samlade konversationer

tidigare var jag väldigt bra på att transkribera vissa msn-konversationer, men på senare tid hänger man ju nästan bara på fejjan och chattar = chatthistoriken sparas inte, och jag sörjer lite. det är ju kul att bläddra tillbaka.

anywho, jag råkade klicka in mig på några gamla inlägg och så fastnade jag och gick igenom några. hittade några roliga konversationer.

Jag och Adis pratar om msn-smile:sar. oehört tunga konversationer på den tiden.

Jag och Nicole diskuterar olika killnamn. på den tiden var det frekvent dejtande osm gällde. jag i egenskap av kompis och mentalt stöd, hängde inte alltid med.

Ajdin dissar min header i bloggen. står på bosniska så man fattar inte allt, sorry orkar inte översätta.

Jag och Nicole diskuterar en seriös och hemsk olycka. Tills jag råkar skriva fel.


jag vet inte om ni är som jag, men jag har haft en period i livet då jag LEVDE framför och andades MSN. det var liksom min lilla värld. vet inte hur många gånger pappa påpekade lite smått bekymrad att "nu har du suttit där hela dagen och kvällen magda". han skulle bara veta hur många nätter det rörde sig om. jag hade sån kontakt med folk över msn, träffade ju bästa vänner över internet, utvecklade relationer över msn etc.

det var verkligen en FIN period, även om det låter aningens pyscho. tror att många kids ur vår generation har haft det så här. har någon av er också upplevt msn på det här sättet som jag har gjort?

Kommentarer
Postat av: Nicooole

Gud känner att det här är konversationer som kommer gå till historien för underbara felstavningar och iqbefriade meningar...suck..jag skyller på att jag va ung och dum. Och att jag inte visste att det skulle pubbas på någons blogg!! :) Jag lever nog fortf mitt liv delvis via msn. Mycket lättare å hålla kontakt med folk på det viset men de som betyder mycke ringer jag oxå. Blir ett schysst komplement me msn.. tycker du ska börja anv det igen, det är inte dessamma utan vore konversationer :)

2010-12-17 @ 11:26:34
Postat av: Nicooole

våra konversationer ska det stå på slutet...men det fattade du säkert :)

2010-12-17 @ 11:27:49
Postat av: Mimi



det var så jag för många år sen.. var bara 14 hehe. Men satt framför datan en hel sommar och chatta hahahaha.. låter lite osocialt, men man var inte ute och "rännde" på stan haha som ens klasskompisar. Flickvän, sprit och sex var deras helger mina var hos familjen blablavic med föräldrar hehe =)

2010-12-18 @ 00:48:55
Postat av: magz

nicole: haha, jag hänger knappt på msn eftersom den är så trist på macen :(



mimi: fast jag tyckte att jag var skitsocial för jag satt ju ändå och "pratade" med folk haha :) jag tillbingade också en sommar farmför msn, och speciellt nätterna. det var fina moments haha!

2010-12-18 @ 18:05:42
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: *

verkligen, lägger du på blogger.ba och novaraja för min del så får du en komplett internetupplevelse :)) träffade min nuvarande man och många vänner genom just chat, forum etc. :))

2010-12-19 @ 17:25:22
Postat av: magz

haha, jag också! herregud, hängde som en besatt på NR på den tiden. jag träffade också och lärde känna bästa vänner över kafic.net och NR, och msn var ju NÄSTAN som att snacka på riktigt då man webbcammade haha. underbart!

2010-12-20 @ 15:27:03
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0