bestisfestis

wehey, vilken lyckosam kvinna jag är som har fått hänga med bestis flera gånger nu när hon är uppe i sthlm och hälsar på sina päron.

i lördags hängde vi till sent på ett utehäng på öztermalm. vi hann ju se en hel del om man säger så. så kul att bara sitta och glo i stillhet! haha.

och så vi tidigare idag! satt, käkade, fikade och glodde i några timmar. underbart häng. OCH jag har äntligen färgat min gräsliga utväxt. nu sliupper jag få skit för den. skoja, ingen som påpekade, förutom familjen :( men ändå.

dagen till ära matchade både jag och nicole utan att ha talat med varandra. det blev ljusa jeans, orangea tröjor och converse.

godegud, måste sova nu. annars är jag rätt slö på morgonen imorgon och det funkar INTE med jobbet. chefen=grinig. skoja, men högst troligt inom en snar framtid om jag fortsätter på den trötta banan ha ha.

Kommentarer
Postat av: böna

haha vilken hållning jag har...! Ja verkligen vaaaardagslyx att få träffa dig flera dagar på en vecka! Hurra! Men när jag kmr tbaka ska vi ha turist -och partyhelg! Wie! puss!

2011-06-21 @ 12:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0