som Johanna någonting gjorde i Gp den 23/5-2006 berättade en man om att han tyckte att det var samhällets sätt att se på sexköp som
var fel, inte själva sexköpen
!

http://beautifullistener.blogg.se/1199995448_lovad_text.html

2008-01-24 @ 02:13:25
URL: http://beautifullistener.blogg.se
Postat av: RAZRGRND

Tackar så mycket! En alldeles härlig känsla vill jag lova.
Skön blogg du har. Det här med prostitution är en svår nöt att knäcka. Ibland blir man ledsen över att tillhöra det manliga könet, men men.

2008-01-24 @ 09:19:55
URL: http://rzrgrnd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0