en vecka sen sist

är det ens någon som är kvar här inne? jag är knappt, så jag förstår er om ni droppar av.
rensade min historik för någon vecka sen eftersom jag störde mig enormt på alla felskrivningar i inloggningsfälten på olika sajter, ni vet när man ska logga in och så dyker den felstavade mailadressen upp. jepp, rensade allt så det blev cleant, så skulle jag gå in på min bloggsida idag och upptäckte att den inte ens fanns bland de mest besökta adresserna som ploppar upp i adressfältet. har allstå inte besökt bloggen sedan sista historikrensingen, ba gött, här dissar jag min egen bloggy.

sorry.

vet ens ej vad jag ska säga. lever ett oehört tråkigt och ofrivilligt "stillsamt" liv just nu. har börjat tröstäta av tristess, så på den nivån är det. DET HÄNDER FAN INGET. känns som att hela det här året 2011 (so far iaf) har gått i slowmo. jag bara väntar på att tiden ska gå, och så ska man väl inte leva ett liv? känns ju aningens destruktivt även om jag egentligen bara sitter i soffan och glor, inget självskadebeteende whatsoever, bara TRÅK. tråkighet är kanske också en sjukdom?

i samband med att skolan började i höstas, började även nedräkningen till slutet. hösten var tråkig eftersom vi hade c-uppsats. kommer knappt ihåg vad som hände om jag ska vara helt ärlig. de enda "stora händelserna" som jag minns från hösten är när jag var hemma och firade min bror och pappa, när jag var i lund hos Nicole och när jag och BF åkte till rom. det hände ju mer grejer såklart, men fan, har typ noll minne. hösten, jävligt utdragen. sen kom nyåret och det började inte bra; skolan tråkig, vintern tråkig, jag tråkig.

det var länge sedan jag var så här down, länge sen jag kände mig ensam med mina egna tankar och allmänt bara ensam. det har varit rörigt. jag har haft folk runt omkring mig, så fysiskt ensam har jag inte känt mig. jag har varit trött på många saker och trött allmänt, sovit dåligt osv. jag är inne i någon period just nu där jag upplever det som så att jag har tappat bort the inner magz. guu vad drastiskt det lät nu heh, MÅR BRA, men som sagt.....det kanske är den eviga vintern?!?!

idag började jag flyttpacka. min finaste pappa kommer imorgon för att plocka upp saker jag inte behöver, för att underlätta den "stora" flytten nästa vecka. jag har plockat ner böcker, tavlor, rensat skrivbordet. lägenheten känns inte som min längre. om 1,5 vecka befinner jag mig i stockholm och då obecajem sama sebi vissa grejer.

ja, det var lite om det. nu ska jag däckish!

Kommentarer
Postat av: nerko

obecavas da ces doci u upsalu kod mene da te vidim?

2011-03-18 @ 17:54:23
Postat av: Ilvana.

Jag är kvar. Kan du twittra så kan du blogga tycker jag!! :)

2011-03-18 @ 23:10:05
URL: http://www.ilvana.se
Postat av: magz

nerko: aj promise! moramo se malo träffati i skojati :D



ilvana: haha söt du är!

2011-03-19 @ 01:44:58
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0