hej

först vill jag tacka för alla fina kommentarer och lyckönskningar angående mitt nya jobb! TACK! det betyder jättemycket att ni är så gölliga. på riktigt. när jag har lite mer tid så ska jag berätta exakt vad det kommer att gå ut på. det är ett superkul jobb iaf!

nu till det pissiga. jag är sjuk! det är bättre idag, men igår – rena rama katastrofen. kom hem efter jobbet, stressade tillbaka eftersom jag var jättehungrig. svängde in på ica och köpte findus färdiga pastor, ni vet sånna man bara värmer upp. käkade den och timman senare fick jag sådan magknip att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. JAAA ni gissar rätt, jag hamnade på toan till slut. what happens in the toa stays at the toa. tappade räkningen till slut på hur många gånger jag bajsade och spydde. fyyyyyyfaseeeen, det var inga roliga timmar :(

runt 12 däckade jag av utmattning och sov till tio idag. gick inte ens till Cosmo, och det var min sista dag. tyckte det var så jäkla surt, men vi kom överrens om att jag skulle komma förbi redaktionen någon annan dag när jag är tillbaka i sthlm igen efter examen.

så däckade jag idag igen och vaknade nyss, och det är bättre men jag vågar knappt äta något. fick i mig en macka nu. MÄCKS FOR LIFE. får avvakta lite, men det verkar som att magen har accepterat födan. är inte sugen på nått.
idag käkade jag typ pyttelite musli till frukost och nyss en macka då :/ jag vet att det är så mycket som typ vissa tjejer käkar när dom är friska. anorexiakost brukar jag kalla det för. fattar ärligt inte hur man klarar det. jag är jättehungrig (tror jag) men inte sugen på något.

i förrgår köpte jag biljetter till dubioza kolektiv-konserten här i sthlm. igår trodde jag inte att jag skulle orka gå, men det känns bättre nu. hoppas bara jag inte får en bajsattack mitt i liksom. jag drar dit men eeehhh....tar det lite lugnt.

Kommentarer
Postat av: Ilvana.

Akta så det inte är den där nya sjukdomen som kommit från Tyskland. Haha. Man ska tydligen skita som fan av den.

2011-05-27 @ 19:24:12
URL: http://ilvana.se
Postat av: Aidiii

hahaha det här kallar jag major TT (y)

2011-05-27 @ 22:21:31
Postat av: magz

ilvana: jo tydligen, blev lite nojjg när jag läste om den igår, men jag mår bättre nu (inte helt frisk) så jag antar att det var "vanlig" matförgiftning.



aida: det kan man nog säga!

2011-05-28 @ 11:00:29
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0