spontana tankar om stylisterna

kollar ni på stylisterna som går på kanal 5 play? jag gör det iaf. perfekt längd på programmet för att jag inte ska hinna tröttna och pausa. ett skitbra sätt att fördriva tiden på medan man käkar middag, passar alltid på liksom.

Produktionen:
men produktionen......allstå är det studenter som filmar och klipper avsnitten?!?! de skapar inget som helst intresse för att man ska fortsätta titta för det är fan tråkigt, men som sagt, passar bra medan man äter mat. ljudkvallen får U som i underkänt. varför? det går inte att äta flingor, chips eller annat som hörs för då finns risken att man missar bitar av konversationerna. skojar lite, men det är dags att HÖJA ljudnivåerna! eller försöka ta upp ljudet bättre, vad som helst.

Programledarna:
platta och trista. i för övrigt sjukt fotogeniska systrar som bör hålla sig till fotografier och inte kameror för de går tyvärr inte fram som programledare.

Deltagarna:
Melody är min favvo! duktig och söt tjej som brinner för yrket, men är framför allt ÖDMJUK. ödmjuka människor har en speciell plats i mitt hjärta.

och den där victoria vet jag inte riktigt vad hon gör där??!

alla andra ok.

måndagens avsnitt då de skulle styla bloggare:
ana gina: shit vilken underbar tjej! avslappnad och normal.
quetzala:måste hon tvunget göra reklam för sina botox/restylane-injektioner ööööverallt? finns inte ett enda forum där hon inte pratar om sprutor eller hur lite hon äter.
paow: hör bara ett evigt skrik i mitt huvud: NEEEEEEEEJ.

hm, vilka var det mer?

meral: GOOODEGUD. hoppas hon skäms när hon ser sig själv för varenda människa med viss självinsikt hade gjort det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0