replayed

tjaaaabbbbbaaa! sitter här på redaktionen och dödar lite tid, så jag kan ju passa på att lägga upp lite bilder som togs i lördags när vi var på replayed på kolingsborg.

fredagen och lördagen var sjukt softa. minns nu inte vad jag har gjort men vet att det var nice. allstså vad är det med mig och mitt minne??! blir lite frustrerad på riktigt när jag måste tänka till. jag vet ärligt talat inte varför jag har så svårt för att komma ihåg grejer, korttidsminnet suger!

så tyvärr, ni får inte veta vad jag gjorde i fredags. men det var väl något i stil med att jag och iman satt i soffan och käkade piroger medan vi glodde på någon film.
lördagen gick åt shopping, nagellackning och smink. innan vi skulle ut och festa tvingade jag iman att göra en drink åt mig. först vägrade han och tjurade eftersom jag "alltid tar så lång tid när jag fixar mig". så mellan mascarapåsättning och hårfix (tar ca 10 mellan dessa stationer) så var läget aningens "spänt" mellan oss två. men iman cheered up och blandade juicevodka som var förvånansvärt god och så var vi sams igen.

om jag skulle fördela min och imans tillsammans-tid så skulle det se ut på följande sätt:
75 % av tiden skrattar vi
10 % av tiden äter vi
15 % av tiden bråkar vi.

bråken handlar oftast om att 1. jag stör mig på imans slarv med exempelvis prylar och att han inte hör av sig när han ska 2. iman stör sig på att jag tar tid på att fixa mig

jag gillar att bråka, det gör inte iman. men det är en annan story.

iaf, vi drog till reisen bar och hängde där en stund innan vi till slut hamnade på slutdestinationen.

ett glas vin och lite span

aida!

seriöst, den här bilden irriterar mig jättemycket! varför? jo för att jag är fin och iman e ful!!! skoja.

nä men för att jag ser ut som en morsa som håller om sin son som inte vill bli omkramad. iman kan inte det här med att liksom signalera med kroppspråket när man tar kort; ex lägga en arm om mig, luta sig mot mig eller whatever. han står istället och hårdposar och jag ba tja tja ska vi ta kort??? *slänger en arm om närmaste människa* det blir bakläxa för iman!

obligatoriska trannybilden!

ametist o jag

stockholmssyndromet uppträdde (var tvungen att googla först)

nu ska jag äta!!!!

Kommentarer
Postat av: Mia

såg dig i cosmo och jag är en dålig bloggläsare så jag har ingen koll på nåt (läser bara haris blogg och det för att han tvingar mig), men tänkte säga wawawiiiewa :) blev glad över att sig dig där :)

peace

2011-05-11 @ 16:21:10
URL: http://hepek.blogg.se/
Postat av: magz

aww tack! vad gulligt av dig :)

2011-05-14 @ 15:19:45
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Mia

:) och förresten.. bra bra artiklar :) u go girl!

2011-05-18 @ 00:56:56
URL: http://hepek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0