ge mig maaaaat

rVBYHI on Make A Gif, Animated Gifs

måndagar är de nya söndagarna! sitter här fin och fräsch, alldeles nyclackad och nyBUSad. tidigare fixade jag mig på söndagarna, tror att det är någon barndomsgrej då elen var billigare på söndagarna i bosnien och då passade mamma på att bada lilla mig. fast, tror att jag badade oftare än så. var liksom alltid ren när jag var en kiddo.

så söndagarna är fixardagar men eftersom hårtvätten krockar med min hårtvätt på torsdagar så måste jag skjuta upp den här dagen lite. tvättar håret gör jag nu torsdagar och måndagar, lagom långt mellan tvättarna och för det mesta ren i håret de "viktiga" dagarna dvs under helgen och mitt i veckan.

allstå nej, nu är jag hungrig!! men orkar inte borsta tänderna igen så jag skiter i att äta även om jag vet att jag kommer ligga i sängen och drömma om mat med öppna ögon. ser redan en snärtig, liten mäck framför mig.

det händer så mycket den här veckan, har mycket på jobbet och mycket utöver det. fram till helgen blir det bara jobb, jobb, jobb och på fredag är det dubioza kolektiv konsert här i sthlm. är det någon som ska gå? får gettejärna haka på en snäll tjej i så fall! på söndag är det kalmar som gäller, examen och shit. och därefter jag frei es ein vogel!

nu måste jag nog käka lite nötter om jag ska klara av natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0